Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 349, 350, 351 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.07.2012 19:45:20 vasta tsitaadiga

Droppimine võiks hell/inferno tasemel tõesti ainult kas rare või parem olla, magic asemel visaku eseme väärtuse jagu pigem kulda...
Asjade statid võiksid ka selles mõttes tasakaalus veidi olla, et kui mingi ese on kindlale klassile mõeldud, siis võiks stattide hulgas domineerida selle klassi põhi-stat.

Infernost... Raske krt, vähemalt õnnestus mul kohe suht act1 algul komistada mingi 2 kollast + 4 sinist packi otsa.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 11.07.2012 20:16:31 vasta tsitaadiga

Mängu tagastada ei saa enam?
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 11.07.2012 20:38:17 vasta tsitaadiga

thargun kirjutas:
Wtf see siis nüüd on? kuradi 200+ tundi kuus farmida on niigi nolifer(mina), farmimisel peab olema mingi point, saad mingi itemi millega kaubelda või kasutad ise ja siis vaikselt liigud lõpu poole, selle debiilse loot süsteemiga toimub kõigepealt roll item levelile, siis statid täiliku randomiga, ilvl63 võib (ja enamasti ongi) olla sitem kui ilvl60 selle <b>piix</b> kukkunud random generaatori pärast, mis kuradi point on üldse farmimisel, Ah hinnad on hüppanud lakke tänu bottidele ja Blizz ei tee midagi, general chatiga ühined siis ainuke mida näed on endless gold spämm
Mul isiklikult on neist Ah hindadest suht pohhui aga mõelgem mõne uue mängija peale, mis moodi tema ennast läbi selle sita story 4x veab, niimoodi küll pikaajalist mängu ei teha ja hack and slash mis ei kesta mõne aasta on big fail (Hellgate ala)

Eh, ma ei saa hästi aru. Sa tahad, et iga dropp oleks väärtuslik? Saad sa aru, et see ei ole füüsiliselt võimalik. Isegi kui kukuks lampi 10x paremaid asju, siis paari päeva pärast oleks lihtsalt standardid kõrgemad ning ikka kukuks sinu jaoks ainult sitta. Isegi, kui kukuks rohkem nänni, mis oleks teistele müües väärtuslikum siis kokkuvõttes kukuksid hinnad niivõrd alla, et ikka ei oleks muhvigi väärt.

Saage aru, et seda probleemi ei ole võimalik lahendada, kuna probleem eksisteerib ainult mängijate peas. Kui Diablo loot süsteem ei sobi, siis ei oleks vaja Diablot mängida. icon_lol.gif

Kogu iva ongi siinkohal see, et ei ole võimalik droppe nii reguleerida, et random variety väiksem oleks. Sest AH olemasolu tähendab seda, et kui pidevalt kukub nö. "usable" stuffi, siis muutub see niivõrd tavapäraseks, et väärtus puudub absoluutselt. Arvad, et leiad kogu aeg norm kraami, aga maha müüd ikka võileiva hindadega.
On see siis parem? Korjata maast üles +200, +200, +200 itemeid, rõõmustada ning siis pm. kopikate eest ära müüa?

ilvl 63 potentsiaal on igal juhul parem, kui madalamd ilvl-d. See on lihtsalt sinu enda fantaasia, mis vastupidist ette kujutab kuna ilvl 63 kukub lihtsalt vähem. Seega eeldad, et iga dropp on garanteeritult ka parem, mis on tobe. Täpselt nagu rare item ei ole garanteeritult parem kui blue, või legendary ei ole parem, kui rare ega blue.

Haruldus ei tähenda väärtust. Diablo 2-s võisid samamoodi kindel olla, et enamik set, legendary asju lendasid lihtsalt vendorile või kogumise mõttes kasti, Kasutamine oli praktiliselt välistatud. Silmad lõid küll korraks särama, aga kasutamist väärisid mõned väga üksikud.
Nagu ka siin mängus.

Sa tekitad mingeid pseudoprobleeme.

Hack and slash mis ei kesta mitut aastat on fail? Ei ole mõtet luua väljamõeldud personaalseid kriteeriumi, mis mängust faili teeb. Tegemist on SP mänguga, mis pakub kordades rohkem mängulõbu kui 99% mängudest. Seda isegi ilma farmimiseta.

bladerunner kirjutas:
Droppimine võiks hell/inferno tasemel tõesti ainult kas rare või parem olla, magic asemel visaku eseme väärtuse jagu pigem kulda...
Asjade statid võiksid ka selles mõttes tasakaalus veidi olla, et kui mingi ese on kindlale klassile mõeldud, siis võiks stattide hulgas domineerida selle klassi põhi-stat.

