Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
vril
HV veteran

sõnum 08.08.2012 15:22:05 vasta tsitaadiga

ilma isegi hard resetita on aku hetkel kuskil 89% peal mõõduka kasutamise juures alates kella seitsmest hommikul. mulle see meeldib.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ROTAX
HV vaatleja

sõnum 08.08.2012 21:20:38 vasta tsitaadiga

Täna kasutanud 8h 15min. Akut järgi veel 48% thumbs_up.gif . Pea kogu päeva üle wifi netis tiksunud. Kõige suurem kulutaja on ekraan 50 %. Mõned kõned ka otsa. Pole üldse paha tulemus! Võib tõdeda,et 4.0.4 on paremuse poole liikunud!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.08.2012 08:36:02 vasta tsitaadiga

Kas sellel Note'l, millele mul ligipääs, sai 4.0.4 uuendus tehtud. Õhtul uuendus, ööseks laadima. Hommikul 7 ajal laadijast võetud, tagasihoidlik kasutus ning 22 ajal õhtul akut järgi 84%.
Hard reset jäi tegemata.

Netist võib leida erinevaid kõlakaid JB teemal, et SIII saab varsti. SII ja Note testimisel JB suhtes ning Note tulemused on väidetavalt olnud eeskujulikud ehk 4.kv võiks oodata...
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 13.08.2012 13:47:50 vasta tsitaadiga

See 4.04 on tõesti hea uuendus thumbs_up.gif thumbs_up.gif Nagu akut ei kulukski beer_yum.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
ROTAX
HV vaatleja

sõnum 22.08.2012 13:24:44 vasta tsitaadiga

Mis brauserit keegi kasutab? Proovisin google chroomi mis päris ok,aga tundub akut õgima. Selles valguses on stock brauser vähe etem.
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 22.08.2012 13:31:53 vasta tsitaadiga

ROTAX kirjutas:
Mis brauserit keegi kasutab? Proovisin google chroomi mis päris ok,aga tundub akut õgima. Selles valguses on stock brauser vähe etem.

Endiselt Opera fänn- teiste juurde ei ole pidama jäänud.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 22.08.2012 14:07:42 vasta tsitaadiga

parim on skyfire, vähemalt mulle icon_wink.gif
nats teine mobla, aga vahet pole

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 27.08.2012 09:06:32 vasta tsitaadiga

Boat browser on siiani parima mulje jätnud kasutuskogemuse mõttes. Mul küll teine mobla, kuid ka Note omanik kiidab.
tagasi üles
ROTAX
HV vaatleja

sõnum 29.08.2012 23:51:10 brauser vasta tsitaadiga

Proovisin veel erinvaid brausereid,aga igasuguste tilu liludega ei istu kuidagi. Jäänud siis valikuks chroom ja stock brauser. Uutele Note teema lugejatele teadmiseks, et läpakas kogub jätkuvalt tolmu laua peal icon_lol.gif Note ostuga väga rahul ja suurusega nii harjunud,et ootan juba uut Notet mis veel suurema ekraaniga thumbs_up.gif .
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 30.08.2012 11:41:29 Re: brauser vasta tsitaadiga

ROTAX kirjutas:
Proovisin veel erinvaid brausereid,aga igasuguste tilu liludega ei istu kuidagi. Jäänud siis valikuks chroom ja stock brauser. Uutele Note teema lugejatele teadmiseks, et läpakas kogub jätkuvalt tolmu laua peal icon_lol.gif Note ostuga väga rahul ja suurusega nii harjunud,et ootan juba uut Notet mis veel suurema ekraaniga thumbs_up.gif .

Uuemal on väiksem reso ja suurem diagonaal.
Vana 5,3" 1280x800, uus 5,5" 1280x720

Uuema CPU peaks olema sama mis SIII, kuid jookseb kõrgema taktiga, oli vist 1,4GHz vs 1,6GHz
Samuti on RAM kasvanud - Note ja SIII on 1GB, NII on 2GB
tagasi üles
goga
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 30.08.2012 11:45:32 vasta tsitaadiga

ise olen Note´l Dolphin lehitseja peale pidama jäänud
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 30.08.2012 11:56:52 Re: brauser vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
ROTAX kirjutas:

Uuema CPU peaks olema sama mis SIII, kuid jookseb kõrgema taktiga, oli vist 1,4GHz vs 1,6GHz

Vahetamise peale küll ei mõtle- hetkel on N1 minu jaoks parim variant ja vahetusel ei näe enne mõtet, kui ikkagi midagi väga revolutsioonilist ei juhtu.
Ahjaa- teen siin väheke reklaami ka nDrive 11 navigeerija appile- sai mööda Saaremaa tolmuteid rallitud- kaart hetkel TomTom märts2012 peal. Parim oli see hetk, kui autoga olen keset heinamaad, kus oli mõned rattajäljed nähu ees minemas- kas see on tõesti siin tee- aga kaart näitab, et on- vuran siis edasi ja oh imet- jõuangi põhiteele välja- imeline, et see lehmarada seal üldse märgitud oli- kuid nii see oli.
Navigeerijana on N1 ikka täiusliku suurusega.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 30.08.2012 12:08:57 Re: brauser vasta tsitaadiga

reio72 kirjutas:
Draqula kirjutas:
ROTAX kirjutas:

Vahetamise peale küll ei mõtle- hetkel on N1 minu jaoks parim variant ja vahetusel ei näe enne mõtet, kui ikkagi midagi väga revolutsioonilist ei juhtu.
Ahjaa- teen siin väheke reklaami ka nDrive 11 navigeerija appile- sai mööda Saaremaa tolmuteid rallitud- kaart hetkel TomTom märts2012 peal. Parim oli see hetk, kui autoga olen keset heinamaad, kus oli mõned rattajäljed nähu ees minemas- kas see on tõesti siin tee- aga kaart näitab, et on- vuran siis edasi ja oh imet- jõuangi põhiteele välja- imeline, et see lehmarada seal üldse märgitud oli- kuid nii see oli.
Navigeerijana on N1 ikka täiusliku suurusega.

