Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
robert!
HV kasutaja
|
29.07.2012 20:47:23
|
|
|
Soovitage head kernelit ja romi. Hetkel Resurrection Remix peal, meeldib väga, aga aku ei paista võrreldes orginaaliga väga palju rohkem kestvat ning vahepeal läheb telefon natukene liialt kuumaks ka.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bmw535
HV vaatleja

|
29.07.2012 22:32:48
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Bmw535 kirjutas: |
Täna otsustas minu S2 ka vist otsad anda, nimelt on lennuki reziim peal ja kuidagi maha ei sa kui võtta settingud jne siis seal see call on üldse hall näppida ei sa aga muid näppida saab, sai teist sim kaarti ka proovitud kuid ikka lennuki reziim peal ja midagi telefoniga teha ei sa. Ideid mida võiks proovida enne kui garantiise saadan??? |
power nuppu oled proovinud
võta sim välja ja proovi siis |
Olen proovinud pole kasu, aku alt näitab cell standby ka kena 81% :S mõttlesin, et teen reseti settings - privacy - factory data rest - reset phone aga siis kõsib samsung account id passi ja vot ei nuputa sealt edasi välja kust ma selle parooli saaksin veel?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
30.07.2012 11:51:39
|
|
|
Mis variant on kuvada "phone" alla lisaks keypadile, logsile ja favouritsidele contacts? Võib vabalt ka keypadi või favouritse asendada. Tükk aega juba häirib, et need omavahel eraldatud on.
Rom on stock viimane ics.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
30.07.2012 12:10:52
|
|
|
võtta mõni alternatiivne dialer app marketist
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
30.07.2012 12:20:25
|
|
|
soovitage midagi
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
30.07.2012 13:21:09
|
|
|
Ostsin omale ka selle telefoni siis ära. Elisa esindusse ja tutikas kätte. Väga võõras on symbiani pealt üle tulla.
PS!HV piixud ärimehed küsivad sellesama telefoni eest 300 eur. Esinduses 360 eur kõik täiesti tutikas ja garantii 2 aastat, akule 6 kuud.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
30.07.2012 13:25:03
|
|
|
küsida võib igasugu asju, selle järgi eriti hinda kujundada pole mõtet. Ma ostsin 4 kuud tagasi kuu vanuse elisa garantiiga telefoni 275-ga.
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
30.07.2012 13:27:22
|
|
|
Ja mitu aastat sa teatud kindlaid pakette pead kasutama, et sellise hinnaga telefoni said?
ranel kirjutas: |
Ostsin omale ka selle telefoni siis ära. Elisa esindusse ja tutikas kätte. Väga võõras on symbiani pealt üle tulla.
PS!HV piixud ärimehed küsivad sellesama telefoni eest 300 eur. Esinduses 360 eur kõik täiesti tutikas ja garantii 2 aastat, akule 6 kuud. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
zest
Kreisi kasutaja

|
30.07.2012 13:36:08
|
|
|
Six kirjutas: |
Ja mitu aastat sa teatud kindlaid pakette pead kasutama, et sellise hinnaga telefoni said?
PS!HV piixud ärimehed küsivad sellesama telefoni eest 300 eur. Esinduses 360 eur kõik täiesti tutikas ja garantii 2 aastat, akule 6 kuud. |
|
Paketi valid ise. Alates 5,- per kuu ;o) unlimited netiga +100 sms, mida saad ka vahetada kui tahtmist on. Järelemaks intressi ja muu tasude vaba ja vajadusel võid tasuda kas või täishinna. Ainuke mis seob on leping, et pead elisa klient olema teatud aeg.
_________________ If Jesus had been killed twenty years ago, Catholic school children would be wearing little electric chairs around their necks instead of crosses. |
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
30.07.2012 13:39:31
|
|
|
Six kirjutas: |
|
2 aastat pean liituja olema. Mul mingi elisa piiramatu pakett oli. 5 eur kuus. Telefoniarve jääb tavaliselt viimasel ajal 6 eur kanti, kuna kõneminut 0.01s, 100sms ja internet hinna sees. Ega endale saigi järelmaksuga võetud, lõpphind on täpselt sama mis kohe välja ostes nii ulmeline kui see ka pole. Läksin küll sinna raha näpus, aga mõttetu sellistel tingimustel raha kohe välja anda.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
30.07.2012 15:07:28
|
|
|
ja vot sellepärast need "piixud" niipalju küsivadki kuna sel juhul ei pea sa ühegi operaatori ori olema mitu aastat vaid käid ja oled seal kus tahad ja kaua tahad, ja varem kopp sees saab telefonis siis müüd maha ja kogu moos. Mina näiteks juba sellepärast ei saa kunagi võtta nii pika aja peale telefoni ala see 2a kuna mul saab tavaliselt telefonist kopp ette juba vähem kui aastaga üldiselt, siis müün maha ja võtan miskit muud uut huvitavat. Samas kui hind sobib ja tead et selle paketi ja telefoniga tahad jörgmised 2a kindlalt elada siis muidugi miks ka mitte.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
30.07.2012 15:12:32
|
|
|
Seda ma öelda tahtsingi...
