praegune kellaaeg 05.08.2025 05:19:13
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
away112
Kreisi kasutaja
|
14.07.2012 02:12:50
DLNA ja mediaplayer windows 7 |
|
|
Ei saa dlna toimima nii nagu sooviksin, ehk keegi oskab aidata. Olen proovinud juba igasuguseid õpetusi, mis kuskilt leidnud olen.
Nimelt ei saa ma lisakõvakettalt, kus kõik vajalik asub midagi kuvada, kuigi olen selle välja jaganud, aga see ei ilmu windows media playerisse.
Teine probleem tundub olevat mkv failidega, ka nende peale ütleb errori, et ei toetata. Kui mkv faili välisele kõvakettale panen ja usbga telerile järgi ühendan siis kõik toimib, aga läbi dlna ei toimi.
Või oskab keegi ehk soovitada üldse mingit teist tasuta dlna serveri programmi?
Ette tänades.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.07.2012 02:37:28
|
|
|
Ma nüüd ei tea kas täpselt just sinu probleemi lahendab aga mul on isiklikult päris head kogemused xbmc-ga
Minul suudab XBMC nii vastu võtta kui ka streamida. Teisisõnu saan telefonist saata otse xbmc-sse oma videosid, pilte jne või siis teistpidi telefoni või teise arvutisse võtta üle dlna sealseid asju, mis librarysse pandud..
Samamoodi pole probleemiks ka MKV.
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
1 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
away112
Kreisi kasutaja
|
14.07.2012 17:59:49
|
|
|
Kiirel ülevaatusel sain aru, et xbmc on rohkem android mobiilsetele seadmetele mõeldud, et pole päris see mida otsin. Aga tänud vastamast.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
5 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
14.07.2012 18:47:08
|
|
|
away112 kirjutas: |
Kiirel ülevaatusel sain aru, et xbmc on rohkem android mobiilsetele seadmetele mõeldud, et pole päris see mida otsin. Aga tänud vastamast. |
Ei saaks just öelda. Mina kasutan W7-ga seda probleemivabalt. Androidi seos tuleb ilmselt sellest, et paljud kas oma vanad telefonid või mõned muud odavad arm seadmed (raspberry pi), millel on android peal, ja pannud need siis odavaks meediamängijaks. Väga palju selliseid lahedaid projekte just tehakse nendega.
Minu lahendus on siis selline, et kasutan koduarvutis (Win7) seda. Teise ekraanina on siis HDMI kaabliga ühendatud telekas. S/PDIF koaksiaalkaabel jookseb samuti arvutist täiendava heliväljundina kodukinosse. XBMC on konfigureeritud näitama end fullscreen windowed mode'is ainult telekas ja heli jookseb untouched digitaalväljundisse, mis on ühendatud kodukinoga. Viimane tähendab kusjuures seda, et ma ei pea arvutist heliväljundit muutma, sest mul on ka tavakõlarid kasutuses. Kontrollimiseks on mul nii symbiani kui androidi telefonile pandud XBMC remote control peale, mis ühenduvad softiga üle WiFi. Muidugi keegi ei keela klaviatuuri, hiirt või kasvõi windows media center pulti kasutamast. Samuti võin DLNA-ga mõlemast telefonist saata otse videot, pilte jms telekasse ilma täiendavate raskusteta.
EDIT: tegin just testi. Panin xbmc-ga mängima filmi ja samal ajal mängisin ka Portal 2. Asi toimis ideaalselt - mõlemal ekraanil jooksid pildid sujuvalt (1920x1080 mõlemad), mängu heli tuli arvutist, filmi oma kodukinost. Tahtsin Diablo 3-ga testida aga mul miskil põhjusel ei fänna see mäng patchimist.
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
1 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|