Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LightsabeR
HV veteran

|
28.06.2012 13:05:09
|
|
|
raitl kirjutas: |
Mina ei saa aru... mitte midagi esialgsest lõpust mulle puudulikuks ei jäänud. See lisa oli loomulikult tore ja meeldiv vaadata aga ausalt öeldes meeldib mulle isegi filmi puhul, kui midagi jäetakse vaatajale endale analüüsida/mõelda/ettekujutada mitte ei nämmutata kõike läbi ja ei topita lusikaga kurgust alla.
Ühesõnaga: oli esialgne lõpp ning EC seda ei muutnud. |
Kuigi see on korduvalt läbi käinud, paistab ikkagi, et kõik pole veel näinud:
(käib siis originaal lõpu kohta)
Spoiler 
Ja siin video, kus seletatakse lahti, kuidas Extended Cut lõpp mitmed probleemid lahendas:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 21:43:12
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
raitl kirjutas: |
Mina ei saa aru... mitte midagi esialgsest lõpust mulle puudulikuks ei jäänud. See lisa oli loomulikult tore ja meeldiv vaadata aga ausalt öeldes meeldib mulle isegi filmi puhul, kui midagi jäetakse vaatajale endale analüüsida/mõelda/ettekujutada mitte ei nämmutata kõike läbi ja ei topita lusikaga kurgust alla.
Ühesõnaga: oli esialgne lõpp ning EC seda ei muutnud. |
Kuigi see on korduvalt läbi käinud, paistab ikkagi, et kõik pole veel näinud:
(käib siis originaal lõpu kohta)
Spoiler 
Ja siin video, kus seletatakse lahti, kuidas Extended Cut lõpp mitmed probleemid lahendas:
Spoiler 
|
No neid videosid võib ju linkida kasvõi million korda. Kõik inimesed ei mõtle nii.
Mina jäin esialgsega täiesti rahule ja minu poolest oleks võinud sellega ME seeria ka lõppeda. Poleks midagi katki olnud. Aga kui teevad rohkem ja uhkemalt asju, siis ka see on väga hea.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
29.06.2012 23:59:23
|
|
|
See lõpp võrreldes esimene Variant on kohe näha, et EA rasvane käsi on mängus. Nad oleks võinud rahulikult sedasi teha, et oleks multi välja andnud ja öelnud, et sorry, me veel viimistleme SP'd aga te saate niikaua juba vastaseid mätasse lüüa online.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
vutt
HV kasutaja
|
30.06.2012 00:58:27
|
|
|
LightsabeR kirjutas: |
Spoiler 
|
Seletatakse lahti?!? Blaah. No ma ei saa aru mida see AngryJoe siis nii väga lahti seletas. Isegi väidetavalt positiivset ülevaadet saadab selline eemaletõukavalt vinguv alatoon.
Näide - Kas tõesti peab tänapäeva mängurile pilti Krogani beebist ekraanil näitama, et nad aru saaksid mida tähendab geeniviirusest vabanemine? Hm...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
30.06.2012 02:16:47
|
|
|
Tegin lõpu uuesti Extended Cutiga ja väga rahul!
kogemata tuli see peidetud, Refusal lõpp, kuigi vaikselt liikusin Control'i poole. Hiljem kõiki lõppe vaadates mõtlesin, et krt oli vaja ikka jamada, võrreldes teistega oli Refusal minu arust veidi meh. Control oli lemmik, aga Synthesis oli ka suht huvitav!
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
30.06.2012 10:08:12
|
|
|
Ainuke asi mis jäi vaevama pead oli selle Destruction endinguga, et kas lõpus hingama hakkav inimene on Shepard ja kus kohas ta ärkab?
