Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  TELE2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 83, 84, 85  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 31.07.2012 16:24:24 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
tsitaat:

Praegu ka maksan neile mingi mini paketi eest

Miks sa oma paketi tingimusi siis ei uuri?

mis neist uurida? Kui tahan rohkem, pean rohkem maksma (standard paketid), aga e itahaks VEEL rohkem neile maksta
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 02.08.2012 20:52:21 vasta tsitaadiga

Tele 2 internet hõlmab enamjaolt 30GB kuus olenevalt sellest kas sul on XS või XXXXXXXL icon_confused.gif
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 02.08.2012 20:56:52 vasta tsitaadiga

Tele2 Smardi internetiga õnneks seda jama pole icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 188 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 168
tagasi üles
unn
HV kasutaja

sõnum 03.08.2012 10:55:32 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
unn kirjutas:
Igatahes Kõu netile tehti pakkumine poole odavamaks ilma kohustuseta klient olla.

Mille alusel? Niisama?

huvitav, kas mobiilsele netile ka võimalik mingit pakkumist saada? Praegu ka maksan neile mingi mini paketi eest, aga see nett saab alati kuskil poole kuu, kolmveerandi pealt otsa...

Aluseks oli minu soov neile selle teenuse eest vähem maksta ja soodsam diil saada icon_smile.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Motiv8
Kreisi kasutaja
Motiv8

sõnum 03.08.2012 18:52:13 vasta tsitaadiga

Kuidas teil paketivahetustega lood on, kas see on normaalne, et 3 tööpäeva jooksul ei suudeta seda ära teha, kuigi netis näitas, et peaks toimuma 24h jooksul? 2 päeva ka helistanud ja öeldakse, et mingi arvete tegemise aeg ja ei jõua teha icon_eek.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 13
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 03.08.2012 19:36:56 vasta tsitaadiga

Motiv8 kirjutas:
Kuidas teil paketivahetustega lood on, kas see on normaalne, et 3 tööpäeva jooksul ei suudeta seda ära teha, kuigi netis näitas, et peaks toimuma 24h jooksul? 2 päeva ka helistanud ja öeldakse, et mingi arvete tegemise aeg ja ei jõua teha icon_eek.gif

15 minutiga tehti ära

Motiv8
Kreisi kasutaja
Motiv8

sõnum 03.08.2012 20:00:13 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Motiv8 kirjutas:

15 minutiga tehti ära

Mulle jääb mulje, et kõik Tele2 töölised arvutavad käsitsi arveid ja muud tööd on tahaplaanile jäänud, komapäeval kell 11.00 tegin iseteeninduses paketivahetuse, eile ja täna helistasin klienditeenidusse ja räägiti arvete juttu - müstika. Oleks kohe operaatorit vahetanud, oleks ka vist kiiremini saanud. Peale tänast kõnet saadeti klienditeeninduse rahulolu küsitlus - kirjutasin kõik, mida "head" mõtlesin.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 13
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 03.08.2012 20:10:16 vasta tsitaadiga

Asuu, ma iseteeninduse kohta ei tea. Mul käis asi esinduses.
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 09.08.2012 14:01:51 vasta tsitaadiga

Sai ka siis lõpuks helistatud paketivahetuse asjus. Rääkisin, et on pakutud EMT.-st ja Elisast mingeid häid pakette mis suht odavad jne. Proua ütles, et ta ei oska mulle midagi pakkuda, kui ta ei tea täpselt mida mulle pakuti. No mina ka ei osanud vastatata, kuna mulle ei öeldud mida mulle pakuti. Lõpuks vaatas, et oi mul tõesti vana pakett ja soovitas nuti 7.99 paketti. Nuh rääkis, et 1000 min tasuta teistesse võrkudesse ja enda võrku koguaeg tasuta ja netti ka igavene hunnik tasuta. Vahetasin just iseteeninduses selle vastu. Ahjaa, sms ka vaid 1 sent. Nüüd ei pea küll kellelegi helistades väga põdema... Kui vaid see paketivahetus kiiresti toimiks iseteeninduse kaudu icon_razz.gif
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 09.08.2012 14:48:05 vasta tsitaadiga

https://pood.tele2.ee/et/serviceplans/848;jsessionid=50FDFFC0DEF275841B5E9167399C5847.node4

tsitaat:
4 Mbit/sek internetiteenust on võimalik juurde osta interneti kiiruse muutmise teenus

Ma ei suutnud leida, mis see 4 Mbit/sek juurde ostmine maksma läheb?

