Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
06.08.2012 19:05:32
|
|
|
Tomorrow, Peale magnet lingi lisamist ei teki ju automaatselt torrent faili. Mind huvitab, kus hoitakse nende magnet linkide infot, et backupida.
Mul uusim uTorrent 3.2.1 peal...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.08.2012 19:07:03
|
|
|
SKG, Võimalik, et enne peab selle magnet lingi taga asuva asja alla laadima ja alles siis luuakse .torrent sätetes määratud kausta.
Kuigi sätetes on ka kaust kus hoitakse lisatud aga mitte lõpetanud torrenteid.
Näiteks täna just laadisin paar magnet lingi taga asuvat asja alla ja minu torrentstore ilmusid kenasti vastavad .torrent failid
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
06.08.2012 19:08:29
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
WAV kirjutas: |
SKG, Magnet lingid konverditakse .torrent failideks. Nii, et kuhu ta sul on ta määratud .torrent faile hoidma?
Kui ei usu, siis lisa magnet link ja näed ise kuidas vastava nimega .torrent sinna kausta ilmub. |
Oot, aga kustkohast uTorrent peaks leidma selle .torrent faili sisu enne kui see magnetlink mõnelt jagajalt reaalse .torrent faili ära tõmmatud saab? Esialgu magnetlinki käivitades ei ilmu ju uTorrenti tõmmatavate asjade tabelisse isegi mitte torrenti mahu infot, kuna see saabub alles pärast .torrent faili kättesaamist... |
.torrent failist saabki. Eks see ole ebamugavus paar hetke oodata, kuni nimekiri ja torrenti maht ette tuleb. Selles mõttes miinus magnet linkidele. |
Kuna mina tõmban sageli torrenteid, millel vaid max 1...3 pakkujat/jagajat ja sageli ei saa esialgu mitte ühegiga neist ühendust, siis kulub mõnikord pärast magnetlingi käivitamist ka tolle väikese .torrent faili enda kohaleilmumiseks lausa mitu tundi tühja ootamist. Selles mõttes on siinses teemas hea küsimus, et tõesti kui ma ei jõua isegi selle .torrent faili saabumist ära oodata ja programmi enne sulgen, siis kus ta seda magnetlinki omal meeles ikkagi hoiab... (peaks proovima tegelikult, polegi sedasi uurinud veel)
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
06.08.2012 19:11:46
|
|
|
Nii loll kui see ka ei tundu, siis hetkel tegin uTorrenti aknast screenshoti omale, see oli ainuke labane viis "backuppimiseks", pärast lihtsalt lisan need manuaalselt läbi mingi otsingumootori. LOL, I know...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
06.08.2012 19:15:06
|
|
|
Tomorrow, tänud, oligi resume.dat
Eemaldasin selle faili korraks, lasin uTorrenti käima ja download list oli puhas. Panin faili tagasi ja magnet lingid ka tagasi. Vastus olemas.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
06.08.2012 19:22:46
|
|
|
SKG kirjutas: |
Nii loll kui see ka ei tundu, siis hetkel tegin uTorrenti aknast screenshoti omale, see oli ainuke labane viis "backuppimiseks", pärast lihtsalt lisan need manuaalselt läbi mingi otsingumootori. LOL, I know... |
Käsitsi toimetades saad ju tegelikult magnetlingid omale lihtsalt notepad'iga .txt faili kirjutada
Paremklikk magnetlingi ikoonil vastava torrenti juures, "copy link address", paste...
SKG kirjutas: |
Tomorrow, tänud, oligi resume.dat
Eemaldasin selle faili korraks, lasin uTorrenti käima ja download list oli puhas. Panin faili tagasi ja magnet lingid ka tagasi. Vastus olemas. |
Järelikult siis magnetlinke ükshaaval ega üldse kuhugi eraldi jäädavalt ei salvestatagi. Et neid pärast torrenti listist eemaldamist veel kusagilt üldse otsida...
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.08.2012 19:26:07
|
|
|
Mina teen kogu "%AppData%\uTorrent" kaustast backupi, sest seal on veel mõndagi kasulikku:
current.btskin - Skinn või teema. Kasutan skinni mis muudab välimusels 1.8.5 sarnaseks (mulle nende uuemate välimus eriti ei istu):
main.ico - Programmi ikoon otseteedel jms. See + teised .ico failid on siis, kui kasutad custom ikoone. Jällegi mulle see roheline vaikimisi ei meeldi.
maindoc.ico - .torrent faili ikoon.
tray.ico - tray ikoon.
tstatus.bmp - staatuse ikoonid. Jällegi mul 1.8.5 stiilis.
rss.dat - Kui oled lisanud RSS servereid kust nt teleseriaalid vms automaatselt alla tulevad, siis kasulik varundada.
settings.dat - sätted.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
06.08.2012 19:43:14
|
|
|
Kasutan skinni mis muudab välimusels 1.8.5 sarnaseks (mulle nende uuemate välimus eriti ei istu) |
Ahaa, see on huvitav kokkusattumus... Mina nimelt hakkasin kasutama just seda 1.8.5 versiooni (mitte skinni abil vaid üleüldse), kuna meeldib, et on hästi kompaktne ja lakooniline. See on ka kõige madalam versioon, mis toetab magnetlinke ja IPv6 pakkujaid (ehk siis praktiliselt kasutatav), ma ei näe nagu mingit vajadust veel miskite lisafunktsioonide järele, sest kõik mis tahan olen ka sellega kätte saanud (pigem on peamine viivituste ja aegluse probleem just minimaalselt väikesearvulises ning seejuures ülekoormatud (sadu torrenteid samaaegselt pakkuvate) pakkujate hulgas, mis mind huvitavate torrentite puhul valdav nähtus).
