tuleb kindlasti mingi uus server otsida, nigel ei saa või ei viitsi/taha nende hackeritega seal midagi peale hakata, logid sisse hacker lendab kohale kopteriga ja laseb lihtsalt maha... ja nii mitu korda järjest
tuleb kindlasti mingi uus server otsida, nigel ei saa või ei viitsi/taha nende hackeritega seal midagi peale hakata, logid sisse hacker lendab kohale kopteriga ja laseb lihtsalt maha... ja nii mitu korda järjest
Nii palju kui ma lugenud olen redditit siis tundub, et USA serveriteks häktiakse kõvasti rohkem, ning meil senini niigi vedanud.
Ära jumala eest loe threadi esimest postitust. HV mängude omades pole seal kunagi mingit reaalset infot, mis võiks tulla kasuks mumble'i, koduserverite ja muu teemal.
Ära jumala eest loe threadi esimest postitust. HV mängude omades pole seal kunagi mingit reaalset infot, mis võiks tulla kasuks mumble'i, koduserverite ja muu teemal.
Küsija suupihta ei lööda kehtib minu arust siis, kui inimene on vähemalt teinud elementaarse katse infot leida. Mingi hetk keegi küsib siin veel, et mis see mod on millest me räägime ja mis mängu jaoks see tehtud on. Siis oled sina siin, kes talle seda ka seletab and all is good again.
Ma isegi seda küsimist teinud, kui ma ei mäleta enam kes ja kuidas täpselt ühte minu probleemiga sarnast asja lahendati teemas XYZ, tean et oli vist lehekülgede 50 ja 88 vahel. Siis ma tõega vabandan ja küsin kellegilt uuesti. Ei viitsi lihtsalt neid lehti läbi käia. Aga vähemalt vaataks korra avalehele. Relevantne info on ka kenasti ära märgistatud.
Et siis LU15 server on häkkerite poolt üle võetud ja rohtu selle vastu olemas ei ole? Mänguelamused rikutud? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
mis see täpsemalt muudab? suurem võimalus co-op teha või saab ikka tavapäraselt kuuli kohe? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
mis see täpsemalt muudab? suurem võimalus co-op teha või saab ikka tavapäraselt kuuli kohe?
3P= 3rd Person
CH= Crosshairs
NT= Name Tags
Veteran= No: 3P/CH/NT
Leidsin ühe teema dayz foorumist ja seal väideti, et see kõik oleneb serveri adminidest ja veteranis võib ka 3pv täiesti olemas olla, erinevused tunduvad mõndadele olevat looti kogus ja spawnimissagedus: recruitis leiab rohkem looti ja tihedamini, veteranis aga raskem head geari saada... aga see võib ka BS olla muidugi _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
mis see täpsemalt muudab? suurem võimalus co-op teha või saab ikka tavapäraselt kuuli kohe?
3P= 3rd Person
CH= Crosshairs
NT= Name Tags
Veteran= No: 3P/CH/NT
Leidsin ühe teema dayz foorumist ja seal väideti, et see kõik oleneb serveri adminidest ja veteranis võib ka 3pv täiesti olemas olla, erinevused tunduvad mõndadele olevat looti kogus ja spawnimissagedus: recruitis leiab rohkem looti ja tihedamini, veteranis aga raskem head geari saada... aga see võib ka BS olla muidugi
Täiendasin eelmist postitust, loot, sompsid spawnib igalpool DayZ-is samamoodi. Ainuke vahe ongi crosshairs, 3rd person view ja nametags settingutes.