Like paketi kiirus max 21 Mbit/sek kui heas levialas ja telefon võimaldab?

Henry
HV veteran

sõnum 09.08.2012 14:55:51 vasta tsitaadiga

Nijah...Sinu lingilt "kirjeldus" all on link, aga seal hinda ei ole kirjas...Kui oled TELE2 klient, logid äkki sisse?
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 09.08.2012 14:58:47 vasta tsitaadiga

HotPop kirjutas:
Nijah...Sinu lingilt "kirjaldus" all on link, aga seal hinda ei ole kirjas...Kui oled TELE2 klient, logid äkki sisse?

No sai tuhlatud seal niisama kui ka sisselogituna iseteeninduses. Võimalik, et kellel see Nutipakett tellitud näeb ainult seda teenust ja hinda?

-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 09.08.2012 17:34:22 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
soovitas nuti 7.99 paketti. Nuh rääkis, et 1000 min tasuta teistesse võrkudesse ja enda võrku koguaeg tasuta ja netti ka igavene hunnik tasuta. Vahetasin just iseteeninduses selle vastu. Ahjaa, sms ka vaid 1 sent. Nüüd ei pea küll kellelegi helistades väga põdema... Kui vaid see paketivahetus kiiresti toimiks iseteeninduse kaudu icon_razz.gif

ega ei oska öelda, palju seda netti seal hinnasees on?

Kas keegi Haapsalu Tele2-s töötab?
tagasi üles
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 09.08.2012 20:50:28 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
Tiiger15 kirjutas:
soovitas nuti 7.99 paketti. Nuh rääkis, et 1000 min tasuta teistesse võrkudesse ja enda võrku koguaeg tasuta ja netti ka igavene hunnik tasuta. Vahetasin just iseteeninduses selle vastu. Ahjaa, sms ka vaid 1 sent. Nüüd ei pea küll kellelegi helistades väga põdema... Kui vaid see paketivahetus kiiresti toimiks iseteeninduse kaudu icon_razz.gif

ega ei oska öelda, palju seda netti seal hinnasees on?

See maht on kenasti kirjas https://pood.tele2.ee/et/serviceplans/848;jsessionid=50FDFFC0DEF275841B5E9167399C5847.node4

tsitaat:
4 Mbit/sek internetiteenust on võimalik juurde osta interneti kiiruse muutmise teenusega. * Nutipakettidele kehtib interneti kasutusele mõistliku kasutamise põhimõte 5GB, pärast selle mahu saavutamist piiratakse kiirus 200kbit/sek-ni.

Ise vist kolin Tele2-st minema. Levi pole maal paremaks läinud. Emt-ga tuli 7Mbit/sek vabalt toas. Tele2-ga tuleb tihti kõne vastuvõtmiseks või tegemiseks majast välja minna thumbs_down.gif icon_mad.gif

2 kuud vmt tagasi sai uuritud levi asja, et kas ja millal oleks lootust aga vastust pole tulnud

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 09.08.2012 20:53:16 vasta tsitaadiga

Tundub, et seda enam ei müüa
https://pood.tele2.ee/et/services/811

Hea soodne asi. Reaalsuses kiirusepiirangut ple icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 09.08.2012 21:09:48 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Tundub, et seda enam ei müüa
https://pood.tele2.ee/et/services/811

Hea soodne asi. Reaalsuses kiirusepiirangut ple icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

