Mahe, õnne võitjale.
Aga telefon peab küll mulle tulema... _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
kui nüüd veel tühja lahmida, võttis mul näiteks ka uuringu tulemine miski x kuud. ühel hetkel oli postkastis "blaablaa, see ja too, tee ära kui tahad ".. talvel või millal see paneeliteema esimest korda tekkis. ajatapuks regasin. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
Tegelt mõelge ka nüüd korra, kas te tõesti tahaksite, et teile tuleks 3 uuringut päevas?
Mina küll ei tahaks...hetkel on neid just parasjagu tulnud, et muud elu segama ei hakkaks...
Niiasama lampi, liinitööna mingeid linnukesi kuskile ladudes, pole sest uuringust hiljem mingit tolku, ei selle tellijale ega ka täitjale endale. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 26.07.2012 16:42:16, muudetud 1 kord
etz, Sa ei pidanud ju telefonist ("föönist"), ega rahast huvitatud olema, nii et aitäh ei pöialt hoiad meile .
Spoiler
Etz kirjutas:
Mina igatahes ei liitunud sellega ei auhinna, ega ka tasu pärast.
Aegajalt lihtsalt huvitav mõnda uuringut teha, saad ka ise teada mis ettevõtetele huvi pakub.
Peaasi, et sellega pinda käima ei hakataks, igasugused telefoni teel tehtavad on minu jaoks "no-go", siin on õnneks vaba valik...
etz, Sa ei pidanud ju telefonist ("föönist"), ega rahast huvitatud olema, nii et aitäh ei pöialt hoiad meile .
Ma oma arust nagu teiste "entusiasmi" kommenteerisingi.... _________________ ...life is random...so am I...
krt.. ma vaatasin seda ankeeti.. vägisi tuli peale tunne, et kui sa ei ole kõrgema järgu digiguru, kelle ametikohaks on vähemalt juhatuse liige, kes sõidab üle 3 aasta vana ja alla 30 k€ maksva autoga, sellel polegi eriti sinna asja _________________ Alla 2,4 GHz masinaid kõlbab kah kasutada
SS:/O: PCMCIA pessa USB kaardi.
Niisis 27. August on läbi, kes siis ikkagi võitis? _________________ ...life is random...so am I...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.