Miks me siin ei või rääkida MW2 mäppidest?
Üks MW2 mäpp ju juba tuleb MW3'le, niiet sobib küll siin arutada selle mäpi kahe versiooni erinevuste üle ning ka mõtiskleda, millised MW2 mäpid võiksid veel tulla
ma ei tahaks olla mingi BF fanboy, kes tuleb siia mängu maha tegema, aga no kamoon. Nad küsivad täpselt samade mappide eest, millel on kõik skinnid veidike hallikas-sinakamaks lastud, uue mapi raha. Nad ei pidanud midagi tegemagi, sest see mäng on sama mootori peal. Kui battlefieldile b2k tuli, olid mapid frostbyte2 jaoks vähemalt uuesti "kujutatud" ja nende kohta võiks tõesti öelda uued mapid. Ma ei saa aru, miks inimesed sellisele rahalüpsurongile üldse astuvad. Jee, saate tsipa teistmoodi relvadega ja killstreakidega sama asja mängida.
ma ei tahaks olla mingi BF fanboy, kes tuleb siia mängu maha tegema, aga no kamoon. Nad küsivad täpselt samade mappide eest, millel on kõik skinnid veidike hallikas-sinakamaks lastud, uue mapi raha. Nad ei pidanud midagi tegemagi, sest see mäng on sama mootori peal. Kui battlefieldile b2k tuli, olid mapid frostbyte2 jaoks vähemalt uuesti "kujutatud" ja nende kohta võiks tõesti öelda uued mapid. Ma ei saa aru, miks inimesed sellisele rahalüpsurongile üldse astuvad. Jee, saate tsipa teistmoodi relvadega ja killstreakidega sama asja mängida.
Ainuke vana mapp on ju see Terminal, ja see on tasuta
Muidu ma ise mängin kah BF3. Ja ostsin ka B2K ning ostan ka Armored Killi kui see tuleb.
Aga nt CQ ma ei ostnud, sest mul on MW3 selliste kaartide mängimiseks. Need kaks mängu erinevad väga, kuid ma arvan, et mõlemad on väärt omamist.
BF3 on suured kaardid, head relvad, mõnusad masinad. Aga samas tihtipeale kipub igavaks, just nende suurte kaartide peal. Pidevalt jooksed täiega ringi et mõni vastane leida, võtad mõne lennumasina ja kohe lastakse alla. Mitmed asjad vajavad tiimitööd et hästi õnnestuks, kasvõi see et kopterile ka gunnerit vaja, muidu lastakse kiiresti alla, aga niipalju kui olen viimati mänginud, siis mitte keegi ei mängi tiimis. Isegi squadidesse ei taheta tulla, et saaks teineteise peale spawnida. Mängijad teevad ise selle mängu pasaks. Samuti kui võtad tanki või kopteri vms, sa ei tunne kunagi et sa oled millegi võimsa rooli taga. Istud helikasse, jõuad v-o ühe mehe kuskil maha lasta, siis tuleb piix piix piix ja lendad õhku. Istud tanki, lased mehi, mitte keegi ei sure ühe lasuga, ja siis saad järsku peepu ühe lasu ja tank kutu... Kõige lõbusam tavaliselt ongi kui mängida Metro mappi, samas see pole mingi kompliment BF3'le, see pigem MW3 stiilis mäpp, lihtsalt suurem.
MW3's aga liiga väikesed kaardid, eelmistes mängudes olid kah suuremad. Mõned relvad tunduvad overpowered. Eriti akimbo versioonid. Nad küll tugevad ainult lähivõitluses, samas nendel mappidel ainult ongi nii, et iga paari nurga tagant keegi välja hüppab ja sind maha kõmmutab enne kui su relv üldse hakkab laskma. Samuti mapid on kõik liiga sarnased, pole suuri erinevusi. DLC2's olid ainult natukene paremad. Ei saa ka masinaid juhtida (kuigi nii väikestel kaartidel polegi seda vaja). Samas siin mängus pidevalt action käib. Sa aina tapad ja tapad (ja sured). Suur pluss on ka killstreakid. Ma küll sitt mängija, niiet Assault streaki ei kasuta, lihtsalt suren liiga tihti ja nii ei saa midagi kätte. Supporti kasutan, kuigi ka seal tihtipeale kolmandat strike ei jõua kätte saada, lihtsalt liiga lühikesed mängud, ma liiga koba et selle ajaga nii paljusi ära tappa. Aga vähemalt sa tunned, et killid viivad sind kuskile edasi, kui mängid hästi siis saad midagi võimast millega teisi nussida jne. Pidevalt vaatad, et kuidas jõuaks veel mõne killi teha ja oma killstreaki saada. Samuti sellised asjad rikastavad mängu, lõbu laialt.
