Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SSD
HV Guru

|
17.07.2012 20:38:40
|
|
|
minu samsung lcd teler kestis 2 aastat 2 kuud ja mõningad päevad peale.
kõik paberimajandus oli ka ilusti alles, aga jah 2 kuud oli garantiiajast üle. seega polnud muud valikut kui poodi uue järgi
väidetavalt oli tuksis lcd paneel ja see element muidugi kallis. mina loobusin remondist.
nüüd on ta kasutaja max27 valdustes, kes otsustas selle telkuga väheke "maadelda". eks aeg näitab kumb peale jääb.
|
|
Kommentaarid: 312 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
17.07.2012 21:27:38
|
|
|
AJ kirjutas: |
SKG kirjutas: |
Monetaarses systeemi asjade loomuparane kulg kui yksteisega voisteldes aetakse kasumid lakke ja kulu miinimumini, siis tuleb see osaliselt kvaliteedi arvelt. |
Tuleb üsna suures osas kvaliteedi arvelt. |
Sul on ilmselt õigus, olin oma postis liialt tagasihoidlik.
Mingeid konspiratsiooniteooriaid ei ole siit mõtet otsida, kuna kapitalistlik turu"majandus" ongi selline, mis pärisb reaalset arengut.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
18.07.2012 00:24:53
|
|
|
P2 kirjutas: |
Väga selge ja põhjalik selgitus meie majanduse aluste kohta.
http://youtu.be/0bxzU1HFC7Q
Ja pärast sellest aru saamist mõelgem, miks arvutid arusaamatult aeglaseks muutuvad iga OS uuendusega. |
Suuremas osas nende jutt paika ei pea, samas laiatarbe/kulu asjade osas on õigus, alati võib öelda, et kvaliteetset asja on kallis teha, nii see pole, lihtsalt tehtakse asi piisavalt hea, et natuke kestaks, aga mitte nii vähe, et tarbija kisa tõstaks.
|
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
1 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kruvi
HV kasutaja
|
18.07.2012 11:07:30
|
|
|
Pole see mingi konspiratsioon, minu meelest oli dokumentaalselt tõestatud isegi.
Delfi oleks võinud kah oma artiklis pirnide teema välja tuua. Minu meelest parim näide.
"hõõglamp peab ju ainult 1000 tundi vastu"
Tegelt polnud raske teha hõõglampi mis pidas 25k+ tundi vastu.
Leidsin ka vist lõpuks selle video ülesse mis igalt poolt maha on võetud: (The light bulb conspiracy)
http://dotsub.com/view/aed3b8b2-1889-4df5-ae63-ad85f5572f27?at_xt=4d45f107b0c33219%2C0&sms_ss=twitthis
Soovitan vaadata.
Kuskilt kõlas see kah läbi, et esimesed sukad olid nii vastupidavad et naistele oleks põhimõtteliselt ainult ühte paari vaja elujooksul, too sai kah kohe ümber tehtud.
Üldiselt on muidugi vaja, et asjad ei kestaks liiga kaua, muidu lihtsalt teatud majandusharud ei kestaks vast väga.
Kuid siis hakkad vaatama seda doomino effekti mis tekib ning kombineerid seda inimloomusega ning saad euroopa liidu, perseläinud kreeklased ja klounid troonidel ja ikka pole parem olla.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
18.07.2012 11:11:02
|
|
|
Isetehtud asjad samas kestavad mõnikord põlvest-põlve
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taun0
HV veteran

|
18.07.2012 16:59:46
|
|
|
carlking kirjutas: |
Isetehtud asjad samas kestavad mõnikord põlvest-põlve  |
ma just panin vanaisa kirvele uue varre ja pea... nüüd kestab jälle põlve või paar
_________________ www.elektron.ee |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
SSD
HV Guru

|
18.07.2012 17:08:42
|
|
|
Taun0 kirjutas: |
ma just panin vanaisa kirvele uue varre ja pea... nüüd kestab jälle põlve või paar  |
ja ma teritasin just vanavaarisa oda ära. ei tea küll mida sellega teha, aga kestab kindlasti veel mitu põlve.
ps. vabandust!
|
|
Kommentaarid: 312 loe/lisa |
   |
266 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
18.07.2012 17:28:04
|
|
|
ma just panin vanaisa kirvele uue varre ja pea... nüüd kestab jälle põlve või paar  |
Ühe põlve peale kulus ära juba?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
18.07.2012 17:57:17
|
|
|
sellepeale
Aga üldiselt ma arvan et tootmine niimoodi, et asjad vähem vastu peaks läheks kulukamaks kui lihtsalt millegi võimalikult odavalt tootmine
Pigem konkurentsi tõttu hoitakse kokku lihtsalt võimalikult palju kõikidelt kuludelt (ka kontrollimiselt ja testimiselt)
Ja sel teemal et kui asjad vähem vastu peavad ja inimene peab uue ostma...
Näiteks inimene ostab LG monitori ja see suht vähese ajaga otsad annab...vaevalt ta uuesti LG monitori osta tahab järgmisena (mõni muidugi astub mitu korda selle sama reha otsa ja lõpuks taipab ikkagi et see on saast)
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raiku
HV Guru

