praegune kellaaeg 20.06.2025 21:58:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Maku.A
HV kasutaja

|
25.07.2012 22:18:33
Sony vegas pro 11 punane on orantžikas peale renderdamist |
|
|
Nagu pealkirjas mainitud on video punane toon paigast ära peale renderdamist, programmis sees töötades klipiga on kõik korras ja õige kuid peale renderdamist ning video vaatlusel on punased värvid orantžikad. Lahendust leidnud siiani pole. Programmis pole mõtet ka kasutada mõnda color correctonit kuna sell hetkel on toonid kõik paigas ning pole millegi järgi midagi sättida.
Ehk keegi tark oskab nõu anda.
Renderi seaded HD 720-60p (1280x720; 59,940 fps) kuid selles asi kindlasti olla ei saa.
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
lnxab
HV kasutaja

|
29.07.2012 18:01:34
|
|
|
all paremal on preview ju, säti see best (full) peale, siis näitab, milline ta renderdades välja tuleb. kuigi sa color correctionit kasutada ei taha, oleks siiski mõttekas ajastada vajalikule kohale veidi saturationit.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maku.A
HV kasutaja

|
29.07.2012 20:18:58
|
|
|
Kõik on best-> full peal olnud koguaeg, preview vaatamine ei anna mulle midagi, seal on toonid nii nagu on frapsiga lindistamise ajal kuvarile kuvatud, teisisõnu kõik on justkui nii nagu olema peab.. kuid peale renderdamist jutt muutub, vlc või mõne muuga video vaatamisel on näha koheselt, et ilusad punased toonid on muutunud oranžikaks ja üsna tugevalt.
_________________ Õud. Olen vist rahvavainlas. Ei ole mul iPotti, iPätti, iFööni egä iMäkki. Pole esiki “tavaperäst” nutitelehvuuni. |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|