Infernost... Raske krt, vähemalt õnnestus mul kohe suht act1 algul komistada mingi 2 kollast + 4 sinist packi otsa.

Probleem ongi selles, et ei saa pidevalt droppida häid asju, sest see lihtsalt tähendaks, et paari päeva pärast oleksid need "head" asjad ikka sitad. Ja oleksid samas kohas tagasi - nutmas, et midagi head ei dropi. icon_razz.gif

Kui dropiks ainult kollaseid siis mis toimuks oleks see, et asi läheks 10x hullemaks. Kõigil oleks normull varustus seljas lühikese aja pärast ning tõenäosus droppidest midagi paremat leida oleks veel 10x väiksem, kui enne. Kogu aeg oleks inventory kollaseid asju täis, ning 99.9% mõttetu jama, 0,01% oleks midagi nõksa paremat ning kõik ajaksid paari üksikut stat punkti taga või mõnda spetsiifilist set'i või legendary.

Mäng oleks totaalselt hullem.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 11.07.2012 21:00:10 vasta tsitaadiga

Diablo 3 loot süsteem*
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 11.07.2012 21:18:39 vasta tsitaadiga

Archangel, ega ma ei tahagi, et pidevalt häid asju kukuks, mu soov on, et siniste asemel tuleks lihtsalt kulda...
A'la, kui random leiab, et tuleb 2 sinist + kollane ning tasemeks on >=hell, siis sinised ilmuksid kullana ja tuleks ainult rare. Rare enda olemus jäägu selliseks nagu ta praegugi.
Pmst on seda ju Blizzardil lihtne teha, neil on ju iga asja kohta % olemas, et kuidas seda kukkuda saab. Pangu lihtsalt magic asjadele 0% hellis ja infernos. Et neid võib tulla, aga umbes sama sagedalt, kui lvl63 asju hell-s.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 11.07.2012 21:25:35 vasta tsitaadiga

Archangel, ma ei tea kuidas sinuga on aga minu jaoks oli 15 mai nüüdseks pea 2 kuud tagasi.

Archangel kirjutas:
Korjata maast üles +200, +200, +200 itemeid, rõõmustada ning siis pm. kopikate eest ära müüa?

ma korjan maast +200 +200 itemid ja scrapin need, sest need on useless. kolmandat +200 ei ole praktikas nähtavasti võimalik peale saada.

d2 osas, ole ausalt vait. sa nägid seda korra kaugelt?
nii set kui legendarid, muuhulgas ka lowlevel itemid olid väga hinnas ja kasutatud. sellel oli ka üsna mitu mängutehnilist põhjust, millega blizzard seekord ei vaevunud aga see selleks.

singleplayer mänguna on d3 totaalne fail. igav story, sisuliselt 10h mängu ja kõik.

tagasi üles
Vylx
HV kasutaja
Vylx

sõnum 11.07.2012 21:31:52 vasta tsitaadiga

Ei ütleks et probleem farmimises on, kuna enamus mmorpg'des farmid end segi ühel või teisel moel. Proovige näiteks Lineage 2 ja siis tulge kurtma farmimise üle... icon_biggrin.gif
Pigem probleem on tegevuse puudumises.

Kes siin varem lugesid Archangeli viidatud linki blizzardi foorumist (kui ei eksi), siis häid mõtteid mängu arendamiseks oli päris palju välja toodud:

* öö ja päeva vahetus. Öösel teised mobid ja dropid. Armoril võiks olla siis +light radius stat, et pimedas kaugemale näha.
* vähemalt 10x suuremad mapid ja koopad, et saaks avastada ja isegi ära eksida.
* Graafilised efektid - lumetormid, vihmasadu, üleujutused jne.
* Coop poleks lightsalt kambaga peksmine vaid edasi pääsemiseks tuleks mõistatusi lahendada jms. Näiteks üks mängija peab ust lahti hoidma, kuni teised saavad sisse joosta jne.

potentsiaali on, loodetavasti expansionitega ka näeb midagi sarnast.

viimati muutis Vylx 11.07.2012 21:53:40, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
Terror
HV veteran
Terror

sõnum 11.07.2012 21:32:15 vasta tsitaadiga

Keegi mu barbarile relva ei taha laenata millega Inferno act2's lõppeks mu 'vastu seina' jooksmine? icon_lol.gif
Ootaks ka soovitusi skillide ning geari osas: qwerty009#2568 (ehk teen midagi väga valesti või annaks midagi paremini teha).
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 91
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 11.07.2012 21:50:53 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

Drop süsteem on balanseeritud inimeste järgi kes tunnevad mängu ja oskavad lühikese ajaga suure hulga asju kokku korjata. Kui isegi minusugune kekmise tasemega mängija suudab 3 tunni jooksul kuskil 10 kotitäit magic/rare asju kokku korjata (millest umbes 3 kotitäit on kollaseid) , siis võid ette kujutada mida "nolifer" suunitlusega mängijad teevad.

tsitaat:
et mäng ära lõpetada millalgi järgmise 3-4 aasta jooksul?

