praegune kellaaeg 19.06.2025 15:00:14
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JOKKER666
HV veteran

|
16.07.2012 21:53:36
Samsung Wave 723 |
|
|
Mida arvata sellisest telefonist. Mida see Bada OS endast kujutab? Kudas sellel progede majandus on - feissbuuk, skype, emaili jms tähetsamad appid olemas?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
jared
HV vaatleja
|
18.07.2012 10:38:00
Re: Samsung Wave 723 |
|
|
JOKKER666 kirjutas: |
Mida arvata sellisest telefonist. Mida see Bada OS endast kujutab? Kudas sellel progede majandus on - feissbuuk, skype, emaili jms tähetsamad appid olemas? |
FB, epostid on olemas, kuid Skype mitte. Samuti enamus androidi hittrakendusi pole Samsung Badale tehtud, Angry Birds jpm. Lisarakenduste valik on nadi.
Aga muidu on Bada lollikindel telefon, soovitan Wave 1 ja Wave 2 telefone, hea kompromiss, kaamera, aku ja üldise funktsionaalsuse vahel
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
18.07.2012 11:06:12
|
|
|
JOKKER666, äkki saad täpselt kirja panna, mida vajad?
Sest Badale on minu hinnangul olemas praktiliselt kõik, mis vaja. Suurematest asjadest on puudu Google Maps, Skype, Angry Birds. Samas kaardirakendus on olemas ning vägagi töötav (Navteq), Skype on akuõgard ning telefoniga mänge ma ei mängi. Aga eks soovid on erinevad. AGa vähegi üldisemad asjad on kõik olemas, spetsiifilisi appe on vähe - aga on.
Samsung Wave 723 on pigem vana ja praeguses mõttes aeglane. Mul endal on S8500 Wave, mille kohta näiteks GSMarenast võib pikemalt lugeda. Mina olen väga rahul, eriti kuna järelturul neid hea hinnaga leiab aeg-ajalt. Super AMOLED, hea reso, super ehituskvaliteet, mõned füüsilised nupud on esimesed asjad, mis pähe tulevad. Lisaks on vaikimisi kaasasolevad rakendused väga head, vaid Opera olen lisaks installinud. Bada 2 on ka peal.
Kui sooviad erinevaid appe installida siis muidugi ei ole Bada hea platvorm. Mulle pigem meeldib see, et kokkuvõttes peab aku väga hästi kuna erinevaid rakendusi on vähe. Kasutan telefoni helistamiseks, SMSimiseks, aeg-ajalt veebi jaoks ja muusika/video kuulamiseks/vaatamiseks. Ning aku peab tavaolukorras nii kaua, et ma kunagi ei mäleta, millal viimati laadisin. Kui muidugi üle 3G netiraadiot kuulata või videosid vaadata siis läheb aku ludinal nagu igal nutifonil.
Kui kahekohalise hinnaga 8500 või 8530 (Wave 1 ja 2) saada kasutatuna heas seisukorras siis minu hinnangul on see väga hea diil. 723... ei ole ise kasutanud aga tehnilised andmed on nõrgavõitu. Ise ei ostaks ka väikese raha eest.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|