Et ennetada tulevasi probleeme, kui keegi tuleb kirjutama dayZ foorumites mis iganes teemas, kas või vastama (alusetule) süüdistustele, et me glitchime jne, siis olge viisakad, kuna esindame HV'd. Välja võime elada siin/mumbles.
Üks issue mida ka kõik meist sel ajal online olnud kogesid on siin:
Enam mitte. Vanasti skin automaatselt vahetus, aga nüüd kui venna peale väga lähedalt sihid, siis killeri süda hakkab tuksuma kiiremini. Ütleme nii, et enamuse ajast lase enne, kui sind lastakse.
Paar vanemat ja mõned videot eilsest, ma ei oska frapsi avidest konvertida, hääl ja pilt kokku ei lähe peale konvertimist ja youtuubi laskmist - äkki mõni pointer?
Paar vanemat ja mõned videot eilsest, ma ei oska frapsi avidest konvertida, hääl ja pilt kokku ei lähe peale konvertimist ja youtuubi laskmist - äkki mõni pointer?
Keegi äkki aitaks mul steamist hankida Arma combined operationsi? Tuleb see investeering ikka vägisi ära teha, kui seda teemat loen _________________ Kujundpudrutaja
ma ühele kasutajale olen juba ostnud _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Niih, Volgaga oli plaan minna ühte venda päästma, 3 venda masinasse, selgus, et seal suunas 1 vend lisaks vaja ära tuua, ma siis hüppan maha.. ca 200-300m jõudis volga sõita ja plahvatas . Samal ajal plahvatas ka üks Hilux, mis me avastanud olime.. Kokku sai 3 HV'last surma..
Kuidas teil need masinad niimoodi lambist plahvatavad või te ei oska sõita?
Eks üks põhjustest on, et mängime me serveris kus on kogaueg 50 inimest sees. Pidevalt saavad konvoid tina ja on lahingud teiste mängijatega, samuti tekivad teab kust kivid, puud, kännud ja kivimüürid. Samuti on osadel juhtidel probleeme, kuna puuduvad Chernaruse juhiload (tõenäoliselt ka EV omad )
Aga kui sa arvad, et oled hea juht, tule näita oma oskuseid. Häid roolikeerajaid on alati vaja
Mind huvitab jällegi kuidas teil niipalju töökorras masinaid on?
Olen suht pikalt vaadanud erinevate gruppide DayZ Youtube-i seiklusi ja seal ei saa mingi nipiga isegi suure kambaga sellist arsenali kokku.
Alati leidub keegi kes need ära pätsab silme alt, seni kuni sa offline oled või lihtsalt võtavad jõuga ära.
Kas teie server on siis inimtühi või HV-lasi on seal siis tõesti nii palju, et keegi vastu ei hakka?
Olen suht pikalt vaadanud erinevate gruppide DayZ Youtube-i seiklusi ja seal ei saa mingi nipiga isegi suure kambaga sellist arsenali kokku.
Alati leidub keegi kes need ära pätsab silme alt, seni kuni sa offline oled või lihtsalt võtavad jõuga ära.
Kas teie server on siis inimtühi või HV-lasi on seal siis tõesti nii palju, et keegi vastu ei hakka?
Kambas peitub jõud, meil mitmes kohas laagrid ja iga päev on uued seiklused. Midagi kaotame ja midagi võidame
Ahjaa, LU15 server kus mängime, on alati 50/50 täis üldjuhul ja hetkel u 15 HV tüüpi seal möllamas.
Hetkel meid LU 15 serveris 13 tükki. Tule ründa meid kui julged.
Foorumites kutsuti mind hackeriks nii et problem? : D
Ei no videote järgi on küll vale serveri valik tehtud kui nii läägine on, et lampi tekivad vrakid auto kõrvale ja inimesed vorbivad ringi... Proovisin korra connectida ka sinna, jube kaua võttis aega, et mängu saaks.
Ei no videote järgi on küll vale serveri valik tehtud kui nii läägine on, et lampi tekivad vrakid auto kõrvale ja inimesed vorbivad ringi... Proovisin korra connectida ka sinna, jube kaua võttis aega, et mängu saaks.
mul videod salvestades aegajalt linnades fps 10-15 mis teha kui arvuti on mõeldud töötegemiseks, mitte videote salvestamiseks ja mängimiseks. vaene i3 ning 6850
serveri lag tuleb ja läheb, kuna serveriomanik on meil teada, siis hoiame teda kursis ning ta on teadlik kui mõni häkkeri või lagi proble tekib.
