Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
exciter
HV kasutaja
|
09.07.2012 20:04:10
|
|
|
Ma olen juba ammu arvanud, et kõige uuemaid asju pole mõtet osta....titevead jms. asjad. Autode ja üldse tehnikaga kehtib eriti see....
|
|
tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.07.2012 12:37:51
|
|
|
exciter kirjutas: |
Ma olen juba ammu arvanud, et kõige uuemaid asju pole mõtet osta....titevead jms. asjad. Autode ja üldse tehnikaga kehtib eriti see.... |
True.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
10.07.2012 12:43:12
|
|
|
Ma olen juba ammu arvanud, et kõige uuemaid asju pole mõtet osta....titevead jms. asjad. Autode ja üldse tehnikaga kehtib eriti see.... |
Juba üle 4 kuu maailmas müügil olnud aparaati kiputakse siiski pigem vanaks pidama...
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.07.2012 13:54:42
|
|
|
SKG kirjutas: |
True. |
No, it is not..
Kui mõelda, kui pika aja jooksul su telefon on "uus" enne kui järgmine mudel peale tuleb, mida tarbija osta ihaleb..
Kuus või üheksa kuud. Pigem vähem.
Näiteks telereid ja muud tehnikat tuuakse turule iga aasta uued mudelid ja vanad kaovad. Ükski tootja ei too välja parandusi möödunud aasta mudelitele, sest raha need enam sisse ei too jne.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanza
HV vaatleja

|
10.07.2012 14:29:41
|
|
|
Scart kirjutas: |
Ah selles on asi? Ma olen juba tubli kaks nädalat üritanud aru saada raadio täiesti arusaamatust mulinast.
EDIT: restart aitas. Raadio jälle korras  |
Mul ei aita restart ega miski, vähemalt Sony on enda foorumis vea tuvastanud ja väidetavalt menetleb seda
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
exciter
HV kasutaja
|
10.07.2012 17:51:29
|
|
|
jägaja kirjutas: |
True. |
No, it is not..
Kui mõelda, kui pika aja jooksul su telefon on "uus" enne kui järgmine mudel peale tuleb, mida tarbija osta ihaleb..
Kuus või üheksa kuud. Pigem vähem.
Näiteks telereid ja muud tehnikat tuuakse turule iga aasta uued mudelid ja vanad kaovad. Ükski tootja ei too välja parandusi möödunud aasta mudelitele, sest raha need enam sisse ei too jne. |
Ja huvitav, kuhu need vanad kaovad? õhku? Ikka kuskile foorumisse või börssi vms. Aga mõned inimesed ongi sellised, kes kõike kõige uuemat tarbib, et siis jälle aasta pärast uus muretseda....selliste käest ongi kõige parem osta
Selliseid inimesi on terve see HV osta/müü/vaheta foorumgi täis...
|
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
10.07.2012 18:07:14
|
|
|
Pole ühtegi lastehaigust tuvastanud enda telefonil.
Kahju ainult, et 5.2Ghz wifit ei tunnista see "lipulaev."
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
TT
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 304 loe/lisa |
   |
2 :: |
268 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
11.07.2012 20:21:40
|
|
|
Keegi head custom ROMi ja kernelit oskab soovitada ?
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
hotgu
HV vaatleja
|
12.07.2012 20:36:36
|
|
|
Olen nädal saanud ICSga telefoni näppida ning sellega on kaasnenud ka mõned muremõtted:
Pidev pildi hangumine kui browserist home nupu abil dektopile minna
Avakuva lehel asuva galerii laadimine u 4-5 sekundit
Browsimise ajal telefoni kokku jooksmine
Olen pidanud tegema telefonile selle lühikese ajaga üle 5x restarti
Mõnikord keset telefoni näppimist ilmub ülevale tööribale punane ristike, mis peaks vist näitama, et pole ühendust mastiga vms?
Positiivse poole pealt tundub vähemalt aku pidavat paremini.
Oskab keegi soovitada, kuidas nendest lahti saada. ICS lasin peale Pc Companionit kasutades ning mingit tehase seadete taastamist pole teinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
12.07.2012 20:52:19
|
|
|
hotgu kirjutas: |
Oskab keegi soovitada, kuidas nendest lahti saada. ICS lasin peale Pc Companionit kasutades ning mingit tehase seadete taastamist pole teinud. |
Proovi tehase seadete taastamist! (90% sellistest juhtumitest leiab lahendust)
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
16.07.2012 12:19:37
|
|
|
Samuti on ilmselt olemas ka paremaid launchereid (Zeam Launcher) ja brausereid (Boat Browser).
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
All82
HV vaatleja
|
16.07.2012 19:55:39
|
|
|
Sain lõpuks e-posti ICS töökorda ( kus oli viga
... pole aimugi ). Endal neti.ee
Arendaja kausta ei maksa tõesti näppida, probleemi tekitas "taustprotsessid" nüüd tean millega tegemist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
real1
HV vaatleja
|
17.07.2012 00:05:53
|
|
|
Telefon pakkus uuendust. Tegin ära, nüüd on kõik hoopis teistsugune. Lisaks on kadunud võimalus teha kuvatõmmist - varem sai power-nupppu all hoides sellise valiku, nüüd enam ei olegi. Ei tea, kas on mingi nipp?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
17.07.2012 00:22:25
|
|
|
See tyypveana teada-tuntud suur kollane laik ilmus ekraani alumisse ossa, saadan garantiiremonti. |
Mis sellisel puhul üldse teha annab? Saab parandada või uus telefon?
Heh, kusjuures ilma arvutita on poole lihtsam olla kui ilma telefonita, kuna viimane asendab edukalt ka esimese funktsioon, vastupidi juba raskem.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.07.2012 01:08:33
|
|
|
real1 kirjutas: |
Telefon pakkus uuendust. Tegin ära, nüüd on kõik hoopis teistsugune. Lisaks on kadunud võimalus teha kuvatõmmist - varem sai power-nupppu all hoides sellise valiku, nüüd enam ei olegi. Ei tea, kas on mingi nipp? |
Varem oli eraldi rakendust vaja, nüüd on Androidil endal tugi selle jaoks: hoia power + volume down all sekundi jagu vms.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
viisnurk
HV kasutaja

