praegune kellaaeg 17.06.2025 22:59:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ErkiT_old
HV kasutaja
|
30.07.2012 21:57:58
Dell Latitude 120L ETH võrgukaart |
|
|
Dell Latitude 120L sülearvutil ETH võrgukaart ei tööta. Ilmselt võrgukaart sai äikest.
Kas selle masina võrgukaart on vahetatav? Ma ise ei ole seda lahti lammutanud ja ei tea selle kohta.
Tootja tootekirjeldusest ka midagi välja ei loe ning ise masinat hetkel katsuda ei saa.
Tootja info PDF failina
Saatsin inimese homme sülearvutiga teise kohta kaabliga ühendust proovima, siis saab ruuteri äikesekahjustuse ehk välistada. (ADSL ja muud tuled põlevad) Samas 4 lan porti võivad ka kutud olla. Eks homme näe.
Kui ETH võrgukaart läbi, siis ehk on kellelgi pakkuda konkreetsele mudelile midagi asenduseks?
Teine variant, et ma sebin talle wifi toega ruuteri ja kasutab wifit edaspidi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
30.07.2012 22:10:54
|
|
|
LAN-võrguvidinad on otse emaplaadi külge joodetud. Nii, et vahetatavat kaarti, kui sellist pole.
Küll on osadel mudelitel LAN-sõlm eraldi "bloki" küljes ja sel juhul on terve selline blokk vahetatav, juhul kui näiteks esindusest selle tellida saad.
----------------
Toodetakse sellist asja nagu LAN to USB üleminekut, aga ei oska peast öelda, milline Eesti arvutifirma momendil sellist üleminekut pakub.
http://www.alibaba.com/product-gs/587345051/LAN_to_USB_converter.html
|
|
tagasi üles |
|
 |
ErkiT_old
HV kasutaja
|
30.07.2012 22:21:38
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
LAN-võrguvidinad on otse emaplaadi külge joodetud. Nii, et vahetatavat kaarti, kui sellist pole.
Küll on osadel mudelitel LAN-sõlm eraldi "bloki" küljes ja sel juhul on terve selline blokk vahetatav, juhul kui näiteks esindusest selle tellida saad.
----------------
Toodetakse sellist asja nagu LAN to USB üleminekut, aga ei oska peast öelda, milline Eesti arvutifirma momendil sellist üleminekut pakub.
http://www.alibaba.com/product-gs/587345051/LAN_to_USB_converter.html |
Seda ma arvasin isegi, aga ei olnud kindel. Ei ole sülearvuteid lahti eriti katkunud. See nii vana sülearvuti, et ma ei tea kuidas selle jubina saadavus on. Ilmselt katkise võrgukaardi korral tavalise ruuteri asemel wifi toega seade panna.
Hmm, seda LAN to USB üleminekut uurin. Vajadusel saab välismaalt selle tellida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|