21.12.12 saab ju talv läbi, ma ei tea kui nad enne seda ei suuda mängu välja lasta, üsna kurb.
ära täna enam peale võta _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Vaatasin, et GTA 4 esimese traileri ja mängu poodi jõudmise vahe oli 1 aasta ja mõned päevad peale. Nii, et GTA 5 sügisel leti pealt kahmamine pole sugugi ulme.
meile on teada, et GTA 5 lastakse Take2 poolt välja selle majandusaasta jooksul ehk siis mängumaailmas on see kuni 30. märtsini 2013.
Kõigi eelduste kohaselt tuleb mäng talvel 2012 või aasta alguses 2013.
Nüüd väga uskuda ei taha, et juba see aasta tuleb. Pigem kevadel.
Ning GTA V kohta on nii vähe veel avalikustatud. Seetõttu ei usu, et selle aasta sisse see jääb.
Jap, eks ta nii ole. Mingi umbes aastake peab ootama või vähemgi (GTA 4 puhul oli isegi üle aasta).
Ei tea, kas peab nüüd siis konsoolile hakkama mõtlema...
Ise kipun arvama, et seekord ei venitata PC peale tulekuga, kuna mängumootor on sama, mis IV. Eelmine kord oli olnud mäng just mõeldud tolle aja kohta uutele konsoolidele, et katsetada nende jõudlust. _________________ Ega käsi kännust kaugele kuku!
Ise kipun arvama, et seekord ei venitata PC peale tulekuga, kuna mängumootor on sama, mis IV. Eelmine kord oli olnud mäng just mõeldud tolle aja kohta uutele konsoolidele, et katsetada nende jõudlust.
Kolmanda osa mootoril jooksis ju Vice City ja San Andreas ka, ometi tulid ka need mängud viivitusega.
See jõudluse katsetamine on selline kahtlane jutt ,pigem kindlasti MS maksis palju klotsi RStarile, et rahvas jumala eest Xkasti ostaks. Ja muidugi konsoolide peal piratakse ka vähem (enamus ei ootaks pool aastat pira versiooni, kui saaks täna päeval konsooli peale ära osta)
sten260, Miks vaid MS? PS3-le tuli samaaegselt ju välja? Pigem usun sama, et see piramise tõttu ning kui saadi teada, et peab ootama aastakese, siis usun, et suht hulgaliselt osteti parem juba konsool, et mäng ära proovida. Eks ka Sony tegi selle heaks midagi kindlasti, et varem välja tuleks.
Ise kipun arvama, et seekord ei venitata PC peale tulekuga, kuna mängumootor on sama, mis IV. Eelmine kord oli olnud mäng just mõeldud tolle aja kohta uutele konsoolidele, et katsetada nende jõudlust.
Kolmanda osa mootoril jooksis ju Vice City ja San Andreas ka, ometi tulid ka need mängud viivitusega.
Seal oli Sony ja Rockstari omavaheline leping, ehk timed exclusive. _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
Nende kahe vahele ei saa alati võrdusmärki tõmmata.
Mina küll ei viitsi iga paari minuti tagant uut autot otsida kuna ma inimesele kogemata otsa sõitsin vms... GTAs on mul alati see teemaks olnud, et sõidan linnas alati täie kiirusega, tihti kõnniteedel. See on palju rohkem fun.
Enda auto võiks vähemalt natuke vastupidavam olla ja AI omad laguneda, see mulle meeldiks ka.
ega jah, siin on juba põhimõtteline vastuolu tegelikult "Mida reaalsem ja funnim tuleb". Kui maksimaalselt reaalne oleks alati see kõige funim siis miks inimesed üldse MÄNGE mängivad? kõige reaalsem on ju ikka linnavahel kellelegi täiega sisse põrutada ja samas, paljud vist nii mõtlevad ja toimivadki, but still _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Nõustun, reaalsus ei tähenda, et meid funniga üle valatakse. Keegi ei ole seda väitnudki. Kodanik pani nende kahe sõna vahele ''&'' mitte ''=''.
Kuid üsna huvitav lisa oleks see minu arust küll, võib ju muidugi seda reguleerida, et autod aeglasemalt laguneks. Nagu nt IV's pead korralikult romurallitama, et auto deformeeruks ja kapoti alt must tossu pahmakas nähtavale tuleks. + Sa mainisid sulle meeldib kõnniteedel sõita, ega need NPC'd ju su autole niipalju kah damage ei tee et jääb mulje nagu ninasarvik oleks autole sisse ramminud. Wiltz, Ses sushtes, et GTA ongi ju enamvähem simulaator päriselule, kus saad teha kõike mis pähe tuleb mida päris elus nii väga naljalt ei tee. Mõned ameerikamaal olid siukse mõtteviisiga nagu sa ütlesid - läksid lasid vanemate aparaadi võtmed tuuri ja tegid paar kiiremat. Lõpplahendus asjale oli et keegi sai surma, auto oli kraavis, tatil mokk kirsipunasega koos ja vanemad sõnatud.
Sellise füüsikaga läheks missioonide tegemine raskeks, ma ikka enamasti suudan tavalise autoga korralikult kõveraks sõita, samas mulle kindlasti meeldiks. Siis oleks veel lahedam kõnnideel sõita inimestest läbi, nii haigelt kui see ka ei kõlaks
Ma arvan, et oleks juba tehtud sellise dmg füüsikaga mäng, kui need konsoolid /enamike arvutid parema jõudlusega oleksid, sest teada millist protsessorit selline asi tahab.. GTA suguses mängus ei ole ainult 2 - 3 autot ekraani peal korraga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.