Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Motorola XT910 RAZR märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.05.2012 22:10:47 vasta tsitaadiga

Ma siin vahepeal päris kõvasti antud telefoni kasutanud. Keskmine aku kestvus ikka 1-2 päeva. GPSid on jube head selle telefoniga. Imekombel võtab isegi siis, kui on autos armatuurlauda kellade vahele telefon uputatud. Valjuhääldi on väga hea kvaliteediga, nii minu jaoks kui selle jaoks, kes kuulab.
Suht palju on öeldud helistamise ajal, et mis sa kodus teed- teine pool ei kuule eriti mingit muud heli minu poolt, isegi autos rääkides. Ei tea, pole ise saanud proovida oma telefoniga kedagi rääkimas teisel pool toru.

Ma siin vahepeal panin hullu (sry, natukese jama kaameraga tehtud), sai siin isegi mitmeid tunde erinevatel päevadel gpsi kasutatud:

Aku kestnud 6p ja umbes 40% oli veel akust alles doh.gif.

Ekraani heledusega olen täiesti rahul. Omal automaadi peal kogu aeg. Suht mõnus. Telefon isegi täiesti lasupäikese ja päikeseprillidega ka kasutatav-ei pea kissitama ega käega varju telefoni peale tegema-hea heledus ja hästi loetav päikesega.

arr...ma juba ootan ametlikku ICS-i.

Siiani tunnen telefonil puudust paarist asjast
* originaal taskulambi app (täna sain uue motorola poolse kus pole ühtegi reklaami jalus)
* erinevat värvi märguande LED (on mingi app mis seda teeb, kuid paar korda on too sõnumi peale lolliks läinud ja näiteks valge led jääb päevaks vilkuma-aitab restart)
* tunnen puudust HTC pealt lemmikuks saanud lahendusest, kui kõne sisse tuleb, et keerad telefoni laual ekraaniga vastu lauda ning telefon on kuss-ei heli, ei vibra.
* piltidele ei saa peale panna kuupäeva ja kellaaega (mingi app on, aga originaalis ei saa, jätab kuupäeva ja kellaaja ainult faili nimesse, kuid mõnikord oleks vaja, kui kuupäev oleks pildi peal just)
Antud info edastatud ka Motorolasse, kes lubasid, et antud asjad on ICSil juba standardis peal.

Kaameraga saab päris häid pilte. Aga ainsana makro võte ei taha lähedalt ära fokusseerida, jääb suht udune. Video on väga hea, eriti 720 ja 1080 formaat, kuid hilisemal vaatamisel võib häirida see hands shake funktsioon, mis kuidagi pilti tahab kinni hoida (ei oska paremini seletada) kui telefoni aeglaselt liigutad käes filmides.

Siiamaani ekraan toiminud perfektselt, st et saanud igast asendist kõnele vastata. Ei ole ekraan ära freezinud.

Kõik mängud töötavad (va mõni üksik) ilusti (nt GTA) ilma hakkimiseta, kuid pikal mängimisel (~2-3h läheb ekraan päris kuumaks).
Mulle siiani meeldib hirmasti see doki süsteem. Kuid siiani ei ole ma seda auto docki ära tellinud-lihtsalt liiga kallis. Eriti vinge on telefon hdmiga teleri ekraanil. Samuti toimib ilusti telefoni kasutamine teleri puldina (Smart TV). Praegu paljude asjade jaoks kasutan telefoni nö mälupulgana, kus igast filme jms peal, mida õhtul nt saab telekast vaadata. Kõik Office asjad saab telefonis (teleri ekraanil tehtud) ning isegi autocadi on teleri ekraanil kasutatud omajagu.
Kahju, et motorola printeri appile ei meeldi vanemad printerid.

Mida ma tänaseks telefonist arvan: ei vaheta hetkel mitte mingi valemiga ühegi muu telefoni vastu. Ei ole lihtsalt konkurenti ega ma ei näe põhjust, miks peaks vahetama, kuna telefon täidab kõik ootused. Lugedes, mis uuendusi toob Motorola ICS kaasa, siis minu meelest ei tahakski siis enam vahetada.
Hetkel ma enam näiteks fotokat kaasas ei kannagi. Sest selle jaoks on telefon.
Ahjaa, sai tellitud ka jiibaist see simi adapter, et saaks micro simi kasutada ka suure simiga telefonides-asi toimib ilusti.
Minu hinne oli telefoni saades: 5+
Minu hinne tänaseks kasutades: 5+
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Chaza!
Kreisi kasutaja
Chaza!

sõnum 05.06.2012 00:19:40 vasta tsitaadiga

Kas kuskilt seda "paksu" RAZR MAXXi ka osta saab?
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 05.06.2012 06:41:30 vasta tsitaadiga