Krt küll... Mul oli ka see pakett võetud internetile. Lõpetasin siis selle lepingu ära kui telefoni garantiise saatsin. Nüüd kui telefoni millalgi tagasi saan ei saagi enam seda paketti thumbs_down.gif
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Aleksandr
HV kasutaja

sõnum 09.08.2012 22:12:36 vasta tsitaadiga

See piiramatu mobiilinett peaks täitsa saadaval olema. Kasutaja salatoimik juuli keskel mainis, et tal selline pakett, tundus ka päris soodne ei mingit piirangut ja piisavalt kiire. Mõlgutasin mõtteid, kas tellida või mitte. Nädal hiljem vaatasin iseteeninduses ja tellida seda enam ei saanud. Kirusin maapõhjani, et magasin maha. Helistasin tele2 ja sealt vastati, et pakett täitsa olemas ja saab tellida, mida mina tegingi. Niiet helistage ja uurige pigem järgi.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 09.08.2012 22:31:13 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
https://pood.tele2.ee/et/serviceplans/848;jsessionid=50FDFFC0DEF275841B5E9167399C5847.node4

tsitaat:
4 Mbit/sek internetiteenust on võimalik juurde osta interneti kiiruse muutmise teenus

Ma ei suutnud leida, mis see 4 Mbit/sek juurde ostmine maksma läheb?

Like paketi kiirus max 21 Mbit/sek kui heas levialas ja telefon võimaldab?

Mart352: Like pakett ei puhu selle juures üldse pilli, kui suurt kiirust saad kasutada. See sõltub hoopis sellest, 1. millises levialas asud, kas:
HSPA levialas, kus kiirus on kuni 7,2 megabitti
või HSPA+ levialas, kus kiirus on kuni 21,6 megabitti
või asud hoopis DC-HSPA levialas, kus kiirus on kuni 43,2 megabitti.

2. Ja millise kiirusetoega modemit / telefoni kasutad, kas siis HSPA või HSPA+ või DC-HSPA+ toega.
--------------------------
Näiteks Like ja Interneti-kaart mõlemad on piiramatu kiirusega, kuid 2 eelnevat punkti tagavad selle sinu kiiruse ja sinu rahulolu või mitte-rahulolu tegeliku kiirusega. icon_cool.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 10.08.2012 10:19:44 vasta tsitaadiga

Ei ole neid kiirusid eriti testinud aga kui suuri kiirusid saab Huawei E173 kätte. Tundub, et üle 2 Mbit/s ei saa eriti haapsalus.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 10.08.2012 11:03:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Ise vist kolin Tele2-st minema. Levi pole maal paremaks läinud. Emt-ga tuli 7Mbit/sek vabalt toas. Tele2-ga tuleb tihti kõne vastuvõtmiseks või tegemiseks majast välja minna

2 kuud vmt tagasi sai uuritud levi asja, et kas ja millal oleks lootust aga vastust pole tulnud

Kusjuures isale helistati EMTst ja määriti talle pakett pähe. Liitus siis ära ja kui EMT levialla sai siis telefonil 1-2 pulka levi. Lihtsalt levi pole, ei ühe ega teise ega ka kolmanda telefoniga. Ei ela ka mingis hullus metsas, täitsa linna nime all Abja-Paluojal. icon_neutral.gif Hakkas ka asju ajama ja öeldi, et ei tea jahh jne, ja lubasid tehniku asja uurima saata kas kohapeale v kuskile. Pm arvan, et tegu lihtsalt ongi DEAD ZONE-ga sest majast väljudes ja juba 50m siia-sinna liikudes on levi täitsa olemas. Aga paljukiidetud EMTst poleks seda uskunud icon_biggrin.gif

Mnator
HV Guru

sõnum 10.08.2012 11:22:10 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
tsitaat:

Ise vist kolin Tele2-st minema. Levi pole maal paremaks läinud. Emt-ga tuli 7Mbit/sek vabalt toas. Tele2-ga tuleb tihti kõne vastuvõtmiseks või tegemiseks majast välja minna

