Mingi jama on. Kui ma enda kodus olen (+38, +2440), siis server hakkab jubedalt läägima, ja ka teistel mängijatel. Mingi masin on äkki crashind vms? Ei tea kaua see kestab, aga seda on varemgi olnd. Siis lihtsalt ei saand aru et viga minu kodus oli.
Muide, vahepeal oli jutt, et adminidele saab vigadest kuidagi märku anda? Mul oleks üks blokk vaja enda kodust ära kaotada, mille lõhkumiseks mul õigust ei ole.
(+38, +2440) probleemiga saan tegeleda homme peale serveri reboodi või varem kui serveris pole mängijaid.
Anna bloki kordinaadid (ja nimetus) mille peab eemaldama.
Anna bloki kordinaadid (ja nimetus) mille peab eemaldama.
+34, +2437, kõrgusel 49, on Furnace 61
Mercury kirjutas:
(+38, +2440) on korda tehtud.
Kas oskad öelda, milles viga oli? Äkki saan järgmine kord ära hoida..
Kõik korras.
------------------------------
Equivalent Exchange (EE) KAOB ÄRA JÄRGMISES TEKKIT 3.1.1 UUENDUSESHVTekkit Serverist!
Tehke oma Alchemical bagid tühjaks enne serveri uuendust mis hakkab olema varsti!
Kõik mis puudutab EE kohta, pöörduge MrAndu kohta meie IRC kanalis: http://bit.ly/mk_chat
What happens when a zombie eats a baby villager? Why, only the cutest little terror ever! Currently they're really fast (almost as fast as a sprinting player) and won't age. Also, they don't burn up in the sun, but that may change. They'd be pretty rare because you'd only get them from zombies eating baby villagers, so I'm not worried about making them too difficult.
Nonii mul on teile nii kurbi uudiseid kui häid uudiseid!
Kõigepealt muidugi halvad:
Tekkiti map (world) läheb resettimisele! Tuleb uus puhas map.
See tähendab, et kõik mis seal maailmas on, kaob!
Kasutajad lähevad resettimisele!
Kõik mis teil käes või Alchemy bagides on kaob!
Kõik EE asjad Maailmas / käes / kottides on kaovad!
Nüüd head uudised:
EE jääb väga piiratud kujul!
Alles jäävad:
Dark Matter (Tööriistad, kõik 4 ja Armor),
Covalence Dust (tööriistade parandamiseks),
Philosophers Stone (lubab teha rauast kulda ja kullast teemante, muuta mulda, kivi, liiva jne),
Interdiction Torch-id (mob-e tõrjuvad tõrvikud),
Alchemy Bag (Värvilised kotid)
Korraks läheb EE täiesti maha, et maailmast ja kastidest sellega seonduv kaoks survival maailmast (alchemy chestid, condenserid relay-d jne)
Maailmade süsteem muutub:
Esimene (default) spawn on maailmas kus on portaalid ja ei midagi muud, sealt saab edasi minna vastavatesse maailmadesse:
world: portaalid mujale minemiseks.
NonVip : Kõik saavad minna ja ehitada/muuta
Vip ja Survival : Minna saavad kõik, ehitada ja muuta saavad ainult VIP-id
Hell : Minna ei saa keegi, ehitada/muuta saavad need kes bannitud ja sinna saadetud.
--------------
VIP-id saavad oma väärtuslikud asjad viia survival maailma, igaüks oma koju ja panna tavalistesse kastidesse (puukastid/raudkastid/teemant jne + seifid)
NB! Kaitstud on ainult puukastid! teistele pääsevad kõik ligi.
kõik EE asjad pange eraldi näiteks alchemy chest-i/bag-i siis kaovad nad ilusti koos sellega (muidu jäävad tühjad kohad muudesse kastidesse)
Ära kaob uues tekkitis ka Crafting Table III, niiet need tehke tühjaks!
--------------
Põhjusi mapi resetiks ja EE kärpimiseks:
1. Palju dupe bug-e mida leitakse juurde ja ei jõua enam taga ajada. (Asju tekitatakse juurde ilma et midagi selleks kuluks)
2. Maailma on ümber teisendatud (convert) nii mitu korda, et see on tõsiselt ebastabiilne.
3. EE red matter tööriistu ei saa korralikult jälgida ning need koormavad serverit ning jätavad maailmast järgi vaid šveitsi juustu väga kiiresti. Lisaks tuleb ette palju apsakaid kus naabril pool maja kaob.
