praegune kellaaeg 04.08.2025 21:54:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
ponier
HV kasutaja

|
16.07.2012 13:48:41
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
DVDRW: Kui sul sugulane mingid ultrasuured, täislahutuses fotod mailiga kaasa paneb, siis on suurt kiirust vaja küll. Muidu istud, ootad, kohvitad ja kohvitad, enne kui pildipakk päral on.  |
ma pigem lasen neil taustal aeglasemalt kohale tiksuda, kui et saan maksimumkiirusega kätte ja siis tõden, et need pildid kulutasid minu selle kuu andmeside limiidi ära
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
16.07.2012 16:01:22
|
|
|
noh mul on T2: 4,9€+km, piiramatu kiirus, 5GB kuus moblas. Mina olen rahul Enamus kohtades kus olen on kiirused 5-8,5Mbit/s. Üks aeglane koht on muidugi ka, kus toas olles veebi halb brausida, aga seal käin korra 1-2 nädala jooksul. Enamasti on kuu träffik jäänud 1-1,5GB kanti, sellega saab ilusti ära majandada
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
16.07.2012 16:36:36
|
|
|
ponier kirjutas: |
DVDRW: Kui sul sugulane mingid ultrasuured, täislahutuses fotod mailiga kaasa paneb, siis on suurt kiirust vaja küll. Muidu istud, ootad, kohvitad ja kohvitad, enne kui pildipakk päral on.  |
ma pigem lasen neil taustal aeglasemalt kohale tiksuda, kui et saan maksimumkiirusega kätte ja siis tõden, et need pildid kulutasid minu selle kuu andmeside limiidi ära  |
+ meil ei ole mõeldud ja ei saagi olema suurte (~>3mb) failide saatmiseks.
ot: |
Mõnel on kogu elu Outloogis |
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
16.07.2012 17:25:52
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
ponier kirjutas: |
ma pigem lasen neil taustal aeglasemalt kohale tiksuda, kui et saan maksimumkiirusega kätte ja siis tõden, et need pildid kulutasid minu selle kuu andmeside limiidi ära  |
+ meil ei ole mõeldud ja ei saagi olema suurte (~>3mb) failide saatmiseks.
ot: |
Mõnel on kogu elu Outloogis |
|
on abiks ikka teinekord teed moblaga mõned fotod, viskad kohe gmailiga edasi kuhu vaja Miski 6-9 pilti peaks mahtuma, peale seda on juba gmaili ättächi limiit ees
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|