Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 351, 352, 353 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 13.07.2012 07:07:55 vasta tsitaadiga

olgem ausad, kellel selle pvp jaoks palju lootust on väga sinisilmsed ikka icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Janek99
HV kasutaja
Janek99

sõnum 13.07.2012 08:33:03 vasta tsitaadiga

Rauntz kirjutas:
Keegi pädev tank act 3 farmima, olen 64k dps DH ilma ss'ita.
rauntz#2764

lisan sind õhtul, vaatab mis saab icon_smile.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Ardordo
HV kasutaja

sõnum 13.07.2012 08:36:50 vasta tsitaadiga

http://www.reddit.com/r/Diablo/comments/wgxas/how_magic_find_works_official_game_guide_update/

Tundub, et MF mõju on muudetud. (Ning tundub, et see mõju parandatud/suurendatud thumbs_up.gif)
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
rolfvector
HV kasutaja

sõnum 13.07.2012 08:54:48 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
mind ei huvita palju seda päevas mängitakse aga whats the fucking point kui mäng on läbi selles on küsimus

Mul on kahju nendest kes endale Diablo ostsid ainult selle tõttu et nii suur promo oli ("Diablo 3 is coming") aga mängust midagi ei tea...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2012 09:14:55 vasta tsitaadiga

rolfvector, mul on kahju nendest, kes ei saa aru, et blizzard on teile koti pähe tõmmand. Testimata ja katkine mäng, pooled lubatud featured puudu ..
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 13.07.2012 09:25:21 vasta tsitaadiga

Kui aus olla, siis kuni inferno D killini oli hea ajaviide. Üldse ei nuta makstud raha taga.
Aga nüüd olen 3 nädala jooksul 2x sisse loginud, et AHsse asju müüki panna. Ausalt öeldes ei viitsi sedagi enam teha... icon_neutral.gif

Mäng muutus igavaks ja üksluiseks farmimiseks ei millegi nimel. Väike lootus on, et arena siiski tuleb ning siis on jälle veidi aega mängulusti.

tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 13.07.2012 09:30:52 vasta tsitaadiga

Minu jaoks oli inferno diablo pettumus, mis võttis mänguisu. See oli liiga lihtne, ma poleks oma geariga tohtinud seal mingil moel hakkama saada.

Ja enne kui keegi nerfidest kisama hakkab, siis algne inferno oli "raske" ainult selle tõttu, et seal progressimiseks geari kukkus sulle ainult AHst suure kulla eest, endal midagi korjata polnud lihtsalt võimalik.

Ja täiesti nõus, mäng on tühi farm ei millegi nimel. Reward kui selline on mängust puudu, RMAH'sse asjade müüki panemiseks farmida mind ei motiveeri, pole hiinlane ja töökoht on olemas.

Ja lahendus sellele oleks väga lihtne "ladder süsteem" ... või siis inferno jaoks eraldi levelid.. random kaardid jne jne .. praegu on kõik kaardid juba peas, act 2 farm käib täpselt nii, et telepordin igasse areasse, löön teatud kohtades sinised/kollased maha ja telepordin edasi. Isegi otsima ei pea neid enam, 90% ajast on nad sama koha peal.
tagasi üles
seg4ne
HV vaatleja

sõnum 13.07.2012 09:40:36 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
Minu jaoks oli inferno diablo pettumus, mis võttis mänguisu. See oli liiga lihtne, ma poleks oma geariga tohtinud seal mingil moel hakkama saada.

Ja enne kui keegi nerfidest kisama hakkab, siis algne inferno oli "raske" ainult selle tõttu, et seal progressimiseks geari kukkus sulle ainult AHst suure kulla eest, endal midagi korjata polnud lihtsalt võimalik.

Ja täiesti nõus, mäng on tühi farm ei millegi nimel. Reward kui selline on mängust puudu, RMAH'sse asjade müüki panemiseks farmida mind ei motiveeri, pole hiinlane ja töökoht on olemas.

Ja lahendus sellele oleks väga lihtne "ladder süsteem" ... või siis inferno jaoks eraldi levelid.. random kaardid jne jne .. praegu on kõik kaardid juba peas, act 2 farm käib täpselt nii, et telepordin igasse areasse, löön teatud kohtades sinised/kollased maha ja telepordin edasi. Isegi otsima ei pea neid enam, 90% ajast on nad sama koha peal.

Kui sulle ei meeldi mäng, mida sa kurat mängid seda siis? lol... Ei ole mõtet hakata vinguma siin et tühi mäng, mõttetu farm jne..
tagasi üles
greencow
HV kasutaja

sõnum 13.07.2012 09:43:17 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
rolfvector, mul on kahju nendest, kes ei saa aru, et blizzard on teile koti pähe tõmmand. Testimata ja katkine mäng, pooled lubatud featured puudu ..

Minu poolt suur +1
Kõigil Diablofännidel ja ka muidu mänguhuvilistel soovitan soojalt vaadata seda:
http://penny-arcade.com/patv/show/extra-credits
Kui olete need 3,5 hooaega läbi vaadanud, siis mõelge uuesti, kui hea mänguga tegu on ja kuipalju üldse häid mänge viimasel ajal turule tuleb....
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 13.07.2012 10:18:15 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
mind ei huvita palju seda päevas mängitakse aga whats the fucking point kui mäng on läbi selles on küsimus

Sama hästi võiks küsida miks peaks keegi jalgpalli mängima. Mängisid oma 2x45 minutit ära ja mäng on ju läbi. Miks peaks keegi uuesti tathma mängida?

