Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 709, 710, 711 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 13.07.2012 01:25:42 vasta tsitaadiga

seeMees kirjutas:
miq12 kirjutas:
Sai ka tänu sellele summer sale'le (30 euri kõik lisad + kuu mänguaega) uuesti mängima hakatud järjekordselt. Kuna jälle paar aastat möödas viimasest mängimisest, siis soov teha uus char ning tuletada kõik meelde, aga hetkel ei oska valida, kuhu tegelast teha. Kas kuskil peale Outlandi ja Al'Akiri guilde on, kus eestlaseid rohkem kui 1 ning kuhu võetakse low leveleid vastu? Al'Akir'is nagu aru olen saanud, on mitu eestlaste guildi, aga kuna põhiliselt horde olnud, siis mõtlesin ka alliance't proovida. Teab keegi, kas Outlandis on peale Hüljatute veel mõni eestlaste guild? Samas ainult eesti guildi vist raskem leida kui eestlaste + väljamaalaste kooslusega guilde (kui selliseid üldse eksisteerib)?
Spoiler Spoiler Spoiler

Dragonblight -> Legion estland

Vt http://eu.battle.net/wow/en/guild/dragonblight/Legion_Estland/?character=elrondine

wow.pri oli üks nalja tegemine icon_biggrin.gif. See polnud kindlasti koht, kust endale infot ammutada tervislikul viisil. See oli koht, mis kuulus ära kustutamisele ja ma olen rahul, et see nii ka sai tehtud innocent.gif
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Zaphor
HV kasutaja

sõnum 13.07.2012 09:20:07 vasta tsitaadiga

Gloom: panda mistweaver - http://www.youtube.com/watch?v=MIcfEDlvWCE&feature=related - paistab päris naljaks tegelane - tho 1 klass mis saab teha 4-ja asja korraga ...
- Druid juba oli - on ja jääb mängu sisse, et lihtsalt uus rass ning uus maailma osa.

Ei midagi eriti uut ... Youtube-is leiad "featured" videosid teemmal , kui endal just beetat ei ole.

http://www.youtube.com/watch?v=z8jW6dfUm8c&feature=related - AGI gear healer-dps ... et nagu mida?

P.S
kuna beetas ükski addon ei toimi , siis üks tee kuidas mouseover healing tööle saada standard RAID UI-ga (mis on tiba väiksemaks tehtud kui ta hetkel originaalis on -

/target mouseover
/cast <spellname>
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
miq12
HV veteran
miq12

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2012 10:17:50 vasta tsitaadiga

logitech13, ma mõtlesin info all seda, et kus on eestlaste guildid ning kus eestlased üldse pesitsevad. Samas ma mängisin viimati 2009 aastal ka...
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 13.07.2012 12:04:21 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:
See polnud kindlasti koht, kust endale infot ammutada tervislikul viisil. See oli koht, mis kuulus ära kustutamisele ja ma olen rahul, et see nii ka sai tehtud

Ja selle eest said ka "Aasta Interneti Jobu" tiitli...

Vähemalt huvitavalt formuleerisid oma feili:)
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 13.07.2012 12:40:20 vasta tsitaadiga

morfea kirjutas:
logitech13 kirjutas:
See polnud kindlasti koht, kust endale infot ammutada tervislikul viisil. See oli koht, mis kuulus ära kustutamisele ja ma olen rahul, et see nii ka sai tehtud

Minu arust oli saidi ära kustutamine täiesti õigustatud. Pealehel polnud informatsiooni juba aastaid uuendatud ning foorumi sisu oli enamasti lausa hale.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 13.07.2012 12:42:07 vasta tsitaadiga

morfea kirjutas:
logitech13 kirjutas:

sina oled muidugi õige inimene ütlema ja jagama tiitleid icon_smile.gif. Vb mõnele alglassi lapsele oleks see isegi korda läinud, aga mina saan lihtsalt kodus kohvitass käes naerda.
Wow.pri oli täis saast koht icon_smile.gif, seda 2 põhjusel. 1. Eestvedaja ei viitsinud selle keskkonnaga tegeleda, mis koheselt tekitas probleemi nr 2. Selleks olid suurepärased kasutajad, kes hulgaliselt üritasid seal omaarust trollida, lollitada, omada ja jumal teab mida veel teha. Iga post oli selline, et " Käi p*rse nuuub " " Tõmba n*hhui siit " jne jne. Ühesõnaga kõik need, kes siin arvavad, et see koht oli normaalne, peaks minema parki jalutama ja mõtlema natuke selle asja üle. Tõesti tegemsit oli hea kohaga vb aastatel 2006- selleni, kus käis aktiivne mängimine ja inimesed reaalselt jagasid OK infot seal, mitte ei sõimanud ja ei kirjutanud mingit jama sinna kokku.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 13.07.2012 12:42:50 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
foorumi sisu oli enamasti lausa hale.
+ tihtipeale lausvale
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
SiMka
HV kasutaja
SiMka

sõnum 13.07.2012 12:53:02 vasta tsitaadiga

Võin ka siis SoR saata kellelegi kui on soovi. Ainuke vahe selles, et US serverites.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 13.07.2012 13:04:41 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:

sina oled muidugi õige inimene ütlema ja jagama tiitleid icon_smile.gif

Sa ei tea kes ma olin või olen aga tänud!

