Otsin uut sarja, mida vaadata. Soovitused on oodatud.
Siiani meeldinud: Game of Thrones, Mad Men (vahel on igav olnud), Weeds (kuigi mõni hooaeg on olnud suht piix), 1st gen Skins, Death Note, Life, The IT Crowd
Millesuguseid (enam) näha ei tahaks: Naruto, Peep Show, Supernatural, FlashForward, Lost, House, Star Trek, Stargate ja üleüldse sarjad nagu The Simpons, Family Guy, American Dad jms (päris animed on aga seevastu oodatud)
Ootan midagi sellist, millel oleks väga tugev stoori taga ja ei oleks selline iganädalane bread & butter stsenaariumi järgi kirjutatud süžee. Ei talu ka sarju, millel on fillerid.
Väga suureks plussiks oleks, kui sarjal on natuke minevikku juba (1-2 aastat nt), kuid siiani käib.
Aa ja eelistan veel, kui sarjas ei kasutataks väga vabakäeliselt vägivalda.
Omalt poolt soovitan Sherlocki ja White Collarit. Politsei-seepidest on teistest peajagu üle (imo) The Mentalist ja Castle. Ulmet koha pealt, mida ma Sulle soovitaksin, oled juba päris palju piire ette tõmmanud, aga võiksid ehk Firefly üle vaadata. Sitcomidest ja multikatest on minu lemmikud hetkel It's Always Sunny in Philadelphia, Futurama, Bored to Death, Better of Ted ja Arrested Development (viimased 3 on lõpetatud, kusjuures viimane nimetatutest on minu meelest eriti naljakas). Lemmik anime on Ergo Proxy, veidi lapselikumate hulgast võib nimetada ka Noeni ja Fullmetal Alchemisti. Ise pole animet tükk aega enam vaadanud.
Kui nende hulgast mitte midagi sobivat ei suuda leida siis mine naudi Seksi ja linna!
Better off Ted ja Arrested Development julgen ise ka soovitada.
Ja kindlasti võta Community ette. It just keeps getting better and better.
Edit: Ja mõned veel, mida soovitan väga:
Battlestar Galactica (see reimagined versioon)
Pushing Daisies
6 Feet Under
True Blood
Rome
Nero Wolfe seesamune sari
Joss Whedoni sarjad (Buffy, Angel ja Firefly, viimase puhul veel film Serenity ka kindlasti juurde)
Blackadder
Black Books
The Mighty Boosh
Green Wing
Raising Hope
Hetkeks vast piisab.
viimati muutis Heineken 28.07.2012 20:26:11, muudetud 1 kord
Võtsin Arrested Developmenti esimesena ette. Teisi uurin.
tsitaat:
Netflix is bringing back cult classic Arrested Development.The Bluth family’s new comedy adventures will be available exclusively through the video service starting in the first half of 2013.
Võtsin Arrested Developmenti esimesena ette. Teisi uurin.
tsitaat:
Netflix is bringing back cult classic Arrested Development.The Bluth family’s new comedy adventures will be available exclusively through the video service starting in the first half of 2013.
10 osa + film Ja osad tulevad veel kõik korraga, ei pea 10 nädalat ootama. _________________
Otsin uut sarja, mida vaadata. Soovitused on oodatud.
Siiani meeldinud: Game of Thrones, Mad Men (vahel on igav olnud), Weeds (kuigi mõni hooaeg on olnud suht piix), 1st gen Skins, Death Note, Life, The IT Crowd
Millesuguseid (enam) näha ei tahaks: Naruto, Peep Show, Supernatural, FlashForward, Lost, House, Star Trek, Stargate ja üleüldse sarjad nagu The Simpons, Family Guy, American Dad jms (päris animed on aga seevastu oodatud)
Ootan midagi sellist, millel oleks väga tugev stoori taga ja ei oleks selline iganädalane bread & butter stsenaariumi järgi kirjutatud süžee. Ei talu ka sarju, millel on fillerid.
Väga suureks plussiks oleks, kui sarjal on natuke minevikku juba (1-2 aastat nt), kuid siiani käib.
Aa ja eelistan veel, kui sarjas ei kasutataks väga vabakäeliselt vägivalda.
Castle; The Wire; Boardwalk Empire; The Border; Sons of Anarchy on suht kõva stooriga, aga vägivaldne; The Borgias, samuti kohati väga vägivaldne; Chuck, mitte eriti tugev stoori ja näitlemine, aga mõnus vaatamine; Californication on ka suht muhe ja kohati ka sisukas, stooriga on küll tiba kehvasti; Breaking Bad, ka kohati vägivaldne, aga üheski nimetatud sarjades ei kasutata vägivalda vabakäeliselt, vaid see käib ikka asja juurde. Kuna Star Treki näha ei taha, siis Battlestar Galacticat ja Firefly-d vist soovitada pole mõtet, kuigi tugevad tükid on. Stargate on küll hirmus asi, aga TNG näiteks mulle noorena istus. Enam muidugi sellist asja vaadata ei viitsiks. _________________ KASS
Mulle on Arrested Developmenti suur osa karaktereid vastumeelsed... ja natuke ebareaalsed ka, mis on ebameeldiv. Aga muidu saan selle võlust aru ja üritan natuke edasi vaadata. Praegu seitse osa vaadatud.
Mulle on Arrested Developmenti suur osa karaktereid vastumeelsed... ja natuke ebareaalsed ka, mis on ebameeldiv. Aga muidu saan selle võlust aru ja üritan natuke edasi vaadata. Praegu seitse osa vaadatud.
