Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
06.08.2012 13:47:58
Apple'i kaasasutaja ei usalda pilvetehnoloogiat |
|
|
Steve Wozniaki arvates kaotavad oma failid pilve üles laadinud kasutajad nende üle kontrolli ning see võib lähima viie aasta jooksul endaga kaasa tuua mitu hirmsat probleemi.
Loe edasi E24-st.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
06.08.2012 14:10:13
|
|
|
Muret pole, kui on tegemist arukate tarbijatega, kes pilve laevad vaid sellist infi, millest nad on ka valmis ilma jääma pilves endas, backup oma enda serveris on päästerõngaks.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran
|
06.08.2012 14:47:20
|
|
|
http://www.emptyage.com/post/28679875595/yes-i-was-hacked-hard
tsitaat: |
At 5:00 PM, they remote wiped my iPhone
At 5:01 PM, they remote wiped my iPad
At 5:05, they remote wiped my MacBook Air.
A few minutes after that, they took over my Twitter. Because, a long time ago, I had linked my Twitter to Gizmodo’s they were then able to gain entry to that as well. |
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
06.08.2012 16:11:42
|
|
|
Ma olen ka Steve Wozniak'iga samal arvamusel selles osas. Olen ka ise mitu korda kõrvetada saanud erinevates pilveteenustes oma failide hoidmisega (õnneks küll väikeses mahus, kuna juba eelhoiatava sisetunde järgi ei riskinud suuremate mahtudega mängima hakata) ja nüüd enam rohkem samasse ämbrisse ei kavatse iial astuda. Iseenda kontrolli all olev pilveteenus (kodune server) on teine asi, muidugi ikka koos hästi läbimõeldud backupiga seegi. Igal juhul pilveteenuste jamad on suurusjärk sagedamini esineva tõenäosusega kui kasvõi ütleme ühe üksiku kodu (mitte kodude) tulekahju või rüüstamine. Lisaks siis veel tõesti see fakt, et sa pole ise oma failide faktiline peremees pilveteenuse puhul. Juba mingi tühipaljas poliitiline otsus (mis sageli veel ka hoopis teise riigi poolt) võib kriipsu peale tõmmata. Kasvõi Megauploadi hiljutine juhtum näiteks - seal jäid enda pilvefailidest ilma ka need kes polnud mingil moel piraatlusega seotud.
Samas on näiteks mul keldrist leituna kenasti säilinud eelnevate põlvkondade fotod ja dokumendid, mõned isegi mitu sajandit tagasi talletatud... Kuid minu ühe esivanema sünnikirje hävis koos kirikuraamatuga II Maailmasõjas toimunud arhiivi mahapõlemise tõttu, mistõttu oli mul raske isegi enda kodakondsust tõestada. Seegi ju põhimõtteliselt niiöelda pilveteenus!
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris
HV kasutaja
|
06.08.2012 16:19:25
|
|
|
Ei saa võrrelda keskmist HV kasutajat ja keskmist tava (loll) kasutajat. Koduse varukoopia serveri ehitamine keldrisse on keskmise kasutaja jaoks ikka paras ulme . Mitte et ta sellega hakkama ei saaks ... peale mõningast pusimist ... aga lihtsalt ei tegeleta sellise "jamaga". Elik nende jaoks on pilveteenused täiesti aktsepteeritav lahendus.
terv
Kris.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
06.08.2012 17:54:34
|
|
|
Misasi on ulme? Mul on on kaks välist kõvaketast - üks asub kodus ja teine tööl ning see ongi minu backup. Ei ole võimalik, et mõlemad kohad korraga maha põlevad ning sünkroniseerida saab neid erinevaid rakendusi läbi veebi, nii et igamehe pilveteenus on olemas ilma liiksete kulutusteta ning 100% minu käsutuses!
Tegelikult on veel minu käsutuses Synology server ning Rapidshare konto, mis ka dubleerivad olemasolevaid faile, kuid see on juba pilv. Minu moto on, et varukoopijaid pole kunagi liiga palju. Nendest ma ei saa küll aru, kes kõik oma pildid Facebooki topivad ja on endaga väga rahul, et nüüd on korras!