logitech13 kirjutas:

Tõesti tegemsit oli hea kohaga vb aastatel 2006- selleni, kus käis aktiivne mängimine ja inimesed reaalselt jagasid OK infot seal, mitte ei sõimanud ja ei kirjutanud mingit jama sinna kokku.

Ma väidan, et tegemist oli tollal ainulaadse Eesti wow-kommuuni taolise saidiga. See kui keegi käis seal oma labasusi postitamas (või lugemas nagu selle foorumi postidest järeldada võib:)) on igaühe enda rikutuse probleem.
Kerge on olemasolevat maha teha ja hävitada (selline eesti-Iigorite mentaliteet - jalaga aken katki ja nalja kui palju) , palju raskem midagi ehitada.
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 13.07.2012 13:38:08 vasta tsitaadiga

morfea kirjutas:
logitech13 kirjutas:

sina oled muidugi õige inimene ütlema ja jagama tiitleid icon_smile.gif

Sa ei tea kes ma olin või olen aga tänud!

logitech13 kirjutas:

Tõesti tegemsit oli hea kohaga vb aastatel 2006- selleni, kus käis aktiivne mängimine ja inimesed reaalselt jagasid OK infot seal, mitte ei sõimanud ja ei kirjutanud mingit jama sinna kokku.

Ma väidan, et tegemist oli tollal ainulaadse Eesti wow-kommuuni taolise saidiga. See kui keegi käis seal oma labasusi postitamas (või lugemas nagu selle foorumi postidest järeldada võib:)) on igaühe enda rikutuse probleem.
Kerge on olemasolevat maha teha ja hävitada (selline eesti-Iigorite mentaliteet - jalaga aken katki ja nalja kui palju) , palju raskem midagi ehitada.

aga point oligi selles, et keegi ei tahtnud seda ehitada ja isegi, kui oli sooviaid siis portaali omanik oli nii ulme vend, et küsis surnud asja eest 40k eeki icon_biggrin.gif tule taevas appi. Kuna asi paremuse poole ei läinud ja ainuke aktiivne teema foorumis oli VARIA. Seal lihtsalt inimesed ajasid totaalset jama. Teised teemad nagu ennist mainitud sai, olid surnud või käis seal ka läbu. Milleks hoida üleval sellist asja ? Kui keegi tahab või tunneb, et selline asja oleks uuesti vaja siis ma ei näe probleemi icon_smile.gif. Palun tehke, see ei ole vist väga raske tänapäeval foorumit netti püsti panna ? Tegelege asjaga aktiivselt ja tehke reaalselt toimiv keskkond, mitte läbunurk, mis tuleks varsti lasta maha võtta. Mina olen seisukohal, et selle koha mahavõtmine oli igati õigustatud ja ma olen enam kui kindel, et siinsed HV-lased on minuga nõus ENAM JAOLT icon_smile.gif.
tagasi üles
Zaphor
HV kasutaja

sõnum 13.07.2012 14:19:49 vasta tsitaadiga

Läbu ei oleks nagu vaja, IMHO - ise pole antud omaaegset foporumit lugenud - enamus infot oli nagunii sellisest saidist vaadatud mis ja kuidas ja miks nagu http://http://elitistjerks.com/
Lihtsam "starter" info - http://www.noxxic.com , klassi spetsiifilised foorumid kaevas google välja.

Mis kasu on üksteist sopaga loopida - kõigi inimeste võimed ei ole ühel tasemel - mõni on tasemel, et ei paku "Casual raiding" enam huvi , samas ei ole "eliidi" tasemel ka läbilöömiseks hard-core raiderina ... teine mees saab vaevalt LFR-iga hakkama, kolmandale pakuyb huvi mängus kogumine ja asjade nokitsemine hoopis ja PvP.

Valikuid kuidas asjaga edasi minna on erinevaid.

Igaühe enda valik.

Praegu läheb ka hetke teema käest ära - kas oli hea sait see wow.pri.ee või pidigi maha minema.. see on juba läinud R.I.P

Ellu saab ta äratada kes soovib, tahab energiat ning aega sinna alla panna, samas peab asi ka end tagasi tootma, ärgem unustagem
altruismist keegi tänapäeval enam asju ei tee.