Kolme hooajaga aga saad aru, et iga karakter on väga hästi tehtud ja suurepärased _________________
Keeping Up With The Kardashians S07E12 _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Crackpot science fiction sarja Eureka viienda hooaja esimesed osad osutusid üllatavalt üle keskmise heaks. Mitte et seal jaburat "teadust" ja irratsionaalsust esimesest neljast hooajast oluliselt vähem oleks, aga tegevust, põnevust ja nalja on piisavalt palju, et unustad jaburustele tähelepanu pöörata - vähemalt vaatamise ajal küll. Otsustasin edasi vaadata igatahes. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
See oli hea jah, tüüp sai täisnarkoosi ja oli pärast hambaarsti parim sõber, lubas edaspidigi hambaid remontima tulla _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kolme hooajaga aga saad aru, et iga karakter on väga hästi tehtud ja suurepärased
Nojah, vaatan siiski edasi... Peaaegu teine hooaeg läbi.
Mis mulle meeldib selle juures on see, et see on mõeldud pisut intelligentsemale auditooriumile kui paljud teised US sarjad. Ja eks see tegelikult suurim tingimus oligi uue sarja leidmiseks. Praegu tundub järgmiseks valikuks Breaking Bad, kuid ma ei taha seda narkootikumide ja vägivalla pärast eriti vaadata. Mu elu lihtsalt ei seostu kuidagi sellega, mitte et mul see vastikustunnet tekitaks ega midagi. Lihtsalt igav teema.
Praegu tundub järgmiseks valikuks Breaking Bad, kuid ma ei taha seda narkootikumide ja vägivalla pärast eriti vaadata.
Põhirõhk on ikka sellel kuidas tavaline pereisa hakkab kuritegelikul teel raha teenima ja kuidas see teda ja tema lähedasi ja nendevahelisi suhteid mõjutab jne. Vägivalda on suhteliselt vähe, sellist rõvedat vägivalda mida oleks juba häiriv vaadata vms meenub ainult paar korda kogu viie hooaja jooksul. Narkoteemat on jah suht palju aga soovitaks ikka vaadata, enda lemmikseriaalidest paneks teisele kohale selle. (esikoht The Wire)
eilne Keeping.Up.with.the.Kardashians.S07E13 polnud nii hea kui eelmine osa _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ei tea jah mis sellest sünnitamisejamast saab ja kas Bruce läheb veel järjekordsetele uneuuringutele. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Järgmiseks tuleb võtta Kourtney & Kim Take New York ja Kourtney & Kim Take Miami _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Sai pika vinna peale selline seriaal nagu The Wire käsile võetud. HBO kvaliteet draama Väga reaalne pilt Baltimore'i elust erinevate silmade läbi. Väga fun'i ja kerget meelelahutust siit otsida ei tasu, aga soovitan kindlasti.
Sai pika vinna peale selline seriaal nagu The Wire käsile võetud. HBO kvaliteet draama Väga reaalne pilt Baltimore'i elust erinevate silmade läbi. Väga fun'i ja kerget meelelahutust siit otsida ei tasu, aga soovitan kindlasti.
Pehmoks on keeranud
Miski kalaga peab vastu pead andma vist? _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Falling Skies oli väga hea nagu ikka, Continuumi esimene hooaeg lõppes vägagi tugevalt. Loodetavasti tuleb ka teine hooaeg.
Continuum Season 2 for Summer 2013 confirmed!
Yeah
Just hetk tagasi lõpetasin esimese hooaja vaatamise ja hakkasin googeldama, et kas ikka teine tehakse _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Arrested Development oli lõpuks väga hea
vaatasin Community piloti ära... liiga ameerikalikult pinnapealne ja "näideldud" tundub
vaatasin ka Breaking Bad piloti ära... see jättis ikka kõvasti parema mulje, ainult et stoori ei paku nii väga huvi, olgugi et keemia on äge. Võib-olla jätkan vaatamist.
Azatris, mõlemad sarjad on minu arvates superhead ja sa pead need ära vaatama peale piloodi kaemist
Lisan ka oma hääle. Breaking Bad on üks paremini kirjutatud draamasid mis hetkel jookseb, Community on ka suhteliselt hea tasemega nerdy komöödia päris kõvasti igast meedia reference täis. Ühesõnaga mõlemad on seriaalid mis "kasvavad" sulle meeldima, minuga vähemalt oli nii.
And now for something completely different, keegi siit Aqua Teen Hunger Force, Archer või Venture Bros ka jälgib?
uus tegelane sisse toodud ( eka paista kas pikemaks ajaks) _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
uus tegelane sisse toodud ( eka paista kas pikemaks ajaks)
Spoiler
IMO oli jummala pull kuulata Charliet ütlemas oma reaalsele isale "Hi dad" eriti sel taustal, et 2,5M-is oli ta Rose-i isa ning Charlie isapoolne poolvend Emilio Estevez oli see vana sõber kes Charlie terrassil suri ja hetkeks elu üle mõtlema pani
viimati muutis arm2004 18.08.2012 01:30:36, muudetud 1 kord
Yeah, jätkasin praegu siiski Breaking Badiga. Esimene hooaeg läbi...
Asi pole tõesti mindless action / narkootikum / vägivald nagu ma kartsin.
See show USis toob vist kõvasti uusi keemiatudengeid juurde.
Falling Skies lõppes selleks hooajaks vägevalt. Kolmas tuleb hull!
Oh kurat, mul ei tulnud enam meeldegi, et sellel ainult mingid 10-osalised hooajad ongi. Kuradi kahju...
Mul vähemalt on eelmine osa ka vaatamata, saab kaks korraga ikkagi ära vaadata - asi seegi. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.