Proovisin adminniga ühendust võtta ja lasta tal ban maha võtta, et gameplayd ntks recordida ja talle selle saata. Põhimõtte pärast. Kahjuks ei võta ta sõbrakutset vastu
Oskab keegi öelda miks mul mäng tööle ei lähe Uued driverid jne, kuid mängu käivitades ütleb launching game - kaob see aken eest ja ei midagi Task manager näitab, et bf3.exe is running. Peale 5min ootamist killin selle ja proovin uuesti - seejärel saan errori, et repairi oma mäng :S Repair tehtud olen jälle tagasi alguses.. et peale launching game akent ei juhtu midagi
Oskab keegi öelda miks mul mäng tööle ei lähe Uued driverid jne, kuid mängu käivitades ütleb launching game - kaob see aken eest ja ei midagi Task manager näitab, et bf3.exe is running. Peale 5min ootamist killin selle ja proovin uuesti - seejärel saan errori, et repairi oma mäng :S Repair tehtud olen jälle tagasi alguses.. et peale launching game akent ei juhtu midagi
mul on päris tihti nii mp-ga...siis pean tm-ist kinni panema ja uuesti käivitama
mul on päris tihti nii mp-ga...siis pean tm-ist kinni panema ja uuesti käivitama
Endal sama teema, kuid olen märganud et see juhtub siis kui läpparil olen turbo sisse lükanud, ehk siis video kellanud
Endal sama teema, kuid olen märganud et see juhtub siis kui läpparil olen turbo sisse lükanud, ehk siis video kellanud
ma pole kellanud, aga vahetasin vga draiverid ära, panin kõige viimased, enne olid mingi beta draiverid. Õigete/kõige uutematega seda probleemi pole olnud.
Iga päev toob üllatusi uute bugide vallas. Praegu istun serveris 3rd person vaates ja kõigele lisaks olen surematu
Juhtus see nii, et hüppasin con.sitel katuselt apc'se gunneriks ja siis pilt jäi seisma. Mõtlesin, et sain surma aga hiirt klikkides oli kuulda tulistamist.
kui väljusin siis olin tagant vaates. Kõike sai teha nagu ikka ainult hp ei vähenenud kui keegi laskis. Kui uuesti sõidukisse sisenesin siis jooksis mäng kokku.
tegin paar klippi kah aga vaadates praegu yt's siis see ei olegi nii haruldane juhus.
Spoiler
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
kui aru sain, et olen surematu siis eriti kuritarvitama ei hakanud seda, läksin baasi ära kuni kokku jooksis.
http://www.youtube.com/watch?v=OICm3Q_Z11A _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Oskab keegi öelda, kust leiab bf3 logi ja kas üldse logitakse bf3 asju kohaliku masinasse?
Näiteks chati ja banned põhjuseid. _________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud...
Millega mängid - klaver+hiir või miski muu seade? Ei suuda mina klaveri ja hiirega asjalikumatele vendadele vastu hakata... isegi kui sabas püsin, siis lasen vastasele terve "purina" sisse ära koos hitmarkeritega, ja isegi disablet ei tule. Vastane siis ükshetk saab mulle sappa, käivad ülilühikesed purtsud 3 korda ja mul on lennuk sodiks. Mindfuck a'la carte _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
painkillah, joystickiga. sellega on minu arust hea teist jälitada, eriti ringitades. kui aga teine minu ees otse lendab ja järske pisikesi suunamuutusi teeb, ei suuda ma väga talle pihta saada.
normali lasteajas käkkitegu taastuva eluga punaste kolmnurkade peale sõeluda, proovi parem HC-s kus pole pole muffigi mille järgi orienteeruda v.a visuaal/airradar, ilma üleliigsete tilulilude abita _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Kas BF3-l saab SP savegame hiljem taastada ka, näiteks peale formatit? Kui saab, siis on kellelgi ehk jagada tanki (Thunder... vms) missioonist alates, raskema tasemega.
Mõtlesin, et teen Bf3 reinstalli. Kuid mul on probleeme mängu uninstallimisega
Control Panel`ist vajutades uninstalli ei hakka ta seda käivitama. :S
Mis teha?
normali lasteajas käkkitegu taastuva eluga punaste kolmnurkade peale sõeluda, proovi parem HC-s kus pole pole muffigi mille järgi orienteeruda v.a visuaal/airradar, ilma üleliigsete tilulilude abita
Siis laseb tanki turret 30% mu eludest ära ja pean maanduma iga tiiru järel. Suht võimatu oleks maas üldse millelegi pihta saada. Peaks proovima HC-d, arvan, et AA teeb munaputru minust.
kasutaja01, lülita originist "cloud storage" sisse
Ei saa aru, miks see vaikimisi sees pole. Aga eks siis pean uuesti otsast alustama.
Miks uuesti pane sync local save ja jääb kõik alles.
Kuidas ma seda local save süngin? Kas need PROF_SAVE_body, PROF_SAVE_header, PROF_SAVE_profile ongi mängu salvestused? Et enne formatit teen tagavara ja kõik?
Ei saa aru, miks see vaikimisi sees pole. Aga eks siis pean uuesti otsast alustama.
Kuidas ma seda local save süngin? Kas need PROF_SAVE_body, PROF_SAVE_header, PROF_SAVE_profile ongi mängu salvestused? Et enne formatit teen tagavara ja kõik?
Paned pilve aktiivseks ja seal annab variandid kas kasutab pilve datat või kohaliku datat.
Ma avastasin ükspäev vist ühe glichi.
Nimelt sain metros surma sellel alal kuhu ei tohi minna hakkab 10sec käima. surin ära ja medic elustas mind ja aega enam ei olnud aga pilt oli ikka selline. jooksin ära aga tahaks uuesti proovida
Ma avastasin ükspäev vist ühe glichi.
Nimelt sain metros surma sellel alal kuhu ei tohi minna hakkab 10sec käima. surin ära ja medic elustas mind ja aega enam ei olnud aga pilt oli ikka selline. jooksin ära aga tahaks uuesti proovida
Nähtud, tehtud...aja kuvamist küll ei ole, aga sured ikka taimeri järgi... _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
ise samuti paar kuud vahele jätnud.... avastasin MW1 ja BO enda jaoks uuesti
praegu piilun millal premiumi ale tuleb, siis plaan uuesti lahingusse minna.
Krt, nii paljud serverid nõuavad premiumi olemasolu. Täiesti nõme, et EA/Dice lubavad üldse serveritele sellist nõuet peale panna.
Ei taha nüüd seda 40€ ka välja käia (kahetsen, et ei ostnud selle India teema läbi - polnud siis arvel piisavalt raha ning ei olnud raatsimist siis ka veel peale panna). Aga kurat seda teab, kuna see ale tuleb. Väga pikka aega võib minna ju.
hempadonok, Nojah... Ja sellise rahaahnusega nad rikuvadki BF-i selle vana hea maine ära. Tegelt BF3-ga juba nad vaikselt seda tegid ning lähvad ikka sama rada pidi edasi. Kahju lausa, et see vana hea BF pmst prügikasti visatakse. Olen tõsiselt EA-s pettunud.
Paned pilve aktiivseks ja seal annab variandid kas kasutab pilve datat või kohaliku datat.
Ei tea, ei paku valikut kumba kasutada tahan, ainult pilv. Või ma lihtsalt ei leia õiget kohta üles.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.