On seda üldse Euroopa võrku toetava mudelina tehtud?
ants40
HV kasutaja

sõnum 05.06.2012 10:28:18 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
RAZR MAXX tuleb Euroopasse
http://www.gsmarena.com/motorola_razr_maxx_headed_to_europe_the_middle_east_in_may-news-4048.php
idealo.de hinnad alates 318€
idealo.co.uk hinnad alates 420£
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 05.06.2012 12:03:52 vasta tsitaadiga

ants40 kirjutas:
softis kirjutas:
RAZR MAXX tuleb Euroopasse
http://www.gsmarena.com/motorola_razr_maxx_headed_to_europe_the_middle_east_in_may-news-4048.php
idealo.de hinnad alates 318€

Juba vaatasin, et icon_eek.gif hind. Aga tegelikult idelo.de-s siiski 418€, mis sellegi poolest poel üldsegi kallis sellise telefoni eest.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
ants40
HV kasutaja

sõnum 05.06.2012 13:00:17 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Juba vaatasin, et icon_eek.gif hind. Aga tegelikult idelo.de-s siiski 418€
Sorry! jah minu viga icon_redface.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 24.06.2012 13:11:10 vasta tsitaadiga

Vastus EMT-st icon_eek.gif :

tsitaat:
Motorola RAZR MAXX peaks meile paari nädala jooksul jõudma, hinnaks tuleb ilmselt 499 eurot.

Minu meelest superuudis, ehk on võimalus sellest hinnast veel mingi kliendisoodustus ka välja pigistada. Mina enne igatahes oma telefoni ei vaheta, kui see tulemas.

On veel kellelgi plaani see soetada?
tagasi üles
Coaqtboy
HV vaatleja

sõnum 29.06.2012 09:23:00 vasta tsitaadiga

Tere. Sai soetatud EMTst Motorola Razr. Androidi versioon on peal 2.3.5. ning OTA uuendust ei leia 2.3.6.-le. Oskab keegi öelda, kas peab kuskil veel konto seadistama vms. nagu Samsungil KIES. ?
Kui juba suht vana 2.3.6 androidi kätte ei saa, siis 4.0.. uuendust mis Euroopas peaks varsti välja tulema ei tasu vist üldse loota.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 30.06.2012 16:45:18 vasta tsitaadiga

Coaqtboy, http://www.androidcentral.com/ice-cream-sandwich-now-available-everyone-droid-razrrazr-maxx
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 30.06.2012 19:40:28 vasta tsitaadiga

Nüüd on MAXX väljas ka EMTis
https://www.emt.ee/et/sisu/-/eshop/productinfo/52981513

Annan teada, kui enda valdusesse saan. See on ilmselt siis, kui vana ära saan müüdud.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 30.06.2012 22:28:20 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab öelda, kes nendele Motoroladele garantiiteenust pakub Eestis? Hakkas täitsa huvitama see pill, aga Eestist kallis osta ning välismaalt ostes oleks hea, kui kodumaine teenindus garantiid pakuks.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

sõnum 02.07.2012 17:03:33 vasta tsitaadiga

Mis värk selle 4.0 ICS on?
Täna telefoni arvutiga ühendades hakkas arvutis Motorola Soft tööle ja uuendusi otsima. Kuna oli kiire, katkestasin selle. Hiljem panin kaabli sappa tagasi ja siis pidin manuaalselt panema update, kuid siiski ütleb veel, et 2.3.6. on viimane versioon hetkel.
Oi kuidas tahaks 4.0 ICS juba kätte saada.... icon_cool.gif
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 11.07.2012 10:01:43 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Nii- vabandan topeltpostituse pärast, aga see on üldse hoopis teine jutt, mis eelmine postitus (mille panin spoilasse):

Niisiis - milline telefon on Razr Maxx? Arvan, et olen üks esimestest, kellel see EMTist ostetud sai, seega võtan natuke aega, et sellest kirjutada.

Minu arvamus - tegemist on supertelefoniga! Vähemalt selle nädala jooksul mil olen teda kasutanud. Esimest korda võin rahulikult tööle minnes laadimisjuhtme koju jätta, isegi kui tean et tuleb palju helistamist. See aku on lihtsalt nii võimas. Kuigi öeldakse, et n-ö sisse töötades selle kestvus veel natukene kasvab, siis isegi praegu on ta kestnud võrreldes mu eelmise telefoniga (Motorola Defy) oluliselt kauem. Arvan, et aku ongi selle telefoni juures absoluutselt kõige suurem pluss ja määrav element selle telefoni ostmise juures.

Viimane kord näitas mul Battery settingsi alt, et aku kestis 2 päeva, 4 tundi ja mõned minutid. Seda siis automaatse ekraanivalgustusega, Wi-Fi pool sellest ajast sees, 3G kogu aeg sees, mängisin ja näppisin seda ikka omajagu ning tegin umbes 20 minutit HD-videot ja mõned pildid.