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
01.07.2012 01:07:59
|
|
|
firemark kirjutas: |
Ainuke asi mis jäi vaevama pead oli selle Destruction endinguga, et kas lõpus hingama hakkav inimene on Shepard ja kus kohas ta ärkab? |
Ega kedagi teist teada olevat N7 armoriga inimest ei ole ME seerias, et eks ta Shepard ole. See peaks ka ütlema ära,et Shepard jäi ellu, et AINULT Destruction endingus tema nime ei pandud hukkunute juurde. Ilmselt on ta kuskil Citadeli rusudes Ja Extended Cut´iga tuli osa uut DLC scripti ka kaasa, et on õhkõrn lootus näha ka singleplayer dlc´d kus saad Shepardina edasi mängida. Sest päris mängu lõpus see video kus vanamees räägib lapselapsega, seal ju öeldakse ka ära, et veel üks Shepardi story on tulemas
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
01.07.2012 10:01:15
|
|
|
Tegelikult kandis N7 armorit Legion ja mingi wannabie mees kõrtsis samuti, kuid vaevalt nemad hingama hakkasid:D
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kaun
HV kasutaja

|
01.07.2012 16:51:11
|
|
|
Goon kirjutas: |
Ainuke asi mis jäi vaevama pead oli selle Destruction endinguga, et kas lõpus hingama hakkav inimene on Shepard ja kus kohas ta ärkab? |
Ega kedagi teist teada olevat N7 armoriga inimest ei ole ME seerias, et eks ta Shepard ole. See peaks ka ütlema ära,et Shepard jäi ellu, et AINULT Destruction endingus tema nime ei pandud hukkunute juurde. Ilmselt on ta kuskil Citadeli rusudes Ja Extended Cut´iga tuli osa uut DLC scripti ka kaasa, et on õhkõrn lootus näha ka singleplayer dlc´d kus saad Shepardina edasi mängida. Sest päris mängu lõpus see video kus vanamees räägib lapselapsega, seal ju öeldakse ka ära, et veel üks Shepardi story on tulemas  |
Destruction endingus ikka pannakse tema nimi tahvlile. Kell oli 3 hommikul kui lõpetasin, võimalik et võisin hallukaid ka näha
_________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
01.07.2012 16:52:12
|
|
|
Kaun kirjutas: |
Goon kirjutas: |
Ega kedagi teist teada olevat N7 armoriga inimest ei ole ME seerias, et eks ta Shepard ole. See peaks ka ütlema ära,et Shepard jäi ellu, et AINULT Destruction endingus tema nime ei pandud hukkunute juurde. Ilmselt on ta kuskil Citadeli rusudes Ja Extended Cut´iga tuli osa uut DLC scripti ka kaasa, et on õhkõrn lootus näha ka singleplayer dlc´d kus saad Shepardina edasi mängida. Sest päris mängu lõpus see video kus vanamees räägib lapselapsega, seal ju öeldakse ka ära, et veel üks Shepardi story on tulemas  |
Destruction endingus ikka pannakse tema nimi tahvlile. Kell oli 3 hommikul kui lõpetasin, võimalik et võisin hallukaid ka näha  |
jah pärast destruction endingut pannakse ta nimi üles ning siis kohe tuleb järgmine kaader kus keegi N7 armoriga hakkab hingama rusude all
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eliit
HV vaatleja
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
01.07.2012 18:02:08
|
|
|
Tegelikult kandis N7 armorit Legion ja mingi wannabie mees kõrtsis samuti, kuid vaevalt nemad hingama hakkasid:D |
Vaevalt, et Legion nüüd hingama hakkas. Legion leidis oma lõpu Rannoch´is ja Kuna Legion oli robot, et destruction valik tappis ta anyway ära. Aga noh võib olla oli Conrad Vernon, kes oma fake N7 armoriga Citadeli alla jäi
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
01.07.2012 18:52:57
|
|
|
Conrad Vernon the ultimate badass
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
01.07.2012 19:10:31
|
|
|
ME 4 võikski Conrad Vernor peaosas olla The Wannabe Shepard
|
|
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
bugbrake
HV kasutaja
|
05.07.2012 21:18:43
|
|
|
Ei saa aru sellest virinast mis lõpu üle käivad, minuarust suht ok lahendus. Kui siin liigub mingi HV multipalyeri list siis võib juurde lisada ka minu - bugbrake
_________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ShaoKahn
HV veteran

|
06.07.2012 00:47:14
|
|
|
pakun Mass Effect 3 Origin cdkey hinnaga 15.50euro
_________________ müün steam cdkeys. |
|
Kommentaarid: 345 loe/lisa |
   |
294 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.07.2012 23:04:51
|
|
|
Character card muutused on väga positiivsed. Lõpuks läheb raha millegi asjalikuma alla
Cloack on mul alati olnud selline, et see võimalikult kaua kestaks. Damage poole pole ma seda kunagi kallutanud, sest sniperiga olen kehva ja cloack->melee on enesetapp goldi peal.