Kusjuures isale helistati EMTst ja määriti talle pakett pähe. Liitus siis ära ja kui EMT levialla sai siis telefonil 1-2 pulka levi. Lihtsalt levi pole, ei ühe ega teise ega ka kolmanda telefoniga. Ei ela ka mingis hullus metsas, täitsa linna nime all Abja-Paluojal. icon_neutral.gif Hakkas ka asju ajama ja öeldi, et ei tea jahh jne, ja lubasid tehniku asja uurima saata kas kohapeale v kuskile. Pm arvan, et tegu lihtsalt ongi DEAD ZONE-ga sest majast väljudes ja juba 50m siia-sinna liikudes on levi täitsa olemas. Aga paljukiidetud EMTst poleks seda uskunud icon_biggrin.gif
Siiamaani on saanud ühe-kahe pulga vahel kõikuva levi alas kõik kõned probleemideta maha pidada, mis erikäkke ta sul telefonidena kasutas............... Ainult aku kestvus ilmselt on neis oludes tsipa väiksem, kuna telefon peab oma saatja siis maksimumvõimsusel hoidma, et ise tugijaamaga ühendust pidada.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 10.08.2012 17:55:36 vasta tsitaadiga

Mnator, suhtlesin isaga ja ütles et hakib kui kuulab mind, ja umbes 4 min kestnud kõne katkeb. 3x helistasin ja umbes 4 min pärast katkeb. Käkke pole, täitsa tutikas nokia mingi c xxx ei tea, siis nokia e52 ja siis oli samsung mingi gt xxxx, niiet.

Ja nagu öeldud, levi olemas kui jalutada kodust minema.... icon_biggrin.gif niiet telefonis ei saa asi olla, kui mujal levi olemas! Aga see siin Tele2 teema niiet jutt jätta EMT teemal. Lihtsalt mainisin ennist...

salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 10.08.2012 18:13:03 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Mnator, suhtlesin isaga ja ütles et hakib kui kuulab mind, ja umbes 4 min kestnud kõne katkeb. 3x helistasin ja umbes 4 min pärast katkeb. Käkke pole, täitsa tutikas nokia mingi c xxx ei tea, siis nokia e52 ja siis oli samsung mingi gt xxxx, niiet.
Soovitaks 5110-ga proovida icon_smile.gif
Mnator
HV Guru

sõnum 11.08.2012 13:56:31 vasta tsitaadiga

Tiiger15, veidi kõrvalteema küll, ent kas mõlemad kõnelejad olid täpselt sama teenusepakkuja võrgus? Olen ise tähele pannud ja ka mujalt kuulnud, et tüüpiline hakkimisjuhtum on seotud eri teenusepakkujate võrkudes kõnelejate vahel. Kurioosumina võin veel välja tuua emt ja diili - sama peremeesfirma aga võib ka hakkimist kergelt esineda niipea kui levipulki alla maksimumi... Aga eri firmade vahel - emt, elisa ja tele2 - on hakkimine alati võimalik.............
(ja et valesti ei kõrvutataks minu kirjutatut - samas emt-emt kõne võib ühe-kahe levipulga vahel kõikuva näiduga maha pidada ilma hakkimist täheldamata (hulk aastaid vanad nokia telefonid))
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 11.08.2012 14:03:56 vasta tsitaadiga

Tele2-s on ikka eri tropid...
Mõnda aega tagasi saatsin telefoni remonti. Aega 1-2 nädalat. Viga osutus nii suureks, et saadetakse kõrgema taseme remonti ja aega kulub veel 1-2 nädalat. Algas puhkus, tulin maale. Tuli sms, et telefon valmis (tallinnas). Võtsin ühendust, et äkki saab saata Haapsalu esindusse. Konsulteeriti kellegagi ja lubati, et asi korras 3 tööpäevaga. Järgmisel päeval tuli sms, et telefon on valmis ja ikka tallinna esinduses. Uuesti infotelefonile helistades öeldi, et nemad ei saada seda mitte kuskile rohkem ja see pole nende mure. Klienditeenindaja ei ole pädev selliste asjade lubamiseks (kuigi ta kellegagi konsulteeris) ja nii ongi.

