Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Prayer
HV veteran

|
12.08.2012 18:25:08
Kingston V200 firmware update läks tuksi |
|
|
Mure siis selline, et oli kaks SSD ketast Kingston SSDNow V200 64GB milledel peal algne firmware millega kiirused üsna nutused, lõpuks tuli Kingstonilt uuendus välja millega kiirused peaks olema korda saadud ja hakkasin sellega tegelema, võtsin kettad laste arvutitest välja ja siis ühekaupa oma arvuti külge. Juhised olid üsna lihtsad, image plaadile ning BIOS'is SATA IDE reziimile lülitada, käivitada arvuti plaadiga ning ülejäänu toimub automaatselt.
Esimene ketas läks kenasti, tegin Macrium Reflect Free Edition'ga kettast image'i enne ja panin selle pärast peale ning tagasi algsesse arvutisse ja kõik tundub toimivat kenasti.
Teine ketas aga andis natuke enne uuendamise lõppu "Update Failed!" ja koodiks D00, panin arvuti kinni, kontrollisin pistikud üle ja proovisin uuesti, sama lugu. Kolmas kord aga teatas rõõmsalt, et uus firmware on juba peal ning uuendamine ei ole vajalik, ülekirjutamise võimalust ei andnud. Arvuti tunneb ketta ära ja ka Intel RST leiab, et ketas olemas ja korras, proovisin siis Macrium Reflect'ga tehtud image'i peale lasta paar korda aga peale veidi aega pusimist kas hangub süsteem või kukub ketas tagant ära. Saatsin Kingstonile kogu selle kirjelduse, ehk saab sealt kah mingit abi kunagi.
Kas keegi teab, kuidas saaks sundida seda uuendamisprogrammi firmware üle kirjutama?
EDIT: 120GB HyperX 3K SSD asemele soetatud.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
13.08.2012 17:42:41
|
|
|
laurx kirjutas: |
kas kingstoni suppordiga suhtlemine käib sulle üle jõu? |
Pole kuulnudki sellisest, on ta siin kusagil? Sellist kasutajanime ei leidnud...
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
13.08.2012 22:45:19
|
|
|
ei, ma paen silmas tootja support center it. kui mul oli vaja teha RMA kurat teab kust saadud mälutükile, tuli sealt küll väga kiiresti "mitteautomatiseeritud" vastuseid. ma oletan ,et sinu puhul saab sealt kah kiirelt teada, kas on mingi "fix" või vahetavad garantii korras asja välja.
et kui mul on veakood ja SN olemas, võin sinu eest nendega kirjavahetust pidada.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
13.08.2012 23:06:46
|
|
|
Tegelikult on mul vastus nüüd juba käes Kingstonist, soovitati alustuseks müüja poole pöörduda, kui müüja (AK) ümber ei vaheta siis vahetavad ise uue vastu. Loodan et saab AK'ga asjad aetud ja HyperX 3K 120GB vastu vahetada, hinnavahevahe maksaksin muidugi kinni. Ma arvasin, et see asi ehk venib või nad ei ole nõus seda garantiikorras korda tegema või välja vahetama, et saaks kellegi teadjama abiga ehk veel midagi proovida. Kuskil peaks leiduma beeta firmware sellele kettale, et kui oleks saanud lasta see peale ja siis proovida uuesti seda ametlikku uuendust, hetkel ta ei luba uuesti üle lasta kuna arvab, et sama revisjon on peal juba.
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
13.08.2012 23:09:27
|
|
|
ma sain aru jah. kingston saadabki esimese asjana müüja juurde aga kui sa neile kirjutad, et müüja ei saa/taha selliste asjadega tegeleda, saadavad sulle ise ka RMA lehe. kas sa küsisid neilt ak seda, mida firmware peale ajamiseks nemad teha soovitavad? antud kontekstis peab jälgima ka seda, kust maalt on probleem nende tekitatud (uue firmware mitte installeerumine) ja kust maalt kasutaja / abiline ise midagi per.se keerab. kuna sul andmed olulised pole, teeks mina sinu asemel kasvõi kingstoni juures RMA ja vahetaks ketta vigasena välja.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
13.08.2012 23:29:02
|
|
|
Kingstoni vastus saabus õhtul poole kuue paiku, nii et AK'sse saatsin meili peale tööpäeva lõppu juba, eks näis mis nad vastavad, loodetavasti mõni töötav SSD ikka välja koorub sellest asjast lõpuks.
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
14.08.2012 10:50:33
|
|
|
mhm. aga ak võib su kingstoni juurde saata , kuna sina flashisid töötavat asja. ma kindlalt ei tea ak seisukohta aga ole selleks valmis. peale seda vastad kingstonile, et dealer refused according to my actions with flashing firmware ja selle peale peaks nemad sulle ise RMA lehe saatma.
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
14.08.2012 18:24:21
|
|
|
Kettal oli tüüpviga külges, nii et mingi tegevus oleks olnud lõpuks ikkagi vältimatu. AK palus ketta koos ostuarvega neile toimetada ja edasi pidavat minema juba Kingstonisse, kus siis lõplik otsus tehakse.
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prayer
HV veteran

|
14.09.2012 17:00:31
|
|
|
Ega mul kiiret polegi enam, kuna asendus on soetatud ja arvutid kõik töös. Saan lõpuks oma arvutisse kah SSD.
EDIT: Kingston saatis V+200 60GB asenduseks, sain täna kätte
|
|
   |
199 |
|
tagasi üles |