Njah, 3dp mulle meeldib, kuidagi palju paremini haaratav kogu ümbruskond ja jooksmisel ei värise kõik... täna õhtul siis üritan lõpuks zelenogorski supermarketist plehku panna ja kuskile metsa mõnda lehma küpsetama minna, loodetavasti ei jookse ma nende deerstandide suunas kus miskised military zompsid valvet peavad _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Njah, 3dp mulle meeldib, kuidagi palju paremini haaratav kogu ümbruskond ja jooksmisel ei värise kõik... täna õhtul siis üritan lõpuks zelenogorski supermarketist plehku panna ja kuskile metsa mõnda lehma küpsetama minna, loodetavasti ei jookse ma nende deerstandide suunas kus miskised military zompsid valvet peavad
Jah, Regular ongi mõeldud algaja tasemel mängimiseks. Mina kui veidi kogenum dayz koll tahan saada veel rohkem, st ainult läbi silmade vaade ilma 3dp-ta, ei mingeid nametage ja crosshaire mis näitaks kaugust jne. LU15 on hetkel sihuke tapalava rohkem, kus oskuseid lihvitakse enne lahinguväljale minemist imho.
Tahan IRL kogemust maksimaalseks
Et kes veteran-hardcore kogemust tahavad, siis LU152, tegin mumblesse vastavad jaotused ka.
Võiks ikka Eesti serveri millalgi püsti saada... ja võimalikult kehva välisühendusega
ufo56 kirjutas:
parm kirjutas:
Kaun kirjutas:
parm kirjutas:
ufo56 kirjutas:
Mäng peab endal olemas olema ?
Kui ma tahan standalone DayZ serverit teha, siis kas ma pean selle serveri jaoks ostma eraldi ARMA2:CO või piisab kui ma kopeerin oma olemasolevast armast kaustad sinna ja näitan installi ajal pathi? Panin faile laadima ja kui leian mingi normaalse quad-core raua, lükkan private-hive serveri püsti äkki isegi
Kuna server jookseb arma 2 peal, siis peab serveril olema ka cd-key, ehk arma2 peab olema installitud.
Mul jookseb oma privaat server(privaat hive ka) oma masinast millega ma ise ka mängin seal. ST et sama cd-key pealt jookseb server ja klient.
Kui tahad et oleks dedicated server eraldi masinas, siis peab olema originaal arma CD key sellel ka.
Asi selge, siis sellega edasi ei maadle hetkel.
x2
Tahad mu steami laenuks? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Veteran servudes on koguaeg vähe mängijaid kah
E mingi buggi ?
Iga kord kui Lu15 login on liivakell ees, ootan ära, jooksen ringi, login välja ja uuesti sisse logides sama jama
Kuskil kindlas kohas veel suurem HV kamp mängib ja LU15 on maha kantud? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
LOL, keset livestreami ja intervjuud rocketiga, taustatantsijad teleporditakse thunderdomesse. rämedad noobid kah veel pealekauba.
thunderdome hakkab mingi 48nda minuti juures.
masendav, kogu hea kraam mis mul oli sai hukka kuna mingid vennad jooksid supermarketisse ja lasid mu maha _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ei tea, nüüd olen eletros. sain mumble ka ipadi peal tööle.
ivolinna peaks mu nimi olema _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
LOL, keset livestreami ja intervjuud rocketiga, taustatantsijad teleporditakse thunderdomesse. rämedad noobid kah veel pealekauba.
video
Väga idiootlik intervjuu, need jopskid seal tagataustal oleks võinud vait olla ja lasta rocketil rääkida mitte igat zombit ja rohututti kommenteerida -.-
video
Väga idiootlik intervjuu, need jopskid seal tagataustal oleks võinud vait olla ja lasta rocketil rääkida mitte igat zombit ja rohututti kommenteerida -.-
yep, nõustun. ilgelt häris, et sellised vennad seal. _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
Ei tea, nüüd olen eletros. sain mumble ka ipadi peal tööle.
ivolinna peaks mu nimi olema
igastahes mingi bug selle mumblega mul on kuna kui ma mikkri sisse lülitasin, siis kõik tegid kisa, et selle kinni paneksin
hetkel asun cherno ääres metsas kuskil selle kaevu lähedal, sain normaalse kostüümi, pole enam vanakoolimees ülikonnas _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Pumbaga on suht igav sniperdada _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ega jah, suht masendav kui kõigil teistel on mingi tulnukatehnoloogia relvad...