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.08.2012 20:15:32
|
|
|
Mina siiski alla 3.2.0 eriti kasutada ei saaks, sest v2 lisas UDP trackerite toe. v3 lisas androidi toe ja 3.2 lisas magnet prefetch toe. Mul neid kolme kõiki vaja. Õnneks peale Apps featuuri saab ka uuematel advanced settingutest kõik lisatud featuurid välja lülida, seega kohati mul raske mõista inimesi kes ütlevad, et uuemad versioonid on rohkem bloati täis. Enamuse sellest bloatist saab ju kinni keerata. Proset kasutab mingi 2% max taustal ja peak mälukasutus on 50MB (tavaliselt vähemgi). Näeb kah välja nagu 1.8.5 minul. Ei saa nagu kurta
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.08.2012 16:32:22
|
|
|
3.2.1 saab ju ka kellad-viled maha keerata ja sisuliselt samasugune. Ei?
Voin ohtul kodus screenshoti teha, milliseks mul konfitud.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.08.2012 22:41:41
|
|
|
Selline siis:
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
12.08.2012 11:21:58
|
|
|
Halb uudis kah:
uTorrent Becomes Ad-Supported to Rake in Millions
http://torrentfreak.com/utorrent-becomes-ad-supported-to-rake-in-millions-120810/
Ma ei hakka eesti keelde tõlkima, vaid kopin siia oma kommi:
tsitaat: |
Lol i find it hilarious that some people refuse to upgrade and then when some features that were added in these newer versions are not working in their old versions, then they demand developers to "fix it".
I've studied µTorrent client at lenght and you can disable all bloat exept the Apps feature. Max RAM usage 50MB (peak) and max 2% CPU usage (usually 0). It's still tiny. 2.0 added UDP trackers. 3.0 added android app control and 3.2 added proper .magnet link handling.
When it comes to looks it looks almost 1:1 with how my 1.8.5 looked.
On the topic at hand tho: i wont be upgrading to ad supported version. I mean if they add features (bloat) that can be disabled via advanced setting i dont care. But if adds are added then there's usually no way to turn these off. I totally hate ads. And this move would be justified if they had no profit or very low profit, but since they're already making up to 20 million $ profit, then this move seems like greed.
|
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
12.08.2012 12:31:53
|
|
|
Tomorrow, õnneks ei kasuta seda bloatwaret enam ammu, seega
Küll nad ümber mõtlevad, kui kasutajaskond kokku kuivab, seda on ennegi nähtud...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
12.08.2012 13:14:26
|
|
|
On näha, et igasugu tasuta downloaderitele üritatakse mingi reklaamikanal kaasa toppida.
Postitatud Sony Ericsson mobiililt
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
12.08.2012 14:30:40
|
|
|
Läksin mõni aeg tagasi qBitTorrenti peale üle. Tundub, et otsus oli õige.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.08.2012 14:35:10
|
|
|
s4nder kirjutas: |
Läksin mõni aeg tagasi qBitTorrenti peale üle. Tundub, et otsus oli õige. |
bitlord 6.2
uued on puhta putsi keeratud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
12.08.2012 14:40:58
|
|
|
s4nder kirjutas: |
Läksin mõni aeg tagasi qBitTorrenti peale üle. Tundub, et otsus oli õige. |
sama siin...ennist kasutasin deluge aga sellel hakkas aeg-ajalt probleeme esinema
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.08.2012 07:48:15
|
|
|
Ja mina kasutan üldse Transmissioni.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
13.08.2012 15:13:52
|
|
|
Mina jään uTorrent 2.2 peale, ainukene programm vist, millel ma pole näinud vajadust uuendamist.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.08.2012 15:14:35
|
|
|
Ma panin uusimad versioonid peale alles, toimib ilusti
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.08.2012 20:09:41
|
|
|
Taganesivad veidi oma plaanist:
uTorrent Makes Ads Optional Following User ‘Revolt’
http://torrentfreak.com/utorrent-makes-ads-optional-following-user-revolt-120815/
Niikaua kui välja saab lülitada pole minul asjaga probleeme
Lisaks tekitaks pealesunnitult reklaamidelt tulu teenimine probleemi neljatäheliste antipiraatluse organisatsioonidega, kes seni on imekombel torrenti kliendid (enamuse neist) rahule jätnud. Need saaks kohe öelda, et BitTorrent Inc. teenib piraatluse pealt (vms absurdset nagu nad tavaliselt ette kujutavad endale ).
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
16.08.2012 07:54:12
|
|
|
Nii see vabavara välja surebki - tasuta töö ei toida ja kasutajad pole nõus toetama.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
s4nder
Kreisi kasutaja
|
16.08.2012 10:08:48
|
|
|
Neil oli jah tore väljend "to keep the lights on." Ei tea, kas nende praegune 20 miljoni dollariline aastatulu ei võimalda enam elektriarveid maksta?
Tasuta ja paremaid alternatiive on kõik kohad täis. qBittorrent näiteks seedib palju agressiivsemalt kui uT. Upload on kogu aeg laes, uT-s vahepeal tiksub midagi paar kB/s. Seaded on mõlemas programmis identsed.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|