Mahe, õnne võitjale.
Aga telefon peab küll mulle tulema... _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
kui nüüd veel tühja lahmida, võttis mul näiteks ka uuringu tulemine miski x kuud. ühel hetkel oli postkastis "blaablaa, see ja too, tee ära kui tahad ".. talvel või millal see paneeliteema esimest korda tekkis. ajatapuks regasin. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Tegelt mõelge ka nüüd korra, kas te tõesti tahaksite, et teile tuleks 3 uuringut päevas?
Mina küll ei tahaks...hetkel on neid just parasjagu tulnud, et muud elu segama ei hakkaks...
Niiasama lampi, liinitööna mingeid linnukesi kuskile ladudes, pole sest uuringust hiljem mingit tolku, ei selle tellijale ega ka täitjale endale. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
viimati muutis Etz 26.07.2012 16:42:16, muudetud 1 kord
etz, Sa ei pidanud ju telefonist ("föönist"), ega rahast huvitatud olema, nii et aitäh ei pöialt hoiad meile .
Spoiler
Etz kirjutas:
Mina igatahes ei liitunud sellega ei auhinna, ega ka tasu pärast.
Aegajalt lihtsalt huvitav mõnda uuringut teha, saad ka ise teada mis ettevõtetele huvi pakub.
Peaasi, et sellega pinda käima ei hakataks, igasugused telefoni teel tehtavad on minu jaoks "no-go", siin on õnneks vaba valik...
etz, Sa ei pidanud ju telefonist ("föönist"), ega rahast huvitatud olema, nii et aitäh ei pöialt hoiad meile .
Ma oma arust nagu teiste "entusiasmi" kommenteerisingi.... _________________ ...life is random...so am I...
krt.. ma vaatasin seda ankeeti.. vägisi tuli peale tunne, et kui sa ei ole kõrgema järgu digiguru, kelle ametikohaks on vähemalt juhatuse liige, kes sõidab üle 3 aasta vana ja alla 30 k€ maksva autoga, sellel polegi eriti sinna asja _________________ Alla 2,4 GHz masinaid kõlbab kah kasutada
SS:/O: PCMCIA pessa USB kaardi.
Niisis 27. August on läbi, kes siis ikkagi võitis? _________________ ...life is random...so am I...
See vist eelmises suuremas HV uuringus oli sees, aga las olla taaskord: "Kas kasutate HinnaVaatluse hindade andmebaasi tööalaste IT ostude planeerimiseks" vms? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Hehe... mul oli kuupäev antud masinas tiba vale ja samal ajal lugesin HV `d... tsüklini pole veel paraku jõudndud...
Ilom on õues kah pehmelt öeldes sügisene ja nii need ajud pehmeks lähevadki... _________________ ...life is random...so am I...
Jah, tänaseni olen vaid 2 tk kokku saanud neid. Niipalju on meilile kutseid tulnud. Lehel küll kõik infolahtrid täidetud ja pandud, et küsimustikke võib maksimaalsearvu saata, aga noh...
Vaat selle küsimuse peale ei teagi nüüd, et kas 2 tk on jube vähe või juba jube palju
Üks oli kohe alguses kui ära regasin. Siis oli tükk tühja maad ja nüüd (31.07) alles teine. Esimest enam ei mäleta mis teemal oli, aga viimane oli meie keemia ja farmaatsiatööstuse uuring.
Jah, tänaseni olen vaid 2 tk kokku saanud neid. Niipalju on meilile kutseid tulnud. Lehel küll kõik infolahtrid täidetud ja pandud, et küsimustikke võib maksimaalsearvu saata, aga noh...
Eem, vaatasin oma meiliboxi:
Viimane- 31.07. Eesti arvamus (ca 15 min vastamine)- keemia ja farmaatsiatööstuse teemal uuring.
Esimene- 9.05. HinnaVaatluse paneel (ca 6 min)- ....
Kahjuks ma meilis ei näe, mis teemal see uuring on. Ei tea, kas seda kuskilt vaadata ei saa? Ma võin eksida, aga kas polnud mingi op. süsteemide, või telefonide, või mingi telerite vms digitehnika kohta. Ma ei ole selles esimeses enam kindel, sest see oli nii ammu ja meelest täielikult läinud juba.
Mõlemad läbi cint lehe siis.
Teeks ühe soovituse, et kui saadetakse uuringu meil, siis võiks meilis ka olla kirjas peale küsimustiku lingi ka teema, mille kohta uuring on. Või vähemalt valdkondki.
Whaaat, et paljud pole esimestki saanud? Ma ise viimast uuringut täites mõtlesin, et äkki ma raudselt jälle see viimane hoopis ise, et teistel juba uuringuid raudselt kümnetes tehtud..
