Minu arvates ipadi OS on ajast maas. See, et widget saab lisada androidile on suur pluss. Win 8 tablet verisoon mida olen videolt nainud ei meeldi. Minu arvates kole ning motetu, kus suured ikoonid rullad seda lehte nagu segane. see on nagu tabeedi rulli keeraks ning neid suuri kuubikudi vaataks. Enne, kui proovinud pole. Raske oelda. See, et saan kasutada win normaalselt ning programme on supper.
Ipad riistvara on 5+ aga OS suckib. Steve pole, seega kas sealt midagi head tulevikus tuleb?
Milla see MS surface valja tuleb ja mis maksab?
Kui seda videot vaadata siis voiks oelda kull, et paris bugine.
Link _________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
Mõni ütleb, et bugine, mina ütlen, et täiesti tüüpiline Windows Seal kus Windows, seal ka BSOD.
Tegelt usun, et lihtsalt pole asjad veel lõpuni tehtud. Esiteks oli tegu Windows8'ga mis pole veel lõpuni valmis, teiseks oli tegu Windows RT'ga mis töötab ARM'i põhjal mis ka uus teema ning viimaseks oli tegu selle tableti "lahjema" versiooniga, kui osta siis kindlasti see võimsam versioon sest tegu ikkagi Windowsiga.
Lahjem versioon Windowsist lahjema tableti peal ei ole ahvatlev.
Aga kui naljad kõrvale jätta, siis asi oli selles, et ta tegi lahti IE, kas ta tõesti arvas et see ei jookse kokku?
iPadiga hakkab arvatavasti konkureerima ainult see lahja versioon sest see pidi hakkama maksma umbes nagu androidi tabletid ja eks mõni huviline ostab. FullPC tunde saamiseks aga vaja kallimat versiooni ja see pidi maksma hakkama nagu Ultrabookid mis on üsna krõbe hind ning neid hakkavad ostma ainult need kellel seda tõesti vaja. iPadide kasutajad pigem noored hipsterid, siis need kes arvavad et emailide lugemine tahvli pealt on "iPad totally replaces my laptop, I get ALL my work done on it" ning minu 60aastane isa kes loeb selle pealt lehti ja ma ei pea kartma et ta midagi tuksi keerab nagu ta seda teha võiks arvutiga.
Keegi ei osta Surface lihtsalt ajalehtede ja ekirjade lugemiseks või filmide vaatamiseks peldiku peal.
Lahja variant tuleb sügisel samal ajal koos Win8 tulekuga, võimsam variant pidi vist paar kuud hiljem tulema.
Aga iPadi juurde tagasi. Olen siis viimased paar päeva näppinud New iPadi, hea kiire jublakas, kuigi ei usu et nt isa iPad1 peaks selle vastu vahetama, kuigi kaamerad oleksid hea pluss. Ise sain ta tööasjus siin tutvumiseks, nüüd annan tagasi, aga samas mina ei suutnud talle mingit rakendust leida. Eks sai mõned mängud proovitud ja mõneks ajaks lahe. Mõned appid kah huvitavad, veel iPad1 peal sai Jaapani keelt õpitud ja mida veel kõike. Kuid midagi targemat ma temaga peale hakata ei osanud, telefon teeb juba kõike sama.. Kahju, sest asi ise on ilus küll.
Ei märganud küll, et oleks. iPad 3 64GB 4G+Wifi, EMT 3G SIM sees Medium paketiga.
MyWi (Cydiast) tundub põgusal googeldamisel ainus tõsiseltvõetav vahend olema, kuid vaataks ikka veel ringi, enne kui 20 USD selle alla magama paneks. _________________ Sic itur ad astra...
Tänud. Cellular Data alt oli Internet Tethering APN URL määramata (internet.emt.ee), pärast selle määramist ja rebooti tekkis settingute alla ja jagas väga edukalt läpakale täiskiirusel netti _________________ Sic itur ad astra...
Seletage rumalale, kuidas Safaris saab kiirelt lehe lõppu kerida? Kuidas lehe algusesse saab, selle ma juba juhuslikult avastasin. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Samamoodi nagu algusesse ühe puudutusega ei saagi? Kahe käega kerides mingit erilist kiirusevõitu küll ei tabanud. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
fedja, ja kuskohas see imeline klahv asub? Ipad-st käib siin ikka jutt... _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
ipadile saab klaviatuuri ju külge ühendada! _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Veel küsimus, et kas eesti paigutusega klaviatuuri saab ka kuidagi esile manada? Seadetest on see lisatud aga endiselt tuleb täpikuid läbi lisaakna taga ajada. Saab kuidagi äöõü otse valitavaks teha? _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Mis lisaakna? Hoiad sõrme korraks peal ja tekib võimalus sisestada täpitähti _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
fedja, ja kuskohas see imeline klahv asub? Ipad-st käib siin ikka jutt...
See jäi nüüd küll kahe silma vahele, et iPad'i teema, minu viga.
iPad'i peal kiirelt alla kerimiseks tuleb teha lihtsalt vähe vilkam liigutus, siis kerib kiiremini, sellist shortcut'i nagu üles kerimise jaoks on menüüribale vajutamine, alla kerimiseks ei ole.
Seda ma räägingi, et tuleb ette lisavalik. Kas saaks nad äkki kuidagi kohe nähtavale? Kui sisestus eestikeelseks panna, siis on need täpikud kohe järgmiseks valikuks, st. veidi kiiremini tabatavad aga ikkagi lisaliigutus.
Nujah, hea, et vähemalt kiirelt lehe algusesse saab, muidu oli siin foorumiski navigeerimine suht tüütu. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Nujah, hea, et vähemalt kiirelt lehe algusesse saab, muidu oli siin foorumiski navigeerimine suht tüütu.
