praegune kellaaeg 20.06.2025 00:47:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Caspar08
Kreisi kasutaja
|
15.07.2012 16:58:15
TomTom XXL Classic |
|
|
Ma kogemata permanently deletes'n paar asja oma tomtom xxl'l, kas on võimalik kuidagi need tagasi saada?
Või siis on kuskil miskit linki kust mingisugusegi firmware TomTom xxl'le? Või ehk keegi saaks uploadida oma sisu mis ta TomTom'l peal on, sest hetkel ütleb, et kaarti ei leia
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
15.07.2012 17:13:52
|
|
|
Caspar08, kui ütleb, et ei leia kaarti, siis järelikult kustutasid sa oma kaardil mõne vajaliku faili või terve kaardi ära.
Selle vastu pole muud teha, kui osta korrektselt uus kaart osta või pidaadikombel olemasolev kaart mõnest muust kohast ise alla laadida.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caspar08
Kreisi kasutaja
|
15.07.2012 17:25:13
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Caspar08, kui ütleb, et ei leia kaarti, siis järelikult kustutasid sa oma kaardil mõne vajaliku faili või terve kaardi ära.
Selle vastu pole muud teha, kui osta korrektselt uus kaart osta või pidaadikombel olemasolev kaart mõnest muust kohast ise alla laadida. |
:/ mul on ainult see .meta fail riknenud, ütles mingi MapDetails programm.
Kas kellelgi on see sama kaart(Central and Eastern Europe 386) & TomTom XXL Classic, siis ehk saaks PM's lingi anda. Oleks vägagi tänulik, sest muidu pole selle asjaga miskit peale hakata ja ei raatsi 60 eurot ka raisata .
Sooviksin ainult seda .meta ja .pna ja .meta.dct faili, mis peaksid kokku võtma ca veerand megabaiti.
|
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
15.07.2012 17:27:46
|
|
|
meta dct fail on iga seadme jaoks personaalne.. teise seadme oma ei tööta
Kas tomtom home ei anna seda kaarti uuesti?
Mul annab home alati kaardid uuesti mis ma olen maha lasknud... Legaalsed loomulikult
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caspar08
Kreisi kasutaja
|
15.07.2012 19:12:52
|
|
|
ThedEviL kirjutas: |
meta dct fail on iga seadme jaoks personaalne.. teise seadme oma ei tööta
Kas tomtom home ei anna seda kaarti uuesti?
Mul annab home alati kaardid uuesti mis ma olen maha lasknud... Legaalsed loomulikult |
Mkm. Sest sellel puudub uuendusvõimalus ja backup ei teinud
EDIT: teema lukku, tegin natuke piraatlutsemist ja tegin nii, et TT ei küsiks mult aktiveerimist selle kaardi kohta, ehk siis sain oma vana orig. kaardi tööle .
Väga õnnelik olen igastahes, sest ikka väikse närvi lõi sisse küll, kui vaatasin, et ainuke samalaadne kaart on 50 eurot & crackida on üsna raske seda masinat, sest see on üks kõige kehvemini modifitseeritum TomTom nagu kõik foorumid mulle ütlesid... Aga hakkama ma sain & tänud neile kes vaevusid lugema .
|
|
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|