Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
wrx123
HV kasutaja
|
07.08.2012 20:29:14
|
|
|
C1rca kirjutas: |
Keegi, kes hetkel TTÜ ühikas elab, oskab mingeid eelistusi ka öelda, et milline ühiselamu valida vms? |
7/1 ja 7/2 ühikad on kõige uuemad. Samas vanadesse ühikatesse hakkab juba arvatavasti septembri keskel kohti vabanema.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
nalja44
HV kasutaja

|
07.08.2012 22:23:22
|
|
|
sten260 kirjutas: |
Hetkel TTÜ ühikas Akadeemia tee 7/(1,2) 346-l kohal. 344 kohta vist on, peaks sisse saama küll Saatsin juuli lõpus avalduse, ei ütleks et väga vara. |
Kust sa seda näed, mitmendal kohal sa oled?
Saatsin ka juuli lõpus avalduse, aga näen ainult seda, et olen "järjekorras"
OK, nüüd leidsin ka selle koha ülesse. Olen 406-s
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
l3mpz
Kreisi kasutaja

|
07.08.2012 22:29:39
|
|
|
IT Kolledž here i come
Ei hakanud ühikaga jamama, leidus hea üürikas (kuigi täitsa Tallinna südames ta ei asu -.-)
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
1 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
crazyedex
HV vaatleja
|
07.08.2012 23:09:03
|
|
|
Hetkel TTÜ ühikas Akadeemia tee 7/(1,2) 346-l kohal. 344 kohta vist on, peaks sisse saama küll Saatsin juuli lõpus avalduse, ei ütleks et väga vara. |
Nii lihtsalt see küll ei käi, kui need 346 inimest on ära öelnud jõuab alles sinu kord.
|
|
tagasi üles |
|
 |
badtouch
HV kasutaja

|
07.08.2012 23:51:04
|
|
|
crazyedex kirjutas: |
Nii lihtsalt see küll ei käi, kui need 346 inimest on ära öelnud jõuab alles sinu kord. |
Ise olen 333. kohal ja kindel et selline süsteem on pigem?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
kikaskilla
HV kasutaja

|
08.08.2012 00:39:20
|
|
|
Kui nüüd kooli sisse on saadud, mis siis nüüd toimuma hakkab, kas võetakse ühendust või tuleb ise kuskil nägu näidata?
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
08.08.2012 00:48:11
|
|
|
kikaskilla, ronid kohale. Enam ei võta ühendust Sinuga keegi (v.a. TTÜ, kust mulle helistati peale logistikasse sissesaamist "Palju õnne, saite sisse TTÜ-sse, aga kahjuks ma eriala enam ei mäleta!" - Logistika äkki? - Ahh, jah, seep ta oli!").
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
08.08.2012 01:14:05
|
|
|
Pärast sissesaanute nimekirja lukustamist tuleb üks hetk e-kiri, mis räägib mõningatest alguse asjadest. Põhiasi on siiski õigel hetkel kooli jõuda ja tundidest osa võtta.
TTÜ puhul siis: Ma ei oska päris öelda, et millal ja missugused kirjad see aasta sisseastujateni jõuavad aga üks peaks kindlasti üldisema informatsiooni kohta olema õpingute alustamisest. Täiendavalt peaks infot olema ka tudengielu avalöögi kohta, millele ka siia viite jätan. See aasta on loodetavasti see algne info pisut mahukam aga hetkel päris täpselt ei tea, et mida kaasatakse ja mida mitte.
http://www.kultuuriklubi.ee/rebasepesa/
Vahepeal soovitan aga nt TTÜsse tulijatel registreeruda tudengielu avalöögile. Saab tore üritus olema.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
08.08.2012 01:14:23
|
|
|
Kodulehel on olemas kogu vajalik info, TTÜ-s vähemalt. Tasub jälgida eelnädala tunniplaani ja kohal käia, saab palju infot kätte.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
08.08.2012 01:44:21
|
|
|
crazyedex kirjutas: |
Nii lihtsalt see küll ei käi, kui need 346 inimest on ära öelnud jõuab alles sinu kord. |
Omg.. serious? Siis on küll kellad
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
08.08.2012 01:47:46
|
|
|
Jälgi ka seda, mitmes sa oled TTÜ tudengite nimekirjas. Üldine nimekiri on veidi pikem (ja veidi all ma mõtlen paar korda).
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
teedu
HV vaatleja
|
12.08.2012 17:28:38
IT õppimine |
|
|
Niisiis plaan oleks järgmine aasta midagi IT alast õppima minna. Praegu on jäänud silma TTÜ, arvutisüsteemid või informaatika.
Probleem aga selles, et esimene aasta pidi olema seal puhas mata/füsa tampimine. Ehk siis küsimus on kas ma oma 3-4-se(pigem 3-e poole) mataga saan seal hakkama või läheb väga ulmeks kätte?
Rohkem informatsiooni vastavate ainete(arvutisüsteemid ja informaatika) kohta oleks ka teretulnud. Mida need endast täpsemalt kujutavad ja mida käsitletakse.
Nagu ma aru olen saanud siis esimene aasta on neil ühtmoodi mata/füsa põhine?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Rudolf112
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
13.08.2012 11:02:10
|
|
|
Mul oleks tarkvara testimise kohta häid materjale vaja. Ehk mõni testija suunaks natuke?
Raamatuid olen heameelega valmis ostma ka (ärifoorumi ostuteema jäi vastuseta).
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
guest1902
Kreisi kasutaja

|
15.08.2012 19:36:44
|
|
|
Testimisest yldiselt v6i mingi keele spetsiifiline?
_________________ assumption is the mother of all fuck ups
,,think before you print and save a ROOT::TTree'' |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
15.08.2012 20:04:56
|
|
|
guest1902 kirjutas: |
Testimisest yldiselt v6i mingi keele spetsiifiline? |
Üldiselt. Igasugune best practice, testcase management systems jms
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.08.2012 21:17:27
|
|
|
IT Kolledzis akadeemilise võtmine käib vaid avalduse alusel? ÕIS'ist kuskilt ei saa taotleda? Krt peab ikka kohale minema jälle.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
16.08.2012 21:19:12
|
|
|
carlking kirjutas: |
IT Kolledzis akadeemilise võtmine käib vaid avalduse alusel? ÕIS'ist kuskilt ei saa taotleda? Krt peab ikka kohale minema jälle. |
Puhkad ja siis lähed Tartu Ülikooli?
|
|
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
16.08.2012 21:19:56
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
carlking kirjutas: |
IT Kolledzis akadeemilise võtmine käib vaid avalduse alusel? ÕIS'ist kuskilt ei saa taotleda? Krt peab ikka kohale minema jälle. |
Puhkad ja siis lähed Tartu Ülikooli? |
Ilmselt küll jah, seal hea maadlusmeeskond ja MMA trenn
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
C1rca
HV veteran

|
17.08.2012 02:16:00
|
|
|
Keegi IT koledži õpilastest korteri üürimisest ei ole huvitatud? Aega hakkab nappima juba, nädala pärast vaja kooli minna ja elamine endiselt puudub.
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
17.08.2012 10:21:52
|
|
|
Lovvi tahtis ju
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hannes81
HV vaatleja

|
26.08.2012 18:07:29
|
|
|
Ega keegi midagi uue IT-Akadeemia stipendiumi kohta ei oska öelda, see peaks olema 240€ (baka õpilastele) ja seda jaotatakse pingerea alusel. Kas keegi oskab öelda, mitu protsenti parimatest seda hakkavad saama TÜs? Ma olen 31ne 150st, mis paneks minu ~21% sisse, kuid kuskilt lugesin, et ainult viiendik parimatest saab seda. Äkki oskab keegi midagi täpsemat selle kohta öelda ja samuti äkki oskab keegi öelda midagi nende laptopide kohta, mille pidid kõik IT õppijad sellel aastal saama.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
kanakukk
Aeg maha 1p
|
05.09.2012 22:22:15
Re: IT õppimine |
|
|
teedu kirjutas: |
Niisiis plaan oleks järgmine aasta midagi IT alast õppima minna. Praegu on jäänud silma TTÜ, arvutisüsteemid või informaatika.
Probleem aga selles, et esimene aasta pidi olema seal puhas mata/füsa tampimine. Ehk siis küsimus on kas ma oma 3-4-se(pigem 3-e poole) mataga saan seal hakkama või läheb väga ulmeks kätte?
Rohkem informatsiooni vastavate ainete(arvutisüsteemid ja informaatika) kohta oleks ka teretulnud. Mida need endast täpsemalt kujutavad ja mida käsitletakse.
Nagu ma aru olen saanud siis esimene aasta on neil ühtmoodi mata/füsa põhine? |
Läbi ekraani on üsna raske öelda, kas inimesel on matemaatilist taipu või mitte. Kusjuures hinne "3" ei tähenda automaatselt seda, et tal seda ei ole: võib-olla on õpetaja vilets, võib-olla ei ela inimene kuigi jõukalt ja vitamiinivaesest toidust ei liigu mõte nii kiiresti jne. Ei ole üldsegi asi selles, et lihtsalt ei viitsi.
Midagi oleks ehk võimalik öelda matemaatika riigieksami punktide põhjal. Oled sa proovinud varasemate aastate RE-sid lahendada?
TTÜ-st & õppekavadest. Vaata, kas need lingid töötavad:
1) "Arvutisüsteemid": link
2) "Informaatika": link
Kui need mingil põhjusel ei avane, siis mine ois.ttu.ee -> vasakult menüüst "õppekavad" -> "struktuuriüksuse järgi" või lihtsalt "otsing". Kui otsustasid viimase kasuks, siis tipid vastavasse lahtrisse "arvutisüsteemid" või "informaatika". Esimesel juhul otsid infotehnoloogia teaduskonna ja sealt eriala. Kui oled sobiva õppekava üles leidnud, siis on mõistlik valida "tüüpõpingukava: sügis statsionaarne" (vt: http://nero.net.ee/ER/foorum/muu/valik1.PNG), mis peaks sind suunama lehekülje lõppu. Seejärel vajuta rohelisele javascript nupule, mis asub "tüüpõpingukava" menüüblokis: http://nero.net.ee/ER/foorum/muu/valik2.PNG. Nüüd peaks sulle nähtav olema õppeainete loetelu, mis tuleb kohustuslikus korras läbida. Sealt selgub mitu füüsikat, matemaatikat jne on õppekavas ette nähtud (ära unustada vaadata ka valikainete alamjaotust, mis tuleb eraldi avada allpool). Ka on võimalik ainekoodi peale klikkides lugeda ainekaarte -- õppeaine eesmärkidest, hindamisest jne.
Ei oska öelda, kas analüüs II on disk. matem II-st ("Informaatika" valikaine) kergem-raskem, aga füüsika II-st oled "Informaatika" erialal prii. "Arvutisüsteemides" tuleb analüüs II ja füüsika II kohustuslikus korras läbida.
Matemaatikast (analüüs I-st) endast ka. Hinde saamiseks on tarvis õppida nii teooriat kui ka ülesannete lahendamist. Õppejõude on erinevaid, mõni nõuab rohkem, mõni seletab paremini, mõni teeb paremaid nalju jne.
"Informaatika" õppekaval oli 2011/2012 esimesed 7 nädalat tuletised, piirväärtused ja vist midagi veel. Kaheksandal nädalal oli kontrolltöö. Nädalatel 9–14 tegeleti integraalidega. 15. nädalal oli jälle kontrolltöö ning järelejäänud viimasel nädalal vaadati veel natuke integraale. Kontrolltööde ülesanded olid analoogsed tunnis ja kodus lahendatutega. Minu meelest matemaatika täiendõppe läbinutele (2x nädalas kuni semestri 5 nädalani (semester = 16 näd), kokku 10x, millest viimane KT, 3 EAP aine vabaõppe moodulisse) ja keskkooli ajal tuletistega tegelenutele oli esimene kontrolltöö tehtav ka ilma, et oleks põhitunnis vaeva näinud. Integraalidega tuli rohkem tegeleda.
Harjutusülesanded leiad siit: http://www.staff.ttu.ee/~itammeraid/matan1.pdf (esimene KT: pdf lk 122, teine KT: pdf lk 215). Igas tunnis lahendati 6–8 ülesannet ning kodus jäi samavõrra palju juurde lahendada. Vajaduse korral võin ülesannete numbrid hankida.
Teooria on kah sealsamas raamatus kirjas. Hinde saamiseks tuli sooritada 5 tööd erinevate teemade peale. Näiteks esimene teooriatöö võis olla teemapunktide 1.1 kuni 1.9 peale ning nendest alapunktidest küsiti sult nt 1.1, 1.3 ja 1.7. Sina pidid kahe tunni jooksul kirja panema laused, definitsioonid, tõestused, mis olid ära õppinud. Töid sai teha alates semestri 6. nädalast kord nädalas kuni sessi lõpuni välja.
Kui valid näiteks "Arvutisüsteemide" õppekava, aga mõned kursused "Informaatikast" tunduvad ainekaartide järgi huvipakkuvad, siis riigieelarvelisel kohal saad neid piiranguteta õppida:
kanakukk kirjutas: |
Vastavalt TTÜ õppekorralduseeskirja § 12 lg 11 ja 12 järgi võib täiskoormusega RE kohal õppiv tudeng õppida kõiki TTÜ-s pakutavaid õppeaineid, pange nüüd hoolikalt tähele, kui neile on moodustatud RE õppekohti. Erandiks on rektori käskkirjaga kinnitatud ained (mata/füsa täiendõpe, keeled, enesejuhtimine jne), mida võivad tasuta õppida piiramatus mahus (s.t üle vabaõppemooduli) ka REV õpilased. See tähendab seda, et näiteks õigusteaduse õppekavasse kuuluvaid aineid ei saa tasuta õppida (§ 12 lg 12), kuna sinna moodustatakse ainult REV kohti. Küll aga saab aineid võtta "Ärinduse" õppekavast, kui klassis leidub vaba koht ja õppejõud on nõus, sest sellele ainele on RE kohad olemas.
Alus: http://www.ttu.ee/tudengile/oppeinfo/oppekorraldus/oppetegevuse-juhendid-ja-oigusaktid/oppee/ |
Edu õigete valikute tegemisel!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Suncrace
HV vaatleja

|
11.10.2012 21:45:19
Praktika koht |
|
|
Mõtlesin, et uurin teilt HV inimestelt, et äkki keegi teab mõnda head kohta, kuhu minna praktikale Pärnus IT alasel erialal ?
Olen kolmas kursus ning teine praktika on nüüd tulekul.
Esimesel praktikal käisin Pärnus Arvutiparandus OÜ-s.
Tahaks nüüd midagi uut proovida.
Kõik pakkumised oodatud, kuhu saaks minna !? Kus teie Pärnu inimesed olete käinud nt jne ?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
11.10.2012 21:58:15
|
|
|
Elnetsec on üks ettevõte Pärnus ma tean.
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
216 |
|
tagasi üles |
|