Kuu selleks , et kõik klassid üles leveldada. (Mõttega , et igast heast asjast oleks kasu). Kuu selleks , et keskmisel tasemel magic find kokku korjata millega act1-st läbi suudad jalutada. Edasi oleneb suuresti kuna sulle normaalne relv kukub. Pakuks , et 6-8 kuuga peaks 1 charidest ikka nii hea geariga olema , et Diablo maha võtta. Seda muidugi eeldusel , et sa investeerid iga päev vähemalt 3 tundi diablo mängimisse.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 11.07.2012 21:59:43 vasta tsitaadiga

SirAskAlot, diablo olen ma maha saanud. ütleme ausalt, et see oli ka viimane asi, mis mängimas hoidis. vaadates kaua ma droppe kirunud olen, siis oleks ette võttes sellega ka kuu aega tagasi ilmselt hakkama saanud.
act3-4 normaalselt farmida ei saa ikka.

esimese nädalaga mängisin ma vist ~60h, casual.

tagasi üles
Bluerayeye
HV vaatleja

sõnum 11.07.2012 23:04:58 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
thargun kirjutas:
Wtf see siis nüüd on? kuradi 200+ tundi kuus farmida on niigi nolifer(mina), farmimisel peab olema mingi point, saad mingi itemi millega kaubelda või kasutad ise ja siis vaikselt liigud lõpu poole, selle debiilse loot süsteemiga toimub kõigepealt roll item levelile, siis statid täiliku randomiga, ilvl63 võib (ja enamasti ongi) olla sitem kui ilvl60 selle <b>piix</b> kukkunud random generaatori pärast, mis kuradi point on üldse farmimisel, Ah hinnad on hüppanud lakke tänu bottidele ja Blizz ei tee midagi, general chatiga ühined siis ainuke mida näed on endless gold spämm
Mul isiklikult on neist Ah hindadest suht pohhui aga mõelgem mõne uue mängija peale, mis moodi tema ennast läbi selle sita story 4x veab, niimoodi küll pikaajalist mängu ei teha ja hack and slash mis ei kesta mõne aasta on big fail (Hellgate ala)

Eh, ma ei saa hästi aru. Sa tahad, et iga dropp oleks väärtuslik? Saad sa aru, et see ei ole füüsiliselt võimalik. Isegi kui kukuks lampi 10x paremaid asju, siis paari päeva pärast oleks lihtsalt standardid kõrgemad ning ikka kukuks sinu jaoks ainult sitta. Isegi, kui kukuks rohkem nänni, mis oleks teistele müües väärtuslikum siis kokkuvõttes kukuksid hinnad niivõrd alla, et ikka ei oleks muhvigi väärt.

Saage aru, et seda probleemi ei ole võimalik lahendada, kuna probleem eksisteerib ainult mängijate peas. Kui Diablo loot süsteem ei sobi, siis ei oleks vaja Diablot mängida. icon_lol.gif

Kogu iva ongi siinkohal see, et ei ole võimalik droppe nii reguleerida, et random variety väiksem oleks. Sest AH olemasolu tähendab seda, et kui pidevalt kukub nö. "usable" stuffi, siis muutub see niivõrd tavapäraseks, et väärtus puudub absoluutselt. Arvad, et leiad kogu aeg norm kraami, aga maha müüd ikka võileiva hindadega.
On see siis parem? Korjata maast üles +200, +200, +200 itemeid, rõõmustada ning siis pm. kopikate eest ära müüa?

ilvl 63 potentsiaal on igal juhul parem, kui madalamd ilvl-d. See on lihtsalt sinu enda fantaasia, mis vastupidist ette kujutab kuna ilvl 63 kukub lihtsalt vähem. Seega eeldad, et iga dropp on garanteeritult ka parem, mis on tobe. Täpselt nagu rare item ei ole garanteeritult parem kui blue, või legendary ei ole parem, kui rare ega blue.