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
06.08.2012 17:58:59
|
|
|
UB kirjutas: |
Misasi on ulme? Mul on on kaks välist kõvaketast - üks asub kodus ja teine tööl ning see ongi minu backup. Ei ole võimalik, et mõlemad kohad korraga maha põlevad ning sünkroniseerida saab neid erinevaid rakendusi läbi veebi, nii et igamehe pilveteenus on olemas ilma liiksete kulutusteta ning 100% minu käsutuses!
Tegelikult on veel minu käsutuses Synology server ning Rapidshare konto, mis ka dubleerivad olemasolevaid faile, kuid see on juba pilv. Minu moto on, et varukoopijaid pole kunagi liiga palju. Nendest ma ei saa küll aru, kes kõik oma pildid Facebooki topivad ja on endaga väga rahul, et nüüd on korras! |
no sest nad teavad et sealt ei kao pildid isegi siis ära, kui oma kontogi ära kustutad
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
06.08.2012 18:43:55
|
|
|
Väikse kõrvalteemana: Eks vanimad Ameerika interneti-kasutajad teavad, mäletavad, väga hästi, kuidas mingi 10 aastat tagasi Yahoo kokku lendas ning kontode kasutajad oma kraamist ilma jäid. Kontod tehti küll uuesti, aga need olid siis meeldivalt tühjad. Endalgi üks oma tuttav jäi ilma kõikvõimalikest mailidest ja dokumentidest, mis Yahoo-sse paigutatud olid.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
06.08.2012 18:59:27
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Väikse kõrvalteemana: Eks vanimad Ameerika interneti-kasutajad teavad, mäletavad, väga hästi, kuidas mingi 10 aastat tagasi Yahoo kokku lendas ning kontode kasutajad oma kraamist ilma jäid. Kontod tehti küll uuesti, aga need olid siis meeldivalt tühjad. Endalgi üks oma tuttav jäi ilma kõikvõimalikest mailidest ja dokumentidest, mis Yahoo-sse paigutatud olid. |
Hot.ee kustutas ka ükskord kusagil ca 10 aastat tagasi suure hurraaga ära suure hulga kontosid, millesse polnud mitmeid kuid sisse logitud. Ning seejärel hakkas neile ootamatult saabuma kurje kirju paljudelt kasutajatelt - nimelt paljud (ka firmad) kasutasid seda kontot tollal oma üldtutvustava veebisaidina ja üldse mitte faktiliselt mahajäetuna, lihtsalt polnud vajadust pidevalt midagi sinna lisada või uuendada. Aga niipalju kui mäletan, see kustutamine tehti lausa nii suure hurraaaga, et isegi backuppi polnud tagantjärgi päästmiseks neil enam alles
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
07.08.2012 11:55:51
|
|
|
WAV, minuteada server suri neil maha, sealt ka andmete kadu ja see polnud päris 10a tagasi vaid nats lähemas minevikus.
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
1 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
08.08.2012 00:49:06
|
|
|
Taavi© kirjutas: |
WAV, minuteada server suri neil maha, sealt ka andmete kadu ja see polnud päris 10a tagasi vaid nats lähemas minevikus. |
ot: |
Ei, me räägime ilmselt erinevatest juhtumitest. Minu vihjatu oli see, kus võeti tööle uus meeskond, uued tuuled ja see asus suure hurraaga kohe platsi puhastama, enne kui sügavamalt järele mõelda viitsiti... Lasti lihtsa skriptiga õhku kõik kontod, kuhu poldud 4 viimast kuud sisse logitud. Ettevõtmise põhjus oli vist suutmatuses hallata liiga suureks paisunud kontode koguhulka. Igatahes ei mäleta, miks siis backuppi ka ühekorraga enam polnud alles. Kära ja kemplemist oli päris palju, mõnedki pead said korraliku peapesu siis, kuid mis tehtud see tehtud juba  |
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|