|
19.07.2012 07:01:23
|
|
|
Kiilu jätsid ikka vana vähemalt?
_________________ Честных психов можно не лечить... |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
RReinu
HV kasutaja

|
19.07.2012 12:12:32
|
|
|
nah kirjutas: |
Max Powers kirjutas: |
Kasutajad ise lõhuvad. |
Nvidia geforce 8 seeria  |
jah, nii ta on et ta on läpakate ja pc'de puhul suht halb seeria just oma joote poolest, AGA! enamustel inimestel on masinad silmini tolmu ja kõntsa täis . Ja siis imestavad MIKS ARVUTI EI TÖÖTA:S:S:S
On ka masinaid mis niisama ka ilma tolmuta maha surevad (just 8 seeria kiibid) aga üldiselt ikkagi surevad KÕIK läpakad maha kui ei puhasta tolmust! PUNKT!
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
19.07.2012 12:15:01
|
|
|
RReinu kirjutas: |
nah kirjutas: |
Max Powers kirjutas: |
Kasutajad ise lõhuvad. |
Nvidia geforce 8 seeria  |
jah, nii ta on et ta on läpakate ja pc'de puhul suht halb seeria just oma joote poolest, AGA! enamustel inimestel on masinad silmini tolmu ja kõntsa täis . Ja siis imestavad MIKS ARVUTI EI TÖÖTA:S:S:S
On ka masinaid mis niisama ka ilma tolmuta maha surevad (just 8 seeria kiibid) aga üldiselt ikkagi surevad KÕIK läpakad maha kui ei puhasta tolmust! PUNKT! |
Selle kohta ütlevad paljud, et tegemist on tarbeesemega, mis ei peagi lõpuks esteetilise välimusega olema ja katki minnes ostetakse lihtsalt uus.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
19.07.2012 12:19:13
|
|
|
RReinu: Täpsustuseks mittetöötav masin ei pea alati veel surnud masin olemas. Kui masin on mingi jama pärast koomas, siis võib ta veel täiesti edukalt tööle minna ja pikki aastaid ka veel töötada.
Kirjutan seda juttu Aceri pealt, mis 2 aastat tagasi, surnuks kuulutatuna, välja visati. Aga see Acer töötab siiani ja töötab ka rõõmsalt edasi.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
RReinu
HV kasutaja

|
19.07.2012 12:27:44
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
RReinu: Täpsustuseks mittetöötav masin ei pea alati veel surnud masin olemas. Kui masin on mingi jama pärast koomas, siis võib ta veel täiesti edukalt tööle minna ja pikki aastaid ka veel töötada.
Kirjutan seda juttu Aceri pealt, mis 2 aastat tagasi, surnuks kuulutatuna, välja visati. Aga see Acer töötab siiani ja töötab ka rõõmsalt edasi.  |
see lause mitte töötamise kohta oli mõeldud nö tsitaadina kasutaja poolt! mitte otseselt minu
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
22.07.2012 13:26:51
|
|
|
Vastu ei pea siis pole USSR toodanguga Tuttaval andis 40 a vana kylmkapp otsad hiljuti
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
WAV
HV veteran
|
22.07.2012 15:00:05
|
|
|
kala1 kirjutas: |
Vastu ei pea siis pole USSR toodanguga Tuttaval andis 40 a vana kylmkapp otsad hiljuti  |
See oli vist erakordne halb juhus lihtsalt Mul naabrimehel 1961.a. ostetud külmkapp Saratov töötab ka täna, kusjuures kogu selle aja on ta voolu all ja töös olnud (kui mõned lühikesed elektrikatkestused ja muidugi ka jää sulatamised välja arvata).
Selline nagu siin pildil:
http://media.englishrussia.com/newpictures/postwarussrads-21.jpg
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
22.07.2012 15:09:04
|
|
|
No vene tehnikaga oli lihtne... kui esimese paari kuuga maha ei põlenud, siis kestis kümneid aastaid... ja kui siis midagi maha põles, tehti väike remont ning kestis jälle kümneid aastaid
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
23.07.2012 00:45:56
|
|
|
Mul tööjuures midagi väga sarnast...ka töötab ideaalselt ja on siiamaani vooluvõrgus
WAV kirjutas: |
kala1 kirjutas: |
Vastu ei pea siis pole USSR toodanguga Tuttaval andis 40 a vana kylmkapp otsad hiljuti  |
See oli vist erakordne halb juhus lihtsalt Mul naabrimehel 1961.a. ostetud külmkapp Saratov töötab ka täna, kusjuures kogu selle aja on ta voolu all ja töös olnud (kui mõned lühikesed elektrikatkestused ja muidugi ka jää sulatamised välja arvata).
Selline nagu siin pildil:
http://media.englishrussia.com/newpictures/postwarussrads-21.jpg |
|
|
Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
23.07.2012 11:30:01
|
|
|
No vene tehnikaga oli lihtne... kui esimese paari kuuga maha ei põlenud, siis kestis kümneid aastaid... ja kui siis midagi maha põles, tehti väike remont ning kestis jälle kümneid aastaid  |
samuti tuli vaadata, et ei oleks valmistatud peale pühi ja palgapäevasid
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |