Kas keegi on viimasel ajal Saksa eBayst ostnud? Vaatasin, et nüüd kantakse raha ülde eBay enda arvele.
Viimane ost on kujunenud kahtlaseks, st mina tegin ülekande kohe ära ja sain järgneval päeval ka DHL´i jälgmise numbri, kuid nüüd on müüja poolt vaikus.
Olen saatnud juba mitu sõnumit ja DHL enda lehel näitab endiselt staatuseks 20% ja infoks:
Status from Fri, 27.07.12 02:16 hours The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Next step The shipment is being scanned in the parcel center of origin
Nagu mina aru saan, siis pakk ju polegi veel liikuma hakanud?
Kas keegi on viimasel ajal Saksa eBayst ostnud? Vaatasin, et nüüd kantakse raha ülde eBay enda arvele.
Viimane ost on kujunenud kahtlaseks, st mina tegin ülekande kohe ära ja sain järgneval päeval ka DHL´i jälgmise numbri, kuid nüüd on müüja poolt vaikus.
Olen saatnud juba mitu sõnumit ja DHL enda lehel näitab endiselt staatuseks 20% ja infoks:
Status from Fri, 27.07.12 02:16 hours The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Tere
Kuna sai paar asja müüdud, ühtegi visa kontot aga pole siis pakuks paypaly eurosid kui kellelgi huvi on miski 100.- annaks ära _________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete.
Võid ju müüjale küsimuse saata
Nagu ma juba ka kirjutasin, siis müüja poolt on täiesti vaikus.
Tere
Kuna sai paar asja müüdud, ühtegi visa kontot aga pole siis pakuks paypaly eurosid kui kellelgi huvi on miski 100.- annaks ära
Kui on näiteks 100 paypali ja sulle 90 € siis on neid võtjaid küll aga kui soovid 1:1 siis jäädki seda siit otsima.
Egas mul põle kui kellelgi huvi, ehk siis leiab ka mõlemaid osapooli rahuldava variandi _________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete.
Kas ma olen pime, aga ma ei leia seda kohta, kust oma konto sulgeda/kustutada? Teab keegi?
ot:
if you are in internet, you stay in internet forever
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
keegi hiljuti UK'st on midagi tellinud? tavaliselt tuleb nädalaga kohale
mul tulevad sealt osad asjad juba peaaegu kuu aega...samas hiljem paar hiinast tellitud asja on juba kohal
Olümpia on nii peeti keeranud värgi seal või mis toimub...
mul tulevad sealt osad asjad juba peaaegu kuu aega...samas hiljem paar hiinast tellitud asja on juba kohal
6 juuli pandi posti, 24 sain kätte viimase paki _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Nädala alguses UK-st tellitud asi pole veel kohal; eelmine nädal tellitud asi tuli 4 päevaga - mõlemad tavapostiga. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
To withdraw funds, log in to your account, go to the "Withdraw" subtab of the "My Account" tab and follow the instructions.
Yours sincerely,
PayPal
mis see siis nüüd tähendab? pole kunagi sealt välja võtnud, aga siingi jutuks olnud, et kui hakata välja võtma, siis lüüakse lukku. mul siis seda ohtu nagu pole?
To withdraw funds, log in to your account, go to the "Withdraw" subtab of the "My Account" tab and follow the instructions.
Yours sincerely,
PayPal
mis see siis nüüd tähendab? pole kunagi sealt välja võtnud, aga siingi jutuks olnud, et kui hakata välja võtma, siis lüüakse lukku. mul siis seda ohtu nagu pole?
alati ei lööda lukku. kui lüüakse, siis nõutakse isikut tõendavaid dokumente, mõnda paberarvet vms.
No need müüjate poolt pandavad automaat-positiivsed on suht mittemidagiütlevad ju tegelikult enamus _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
mingil määral ikkagi näitavad kah miskit. et pole ikka mingi äsja liitunud jobu kes kangesti tahaks kedagi üle lasta.
DVDRW, eriti nobe vend! _________________ nooope!
Aprillist hakkasin ostlema, juba 105 posi 0 neg ja neutralit
Mis Sa sealt siis nii palju ostad? Müüd seda Hiina jura edasi eestis? _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Edasimüügiga kiiresti rikkaks ei saa. Ikka ainult endale
Kodus LEDidele üleminek: Näiteks kööki, Eestis on halogeen ka kallim. 20W LED ebays 6€ jne.
Liitiumakusid: Eestis räigelt kallid AA ja AAA NIMHid ammu unustatud.
Arvutijubinaid: USB to sata, USB3 asjad, USB 45m extender 5€, kaableid jne jne.
Majapidamises vaja minevaid termo-niiskuse jne mõõtjaid,
Jalgrattale kotte, suunatulesid, spidokaid, tööriistu...
RC helikoptereid
äsja juhtus küll miskit enneolematut - tööle lauatelefonile helistati UPS-ist, et mulle on Inglismaalt pakk. omateada polnud ühtki kullerpakki tulemas, ainult liht- ja tähitud maksikirjad. aga siis seletas veel, et pakil oli ilmselgelt vale tel number (ei kujuta ette mis nr seal olla võis, pole kordagi ühelegi müüjale ühtki nr avaldanud) ja siis netiotsinguga leidsid töönumbri et olen ma homme kell 12 +/- 10 minutit pakil oleval aadressil või toovad kuskile mujale.
tõsine tase ikka, pole midagi öelda oleks mingi eriti levinud nimi, siis oleksid saanud ikka päris räigelt läbi helistada erinevaid inimesi _________________ nooope!
Edasimüügiga kiiresti rikkaks ei saa. Ikka ainult endale
Kodus LEDidele üleminek: Näiteks kööki, Eestis on halogeen ka kallim. 20W LED ebays 6€ jne.
Liitiumakusid: Eestis räigelt kallid AA ja AAA NIMHid ammu unustatud.
Arvutijubinaid: USB to sata, USB3 asjad, USB 45m extender 5€, kaableid jne jne.
Majapidamises vaja minevaid termo-niiskuse jne mõõtjaid,
Jalgrattale kotte, suunatulesid, spidokaid, tööriistu...
RC helikoptereid
Palju Sul see viimaste tehingute kogusumma on? _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Kuidas Belgiasse oleks kõige mõttekam pakki saata (t-särk)? Eesti Post ja maksikiri?
peaasi, et tracking peal oleks _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
tahtsin kunagi ise RC lennukit kokku panna aga kui eestis hindasid vaatasin siis kadus igasugune huvi
on ehk mõnd müüjat soovitada, kes lennukeid müüb ja paki teele paneb (A)
ma tellisin mingi sellise mida iphoni või ipadiga juhtida... 2x olen vist käima pannud... peaks müüki paiskama, paras laste mänguasi on _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Naabripoiss sõitis sellisega aias. Põnev mänguasi küll, eriti kui kaamera peale ehitada, aga üldiselt tüdineb vist ca 5 minutiga ära. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
Kaamera jaoks on vaja vähemalt paarisajaeurost kopterit, need pisikesed ei kõlba kaamera vedamiseks...isegi manööverdamine on piix _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ostja on ebays suhteliselt hästi kaitstud, ent see on vahel petlik.Näiteks ostad kalli asja ja see defektne ja siis tagasi saates müüjale oled sama kaitsetu kui müüjad.
Kallid asjad tasub vaid kulleriga saata.Läheb vaid 2-3 korda kallimaks kui tähitud post, ent ikkagi odavam ja kindlam.Võid ju eesti postis maksta üüratu summa ja teha täiskindlustuse, ent kauba kadudes ja info mitteliikumise puhul postisüsteemis võid hüvitist mitte saada.Ärge saatke eesti postiga vähegi kalleid asju.
leidsin (vähemalt enda jaoks) hea abilise netis poodlejatele, kes on Chrome-usku - Chrome Currency Converter
automaagiliselt konverdib kõik hinnad eurodeks (või milleks kellelgi tarvis on), tooltip-iga näeb originaalhinda. ebay.co.uk-s on koguaeg häirinud see konvertimine, aga enam pole tarvis ka
Endal ka sama probleem koguaeg, peab katsetama üle 22€ ostu puhul on lihtna: 1$ = 1€
ma ka tykk aega mõtlesin, et wtf
aga ehk ta arvestab tollimaksud vms juurde, mis paraku on vale lähenemine.
ehk selgitab ise _________________ This message was sent from space using stargate
kusjuures ma olen vist 1 või 2 korda jamanud tolliga ainult mitmete aastate ja sadade tellitud asjade juures
vale lähenemine muidugi, sest kasvõi EL piires saadetud asjadel pole mingeid tollimakse
ei tea küll mille puhul _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.