Ausõna- mingu per*se oma asjaajamistega... Kaalun tõsiselt teenuspakkuja vahetust (kahjuks olen hetkel veel lepinguga seotud)...

Kas keegi sai veel sõnumi, et small internetti saab nüüd sama raha eest 2x rohkem? Või oli see nende poolne "heastamine", et mina ja mu abikaasa sellise smsi saime?
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 11.08.2012 15:11:10 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
[...] Kas keegi sai veel sõnumi, et small internetti saab nüüd sama raha eest 2x rohkem? Või oli see nende poolne "heastamine", et mina ja mu abikaasa sellise smsi saime?

Minu elukaaslane sai samasuguse SMS'i.
Kodulehel neil samuti uued mahud kirjas. EMT tõstis samuti umbes pool kuud tagasi mahtusid, ju Tele2 läks sellega kaasa.
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 12.08.2012 13:23:47 vasta tsitaadiga

Mnator, Hmm, mina talle helistasin Tele2st. Siis keegi helistajast oli zeni omanik ja siis elisa liitumise pealt sai ka proovitud...EMT omast pole helistanud minuteada. Et ei oska nagu selle operaatorite kohapealt täpsemalt öelda ka, ei räägi ju ma otseselt enda olukorrast, seega pole kõigega kursis!
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 12.08.2012 16:16:10 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Sai ka siis lõpuks helistatud paketivahetuse asjus. Rääkisin, et on pakutud EMT.-st ja Elisast mingeid häid pakette mis suht odavad jne. Proua ütles, et ta ei oska mulle midagi pakkuda, kui ta ei tea täpselt mida mulle pakuti. No mina ka ei osanud vastatata, kuna mulle ei öeldud mida mulle pakuti. Lõpuks vaatas, et oi mul tõesti vana pakett ja soovitas nuti 7.99 paketti. Nuh rääkis, et 1000 min tasuta teistesse võrkudesse ja enda võrku koguaeg tasuta ja netti ka igavene hunnik tasuta. Vahetasin just iseteeninduses selle vastu. Ahjaa, sms ka vaid 1 sent. Nüüd ei pea küll kellelegi helistades väga põdema... Kui vaid see paketivahetus kiiresti toimiks iseteeninduse kaudu icon_razz.gif

Järgmise kuu arvel on sul tõenäoliselt 7,99 eurot lisatud paketivahetuse tasuna.

Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 12.08.2012 16:55:27 vasta tsitaadiga

Kui nad poel klienti teavitanud sellest, siis pole neil mingit õigust seda raha ka nõuda.

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 12.08.2012 17:42:44 vasta tsitaadiga

Tean. Mul läks päris kaua, et oma 7,99 tagasi saada.
tagasi üles
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 12.08.2012 21:52:22 vasta tsitaadiga

Betamax, ??? Paketivahetuse tasu oli 3.20 ja seda soovitati iseteeninduses teha, et seal odavam. Aga 7.99 pean maksma vaatamata sellele, et tegin selle alles paar päeva tagasi, ikka võtavad kuu aja eest....Eks näis....
Morpheus15
HV veteran
Morpheus15

sõnum 13.08.2012 00:49:33 vasta tsitaadiga

Kas keegi on kogenud viimasel ajal sellist asja, et poole kõne pealt viskab telefon levi tagant ära ? Ja millegi pärast kaob mul kõne ajal ka 3g levi ära kas see kadumine on telefoni omapära või kellelgi veel sellist asja juhtunud ? Telefoniks on Samsung Galaxy Note
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 13.08.2012 08:09:08 vasta tsitaadiga

Tiiger15 kirjutas:
Betamax, ??? Paketivahetuse tasu oli 3.20 ja seda soovitati iseteeninduses teha, et seal odavam. Aga 7.99 pean maksma vaatamata sellele, et tegin selle alles paar päeva tagasi, ikka võtavad kuu aja eest....Eks näis....