chesm6mmi kirjutas: |
ja vot sellepärast need "piixud" niipalju küsivadki kuna sel juhul ei pea sa ühegi operaatori ori olema mitu aastat vaid käid ja oled seal kus tahad ja kaua tahad, ja varem kopp sees saab telefonis siis müüd maha ja kogu moos. Mina näiteks juba sellepärast ei saa kunagi võtta nii pika aja peale telefoni ala see 2a kuna mul saab tavaliselt telefonist kopp ette juba vähem kui aastaga üldiselt, siis müün maha ja võtan miskit muud uut huvitavat. Samas kui hind sobib ja tead et selle paketi ja telefoniga tahad jörgmised 2a kindlalt elada siis muidugi miks ka mitte. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
30.07.2012 21:29:12
|
|
|
tänud. Täpselt see, mida vaja
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
01.08.2012 10:33:53
|
|
|
Päris hea, garantiist helistati, et katkestasime teie garantii, sest telefon on maha kukkunud. Pleki 200 kui tahad mälukaardi lugejat tööle saada, et me vahetame siis terve plate kohe välja, mis siin ikka koonerdama hakata.
E: mobla remonditöökojast öeldi, et läheks 35-50 euri samsung tahtis 200 saada.. Tegelikult on äkki on üldse mingi halva kontakti viga, sest paar tundi ju mälukaart töötas? Siis saaks vast üldse kellegi käsitööga hakkama?
Või oleks kige tõenäaolisem siiski emaplaat? Kõik muu töötab hästi.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
r3nx
HV veteran
|
01.08.2012 10:49:26
|
|
|
Aitäh! Ise kasutasin GoDialerit, kuid see exDialer veel parem (loe: lihtsam)
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
01.08.2012 13:12:55
|
|
|
Ise jäin viimaks DW Contacts & Phone & Dialer (free ver) juurde. Algul oli veidi harjumatu aga tegelikult täitsa OK. Peamisteks nõueteks olid tähtsuse järjekorras 1) võimalus mingi grupp kontakte loetelust peita (töökoha numbrid, keda tahaks teada, kes helistab aga ei taha mitutsada nime listi risustama) 2)T9 kontaktifilter sh nimeosa järgi. 3) kontaktid ja dialer lähestikku ning dialer kohe koos kõnelogiga. Boonusena kuvab nüüd nii kontakti juures, kui ka sisse ja välja helistades teise poole töö ja ametikohta .
Hülgasin ka viimaks checkrom v6 ja võtsin viimase CM9 4.0.4 nightly buildy. CM lisavõimalused on ikka samsa ROM eelistest kõvasti üle ja kui niikuinii oma dialerit, launcherit jms kasutada, siis pole ka nende osade kasutusmugavusel olulist vahet. Mobiil-ID töötab ka kenasti. Oluline on ainult jälgida, et süsteemirakenduste seadeid backupist ei taastaks. Kõnelogi ja SMS-de appide data taastamine lõppes phone api FC loopiga. 4.1.1 Jelly beani põlgasin veel liiga tooreks.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
erkin
HV kasutaja

|
02.08.2012 13:49:17
|
|
|
Masendav poliitika baltikumis, kes odiniga tegeleda ei oska/julge istub ikka viimati ilmunud aprillikuu softi otsas.
Mujal regioonides on samsa s2 softi selle aja jooksul kümneid kordi täiustanud ja lisaks sellele saavad juba ammu ICS 4.0.4 kasutada.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
2 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
02.08.2012 13:51:37
|
|
|
Odini kasutamine on siis nii üli keeruline? Youtube ja foorumid õpetusi täis paksul
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
02.08.2012 13:54:13
|
|
|
carlking kirjutas: |
Odini kasutamine on siis nii üli keeruline? Youtube ja foorumid õpetusi täis paksul  |
Küsimus pole nähtavasti "kas kuidagi saab?" vaid tootja suhtumises klienti ehk ootus saada teenindust valge inimese kombel - osa sellest on norm ajal uuendused.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
02.08.2012 16:20:52
|
|
|
Noh minu mälukaardilugeja keiss lõppes siis sellega, et samsungis katkestati garantii, sest telefon on kunagi maha kukkunud (kunagi ehk talvel millalgi). Korpusel on jäljed, aga kõik töötab. Mälukaardi lugeja töötas ka, kuni mälukaart mõned tunnid sees oli olnud ja selle aja sees istus telefon rahulikult põrandal, seega kukkumisest see üsna kindlasti põhjustatud polnud.