Z
--
http://eu.battle.net/wow/en/character/bloodscalp/Zaphor/simple
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
olavip
HV kasutaja
olavip

sõnum 14.07.2012 10:55:59 vasta tsitaadiga

kuidas see scroll of ress toimib ? kui kellelgi on pakkuda, võiks ka mängu uuesti üle vaadata.

Exsomnis#2837
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
seeMees
HV vaatleja

sõnum 14.07.2012 17:15:35 vasta tsitaadiga

olavip kirjutas:
kuidas see scroll of ress toimib ? kui kellelgi on pakkuda, võiks ka mängu uuesti üle vaadata.

Exsomnis#2837

Ma siin ühele tüübile saatsin.
battle.net history näitab, et sellele pole reageeritud. St history ei näita midagi.
Ei hakka mingeid scrolle enam suvaliselt vasakule ega paremale loopima. Seda enam, kui kauplejal pole nagunii plaanis peale vabat nädalast mänguaega aega juurde osta.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 14.07.2012 17:16:44 vasta tsitaadiga

scrollid siis piiratud nüüd?
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
olavip
HV kasutaja
olavip

sõnum 14.07.2012 18:29:47 vasta tsitaadiga

seeMees, no kui meeldima hakkab, siis mängin ikka edasi, 100% muidugi ei kinnita, et mänguaega ostan.
aga selge, kes tahab võib elustada.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 14.07.2012 18:39:45 vasta tsitaadiga

Zaphor kirjutas:
Gloom: panda mistweaver - http://www.youtube.com/watch?v=MIcfEDlvWCE&feature=related - paistab päris naljaks tegelane - tho 1 klass mis saab teha 4-ja asja korraga ...

Panda on siiski race, klassiks Monk.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 14.07.2012 19:01:07 vasta tsitaadiga

seeMees, mis seal vahet on kas hakkab mängima või mitte?

olavip, saada mulle oma email pm'i ma saadan sulle scrolli.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 17.07.2012 21:38:34 vasta tsitaadiga

soundslegit@hot.ee võtaks scrolli, kui keegi tahab saata icon_smile.gif
tagasi üles
seeMees
HV vaatleja

sõnum 18.07.2012 11:25:14 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:
soundslegit@hot.ee võtaks scrolli, kui keegi tahab saata icon_smile.gif

Saadetud.
tagasi üles
makaak
HV kasutaja

sõnum 19.07.2012 19:04:31 vasta tsitaadiga

Sooviks ka scrolli mõne hea inimese käest.

rauno.raidma@gmail.com
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
pacman
HV vaatleja

sõnum 20.07.2012 16:03:47 vasta tsitaadiga

Panin teele.
tagasi üles
TõnisM
HV vaatleja

sõnum 20.07.2012 16:32:19 vasta tsitaadiga

Võtaks ka ühe scrolli kui keegi oleks nii lahke.

Tonis112@hotmail.com
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Karu7899
HV kasutaja

sõnum 20.07.2012 16:46:18 vasta tsitaadiga

Saadetud.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 20.07.2012 18:01:51 vasta tsitaadiga

Selline küsimus.. Et kui topelt melee mulle peale lendab siis väga kaua elus ei püsi. Kõik cd kasutan ära ja saan ka peele kaaslaste poolt aga siiski jääb väheks. Fakecast ka suurt ei aita topeltm. vastu. Eriti kui 1 neist on DK.
Ise olen priest ja noh vb on asi gearis kinni ( 4-5 cata, ülejäänud ruthless) Et natuke nadi enesetunde tekitab kui tiim minupärast 1700 kinni jääb. Mängin rogue/enha/disc. Enha on glad.

Voi oskab keegi mingit videot soovitada kuidas doublemeleega toime tulla icon_sad.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 20.07.2012 18:03:59 vasta tsitaadiga

Rasvane kirjutas:
Selline küsimus.. Et kui topelt melee mulle peale lendab siis väga kaua elus ei püsi. Kõik cd kasutan ära ja saan ka peele kaaslaste poolt aga siiski jääb väheks. Fakecast ka suurt ei aita topeltm. vastu. Eriti kui 1 neist on DK.
Ise olen priest ja noh vb on asi gearis kinni ( 4-5 cata, ülejäänud ruthless) Et natuke nadi enesetunde tekitab kui tiim minupärast 1700 kinni jääb. Mängin rogue/enha/disc. Enha on glad.

Voi oskab keegi mingit videot soovitada kuidas doublemeleega toime tulla icon_sad.gif

Kui sa nüüd loogiliselt mõtled oma kogemustele tuginedes, siis kas sina oled pudelikael või on su kaaslaste support pudelikael? Ma ise arvan, et asi on su kaaslastes kinni.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 709, 710, 711 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.