Extended Cut teen kah läbi mingi aeg kui aega saan aga MP on prioriteet (kummaline, kuna aastaid paar tagasi poleks ette kujutanud ME MP-d).
EDIT:
See nädalavahetus MP operatsiooni ei toimu seoses erinevate pühadega Kanadas
OST tasuta saadaval:
tsitaat: |
As a key part of creating the new content for the Extended Cut, the team called upon composer Sam Hulick with the challenge of creating new music that would bring the Mass Effect trilogy story to a warm resolution, and inspire the emotions surrounding a variety of different visions of the future. The result was over 16 minutes of powerful new music, which many fans in the BioWare Community have asked for in the form of a downloadable soundtrack. We are excited to release all 7 tracks of the Extended Cut soundtrack for free – right here on the BioWare Social Network site! |
http://social.bioware.com/me3ecsoundtrack.php
EDIT 2:
Earth MP DLC siis saadaval alates 17 Juuli
http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/725730/mass-effect-3-earth-multiplayer-dlc-coming-next-week/
Operatsioon Broadside see nädalavahetus:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/324/index/13058167
Spoiler 
Operation BROADSIDE puts our reinforcements to work by coordinating large-scale attacks against the Reapers on multiple fronts. The objectives vary from planet to planet and theater to theater, but the common goal is to develop a sustainable fighting method with a minimal loss of life.
Squad Goal: Extract at least one squad member against Reapers on Gold difficulty
Allied Goal: Extract 400,000 squads against Reapers on ANYdifficulty
Special Circumstance: None
Squad Goal Success: All squad members awarded a Commendation Pack
Allied Goal Success: All players awarded a Victory Pack. Medi-gel cap increases from 5 units to 6.
|
MP tänased balansimuutused:
http://social.bioware.com/forum/1/topic/343/index/9544143#13060176
Spoiler 
Prothean Particle Rifle now available as a new UltraRare weapon
Barrier Power
- Base damage reduction increased from 15% to 25%
- Evolution 4 power damage bonus increased from 25% to 30%
Fortification Power
- Evolution 4 power damage bonus increased from 20% to 30%
Blade Armor Power
- Base encumbrance penalty reduced from 60% to 50%
- Base melee damage return increased from 75% to 100%
- Evolution 4 melee damage return bonus increased from 75% to 150%
- Melee damage return cap increased from 1000 to 2000
Krogan Rage Power
- Rank 1 health/shield bonus increased from 10% to 20%
- Rank 2 health/shield bonus increased from 10% to 15%
- Evolution 2 health/shield bonus increased from 15% to 20%
- Evolution 6 health/shield bonus increased from 25% to 30%
- Rank 1 melee damage bonus increased from 15% to 20%
- Rank 3 melee damage bonus increased from 20% to 25%
Krogan Soldier
- Starting encumbrance capacity increased from 50% to 60%
Krogan Sentinel
- Starting encumbrance capacity increased from 50% to 60%
Krogan Vanguard
- Starting encumbrance capacity increased from 40% to 50%
Cerberus Atlas
- Number of cannon shots in a burst increased from 3 to 4 |
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
11.07.2012 20:02:27
|
|
|
Goon, See kilbi asi on huvitav. Ehk siis melee teha viskab vist kilbi ette?