Minu juhtumi puhul paketti Iseteeninduses vahetada ei saanud ja lajatati telefonitsi täishind: http://www.tele2.ee/klienditeenindus/paketivahetus_ja_ymbervormistus.html

tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 13.08.2012 09:33:49 vasta tsitaadiga

mis asi on OK sealsetes punktides?

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 13.08.2012 09:37:09 vasta tsitaadiga

Otsekorraldus.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 13.08.2012 09:38:53 vasta tsitaadiga

Otsekorraldus?

EDIT: Deem...

Aleksandr
HV kasutaja

sõnum 13.08.2012 22:00:14 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Tiiger15 kirjutas:

Minu juhtumi puhul paketti Iseteeninduses vahetada ei saanud ja lajatati telefonitsi täishind: http://www.tele2.ee/klienditeenindus/paketivahetus_ja_ymbervormistus.html

No aga siis on nende probleem. Mõniaeg tagasi tegin ka paketi vahetuse, iseteeninduses vahetada ei saanud, helistasin tele2-te, et nii ja naa tahaks paketi vahetada aga iseteeninduses ei saa, teenindaja- ei oleprobleemi teeme tel. teel aga maksma läheb x euro. Saatsin seenele sellise jutuga. Mina soovin vahetada iseteeninduses kui ei saa, teie probleem, tehku tel. teel tasuta.Konsulteeris kellegagi ja ja tegi tasuta ära.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.08.2012 07:40:13 vasta tsitaadiga

Siis sul joppas. Ma vahetasin esimest korda üle mitme aasta kõnepaketti ega osanud arvatagi, et selline kirves selga lüüakse. Alles järgmise kuu arvel selgus see kurb tõsiasi. Kodulehel polnud neil toona samuti vastavat informatsiooni olemas ja klienditeenindaja unustas samuti sellest informeerida. Õnneks seekord oli Tarbijakaitseametist kasu thumbs_up.gif
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 14.08.2012 09:27:34 vasta tsitaadiga

Mina ei ole aru saanud miinimumarvest...
Mul on pakett, millel on miinimumarve 2.99€
Praegu tuli mul arve üle selle, aga samas oli arve peal märge "Kasutamata miinimumarve summa"

Kui kõik teenused on otseselt seotud ühe ja sellesama numbriga, siis kuidas nad saavad arvutada selle miinimumarve ainult mõne muutuja põhjal?
Praegu läheb "miinimumarve" sisse ainult "Kõned lauatelefonile"; "Kõned teistesse mobiilivõrkudesse"; "Võrgusisesed kõned"
Isegi sõnumid ei lähe selle alla.

Saatsin ka juba TKA-le kirja, et mis toimub - järjekordne petmine? Lepingus pole sellest sõnagi juttu.

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 14.08.2012 09:27:56 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Mina ei ole aru saanud miinimumarvest...
Mul on pakett, millel on miinimumarve 2.99€
Praegu tuli mul arve üle selle, aga samas oli arve peal märge "Kasutamata miinimumarve summa"

Kui kõik teenused on otseselt seotud ühe ja sellesama numbriga, siis kuidas nad saavad arvutada selle miinimumarve ainult mõne muutuja põhjal?
Praegu läheb "miinimumarve" sisse ainult "Kõned lauatelefonile"; "Kõned teistesse mobiilivõrkudesse"; "Võrgusisesed kõned"
Isegi sõnumid ei lähe selle alla.

Saatsin ka juba TKA-le kirja, et mis toimub - järjekordne petmine? Lepingus pole sellest sõnagi juttu.

Lepingut ikka lugesid enne allkirjastamist? Millised olid tingimused?

Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 14.08.2012 09:36:56 vasta tsitaadiga

LKits, Tele2'l kodulehel Hinnaliider pakettide all on tingimused, kus kirjas:
Tele2 kirjutas:
Teenuspakettis Hinnaliider 22 arvestatakse miinimumarve sisse Eesti-sisesed kõned Tele2, EMT, Elisa, Elion ja Bravocomi võrku.

