Sul elud ja DMG on päris head (eriti dmg), aga resistid kindlasti kõrgemaks ning vaheta see juust shield ära, 10% blocki on liiga vähe, siis kui leiad võta mingi 18 - 20%
Warcry on see kust saad hunniku resiste juurde +50%, muretse paar itemit millel kuskil 50+ all resist, hoia koguaeg Warcry üleval ja voilaa A1 peaks muutuma vähe kergemaks.
Minu arvates on block suht mõttetu statt, mu barbil on 14% block, inferno Diablo killitud, farmib edukalt act kolme ja ei tunne küll mingit vajadust kõrgema blocki järgi
Mina soovitan valida shieldi stattide järgi ala kõrge armor, hunnik resiste, vitality, str ja kõik muu on juba puhas boonus
1. Sewers of Caldeum (telep) - 1-2 elitet
2. Kogu "Stinging Wings" grupp (kõrbed)
* Black Canyon Mines (telep) - 1-3 elitet
* Stinging Wings (Khasim Outpostist all ja üleval kõrbed) - 1-6 elitet kokku + koopad/evendid.
* Road to Alcarnus (telep) - 1-2 elitet
3. Ancient Path (telep) - Goblin
4. Archives of Zoltun Kulle (telep)
* vasak/parem dungeon. Keskmine nende ghostidega on liialt tüütu imo.
5. BOSS: Kulle või Belial (olenevalt valitud questist)
tere
olen alles uus diablo 3 teemas
küsimus siis selline et kui tahaks ka seal osta müüa kas peab mingisugse vidina http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221003132 tellima 10 euro eest või on ka muid võimalusi
ärge kohe kallale tulge alles noob sel alal
aga tänan info eest
Kuidas õnnestuks kulda kokku ajada lihtsalt? Inferno Act 1 ja no pea igat elitepakki mässa tükk aega. Eriti neid siniseid kes tulekettidega ringi jooksevad.
E: Oki just logisin ning 300.000 kullaga ostetud mõõga panin 1,250,000 kullaga müüki , ja müüdud
Nüüd AH-sse asju ostma mis resiste pakuks normaalselt _________________
Mul on 5 viimast asja kenasti müünud esimese laksuga. Väga hea tunne. Ei ole ka liiga odav, olen kindel selles.
Aga mul pigem probleem, et ma ei leia ka 3 miljoniga upgrade'i oma gearile, millest mõni on mul vaid 200-300k-ga ostetud. Act III on sutsu liiga raske farmimiseks veel.
Kalleim non-relv asi seljas on 1.2mil, odavaim oma 200k või vähemgi.
viimati muutis Azatris 30.07.2012 20:31:24, muudetud 1 kord
Kuidas õnnestuks kulda kokku ajada lihtsalt? Inferno Act 1 ja no pea igat elitepakki mässa tükk aega. Eriti neid siniseid kes tulekettidega ringi jooksevad.
E: Oki just logisin ning 300.000 kullaga ostetud mõõga panin 1,250,000 kullaga müüki , ja müüdud
Nüüd AH-sse asju ostma mis resiste pakuks normaalselt
no tank barb. Armor, All res, vitality, stre + kindlasti kui saad otsi allresi kõrvale pyhsical resi ka kui on. Kilp vaata korraliku blockiga. Soovitan vaadata ilvl63 scarlet shielde.
Hetkel siis sai midagi sellist kokku, katsetanud veel pole. Mis arvate?
see on mingi hübriid spec ? tank ja ww ? Mina soovitan sul ikka korralik tank geer selga osta ja natuke speci vahetada. Minu jaoks tundub see sinu spec ja geeri täiesti ulme, aga vb töötab ka . Mina ise näiteks olen ainult tank specki tagunud. Mõtlen küll siin üle WW peale minna, aga see mis sul seal on, sellest ma ei saa aru. Vb ma ei ole asjadega lihtsalt kursis ja taon vigast
Soovitus AH. Pane sinna otsingusse AllRes, Stre, Vit. Siis paned armori järgi asjad ritta. Osta kõige kõrgema armori ja korralikult varustatud stattidega itemid. Mõtle peas läbi, et max iga asja eest maksan ala 100k või 200k mis iganes sul see rahakott seal lubab. Muidugi võid ka nii teha, et sõrmus 50k ja chest 200k vms . Act1-2 piisab täiesti 10k dps. Aja armor, allres, vitality ülesse + muidugi tank specki puhul ära unusta Life on hit muretsemast relvale ja muude itemite kui on võimalik.
Ma täiesti katse meetodil möllan, st mingit kindlat näiteid mööda pole oma meest ehitanud, nagu ma olen kuulnud mõnimees muud ei tee kui 1-1 le kellegi leiutatud skille vms maha kopeerib.
10k dps, ma ei tea, mulle meeldib kui tavakollid 1-2 hoobiga kukuvad. Lihtsalt elite vendade juures tekkis probleeme. Okey, eks ma võtan nõu kuulda ja proovin järele. _________________
Ma täiesti katse meetodil möllan, st mingit kindlat näiteid mööda pole oma meest ehitanud, nagu ma olen kuulnud mõnimees muud ei tee kui 1-1 le kellegi leiutatud skille vms maha kopeerib.
10k dps, ma ei tea, mulle meeldib kui tavakollid 1-2 hoobiga kukuvad. Lihtsalt elite vendade juures tekkis probleeme. Okey, eks ma võtan nõu kuulda ja proovin järele.