Haruldus ei tähenda väärtust. Diablo 2-s võisid samamoodi kindel olla, et enamik set, legendary asju lendasid lihtsalt vendorile või kogumise mõttes kasti, Kasutamine oli praktiliselt välistatud. Silmad lõid küll korraks särama, aga kasutamist väärisid mõned väga üksikud.
Nagu ka siin mängus.

Sa tekitad mingeid pseudoprobleeme.

Hack and slash mis ei kesta mitut aastat on fail? Ei ole mõtet luua väljamõeldud personaalseid kriteeriumi, mis mängust faili teeb. Tegemist on SP mänguga, mis pakub kordades rohkem mängulõbu kui 99% mängudest. Seda isegi ilma farmimiseta.

bladerunner kirjutas:

Probleem ongi selles, et ei saa pidevalt droppida häid asju, sest see lihtsalt tähendaks, et paari päeva pärast oleksid need "head" asjad ikka sitad. Ja oleksid samas kohas tagasi - nutmas, et midagi head ei dropi. icon_razz.gif

Kui dropiks ainult kollaseid siis mis toimuks oleks see, et asi läheks 10x hullemaks. Kõigil oleks normull varustus seljas lühikese aja pärast ning tõenäosus droppidest midagi paremat leida oleks veel 10x väiksem, kui enne. Kogu aeg oleks inventory kollaseid asju täis, ning 99.9% mõttetu jama, 0,01% oleks midagi nõksa paremat ning kõik ajaksid paari üksikut stat punkti taga või mõnda spetsiifilist set'i või legendary.

Mäng oleks totaalselt hullem.

Vot, vähemalt üks normaalne vend siin kiunujate hulgas, kes jagab matsu lahti. Üldse ei tasu D3 ametlikust foorumist ja ka siit muud otsidagi peale vihaste virisejate. Soovitan seega foorumit, kus jutt käib asjast ning taolist ulgumist ei eksisteeri üldsegi mitte. Have fun!

http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=3484844
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 11.07.2012 23:10:27 vasta tsitaadiga

Bluerayeye, khm.

Diablo 3 Auction House (hinnaabi, päringud, arutlus)
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7151987#7151987

tagasi üles
Bluerayeye
HV vaatleja

sõnum 11.07.2012 23:23:54 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Bluerayeye, khm.

Diablo 3 Auction House (hinnaabi, päringud, arutlus)
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7151987#7151987

3 lk vs 324+ lk hinnaabi. Huvitav küll, mida ma jälgin icon_rolleyes.gif . Üldsegi teha siinses foorumis eraldi teema AH kohta on sama hea kui ennast põske tulistada. Keegi lihtsalt ei kasuta seda. Siin on peateema, D3 jutt. Siia alla kuuluvad ka hinnapäringud. See oksjoni teema tuleks sticky´ks teha, sest muidu langeb ta kohe kindlasti esileheküljelt välja.
Parem tooge hinnajutt siia tagasi, sest Eestis ei ole nii palju isikuid, kes viitsivad lapata mitut erinevat teemat. Parem olgu kogu info ühest kohast.
Uskumatu, et minule meeldib D3 väga ning selle üle ei virise, kuid närvi võtab mustaks antud mängu kohta loodud teema HinnaVaatluse foorumis icon_rolleyes.gif icon_lol.gif
Paradoks.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 11.07.2012 23:37:47 vasta tsitaadiga

Bluerayeye, ma sirvisin toda sa teema lõppu, paras arvamine käib seal ka.
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 12.07.2012 00:32:05 vasta tsitaadiga

üks asi mis võib siin mängus ära kaduda, on peale norm taset stoori korduv jutt. milleks see nightis, hellis ja infernos seda uuesti peab kuulama.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 12.07.2012 01:30:04 vasta tsitaadiga

Kas olen maganud info selle kohta maha, aga RMAH ei saa kulda müüa? Ega ka osta..?
Annab 31016 errori ja kiire googeldamine vastust otseselt ei andnud. Kudumisel veel? icon_biggrin.gif

- Sinu isiklik nutipartner
Kommentaarid: 587 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 477
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 12.07.2012 03:52:54 vasta tsitaadiga

launcheri aknas mingi info olemas et varsti saab kulda rmah-is osta-müüa
Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
otty
HV kasutaja

sõnum 12.07.2012 03:55:38 vasta tsitaadiga

Leidsin väga hea buildi barbarianile. Tegemist siis Double Tornado buildiga. Sain geari kokku alla 400k eest. Hetkel harjutasin seda kasutama hell Act III, kuid kui asi käpas, siis peaks samuti niitma ka inferno act III thumbs_up.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 12.07.2012 05:05:19 vasta tsitaadiga