4. Maailmas on nonvippide ala juba suhtleiselt tühjaks tehtud, õli polegi enam selles alas.
5. EE juures tekivad cobble generaatorid jube kiiresti et kõik see EMC-ks muuta ja nii lihtsalt läbi ajada serverit koormates. (uues need ei tööta enam, unustage need)
Uskuge mind, see on kõigile parem! _________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla...
Aah, just olin lõpetanud enda netheri quarry, kui hakkasin minema magama ja seda postitust lugesin
Ei aga tegelikult väga tore. Uues maailmas saab teha palju asju uuesti ja õigesti.
Muide, uues maailmas otsin endale paarilist. Üksi on ikka vaevarikas ja igav.
EDIT:
Mõte: survival jääb alles ja temast saab mingiks hetkeks pagulaste maa? Äkki teeks survivali-telepordi asukoja juurde pagulaste-laagri telkidega, ja kastidega, kus rahvas oma asju hoiab?
Endale on see ainult hea uudis, saab otsast alata ja seekord ka juba targemana... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Mõte: survival jääb alles ja temast saab mingiks hetkeks pagulaste maa? Äkki teeks survivali-telepordi asukoja juurde pagulaste-laagri telkidega, ja kastidega, kus rahvas oma asju hoiab?
Survivali spawni lähedusse kuhugi võid teha, ma hoian enda asju enda kindluses
Teadaanne siis, et Mapile tuleb reset ja EE kaob 20. Augustil!
EE tuleb osaliselt tagasi nagu lubatud alles siis kui uus tekkit on recommended.
Põhjus selles, et uues tekkitis on uus EE mida saab nii seadistada.
Kaalun veel mõtet kas teha eraldi kaart kevandamiseks kus quarry-d oleks lubatud, et säästa maailmaid kus Majad asuvad. _________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla...
Kaalun veel mõtet kas teha eraldi kaart kevandamiseks kus quarry-d oleks lubatud, et säästa maailmaid kus Majad asuvad.
Kui ma saaks kaevandada kuskil eraldi maailmas, kus millegagi arvestama ei pea, siis ma paneks sinna 20 quarryt püsti, server oleks koomas, ja ma oleks rahaboss, liiga lihtne.
Mina ei toeta seda ideed. Minu arust ei ole meil veel probleemi tulnd sellega, et kaart oleks sõelapõhi. Pigem olen näinud, et igal mehel oma maja kõrval 3-4 quarry auku. Dynmapi pealt paistab see eriti tähtsusetu, kuna ruumi on nii palju.
Samas, kui see praegune kaart jääb nüüd mitmeks aastaks (mis mõnes mõttes oleks ju tore), siis võib see probleem tekkida. Aga ikka ei toeta plaani luua teine dimensioon kust saab tasuta (ilma millegagi arvestamata) kraami.
Ei, ma ei tea, küsisin ka üldsuse arvamust.
Mulle sobib igatpidi. Isegi praegune variant töötab minu arust, kus üldse reegleid pole. Inimesed on üldiselt mõistlikud ja ei retsi ümbruskonda väga ära.
ZuluXE kirjutas:
Tuleks quarryde arvu, per kärss, piirata. Ka quarry suurust.
Kindluse mõttes oleks tegelikult jah mõistlik seda piirata, aga seda on väga keeruline kontrollida.
Teeme nii, et quarry'sid ise ehitada ei saa, quarry't kirkaga lüües läheb ta katki ja iga mängija saab kord kahe kuu jooksul ühe quarry blocki
Või siis raha eest osta
Kohe ostaks 30 euri eest hunniku quarrysid ja südametunnistuse piinadeta muudaks mingi bioomi suureks neljakandiliseks auguks
need quarry tekitatud süvikud olid minu meelest ka koledad. või noh, ilusate majade ja ehitiste map näeks ilma nendeta ikka viisakam välja vähe.
või siis teha a'la, et mapi üks ots on ainult quarryde jaoks. nagu ikka mingi tehaste linnaosa
On's seda quarryt siis üldse vaja või. Kasutage tavalisi minereid, nendega ei lõhu maailma nii ära. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Tavaline sever koos mõne pluginiga, kui soov saab juurde panna.
Kolmp saan paream netti siis saab the walls 2 pvp pealda eile proovisime hakkas laggima.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.