Mul sama kogemus Sygic'uga (Saaremaal, suht lehmaraja teema), mis ka TomTom kaarte kasutab.
tagasi üles
ROTAX
HV vaatleja

sõnum 14.09.2012 11:22:21 vasta tsitaadiga

Hei. icon_biggrin.gif

Note teema on nii vaikseks jäänud! Tähendab kõik kasutajad on rahul thumbs_up.gif . Vaatasin Note2 pilte välimusest ja peaks mainima, mulle isiklikult meeldi Note1 välimus rohkem! See, aga maitse asi. Ei saa jätta märkimata, et siiani väga rahul Notega (mille ostule andis HV foorum olulise tõuke). Huvitav millal JB ametlikult Eestis Notele saadavaks tehakse?
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 14.09.2012 11:24:21 vasta tsitaadiga

ROTAX kirjutas:
Hei. icon_biggrin.gif

Note teema on nii vaikseks jäänud! Tähendab kõik kasutajad on rahul thumbs_up.gif . Vaatasin Note2 pilte välimusest ja peaks mainima, mulle isiklikult meeldi Note1 välimus rohkem! See, aga maitse asi. Ei saa jätta märkimata, et siiani väga rahul Notega (mille ostule andis HV foorum olulise tõuke). Huvitav millal JB ametlikult Eestis Notele saadavaks tehakse?

Tundub, et tõesti on rahvas tootega väga rahul- ega siis foorumisse suurt asja polegi muidu, kui ikka mingi murega.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 14.09.2012 13:44:44 vasta tsitaadiga

ROTAX kirjutas:
Hei. icon_biggrin.gif

Kuna Samsung näeb esmajärjekorras vaeva SIII'ga, siis pakun, et maailm näeb JB Note peal Nov-Dets (lubatud on IV kvartal) ja Eesti Jaan-Veeb, kuid see on täitsa puusalt hinnang.
tagasi üles
taavi
HV veteran

sõnum 14.09.2012 14:28:18 vasta tsitaadiga

vaikne jah. kas kellegi pole siis niisugust häda olnud?

taavi kirjutas:
mismoodi otg kaabli küljes oleva mälupulga pealt muusikat kuulata saab?

ükshaaval saab faile avada, aga music playeris mälupulga peal olevaid asju välja ei paista, suht ebamugav.
media rescani sundides ei juhtu midagi.
kui failid mälupulgalt sd kaardile kopeerida, siis on elu ilus ja media player saab ilusasti aru, et tegemist on muusikaga.
winampiga proovisin ka.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
reio72
HV vaatleja

sõnum 20.09.2012 16:44:44 vasta tsitaadiga

Rootisin Note ära selle video järgi- http://rootgalaxynote.com/galaxy-note-root/how-to-root-ics-on-galaxy-note-gt-n7000-no-computer-required/
tagasi üles
Sammalhabe
HV vaatleja
Sammalhabe

sõnum 20.09.2012 19:02:39 vasta tsitaadiga

Ma ootan pikkisilmi, et keegi saaks oma Note peal kõnesalvestuse tööle. Olen vana tarkvaraga kõik tasuta asjad ära proovinud, ei tööta, st teist poolt pole peaaegu üldse kuulda. SII peal töötab ilusti AndroRec'iga.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 05.10.2012 13:11:09 vasta tsitaadiga

Nuuh, kas keegi siinsetest juba Galaxy Note II ka ostnud on? Hetkel siin kaalun, kas tellida Saksast ära või mitte.
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
Väikemees
HV kasutaja
Väikemees

sõnum 06.10.2012 11:24:46 vasta tsitaadiga

Huvitav kas uus on parema koostekvaliteediga? Mul on küll esimese põlvkonna telefonil juba parajalt juust välimus. Eriti ääred ja tagakorpus. Iphone 4 sama kasutuse juures oli püsis 2x kauem palju ilusam. Muidugi mingi 40euri eest saab välimuse teha nagu uueks aga ikkagi, võiks ikka natukene paremaid materjale kasutada.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 06.10.2012 11:42:11 vasta tsitaadiga

no ma ei tea, minu oma oli kui uus müügi hetkel ja ei täheldanud ühtki kulumijäge. Eks kõik sõltu kasutajast.
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 08.10.2012 09:06:51 vasta tsitaadiga

Galaxy Note mida ma tihti näen veedab oma elu nahkvutlaris ning kulumisjärgi seetõttu pole.
tagasi üles
assu2
Kreisi kasutaja
assu2

sõnum 10.10.2012 10:01:36 vasta tsitaadiga

Huvitav millal Note2 Eestisse müüki tuleb? Ja palju 16GB versioon maksma hakkab, ma pakun, et vist 699€. Aga no kurat, tuttav müüb tutikaid SIII sid 400€'ga... hinnavahe on päris ränk..
Oleks soov telefon välja osta, siis tegelikkuses kus oleks kõige mõistlikum seda teha.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 77
tagasi üles
bjaka
Kreisi kasutaja
bjaka

sõnum 10.10.2012 14:12:44 vasta tsitaadiga

Telli Saksast, saad heal juhul koos postiga 580-590ga kätte.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung Galaxy Note arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.