Mulle tegelikult meeldib see mäng aga mis mind vihale ajab on see kuradi nii random drop, vahel on tunne juskui oleks kasiinos, isegi crafting on random
Hiljuti kukkus +5 belt plan, mõtlesin muahaha nüüd hakkan belte treima, keevitasin kõik oma matsud sirgeks pluss 40k goldi tükk, sain mingi 20 tükki valmis, tulemus null, raisk mõtlesin, läksin ostsin AH matse juurde, keevitasin veel 20 tükki, ikka null väärtusega asjad, sa kuradi kurat, läksin ostsin +6 barbi belt plani 1,5milli eest, matse kah juurde ja siis keevitasin 90k per tükk mingi 30 tükki, tulemus ikka null, my ass crafting, ma kurat panen üle 10 milli magama et ühte kuradi närust belti saada, no mis kuradi crafting see selline on, rohkem nagu gambling
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Janek99
HV kasutaja
Janek99

sõnum 12.07.2012 08:21:22 vasta tsitaadiga

otty kirjutas:
Leidsin väga hea buildi barbarianile. Tegemist siis Double Tornado buildiga. Sain geari kokku alla 400k eest. Hetkel harjutasin seda kasutama hell Act III, kuid kui asi käpas, siis peaks samuti niitma ka inferno act III thumbs_up.gif

mis dps on, palju crit-i on ? all resisti, loh-i ka on ?
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 12.07.2012 08:27:46 vasta tsitaadiga

thargun kirjutas:
Mulle tegelikult meeldib see mäng aga mis mind vihale ajab on see kuradi nii random drop, vahel on tunne juskui oleks kasiinos, isegi crafting on random
Hiljuti kukkus +5 belt plan, mõtlesin muahaha nüüd hakkan belte treima, keevitasin kõik oma matsud sirgeks pluss 40k goldi tükk, sain mingi 20 tükki valmis, tulemus null, raisk mõtlesin, läksin ostsin AH matse juurde, keevitasin veel 20 tükki, ikka null väärtusega asjad, sa kuradi kurat, läksin ostsin +6 barbi belt plani 1,5milli eest, matse kah juurde ja siis keevitasin 90k per tükk mingi 30 tükki, tulemus ikka null, my ass crafting, ma kurat panen üle 10 milli magama et ühte kuradi närust belti saada, no mis kuradi crafting see selline on, rohkem nagu gambling

See craftimine on ilmaselt samal põhimõttel mis dropid, kuigi see on absurd, sest plan maksab 1.5m.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 12.07.2012 08:31:18 vasta tsitaadiga

mis absurd? kõik töötab ja hästi ju icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 12.07.2012 09:12:22 vasta tsitaadiga

sinisilmsed siiamaani usuvad, et dropid pole AH-ga seotud ja blizz ei jälgi mis toimub icon_biggrin.gif
kogu mängu point blizzi poolt on AH ja eriti RMAH... ega nad lollid pole, et raha ei taha vms.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
mteachx
HV Guru
mteachx

sõnum 12.07.2012 09:16:05 vasta tsitaadiga

trip, beer_yum.gif
- Sinu isiklik nutipartner
Kommentaarid: 587 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 477
tagasi üles
FraanCh
HV kasutaja

sõnum 12.07.2012 09:16:44 vasta tsitaadiga

Paljud inimesed ei saa aru mis diablo on, see ongi üks endless grind. Sa saad ALATI paremat geari hankida, lihtsalt aeg mis selleks vaja suureneb. Ja see On arusaadav, et kōigile see grind ei istu ja imo farmimine peale 1.0.3 tunduvalt parem. Ainuke asi on jah tōesti see, et inferno act2+ saad mingit level 52 nodi droppida.

Saan aru ka, et nö casual playeritel tōesti raske farmida, kui ōnne pole siis paraku 2h farmimisest ei piisa. Lisaks tuleb kulda ropult juurde koguaeg mis teeb elu raskemaks koguaeg. Aga kahjuks pole suurt teha, sellistes grind mängudes ongi paraku eelised rmah/botuserid/noliferitel/reselleritel, pidada sammu mängides 2h päevas on vōimatu, kui kust ōnne pole vōi ise reseller vms pole.

Kui nö casual playerile teha farmimine paremaks siia noliferid farmivad ikka 5+ korda rohkem ja midagi ei muutuks.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 349, 350, 351 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.