Viimane- 31.07. Eesti arvamus (ca 15 min vastamine)- keemia ja farmaatsiatööstuse teemal uuring.
Esimene- 9.05. HinnaVaatluse paneel (ca 6 min)- ....
Viimast ma ei tea, aga esimesega on sul midagi valesti.
HinnaVaatluse paneeli andmete täitmine pole uuring ja teiseks HinnaVaatluse uuringut pole veel välja lasknud.
Tsiteerin ise oma teist uuringut siis veelkord: Eesti Arvamus (saatja): Kutse uuringus osalemiseks (pealkiri); ca 15 min; ja kirja all on veel Roosa Elevant ja Cint AB.
Vähemalt neis kahes e-kirjas on niipaljugi head, et see link kus küsimustikule vastama hakkad, on näha. Ja kui cint.com.... sees on, siis peaks õige asi olema.
Kui cint kontot vaatan, siis seal ilutseb summa: 0.00 EUR peale viimast küsimustiku täitmist. Ma ei ole kindel, kas mul üldse on HV krediit suurenenud. Ausalt öeldes ei ole seda summat meelde jätnud kunagi. Tundub, et pärast 1. küsimustikku ikka suurenes.
Praegu kirjutan krediidi suuruse üles, et kui vahepeal suureneb või mingi summa tekib cint punktide lehele, eks siis annan teada.
anduke88, ehh, kui ma näen sõna Roosa Elevant, siis see uuring pole seotud HinnaVaatluse paneeliga
Sa oled ilmselt veel kuskil Eesti portaalis end reganud ja said hoopis mingi teise portaali uuringu
tsitaat:
Kui cint kontot vaatan, siis seal ilutseb summa: 0.00 EUR peale viimast küsimustiku täitmist. Ma ei ole kindel, kas mul üldse on HV krediit suurenenud.
Mul pole aimu ka kus anduke88 on end veel reganud.
Oki, selge pilt siis. My bad
Jään siis teine kord ikka ootama meili, kus nimes/pealkirjas sees HinnaVaatluse paneel.
Minu meelest ei ole ma kuskil rohkemates uuringupaneelides end reganud. Cint on tänaseni esimene ja ainus.
Roosa elevandiga võib asi olla seotud selle poolest, et sama meili aadressi on kasutatud lihtsalt varasematel aastatel erinevates kampaanimängudes osalemiseks ja seal vist kuskil see kurikuulus "linnuke" kuskile kasti jäetud, et võib saata meilile kõike rämpsu. See rämps mul juba ammu blokitud. Kuid võibolla roosa elevant on saatnud selle meili aadressi cinti'le ja nüüd siis cint kaasab juba uuringusse, millega omakorda jälle see roosa elenevant on seotud. Ei tea.
See aasia variant võiks loosis olla, kandline näeb kuidagi parem välja
ot:
telefon teisejärguline ese ja sa tahad veel valida
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Unistan lihtsalt. HV küsitluse jaoks võiks funktsionaalsuse/välimuse kohta küsitlusi lisada, esilehel esinevate reklaamide osas etc.
Mõistan, et need on selle lehe üks tulu toovaid teenuseid, reklaamid, aga vahepeal oli üks reklaam all-vasakus nurgas ja see juba häiris.
Ehk lisada üks vaba tekstilahter, kuhu saaks veel lehe/teenuse osas üldiseid soovitusi välja pakkuda. _________________ VULTR - proovimiseks krediiti - igasugu serveri/pilve teenuseid, üldiselt suhteliselt parem jõudlus
entr0cks, saad ilmselt isegi aru, et selliseid asju ei saa panna küsitlusse, saati mingile hääletamisele vms.
On iseenesest selge, et reklaamid ei meeldi kellelegi - aga reklaamid on meile ülioluline tulukomponent.
Kui reklaami poleks, siis HinnaVaatlust ja foorumit ei eksisteeriks enam ammu. Kas on raske sellest aru saada ja/või sellega leppida?
Loomulikult me anname endast parima, et reklaam võimalikult vähe häiriks, aga kui reklaam asetseb kuskil märkamatus
kohas, mida keegi ei näe, rääkimata klikkimisest, siis reklaamiostjale pole sellest reklaamist mitte mingit kasu.
Ja see tähendaks juba seda et reklaamiostja ei tule enam teistkorda meilt reklaami ostma - selle läbi kannataksid aga meie tulud ja sellest HV arendus, me
ei pruugi pakkuda kiiret kvaliteetset ühendust jne jne.
Enamik arendust toimub n.ö "pinna all", mida tavakülastaja ei pruugi hoomata, kuid mis on siiski vajalik andmebaasi efektiivseks haldamiseks. _________________ Erakopeerimistasu tõstmise ettepaneku tagasilükkamine Hinnavaatlus.ee - leia parim hind! HV-s ID-kaardiga autentimine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.