Keegi competetive Tribesi mängib? Või pickupe teinud?
Ei ole hetkel, mulle meeldib peamiselt heavy ja nii palju kui näinud olen, siis liigades ja PuG'ides neid väga ei kasutata. Mõni DMB eksib vahest ära.
Pubi mängudest erilist taset oodata ei saagi . Samas päris tihti näen W31rd0't ja SarinEke't sees, ei tea kuidas neil kõrgema taseme mängudega on.
Ükspäev ma ametlikke servereid ei näinudki, oli vaid custom servers nupp (?!?) ning siis sai neid proovitud. Ühes 2x EXP serveris suutsin maks paar minutit olla, sest taevast sadas järjest ainult pomme pähe.
Ning enamus on tühjad, põhi möll siiski ametlike serverite peal. _________________ Kill ALL audio and lights !!!
Eile leidis aset Gameshrine 7vs7 ladder'i #1 koha mäng, kus kohtusid kaks EU kõige tugevamat tribe'i (idk? ja heartbreakerz). Need tribe'id kohtusid ka ESL finaalis, kus idk? sai napi võidu.
Siin siis kogu mäng heartbreakerz'i capperi Sh4z'i silmade läbi:
Huvitav, varem mängides sattus igasugu tasemega vendi CTF'i, nüüd paar päeva olen ainult kuld ja parematega koos (vahepeal pole enda aste kõrgemaks läinud). Kuidas see rankimine neil töötab ? _________________ Kill ALL audio and lights !!!
Match making'usse tehti muudatused. Nüüd peaks rohkem oma leveli lähedaste vendadega kokku juhtuma. Varem oli nii, et level 1-7 olid koos, kuid alates level 8'st pandi kõik mängijad ühte gruppi. Nüüd täpselt ei tea, kuidas süsteem töötab, kuid igastahes on tunduvalt parem.
Sisuliselt kõik täiesti maha keeratud. Võtsin ühe Tribesi pro gameri ini ja sobitasin natuke enda jaoks. Mäng näeb selle ini'ga suht kehv välja, kuid kuna mind graafika üldse ei huvita, siis pole see probleemiks.
Sisuliselt kõik täiesti maha keeratud. Võtsin ühe Tribesi pro gameri ini ja sobitasin natuke enda jaoks. Mäng näeb selle ini'ga suht kehv välja, kuid kuna mind graafika üldse ei huvita, siis pole see probleemiks.
Tänud, proovin sinu confi.
Need full graafika blurr efektid panevad pea valutama ja segavad vaadet/mängimist.
Minul on juba reegel, et kõik online pelad tõmban low graafika peale, nii et mida kehvem näeb välja, seda rohkem mulle meeldib =D _________________
Need full graafika blurr efektid panevad pea valutama ja segavad vaadet/mängimist.
Minul on juba reegel, et kõik online pelad tõmban low graafika peale, nii et mida kehvem näeb välja, seda rohkem mulle meeldib =D
Muuda ResX ja ResY vastavalt soovile. Kõik muu peaks n.ö universaalne olema.
Minul on juba reegel, et kõik online pelad tõmban low graafika peale, nii et mida kehvem näeb välja, seda rohkem mulle meeldib =D
Muuda ResX ja ResY vastavalt soovile. Kõik muu peaks n.ö universaalne olema.
Sain ära proovitud. Ei pidanud midagi muutma, kõik sobib !
Lisaks sellele tahaks mainida, et Hi-Rez on viimasel ajal hakanud Tribesi kallal rohkem vaeva nägema. Loodetavasti pole liiga hilja ja nad suudavad veel mängule uut elu sisse puhuda.
Kas praeguses mängus on traileris olevad voice commandid täiesti olemas?
Ei, mitte kõik. See on fänni poolt tehtud video, mis tegelikult tuli välja mõni kuu tagasti. Ta kasutas seal ka vanemate Tribes mängude voice commande.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.