Samuti antud mängus on head co-op missioonid, kuigi võiks rohkem olla, ning mulle meeldis ka SP, see andis mängule väärtust juurde. Ja kuna sai ostetud odav vene versioon, siis kindlasti ei kahetse ostu.
Niiet mõlemad mängud head, samas kui oleks üks nendest ostmata, siis tunneks et midagi puudu.
Minu meelest väga hästi selgitatud mõlemate mängude head ja vead Endale meeldib cod-i juures kiire mängutempo...Kuigi jah mängude kestvus võiks veits pikem olla ja need ringi jooksvad akimbo nerdid on ka veits häirivad fmg on jus t liiga overpowered -.- mp9-st saab veel aru
Kui see on tasuta, siis on normaalne - nii peakski olema. Vaatasin lihtsalt, et see on content packis mis maksab 15$. Kas seda mappi saavad ainult content packi ostjad või kõik?
Kui see on tasuta, siis on normaalne - nii peakski olema. Vaatasin lihtsalt, et see on content packis mis maksab 15$. Kas seda mappi saavad ainult content packi ostjad või kõik?
Terminal tuli xboxi mängijatele eraldi ja tasuta. Usun et ka PC mängijad saavad ta eraldi ja tasuta. Ma vähemalt loodan Sest kuigi MW2 olemas ja saaksin mängida, MW3s praegu ikkagi rohkem mängijaid, ei ole raskusi mängu leidmisega.
Lõpuks siis tuleb ka see vana map PC-le. Imelik siis et nii kahju on,et pannakse ainult 1 map.võinud siis panna mingi 3 kõige paremat ja mängitavamat mappi MW2-st ma ei tea mingi owergrown, Fuel,Strike jne ja uutest mappidest pole ka haisugi
Esimest korda saan midagi ka näidata siinsetele mängijatele, tsekake üle http://www.youtube.com/watch?v=273mDLw40f8&feature=g-upl Seal on paar päris head väikest põksu, kuid pole just kõige parema flawga mäng- aga siiski ma otsustasin selle ümber lasta convertida, kuna alles hiljuti hakkasin tõsisemalt kasutama relva nimega MSR. Sellega mängimine tundus kõige rohkem väljakutsuvam ning aega nõudev relvatunnetuse kätte saamine. Tänud kutile Volcomile, kes viitsis videoga mässata _________________ Full Own
Mis selles MSR-is nii erilist siis on ? Endale muidu meeldib ka see snipritest kõige rohkem ja suht tugev sniper on ka minu arvates , niipalju kui olen seda mängind siis suht paljud kasutavad seda ka Barrett ja L118A ka suht tugevad relvad...
Olen mänginud ka L11 relvaga.. aga see käitub ebameeldivalt, kuid vahepeal saab ka ulmelisi hitmarke. MSR on lihtsalt parim oma relva laadimise ajaga ning oma kiiksuga. _________________ Full Own
Kaks pakki tuleb veel MW3-le 15$ per laks.
Modern Warfare 3 Collection 3 – Chaos Pack August 9
Modern Warfare 3 Collection 4: Final Assault September 6
Need siis X-karbi reliisid, teised saavad kuu jagu hiljem, nagu ikka.
Terminal ei sõltu nendest pakkidest ja see tuleb tasuta alla laetavaks PC-le.
Modern Warfare 3 gamers on the PC can download Terminal on August 17th
Kaks pakki tuleb veel MW3-le 15$ per laks.
Modern Warfare 3 Collection 3 – Chaos Pack August 9
Modern Warfare 3 Collection 4: Final Assault September 6
Need siis X-karbi reliisid, teised saavad kuu jagu hiljem, nagu ikka.
Terminal ei sõltu nendest pakkidest ja see tuleb tasuta alla laetavaks PC-le.
Modern Warfare 3 gamers on the PC can download Terminal on August 17th
Rõõm näha, et on suudetud viimased 2 DLC'd paremini kokku panna. DLC3 on puhtalt Special Ops ja DLC 4 puhtalt MP, nii on parem valida mida osta. nt kui ei huvita SpecOps siis ei polegi vaja seda DLC osta. Mäletan BO's oli iga DLC'ga kaasas ka mõni ZOmbie map, ning kui huvitasid ainult Zombie mapid pidi ikka raha raiskama kogu packi peale (lõpus tuli vist ka zombie pack kus olid kõik z mapid aga siis oli juba hilja).
BF3 juba tegi nii, et igal DLC'l on mingi kindel temaatika, hea et ka MW3 otsustas seda teha. Loodan ainult et ka kaardid on head, SpecOpside DLC ostan kindlasti.
*Tean, et DLC3s ka FaceOff mapid, aga nad pole tähtsad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.