Soovitus- kõik mis on käte küljes otsi/osta itemeid millega tuleb damage.
*Critical Hit Change eriti tähtis. Võiks olla 30% kokku vähemalt. Sul 5%
*Critical damage bonus 100% kokku vähemalt
*Strenght
*Life per hit
Kehal olevad itemid vaata just kindlasti et oleks:
*All resistance
*Strenght
*Vitality
Kõik muu mis on itemitel olemas on loomulikult bonus. Aga need just põhiasjad. Väga hea kui oleks olemas lisaks natuke pickup bonust, et saaks healthi kiirelt kätte monsteritelt ilma et liikuma peaks.
1:1'le pole vaja kokku ajada aga on vaja natuke balanseerida. Muidu hakkad kulutama mõttetult aega ja raha. Olen ise selle vea juba teinud mungaga
Selle geariga võid jääda ACT1 toppama. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
indu, Tänud, eks kolin mõneks ajaks AH-sse asju otsima
Aa, küsimus veel, kui suurt tähtsust omab armor? St tean jah, et mida rohkem seda parem, kuid kui on kehvemad statid ja rohkem armor, vs paremad statid vähem armor siis kumb töötab paremini? _________________
indu, Tänud, eks kolin mõneks ajaks AH-sse asju otsima
Aa, küsimus veel, kui suurt tähtsust omab armor? St tean jah, et mida rohkem seda parem, kuid kui on kehvemad statid ja rohkem armor, vs paremad statid vähem armor siis kumb töötab paremini?
hõmm, paistab toimivat, st saan elite jagu esimese korraga. Mingi aff oli oma surematute skeletonidega ja tule ja poisoni radadega kes paar korda mu maha sai. _________________
Kukkus paar vingemat itemit. Kuidas mõttekam müüa on? Enne kullaks ja siis eurideks või kohe euridega proovida? 15% +1eur vahelt on päris kirves tegelt.
minu meelest see kuld ei müü seal, 0.25 € milli eest. Võibolla kui kaua oodata viitsid, siis võid proovida nii, aga tavaliselt itemitest saab kiiremini lahti
Seda 1.0.3 ei ole mõtet teha nagu ma olen lugenud kõik teevad selle maha
kuidas sellega on kas keegi on kogenud seda asja omal nahal ....hetkel ei ole seda teinud aga vahepeal jookseb hetkeks korra lääg peale,l mis tegelt häirib.
Tasub oodata paremat pach?
hõmm, paistab toimivat, st saan elite jagu esimese korraga. Mingi aff oli oma surematute skeletonidega ja tule ja poisoni radadega kes paar korda mu maha sai.
Mis peaks Wiz statid minimaalselt olema, et Act II normaalselt liigelda/farmida saaks?
Hetkel HP 37K, DPS 27K + LoH 950, Armor 3.8K, Res 450-530.
Praegu Kulle kehaosade otsingul ning mingid Waller/Jailer jne. 4-5 statiga 'Elite'-d tõmbavad mu järjepidevalt vähimagi võidulootuseta maha.
Act I võin samas suht lebolt farmida, st. päris kinnisilmi vastaseid ei tuusti, aga väikese nagistamisega saab kõigist ilusti jagu.
Samas Act I farmimisel erilist kulda ja esemeid pole ka kukkunud, korra joppas ja sain kehakatte mis 2.5M eest omanikku vahetas aga see on ka kõik.
AH-s ringi vaadata, siis peaksin mingi 50-60M leidma et oma 1.2M maksvat (sellest 800K oli relv) varustust kõigest veidi paremaks saada... _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
AH-s ringi vaadata, siis peaksin mingi 50-60M leidma et oma 1.2M maksvat (sellest 800K oli relv) varustust kõigest veidi paremaks saada...
Mu armori koguväärtus 4-5mil ja täpselt sama tunne.
Vajan abi armori leidmisel, millel oleks all res ja cold res (vähemalt üle 80 kokku), dex (80+), vit (60+), +armor (200+) ja itemitel, millel saab siis +attack speed ja +crit hit chance (peab kindlalt suur arv olema itemi kohta) lisaks.
Crit hit damage on ka teretulnud, kuna praegu natuke liiga väike. Korralik off-hand aitaks seda probleemi lahendada, aga seegi keeruline ülesanne. Alates 5. miljonist umbes on võimalik leida 1-h relva, millel on 800+ LoH, 1.40+ attack speed, 700+ dps, 200+ dex ja siis lisaks kas socket või crit hit dmg affix... aga siiski väga lihtsalt ei leia alla 10mil.
Enamik mu itemitel seljas on need statsid kas natukene liiga väikesed või on 1-2 affixit puudu... kõige kallim armorijupp 1,2mil, nii et ei tohiks olla nii võimatu ülesanne uut juppi leida. Hetkel raha endal natuke üle 3 mil, kui mitte 4 (pole AHsse vaatanud hiljuti).
Mul on muidu probleem Act III-s korralikult liiklemise/võitlemisega... väikese "nagistamisega" saab peaaegu kõigest jagu, aga siiski natuke liiga raske seal ringi joosta.
hardcores on juba diablo 2-e aegadest mõeldud igasugu nippe ja trikke kuidas teiste chare maha saada ja trappida. Ma usun, et blizz kindalsti mingi aeg teeb selle vastu midagi ka, kuna tegemist suht lame killimisega nagu ikka, hakkab jälle sinna poole kiskuma, et public mängud hc-s surevad vaikselt välja hellist alates...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.