Ekraan on telefonil täiesti asine- ere ja kaunis vaadata - ei oska küll paremat igatseda.

Kasutada on mugav ja lihtne, üles seadmine on kiire ja lihtne, eriti kui MotoBlur account olemas. Ainuke viga, et arvutiga sünkimiseks on vaja tõmmata eraldi programm, Defy võttis kohe telefoni järgi, kui juhtme sisse panin. Minu jaoks pole ka tema üsna suured mõõtmed probleemiks. Tegemist on veidi suurema telefoniga kui S2, kuid sellega peab nii suure ekraaniga telefoni ostes arvestama.

Miinustest ka veidi. nagu eelpool mainitud siis suurim probleem on kaamera. Siseoludes pole pildid suuremad asjad, samas väljas tehes on kõik pildid väga kaunid. HD video on ka üsna kena, aga mitte midagi erilist - kui siin oleks viitsitud natuke rohkem pingutada, oleks tegemist lausa maailma parima telefoniga, praegu ma ütleks, et eelistaks kas oma vana Defy kaamerat või iPhone oma. Samas on hea, et 1,2 GHz kaamera teeb väga kiirelt pilti ning sellega on võimalik ka kiireid objekte tabada. Samuti võiks olla ka eraldi kaamera nupp.

Järeldus: kui vajad hea aku kestvusega telefoni ja ei pea telefoni fotokaameraks siis on see suurepärane valik. Iga hetk peaks välja tulema ka ametlik ICS, loodan, et see juhtub üsna pea. Natuke lubati sellega ka kaamera jõudlust parandada, kuigi softis on kõige vähem probleemi sellega.
Seega minu igatahes julgen siiralt seda telefoni ja loodan, et ta mind alt vedama ei hakka.
tagasi üles
marguz
HV vaatleja

sõnum 16.07.2012 11:01:28 vasta tsitaadiga

Alates eelmise nädala reedest olen samuti õnnelik Razr Maxx'i omanik. Põhiargument telefoni ostuks oli justnimelt tema 3300 mAh aku, millega tundub, et olen praegu üsnagi rahul. Arvestades, et mul on telefonis seadistatud kaks IMAP e-posti kontot, mis ennast pidevalt sünkroonivad, pidevalt sisselülitatud bluetooth auto H-F tarvis, mõned tunnid wi-fi't ja kümmekond minutit GPS'i pluss ka kõnesid on ehk keskmisest rohkem, saavutasin nädalavahetusel aku kestvuseks 1 päev ja 13 tundi (laupäeva hommikust pühapäeva õhtuni) ning õhtul enne laadima panemist oli veel üle 20% akut alles. Arvesse tuleks kindlasti võtta ka esialgu suuremat huvi erineva "näppimise" vastu uues telefonis. Ainuke ebamugavus/veidrus on see, et aku protsenti näitab antud isend 10 kaupa?!?

Täna kasutab see Motorola Android Gingerbreadi 2.3.6. (kahjuks eesti keel puudub) ning ootan huviga võimalust paigaldamaks ICS'i. Samas kõik liigub väga sujuvalt. Väikese ebamugavusena on ehk "notification"-riba allakerimise juures bluetoothi, wi-fi, andmeside jne sisse-väljalülitamise puudumine, selleks tuleb teha mõnele "home-screenile" shortcutid. Ehk 4.0'ga see muutub.

Kaamera teeb üldjoontes väga kenasid pilte, seadistada küll väga palju seda ei saa (pildi kvaliteedi osas vaid 6MP widescreen vs. 8MP tavaline) ning võttereziimid. Samas on automaatrežiimi juures väga mugav automaatteravustamine, mis tähendab seda et kui liigutad telefoni uue objekti suunas, ei pea klikkima ekraanile teravustamiseks, vaid kaamera teeb seda ise ning kui on valmis kuvab kastikese roheliselt ning ongi valmis päästiku vajutamiseks.

Kõnekvaliteet on väga hea ning kuulari kõvadust saab üsna suures vahemikus seadistada, pigem on see vajadus üsna alumise otsa poole kuna muidu oleks justkui kõlari efekt.

Ekraani värvid ja kvaliteet rahuldavad ming samuti täielikult. Sisse lülitatud automaatne ekraani heleduse seadistud töötab perfektselt ka hämarates tingimustes (võrreldes näideks mu Galaxy Tab2 10.1 tahvliga, mis hämarates tingimustes sunnib mind ebamugava jälgimise tõttu ekraani heledust manuaalselt suurendama).

Igatahes hetkel ma suuri miinuseid leidnud pole ning julgen telefoni soovitada just eriti neile kasutajatele, kes on olnud sunnitud oma nutikat seni päevas mitu korda laadima. Jooksvalt saan ilmselt siin ka erinevaid punkte täiendada ning kellegi küsimuste korral millelegi ka vastama.