Ehk siis ülejäänud teenused (nt. SMS) ei lähe selle sisse.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 14.08.2012 09:48:30 vasta tsitaadiga

Lepingus sellist siduvust nende koduleheküljel olevate andmetega/tingimustega EI ole.
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 14.08.2012 09:49:33 vasta tsitaadiga

Siis pole ju mõtet lepingut sõlmidagi kui ükski hinnakiri ja tingimused ei kehti
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 14.08.2012 09:52:35 vasta tsitaadiga

Hinnaliider 22 on nimetatud, aga lepingu tingimustes/kohustuste hulgas ei ole, et ma olen kohustatud täitma Hinnaliider 22 teenuspaketi tingimusi vms.

Kui sa lähed poodi ja ostad endale kõrvaklapid ning sõlmid ostu-müügi lepingu (ehk tavaline kaardimakse vms), siis klappide tootja võib sult nõuda, et sa kasutad neid klappe ainult misiganes tingimustes jms. Sellegipoolest need tingimused ei kehti, sest sa ei ole sõlminud nende tingimustega siduvad lepingut.

Praegu on sama lugu - nad võivad enda kodulehel nõuda midaiganes nad tahavad, aga lepingus siduvad punkti ei ole. On ainult öeldud, et mul on teenuspakett Hinnaliider 22.

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 14.08.2012 09:58:45 vasta tsitaadiga

Mis tingimusi sa siis täitma pead, Seeniorpaketi tingimusi või?
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 14.08.2012 09:59:22 vasta tsitaadiga

Dafuq?

Ma pean täitma lepingus ja lepingu lisades olevaid tingimusi.

viimati muutis LKits 14.08.2012 10:01:14, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
snap3
Kreisi kasutaja
snap3

sõnum 14.08.2012 10:00:06 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Hinnaliider 22 on nimetatud, aga lepingu tingimustes/kohustuste hulgas ei ole, et ma olen kohustatud täitma Hinnaliider 22 teenuspaketi tingimusi vms.

Kui sa lähed poodi ja ostad endale kõrvaklapid ning sõlmid ostu-müügi lepingu (ehk tavaline kaardimakse vms), siis klappide tootja võib sult nõuda, et sa kasutad neid klappe ainult misiganes tingimustes jms. Sellegipoolest need tingimused ei kehti, sest sa ei ole sõlminud nende tingimustega siduvad lepingut.

Praegu on sama lugu - nad võivad enda kodulehel nõuda midaiganes nad tahavad, aga lepingus siduvad punkti ei ole. On ainult öeldud, et mul on teenuspakett Hinnaliider 22.

Täpselt sama asja avastasin arve peal.. enne oli mingi teine hinnaliider kus sõnumid läksid miinimumsumma sisse.. kui paketi vahetasin siis lugesin tingimused mitu korda üle, millegipärast ei olnud seda punkti mis siin enne mainiti.. + on veel 1,5 aastat selle paketiga siduvus.. jah, oleks pidanud ise siis teenindajalt neid peensusi täpsustama, aga ikkagi pettumus suur et niimodi lollitatakse kliente
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 66
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 14.08.2012 10:01:08 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Dafuq?

Ma pean täitma lepingus ja/või lepingu lisades olevaid tingimusi.

Kui lepingus on kirjas, et teenuspakett on "Hinnaliider 22" siis täidad ka "Hinnaliider 22" tingimusi ju.

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 14.08.2012 10:02:53 vasta tsitaadiga

Ahm - ei ole nii. Lepingu mõlemad pooled täidavad ainult neid tingimusi, mis on lepingus või lepingus viidatud.
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 14.08.2012 10:04:02 vasta tsitaadiga

Edu sellega. Kas võtsid Tele2 klienditeenindusega enne foorumipostitamist juba ühendust?
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  TELE2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 83, 84, 85  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.