ooo yeah hea uudis Võiks midagi vägevat tulla! Rohkem autosi,rohkem radasi sama hea kui shift ainult kõvasti parem Tundub et 8 augustil näidatakse veel midagi ?
Võimalik, et näidatakse alles see aasta aga valmis veel ei saa. Eks CodeMasters peab ka oma ressursse jagama , sest F1 2012 on kindlasti juba vaikselt töös. GRID 2 ja kes teab mis neil veel tuleb.
Päris täppi, kui nad just mingi ime läbi see aasta ei plaani asja reliisida juba
GRID 2 will challenge players to be fast, be first and be famous as they enter a stunning new world of competitive motorsport. Following the success of GRID, which set new standards for damage, AI, visuals and introduced the Flashback time rewind feature - now adopted by many racing games -- GRID 2 will again raise the gameplay and technological bar for motorsport gaming and remain true to the series' core value -- it's all about the race.
Väga äge Jään igatahes ootama,loodan et tuleb ikka sama hea kui seda oli esimene osa .muidugi tahaks ikka drift ka sees oleks mis mulle esimeses gridis nagu kõige rohkem meeldis
Paulz, GRID-s jah kasutasin kah seda vaadet, kuigi tavaliselt ma üldse seda ei kasuta automängudes. Samas selle puudumine pole gamebreaker minu jaoks. Eriti huvitab just online osa, kuna GRID 1 mängisin päris kõvasti onlines. Mis on minu jaoks gamebreaker, on juhitavus. Paraku sellestei saa aimu enne kui ise ära proovinud ei ole. Kui on sama mis GRID 1 siis võib rahule jääda.
Huvitav mingi interjöör autos ikka on või lähevad täitsa mustade klaaside teed!? Open-wheeler'ites oleks võinud cockpit jääda jääda, kui neid üldse tuleb!
Konsoolidel jääb kindlasti mälu väheks ja peab kuskilt midagi lõikama!
Ma enam ei mäleta see oli nii ammu aega tagasi kui esimest gridi sai mängitud,aga kas sellel oli siis see cockpiti vaade mis teid nii väga häirib ? Samas Shiftis oli see vaade,Grid oli jällegi natuke teistsugune mäng kui shift.... shifti drift oli ka ulme raskem võrreldes gridiga
Ma enam ei mäleta see oli nii ammu aega tagasi kui esimest gridi sai mängitud,aga kas sellel oli siis see cockpiti vaade mis teid nii väga häirib ? Samas Shiftis oli see vaade,Grid oli jällegi natuke teistsugune mäng kui shift.... shifti drift oli ka ulme raskem võrreldes gridiga
Minu jaoks olid nii GRID´i kui SHIFT´i driftid täies ulatuses BS! Juhitavus oli ikka väga ebamäärane ja ebareaalne, ainuke variant SHIFT2´es driftimiseks oli lihtsalt tavalist sõitu sõites, üheks lemmikautoks oli E30 kerega BMW mida oli kõvasti kaasa aidatud. _________________ Sounds?...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.