Siin foorumis saad lugemata postide juurde teema ees oleva pruuni lehekese peale klikkides. Isegi iPhone'is saab sellele sõrmega ilusti pihta.
vbolla tõesti peaks kuskile jälle miskise õpetuse kirjutama kuidas foorumit õigesti ja mugavalt kasutada _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Siin iPadi kasutajad koos, nimelt tekkis pisike probleem kolme iPadiga. Nimelt on nendes täisekraanile pandud käima app, "Multitasking Gestures" on maha võetud, et appist väljuda ei saaks (Home nupule võimatu ligi pääseda). Nüüd aga tekkis küsimus, kas on võimalik kuidagi iPadi kaugemalt juhtida, kas üle neti / usb kaudu, näiteks teha restart, et iPad läheks home? Milliseid alternatiive oleks?
flake, näppisin küll ja androidi omi ka. Vaatasin youtubest videosid jne aga ma ei teadnud, et seal widgets puuduvad ning ainult ikoonid pesitsevad, moned appsid on normaalsed jne. Siis mõtlesin, et soetan endale, kui ei sobi saan tagastada. nii kahjuks ka juhtus. Ei osanud suurt midagi arvata sest endal puudub smartphone ka, seega ilma proovimiseta poleks aru saanud. Hea asi aga pole lihtsalt minu jaoks. _________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
Power+home peaks olema systeemiylene command. Minu teada iPadi remotely juhtida ei saa.
Isegi kui mingi app on, eeldab see ikkagi allalaadimist ja konfimist.
Kui arvutiga syncida, mis siis juhtub? Läbi iTunesi restore ei toimi?
Andium, kurb kuulda et nii läks. Ehk leiad endale sobiva tableti _________________ ..||..
Neid me olemegi soovitanud juba, aga ma tahaks ikkagi aru saada kuidas home buttonile ligi ei saa???
Ma tean aga arvan, ta ei saanud aru mida home button tahendab. Ta motles vist home desktop.
Olen oodanud juba rohkem kui 6 aastat tableti taolist pc-d, ma ka loodan. fujitsu tablets olid alati liiga kallid ja suured. Asus uus Zenbook Prime on ka paris hea. _________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
flake, näppisin küll ja androidi omi ka. Vaatasin youtubest videosid jne aga ma ei teadnud, et seal widgets puuduvad ning ainult ikoonid pesitsevad, moned appsid on normaalsed jne. Siis mõtlesin, et soetan endale, kui ei sobi saan tagastada. nii kahjuks ka juhtus. Ei osanud suurt midagi arvata sest endal puudub smartphone ka, seega ilma proovimiseta poleks aru saanud. Hea asi aga pole lihtsalt minu jaoks.
Tundub ikka, et sa vajad täisjõulist op-süsteemi tahvli kujul (a.la win8 ja surface pro). Ei saa eriti aru, mis need widgetid siia puutuvad, et just need miinusena välja tood. Probleemide järgi (UI-s ainult ikoonid ilma widgetiteta) piisaks sulle androidiks ka, aga ilmselt siiski tahad midagi täisverelist.
Tagantjärele mõeldes oleksid võinud ju enne küsida, kas asendab arvutit või ei. Aga noh, mis seal ikka, vähemalt said ise ära proovida selle mõttetu vidina.
Neid me olemegi soovitanud juba, aga ma tahaks ikkagi aru saada kuidas home buttonile ligi ei saa???
iPad on laua sees, ainult ekraan on nähtaval.
Igasuguseid reboote vms. kama oskan Home ja teiste abil kasutada, kuid vaja just lahendust/appi, mille abil kontrollida iPadi nii, et see saata home screenile, ilma ühtegi füüsilist nuppu puutumata, kuna nendele ei ole võimalik ligi pääseda - iPad on laua sees.
Igasuguseid reboote vms. kama oskan Home ja teiste abil kasutada, kuid vaja just lahendust/appi, mille abil kontrollida iPadi nii, et see saata home screenile, ilma ühtegi füüsilist nuppu puutumata, kuna nendele ei ole võimalik ligi pääseda - iPad on laua sees.
Imterneedus räägib et on olemas asi nagu Replica Pro app stores... Agakõik see eeldab jälle seda et sa saad home screenile ja sealt käivitad app store jne.
Kuid yleyldiselt ei ole minu teada iOS remotely accessible...
Kilplase lahendus on et võtad selle iPadi laua seest välja... _________________ ..||..
ajad asjad keeruliseks, miks sa ei kasuta Bluetooth Keyboardi
link _________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
Spoiler
Võibolla sa polegi volitatud seda näppima?
Pean tõdema, et kasutasin
Spoiler
iPadid olid esialgselt valet pidi lauas, keerasin need õiget pidi, panin appi käima. Nüüd asi töötab, kuid kui peaks midagi kokku jooksma (app näiteks), siis peab uuesti laua lahti kruvima, et resa teha, selle pärast mõtlengi, et kas on võimalik kuidagi kaugjuhtida neid masinaid...
Enne maale minekut tombasin mp4 filmi, arvutis audio olemas, aga ipadis ei ole. Arvutit kahjuks maal ei ole, kas kuidagi saab heli juurde? Lugesin et erinevae playeritega saab, nendega kus toetab audio codecit, kuid nendes ma avastasin, et peab arvutist panema, mitte ei saa ipadist valida?
Proovisin ifilega avada neid appis "oplayer" aga ei miskit.
2. Kas kuidagi saab tommata filme ipadi torrentitest?
Vaatasin paari opetust aga ikkagi laks midagi valesti.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.