PS. TULETAN JÄTKUVALT MEELDE; TEGEMIST ON MÄNGUST ALPHA VERSIOONIGA!
kõik on põhjas põmst, 1080p kõik detailid very high jne, ainult antialias on off ja v-sync
PPS. Hetkel mumbles 19 tüüpi ja enamus neist sees ka vist. Leiti uuesti sinise kabiiniga URAL üles, mis meilt paar päeva tagasi varastati NWAF-is. Hetkel käib sõda ja tagasivõitmine
mul videod salvestades aegajalt linnades fps 10-15 mis teha kui arvuti on mõeldud töötegemiseks, mitte videote salvestamiseks ja mängimiseks. vaene i3 ning 6850
Enamikjuhtudel probleem pigem kõvakettas. Kas siis salvestad sama ketta peale, kus mäng on või aeglase HDD peale. Eraldi HDD/SSD lindistamiseks
Enamikjuhtudel probleem pigem kõvakettas. Kas siis salvestad sama ketta peale, kus mäng on või aeglase HDD peale. Eraldi HDD/SSD lindistamiseks
süsteem ja arma-dayz on 120gb agility3 ssd peal ning fraps salvestab 1tb sata2 kettale
muidu on mängus fps 25-50, vahest dropib kui servu läägib veel madalamaks, keskmiselt suht 30-40fps ikka
good news: leidsime jalgratta
bad news: leidsime selle meie baasi kõrvalt ja vastutasuks andis Sander elu ja V3S'i
Hetkel siis Hilux ja Traktor + ratas olemas.
Buss asub vasakul kaardi serval mäe peal. meist ca paar kilsa põhja poole. Vaja 4 ratast ära fixida.. kasutage hiluxit reidimiseks jne.
Ja kui keegi tunneb huvi, kuidas me neid sõidukeid nii kiiresti leiame, siis vastus on loogiline mõtlemine + nati õnne. Sa vaatad kaardi pealt, kuhu sa ise peidaksid neid ja kaod sinna otsima. Meil on paar venda kes omapäi ringi tuhnivad ja leiavad ikka sõidukeid. Probs on baasis, see peab vist regulaarselt asukohta muutma, kuna meie sugused sõidavad ringi ja lihtsalt leiavad need üles.
ennem pelusin mitu tundi ja kõik korras...nüüd joinides ütleb "Bad version. Server rejected connection" kas midagi tuleb manuaalselt uuendada või mis kala on ? _________________
igavene jama. ostsin selle open arrowheadi, installisin ka arma2 free
updatesin ära.. tegin kõik nagu õpetuses
multiplayerisse minnes (siis kui hakkab maailma kuvama): program has stopped responding :/
singleplayer funkab
Dayz modiga peab kokkulepe olema. Põhimõtteliselt olen nii palju teada saanud, et kui server olemas, siis peaks ka saama hostida. Nemad lihtsalt vajavad mingisugust ligipääsu sinu serveritele.
20 mbit ühendusega uploadimisel käib 3 giga läbi ~20 minutiga _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kes saab, kes ei saa.
100/20 ühendus ei pea üldse ruuteri otsas olema kui see sulle probleeme valmistab. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kes saab, kes ei saa.
100/20 ühendus ei pea üldse ruuteri otsas olema kui see sulle probleeme valmistab.
Einoh mis me vaidleme, sina tegeled teemantpuurimistöödega - mina olen üle 10a servereid hooldanud ja püsti pannud. Pange see server püsti siis ja kui töötab ilma lagita, võtan mütsi maha. Ega mul kahju ei ole - noored peavadki ennast tõestama ja vanadele näitama milleks nad võimelised on.
Ma heameelega mängiks NO LAG kiire pingiga Eesti serveris DayZ-i ja kindlasti ka ülejäänud DayZ-HV-lased liituks.
lkits küsis kas elioni ühendus sobib, mina ütlen, et sobib küll. 100/20 majad on reeglina optilise võrgu küljes ja ping on normaalne. igastahes etem kui nendes praegustes serverites ilmselt kus mängitakse ja lag'i tõttu pidevalt miskit õhku lendab või surma saab. Minul pole aga küll huvi kodust ühendust ohverdada mängu jaoks. Oleks SSD ketas, siis oleks piisav conf käes. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.