Selle "has a huge focus on eSports" kohta tahaks küll rohkem teada. Kui see tähendab out of box mod support'i või vähemalt korralikku ProMOD laadset gamemode'i, siis võib isegi midagi loota, kuid vastasel juhul eSport'ina see mäng küll kanda ei kinnita.
Sügavalt kahtlen, et nad comp scene'ile väga pühenduvad, sest vaja ju järgmine aasta jälle uus CoD mäng välja tuua ja seda kõigile sisse sööta. See omakorda tähendab, et comp scene'il on vähem kui aasta aega areneda ning see on paraku liiga lühike aeg.
Paaris kohas paistis, et lähiraadiuses näidatakse mängija/tiimi poolt pihta saanud vastaste siluette? Läbi suitsu ja ümber nurga...
WäntWõll kirjutas:
Aga ma jätkuvalt ei mõista, mis and on kõrvavärdjad või lihtsalt ei oska.
Relvad on BBgunid, plärts ja plärts, vahest plõks
Kõik helid kõlasid samamoodi nagu BO1 olid. Vbla mingite droonide omasid on ehk veidi moditud. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
ise mängu ostma ei kipu kuna MW3 oli ikka selline pa5k et anna kannatust....... siiani ei saa aru nahh ma tast sitast üldse ostsin.
oleks litra viina poest võtnud, oleks vähemalt asje ette läinud.... pohmakas või nii.
kõige pealt tahan ära näha mapi suurused ja mõned trusted rewied
Klge seda, we taken a lead sloganit ei olnudgi ? ja ringi jooksvaid akimbo noobe ka ei näidanud ?
eelmiste codide trailerid on ikka natuke rohkem mängima kutsuvamad... näiteks peale mw2 multiplayeri nägemist oli küll selline tunne et ei jõua ära oodata ,ja esimese black opsi trailer oli nitsevo aga see oli ikka küll meh
Jah ja selels viga ongi, seal oli kõige ebareaalsemad klõpsud ja kolksud, seega edasiminek 0
Ega ei vaielnudki vastu. Ju neil voice recording'ule mõeldud raha kulub nt "eepilise" stoori kirjutamiseks ja soundtracki tegemise eest maksmiseks vms. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
ise mängu ostma ei kipu kuna MW3 oli ikka selline pa5k et anna kannatust....... siiani ei saa aru nahh ma tast sitast üldse ostsin.
oleks litra viina poest võtnud, oleks vähemalt asje ette läinud.... pohmakas või nii.
Imo BO1 oli veel hullem: kohutav optimization PC peal, nõus et relvade helid olid päris kehvad, igavalt hall graafika, mapid olid kahtlased, halvad ja MW seeria mappidega ei anna võrrelda.
+ punktid selle eest, et dedi servud ja lõpuks ka modid sisse tõid BO1-te (kuigi kaua tuli mode oodata) - lõpuks isegi kasutajad tegid mingid promodid ja muud huvitavat sinna mängu
Aga peab tõesti ütlema, et trailer jättis pehmelt öeldes külmaks. Esimest korda selline CoD mäng, mille trailerit vaadates tuli tunne "facepalm, mingi uus Crysis või?....meh...."
Nad on ikka päris ära tapnud CoD-i selle iga-aastase mahla välja pigistamisega seeriast...aga no mis teha - kui tegemist on Activisioniga, siis ei saagi enamat loota.
Ma ei taha suurte eelarvamustega asja suhtuda, aga ootused on üpris madalad neid viimaseid CoD mänge arvestades ja seetõttu ostuplaane küll ei ole, niigi juba mitutuhat tundi CoD seeria alla pannud...
Eks ole näha - mingid muutused on seeria värskendamiseks ehk tõesti vajalikud niiet võib ka tulla midagi üllatavalt head sellest mängust aga võib tulla ka tohutu feil. Kuna olen juba CoD4 aegadest saadik CoD-i mänginud ja ka vanemad osad hiljem ära proovitud, siis ei ole üldse nii kindel, et selle tulevikuteemaga CoD-s harjuksin.
Kui pealkirja traileril ei teaks, arvaks et Halo või Crysise mocking vid.
Olen ülirahul et MW3 ei ostnud ja tõenäoliselt ei osta ka BO II. Relvad näevad täpselt samad välja ja hääled on kõigil nagu hernepüssidel + ma olen täiesti kindel et mapid on ikka sellised kus roundi alguses saad väikest hüpet tehes teise mapi otsa vastase spawni lasta.
Ja ärme unusta CoD-i seeria trumpi. Iga paari kuu tagant uus DLC mis sisaldab 5 minutiga kokku mixitud käkke mida nad kutsuvad uuteks mappideks ning mille hind on pool mängu enda hinnast.
Ei nõustu IW osas, Treyarch võib ennast põlema panna
IW on juba ammu surnud. Kas sa tõesti ei tea seda? IW on teinud ainult kuni CoD Modern warfare´ini häid mänge. Pärast seda vaid saasta. Treyarch´i Cod olen ma alati ostnud ja ostan ka edasi, sest nende tase ja kvaliteet on ikka palju kõrgemal tasemel ja areneb aina paremaks kui IW toodangul.
Treyarch´i CoD teeb heaks see, et nende map´id pole väiksed clusterfuck ruudud, kus rahvas saab hõõruda üksteise vastas ńagu Tokyo metroos. Treyarch´i mapides on alati ruumi liikumiseks ning taktika arendamiseks (mitte tuua siia ka võrdlusi BF 3, sealne vabadus on vaieldamatult suurim).
Black Ops´i kohapealt ainuke virin on fakt, et DLC´d ei ostnud ja nende hind püsis isegi 1,5 aastat pärast mängu väljalaskmist 13,99 € peal. Tõesti muid probleeme ei ole. Suurepärane mäng.
Pärast MP traileri vaatamist peab vist ikka nõustuma, et 51.29 € tuleb juba valmis panna. MOH ei usu, et üllatab enam eriti.
Ei nõustu IW osas, Treyarch võib ennast põlema panna
jutt
Pre-orderile lubatakse Nuketown 2025 mappi kaasa. Vaata praegu BO PC peal ja suurem enamus serveritest on 24/7 nuketown mis ei ole üldse fun.
Mäng võib olla nii kvaliteetne kui tahes aga sellist sitta uuesti sisse pannes on nad ilmselgelt ainult müüginumbrite peal väljas mis ei ole väga tõmbav :/
IW on juba ammu surnud. Kas sa tõesti ei tea seda? IW on teinud ainult kuni CoD Modern warfare´ini häid mänge. Pärast seda vaid saasta. Treyarch´i Cod olen ma alati ostnud ja ostan ka edasi, sest nende tase ja kvaliteet on ikka palju kõrgemal tasemel ja areneb aina paremaks kui IW toodangul.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.