Jah mõõk kah. Saab phantomile phantomit teha
See viimane relv on välimuselt suht sarnane Disciple shotgunile.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
11.07.2012 23:15:18
|
|
|
Viimane ja Eelviimane on raudselt tehtud Kai Leng ja Phantomi põhiselt. Ise oleks huvitatud Singleplayerist rohkem. Kopp ees samu raunde over and over teha.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Trwind55
Kreisi kasutaja

|
16.07.2012 22:02:41
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Spoiler 
|
Kirjutanud siis juurde ka, et tabelis 200k punktiga olev tegelane on üks paremaid XBOX ME3 mängijaid BSN foorumis. Kasutas GI + Krysae X ning kõik IV/V taseme muud vidinad, ehk kandis kogu võistkonda oma õlgadel. Suvaliste tontidega Platinumi ei võida, ma ei saa tihti 3 ringist edasi Gold tasemel. Platinumi suur erinevus ongi see, et võib olla Phantom, Atlas, Brute ühekorraga = Vanguard'i suurim õudusunenägu. Lisaks veel kukud pikali ja kohe lirtsutakse sind 'puruks' ning Cobra Missile Launcher on väiksema plahvatusraadiusega.
Olge ettevaatlikud tundmatute inimestega koos mängides, kui olete mitu mängu järjest koos sohki (clitch/exploit) tegeva mängijaga (kuigi iseolete aus) on võimalik ME3 MP'st ban saada. 2k inimest on juba MPs eemaldatud, tõenäoliselt homme tuleb uus ban'i laine. Kukkusin eelmine nädal kolm korda läbi kaardi (teatud kohtades pikali kukkudes on see võimalik), tahaks loota et mulle haamer selga ei saja.
E: Particle Rifle on ka eelmisest nädalast MP's (Ultra-Rare), sobib Bronze tasemele (IMHO).
_________________ möhhh.. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.07.2012 03:54:00
|
|
|
Trwind55, Ei tea mina kes need tegelased seal foorumis on ja ega ei huvitagi ausaltöelda, kuna ma mängin ju PC taga. Panin selle pildi lihtsalt, et teised saaks aimu mida see platinum endast kujutab. Kusjuures naljakal kombel olen ka ise sama kombot kasutanud viimased pool nädalat, ehk siis GI+ Krysae X (mul kõik common,uncommon ja rare relvad X peal. Sama ka kõigi characterite ja weapon modidega. Ainult Gear itemites vaja veel lahti lukustada mõningaid asju ja mõistagi UR).
Cloack on seatud nii, et sniper damage oleks suurem,Structural Ergonomics V, et tihedamini powereid saaks kasutada,Sniper Rifle Amp II/III,Adrenaline Module II/III ja ammo power Armor Piercing II/III (universaalne) või Incideary (vs Reaper) või Disruptor (vs Geth). Näiteks eile suvalises mängus 105k minul. Järgneval 80k ja teistel vähem. Nädalavahetusel, kui see operatsioon oli, siis jooksutasin pidevalt Unknown-Reaper-Gold hosti aga üle poolte missioonidest FAIL, kuna nagu sa isegi tead, siis suvaliste tontidega on raske. Tavaliselt kuni wave 7-8 veab puhtalt tänu minule ära. Tihtipeale tegin judgement call ja jätsin kehva tiimikaaslase surema keset vaenlasi, et wave üksi lõpuni soloda . Üldiselt ma tean, et ma olen heas tiimis kui wave 3 lõpuks ma pole skoorilt esimene ja kaaslased ainult paar korda wave jooksul surevad. Kahju, et paljud sellest aru ei saaa, et bansheesid pole mõtet tappa wave alguses gold peal. Nad spawnivad kohe uuesti. ise jooksen nende eest ära ja killin muu. Siis wave lõpus hea keskenduda neile. Peaksin vist mikrit tihedamini kasutama...
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
raitl
HV veteran

|
17.07.2012 07:48:57
|
|
|
nädalavahetuse eventil oli ju massiliselt mängijaid, kes tavaliselt bronze/silverit mängivad, nüüd kõik goldis koos ja paljud ei ole harjunud teamiga arvestama. Lendasid üksinda rambotama.
|
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
147 |
|
tagasi üles |
|