Ma nüüd leidsin CZ 550 aga ega sellega seal midagi teha väga ole... _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Edit: uuriks, et kas on veel mingeid telke kindlas kohas mingi varustusega nagu siin kuu aega tagasi kombeks oli... praeguseks olen saanud küll ghillie, snaipri, toiduvaru, nülgimisvahendid ja lõkke tegemiseks vajalikku aga kui mind nüüd lähiajal tapetakse, tahaks oma geari kiiremini kätte saada kui riskides läbi linna joostes 20 pealine zompsikari järel ning head õnne proovida... pmst võiksin hakata kasvõi meedikuks, st lootin vaid haiglaid ja topin koti verd, morfiini ja sidemeid täis.
Kes eile mängisid, mis toimus kui ma rääkisin? Jube vilin või taustamüra tekkis? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Eks laagreid ikka on, küsi mumbles ja seletatakse kus on Kamenkas, Zeleno, Gorka ja Elektro lähedal peaksid laagrid olema. Ilmselt on kuskil veel.
Btw, see video, kus meid süüdistati häkkimises, ma avastasin, et mul on endal sellest sündmusest video olemas minu vaatevinklist Üritan mingi aeg netti üles lasta.
Edit: uuriks, et kas on veel mingeid telke kindlas kohas mingi varustusega nagu siin kuu aega tagasi kombeks oli... praeguseks olen saanud küll ghillie, snaipri, toiduvaru, nülgimisvahendid ja lõkke tegemiseks vajalikku aga kui mind nüüd lähiajal tapetakse, tahaks oma geari kiiremini kätte saada kui riskides läbi linna joostes 20 pealine zompsikari järel ning head õnne proovida... pmst võiksin hakata kasvõi meedikuks, st lootin vaid haiglaid ja topin koti verd, morfiini ja sidemeid täis.
Kes eile mängisid, mis toimus kui ma rääkisin? Jube vilin või taustamüra tekkis?
vahepeal olid normaalselt kuulde mumbles, siis oli jälle lambist metsik taustamüra
Sai ka täna veidi proovitud. Üldiselt tundub ellujäämispool väga asine ja pimedas saab täitsa zombiõuduka ka kätte(Mida te üldse teete pimedas? Metsa peitu? Lõket teete/ei tee?) Ilma valgustuseta ei näe midagi ja linnas tõmbab kohe tähelepanu.
Muidu üldiselt zombid ei ole päeval probleemiks, õnnestub valdavalt mööda hiilida/ükshaaval kirvega maha koksata või väiksemad kogused ka lärmi tehes.
Probleeme valmistab pigem see, et üksi ei õnnestu kuidagi hakkama saada 3-5 liikmeliste mängijategruppidega, kes heal meelel üksikust ellujääjast hakkliha teevad. Kas üldse õnnestub leida suvalisi inimesi/gruppe, kellega koostööd teha.
EDIT: Ahjaa, alguses suutsin 2x püssi kuidagi ära kaotada, ilmselt proovisin teda kogemata seljakotti panna : P
soovitaks kõigil kellel on fpsiga probleeme dayz panna ramdrive pealt jooksma endal andis tublisti jällegi juurde, fps ei dipi enam nii madalale nagu enne
soovitaks kõigil kellel on fpsiga probleeme dayz panna ramdrive pealt jooksma endal andis tublisti jällegi juurde, fps ei dipi enam nii madalale nagu enne
Mida te üldse teete pimedas? Metsa peitu? Lõket teete/ei tee?
Lõket tehakse ainult liha küpsetamiseks, paljud lihtsalt kerivad brightness ja gamma põhja, hea kuuvalguse puhul saab ka niisama hakkama, julged mehed kasutavad taskulampe või neid visatavaid signaalrakette, natuke vilunumad meestel on nightvision goggles.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.