|
17.07.2012 01:09:05
|
|
|
Telefon pakkus uuendust. Tegin ära, nüüd on kõik hoopis teistsugune. Lisaks on kadunud võimalus teha kuvatõmmist - varem sai power-nupppu all hoides sellise valiku, nüüd enam ei olegi. Ei tea, kas on mingi nipp? |
Volume down + power
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewil-apple
HV kasutaja

|
17.07.2012 07:54:08
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Varem oli eraldi rakendust vaja, nüüd on Androidil endal tugi selle jaoks: hoia power + volume down all sekundi jagu vms. |
Sonyl sai poweri nuppu all hoides niisama ka valida kuvatõmmis. Suur pluss oli see.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.07.2012 12:27:48
|
|
|
ewil-apple kirjutas: |
mikk36 kirjutas: |
Varem oli eraldi rakendust vaja, nüüd on Androidil endal tugi selle jaoks: hoia power + volume down all sekundi jagu vms. |
Sonyl sai poweri nuppu all hoides niisama ka valida kuvatõmmis. Suur pluss oli see. |
Jah, sai, kuid see kaotati ära kui Androidile vaikimisi kuvatõmmise tegemise tugi lisati. Enne pidi iga telefonitootja selle võimaluse ise tekitama.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
19.07.2012 17:04:04
|
|
|
Türi, FB rakenduse uuendasin kogemata ära ja nüüd on ikka korralikult aku jõudlus jälle vähenenud.
Uskumatu, aga ainus asi, mis saab põhjustada hiljutist aku kiiret kulumist.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
19.07.2012 21:06:15
|
|
|
softis, imelik on see, et fb rakendus on ju tegelikult üks ja sama marketis ja mina htc-ga ei näe küll muutust. Või on tõesti rakendused mudelipõhiselt erinevad marketis?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
19.07.2012 23:30:07
|
|
|
Krt, ma tõesti ei tea. Igatahes peale selle rakenduse uuendust hakkas kamm pihta. Ööga kadus nt 25% akut ära. Da fukk?
Pole vahepeal telefoni maha ka visanud...
Kuid arvestades, kuidas FB enda app igal telefonil erinevalt käitub, siis ei või iial teda.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.07.2012 13:00:11
|
|
|
See tyypveana teada-tuntud suur kollane laik ilmus ekraani alumisse ossa, saadan garantiiremonti. |
Kuni kolm nadalat, haha, age vark.
tsitaat: |
A part has been ordered to process the repair on this handset. Parts will take an average of fourteen working days to be received. |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meremees1
HV kasutaja

|
23.07.2012 19:19:19
|
|
|
Kas mingit head tasuta APP-i on, kuhu sünnipäevad sisse toksida ja mis google kalendriga süngiks ning meelde tuletaks ? Või Jorte kalender võimaldab seda ise kuidagi lihtsalt teha või....
Kas 4.1 jelly bean uuenduse kohta ka kuskil Xperia S-st räägivad juba või see alles nii kauge tuleviku muusika
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|