Ja oh üllatust! Lisaks sellele, et Samsung garantii katkestas, hüppas EMT ka paadile ning tahab oma ampsu, sealt küsiti ka veel raha (selle eest, et nende "tehnik" selle "üle vaatas". Mida loomulikult ei toimunud). Lepingus oli see küll kirjas, kuid ma polnud piisavalt tark, et GARANTIISSE SAADETAVA telefoni kohta lepingut lugeda (seda lepingut, mis garantiisse saatmise kohta EMTs ette lükati).
Noh üsna ebameeldiv kogemus minu jaoks. EMT'ga lõpetan suhted igal juhul siis kui leping läbi saab (mida kahjuks on veel natuke üle aasta.) Oleksin muidu kohe sealt jalga lasknud, kui galaxy ostsin, aga kahjuks Elisas polnud tol hetkel saada (päev hiljem kui ma EMTst ära otsin, helistas muidugi Elisa agent ja ütles, et neil on nüüd üks vaba. Oh õnne!)
Ei tea kas prooviks veel kuidagi lugejat puhatada või midagi?
Remondipoes pakuti, et läheb vähemalt 35 euri maksma. (Samsa 200'st igatahes parem pakkumine). Endal muidugi seda mälukaarti nüüd nii väga ka vaja pole, aga ei tea kuidas ta tulevikus telefoni hinnale võiks mõjuda?
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
02.08.2012 16:23:46
|
|
|
Võid tasulisse remonti viia näiteks
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.08.2012 17:25:05
|
|
|
warkriss, EMTs telefoni garantiisse saates räägiti mulle kolm korda üle, et kui seadmel viga pole või viga on kasutaja enda põhjustatud tuleb maksta ekspertiisi tasu ehk garantiihooldusmeeste töötasu, seda ka vist ainult sellel juhul kui sa tasulist remonti ei soovi.
Garantiijuhtumi puhul ei võeta loomulikult mingit tasu.
Niiet kui ma tean, et telefon sai vett või kukkus maha pole mõtet riskida veel lisakulutustega hooldusmeeste töötasu näol.
Loomulikult avalduvad kahjustuste vead ka vahest hiljem, mitte koheselt peale "õnnetust"
ptuiptuiptui, minu Galaxy S2 sai ka asfalti maitsta ja nurgas plekil väike mõlk kuid siiani töötab kenasti.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
warkriss
Kreisi kasutaja
|
02.08.2012 18:05:00
|
|
|
indrekp kirjutas: |
warkriss, EMTs telefoni garantiisse saates räägiti mulle kolm korda üle, et kui seadmel viga pole või viga on kasutaja enda põhjustatud tuleb maksta ekspertiisi tasu ehk garantiihooldusmeeste töötasu, seda ka vist ainult sellel juhul kui sa tasulist remonti ei soovi.
Garantiijuhtumi puhul ei võeta loomulikult mingit tasu.
Niiet kui ma tean, et telefon sai vett või kukkus maha pole mõtet riskida veel lisakulutustega hooldusmeeste töötasu näol.
Loomulikult avalduvad kahjustuste vead ka vahest hiljem, mitte koheselt peale "õnnetust"
ptuiptuiptui, minu Galaxy S2 sai ka asfalti maitsta ja nurgas plekil väike mõlk kuid siiani töötab kenasti. |
Noh mulle kahjuks ei mainitud sellest midagi, lepingus oli muidugi kirjas aga nagu mainisin, siis seda ei lugenud, sest saatsin siiski telefoni garantiisse ja eeldasin, et mingeid lisakulutusi mulle sellega ei teki.
firemark kirjutas: |
Võid tasulisse remonti viia näiteks |
Võin muidugi, kuid jätaks selle hilisemaks, äkki saab ise veel midagi ära teha ja nagu ma ütlesin, siis mulle pole see niiväga oluline
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.08.2012 19:45:51
|
|
|
warkriss, ma tean üsna täpselt, mida sa tunned ja usu mind, isegi, kui sa pole olukorras ise absoluutselt süüdi ja sul on selle tõestuseks paksem toimik, kui mõnel kriminaalil, ei huvita see siinmail kedagi. Mul on äärmiselt ebameeldiv kogemus Elisast, aastajagu kemplemist garantii teostaja, Elisa ja tarbijakaitse vahel, mille tulemusena kõige tipuks hävitas Elisa käimasoleva vaidluse ajal mu telefoni. Oleks olnud ideaalne kohtuasi aga mul viskas sellest ooperist ükshetk siiralt nii üle, et ma ei leidnud enam motivatsiooni asjaga edasi tegeleda. Lihtsalt nii nüri ja hambutu on meie ametnike viljeletav bürokraatia ja piiritu firma esindajate ülbus, et mingil hetkel sai klaas täis. Seega, eks sa kaalu oma plaane aga tõenäoliselt ei oota sind ühegi kohaliku operaatori juures helgem tulevik ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|