Praegu
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 16.07.2012 11:06:40 vasta tsitaadiga

Märk maha, tundub huvitav just tänu oma akule. Kui ma praegust telefoni saan mõistlikult kasutades 3 ööpäeva 1500mAh akuga, siis sellega võiks vist nädala välja pigistada.
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 16.07.2012 11:55:08 vasta tsitaadiga

Eks see aku kestus oleneb jah väga palju ka kasutajast. Ma olen püüdnud nüüd ka ise alguses seda süsteemi kasutada, et lasen täiesti tühjaks ning siis 100% peale tagasi, et kunagi proovida, kui palju sellest reaalselt vähese kasutamisega on võimalik välja pigistada.

Tellisin e-bayst ka igasugust nodi 40€ eest föönile, proovin mingit kile peale panna, vaatan kas meeldib, samuti tellisin mingid ümbrised. Need sealt nii odavad, et kui ei meeldi annan kellelegi ära. Lisaks veel micro hdmi ning armbandi.
Vaatasin ka, et sealt saaks väga mõistliku hinna eest kätte orig. docki ja autohoidja, eks annan teada kui kätte saan, kuidas neid kasutada on.
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 16.07.2012 11:55:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

proovin mingit kile peale panna

MIKS? icon_neutral.gif

jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 16.07.2012 11:58:41 vasta tsitaadiga

Minu kasutamise stiil on lihtsalt selline.

Eelmine telefon, DEFY, pidavat ka üsna kriimuvaba olema kuid lõpuks suutsin sinna sellised vaod sisse künda, et kurb hakkas icon_confused.gif Mitte meelega muidugi, aga siiski. Tellisin head kvaliteetsed mattkiled muidugi, pidavat mitte üldse häirima. Kui sellega ära ei harju saab alati ju maha võtta.
tagasi üles
marguz
HV vaatleja

sõnum 16.07.2012 15:38:31 vasta tsitaadiga

Kasutasin oma Galaxy S'i uuest peale alates jaanuar 2011 kuni tänaseni. Ekraan 200% kriimuvaba, telefon nii kukkunud, libisenud, libistatud jne jne. Hetkel sai ka ebay'st tellitud uus akukate ehk korpuse tagumine pool (vana pole ka samas tegelikult kõige hullem) ning selle vahetamise tulemusel peaks telefon välja nägema nagu uus.
tagasi üles
jako07
HV kasutaja
jako07

sõnum 13.08.2012 18:26:50 vasta tsitaadiga

Võib-olla olen lihtsalt paranoiline.

Spoiler Spoiler Spoiler

Palju teil aku rekordid on siis? Mina saan iga kord umbes-täpselt 2 päeva kasutamist täis ja siis on kogu aeg 3g sees, vaatan videoid, mängin jm. Kuidas teistel?
tagasi üles
marguz
HV vaatleja

sõnum 14.08.2012 22:00:48 vasta tsitaadiga

Mul ka keskeltläbi 2 päeva. Pidevalt sees 3G ja Bluetooth, pool ajast ehk ka Wi-Fi. Kõnesid ca. 1 tund päevas ning lisaks 2 sünkroonivat e-postikontot. Igasugust uudiste surfamist samuti netis ning programmide kasutamist. Vahest kasutan ka GPS'i, kuid mitte iga laadimiskorra vahel.
tagasi üles
aktuaalnek
HV vaatleja

sõnum 17.08.2012 14:19:25 vasta tsitaadiga

On keegi ICS OTA kätte saanud juba? Mõned päevad tagasi juba hakkas imbuma UK ja põhjamaade võrgulukuta ja brändimata seadmetesse. Enda saksamaalt soetatud aparaat on 2.3.6 peal veel.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
siim
HV kasutaja

sõnum 19.08.2012 21:57:23 vasta tsitaadiga

Kas ekraani iseeneslik purunemine ei tekitanud kõhklusi soetamisel? Endale sümpatiseerib "labidatest" ka just MAXX kõige rohkem, aga natuke kõhklema võtab see kirumiste hulk.
aktuaalnek
HV vaatleja

sõnum 20.08.2012 01:30:21 vasta tsitaadiga

Arvestades kui palju on seda telefoni müüdud ja seda, et 60-l on selline probleem, siis ei saaks endale kunagi telefoni osta vist.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 20.08.2012 11:33:18 vasta tsitaadiga

errolexy kirjutas:
Mini Cartoon Vacuum Cleaner For Desk/Computer/Car

Cartoon tolmuimeja, see aitab meil puhastadasadada.
Nüüd selle hind on ainult $ 7.29 ~ !

tere, kas telefoni saab ka seest imeda sellega?

Kuidas muidu aku kestma on nüüdseks jäänud?

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Motorola XT910 RAZR mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.