Lihtsalt meeldib vahel arvuti ekraanil kolpasid kokku peksta ja oma mängimis võimeid proovile panna.
tagasi üles
olavip
HV kasutaja
olavip

sõnum 13.07.2012 10:26:28 vasta tsitaadiga

kuidagi õnnetult jah sai see diablo saaga otsa, alguses oli tõesti fun kuid kui infernos ka juba puhtapaljaks tüütuks grindiks läks, jäi mäng mul samamoodi seisma, samas blizzard suutis mulle nii palju teha, et nüüd on kerge isu WoWi juurde tagasi minna, näis kuidas suve lõpul on.
oleks oodanud väheke pikema lifespaniga mängu, näis kui pvp lõpuks sisse tuuakse, kuidas on, kui matchmaking korralikult töötab ja kui neile kes on geari ja kulda hordinud mingeid suuri eeliseid ei anta, siis ehk võib isegi uuele katsele minna.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 13.07.2012 11:18:57 vasta tsitaadiga

rolfvector kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

Mul on kahju nendest kes endale Diablo ostsid ainult selle tõttu et nii suur promo oli ("Diablo 3 is coming") aga mängust midagi ei tea...

mängust midagi ei tea? 2 kuud peale releasi on mäng nerfitud nii raskeks, et tee või kinnisilmi läbi, a noh tänapäeval blizzard muud ju ei oska pimedad peavad ju ka saama mängida...
Lisaks superäge rng generaator näe palun, wizard hat with str and dexterity palju õnne icon_neutral.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 13.07.2012 13:36:33 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
rolfvector kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

mängust midagi ei tea? 2 kuud peale releasi on mäng nerfitud nii raskeks, et tee või kinnisilmi läbi, a noh tänapäeval blizzard muud ju ei oska pimedad peavad ju ka saama mängida...
Lisaks superäge rng generaator näe palun, wizard hat with str and dexterity palju õnne icon_neutral.gif beer_yum.gif

Ega ikka ei ole küll, et taod kinnisilmi läbi kui Helli lõpus OK gear seljas on, siis tuleb Infernos ikka väga sein ette. Kui sul on miljon või paar olemas, siis pole nagu viga aga kui pole, siis ega infernos seda eriti juurde ei teeni ka, enamus kulub parandamise peale ära. See et wizard hatil võib olla str ja dex on aegade algusest peale olnud ( täpsemalt Diablo 1 saadik)
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
rolfvector
HV kasutaja

sõnum 13.07.2012 13:40:46 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:

str dex on wizardile vajalikud skillid
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.07.2012 14:31:07 vasta tsitaadiga

rolfvector, eelkõige on str ja dex just skillid ka ofc.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 13.07.2012 14:35:21 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:

Shlob üks su parimaid postitusi hvs. Respekt thumbs_up.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
rolfvector
HV kasutaja

sõnum 13.07.2012 15:04:10 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
rolfvector, eelkõige on str ja dex just skillid ka ofc.

sry, kiire oli kui kirjutasin.. Ilma str dexita oleks wizard mõttetu nii et ära noki
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.07.2012 15:04:53 vasta tsitaadiga

mida teeb wiz str ja dexiga? icon_eek.gif
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 13.07.2012 15:15:01 vasta tsitaadiga

Ideeliselt nad ju mööda külge alla ei jookse. Paraku on aga affixite maksimum 6 (parandage, kui eksin) - ei jää lihtsalt sellise võrdlemisi ebavajaliku kraami jaoks "ruumi".
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
rolfvector
HV kasutaja

sõnum 13.07.2012 15:55:04 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

Ma ei tea kas sa oled infernos olnud aga str peaks nagu armorit lisama ja dex kasulik kuna lisab dodge chanssi mida mõni peab ka wizardil suht oluliseks..
INT-iga saadav dps ei oma niisuurt tähendust kui sa elus ei püsi.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 13.07.2012 16:03:11 vasta tsitaadiga

rolfvector, oled kuulnud sellistest asjadest nagu VIT ja All Resistance? STR/DEX on wizardile täiesti teisejärgulised, neist saadav kasu on minimaalne.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.07.2012 16:32:02 vasta tsitaadiga

rolfvector, sul on õigus, str lisab 1 armori per punkt ja dex kuni sajani 0.1% ja edasi 0.025% dodge...
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 13.07.2012 17:01:37 vasta tsitaadiga

rolfvector kirjutas:
londiste kirjutas:

Ma ei tea kas sa oled infernos olnud aga str peaks nagu armorit lisama ja dex kasulik kuna lisab dodge chanssi mida mõni peab ka wizardil suht oluliseks..
INT-iga saadav dps ei oma niisuurt tähendust kui sa elus ei püsi.

Wizardil on dodge oluline? wat?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.07.2012 17:43:59 vasta tsitaadiga

Archangel, MMO-des mängib terve loo, kõik missioonid läbi ehk mingi 1-5% kogu mängijaskonnast ju. Lihtsalt inimestele meeldib item farm.
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Marx112
HV kasutaja

sõnum 13.07.2012 18:01:35 vasta tsitaadiga

Ma ei sa ikka aru kuidas see MF toimib. Kas ta siis tõstab affixide arvu ainult? Aga mitte item levelit? Ja nagu rohkem saab raresi ka siis?
Sest just tegin runni 0 mf geariga ja sain samapalju raresi kui muidu ja lendan mobidest läbi nagu võist ja palju kiirem run ka.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 351, 352, 353 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.