20.05.2012 12:18:19
Stereo vs 5.1 vs 7.1 (Headset'id)
Kuna pole siiamaani aru saanud kumb siis on parem kas 2.1, 5.1 või 7.1 siis mõtlesin, et vaatan kuidas teised asjast arvavad.
Hetkel on endal mulje, et tegelikkuses saad stereo headsetiga parema ruumilise tunnetuse kui muude headsetidega. Seda muidugi juhul kui mäng/video on vastavalt lindistatud.
Antud juhul me ei räägi reaalsetest spiikeritest stereo, 5.1 ja 7.1 setupis. Seal on loomulikult stereo see halvim lahend.
mul on olemas Logitechi G35 7.1 klapid, nüüd aga ostsin Steelseries Siberia V2 stereod asemele, mina erilisest vahest aru ei saa, kui aus olla, ainuke asi, et muusika kõlab siberiatega paremini.
mul on olemas Logitechi G35 7.1 klapid, nüüd aga ostsin Steelseries Siberia V2 stereod asemele, mina erilisest vahest aru ei saa, kui aus olla, ainuke asi, et muusika kõlab siberiatega paremini.
Võtan Arma 2 näiteks. Ostsin ka Siberiad ning heli on nii pekkis Armas - jube raske aru saada, kus kohast lastakse jne. Samas Trittoni 5.1 klappidega kuuleb kõike nii hästi, et une pealt saab ka aru, kus miskit toimub.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.