see on küll ääretult loll mõte _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Lisaraskus alati trenni mõttes kasulik _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
See, kui sina asjal mõistlikku eesmärki ei näe tähenda veel, et kõik nii ideevaesed olla võiks _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Pirukas käes
Ostsin kohe mingi 8GB'se class 10 SD kaardi ja tuli see "mmc0: timeout waiting for hardware interrupt" problem.
Mõtlesin, et krt SD kaardi raha läks tuulde aga kerneli uuendamine aitas.
See, kui sina asjal mõistlikku eesmärki ei näe tähenda veel, et kõik nii ideevaesed olla võiks
Kui sa ideevaene oled, ei pruugi seda kohe teised olla
Jalgratas ikka selleks, et jubedast tehnikamaailmast eemale vändata, eriti arvutitest. Pole neid vaja sinna külge panna ja mõnusat rattasõitu mingi vidina konfimisega või installimisega perse keerata _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Ei saa farnell ikka mu aprillis tehtud tellimust postitatud Läbi ussi mmi leidsin mingi tarnija tähtaja 64 päeva Ei tea, kas aasta lõpuks saan kätte _________________ There is no such thing as allkiri!
Firmware laetakse igal käivitusel SD kaardilt uuesti, seega klassikalist BIOSi flashimise laadset asja ei ole.
Uuenda failid SD kaardil ning oledki kõik ära uuendanud.
Olen proovinud kolm adapterit (Kindle, ipod, ipad). kaks erinevat juhet. kaks erinevat SD kaardi kuhu peale lasin debiani. Kuna mul puudub mälukaardi lugeja siis kasutasin fotokaamerat, et debiani kaardi peale "kõrvetada". Proovisin ka kõik juhtmed eemaldada jättes ainult SD kaardi ja toite. Esimest korda ühendades iPad adapteri hakkas vilkuma roheline tuluke, kuid mitte kindla aja taga vaid kuidas juhtus. Rohkem pole sellist vilkumist kohanud peale uuesti proovimist.
Punane LED põleb ja õrnalt põleb ka roheline tuluke.
Edit: Sain korda, pidin kasutama teist fotokat mälukaardilugejana
Edit2:
Kas see on normaalne et OpenELEC ja Raspbmc jooksevad kokku peale mõne aja kasutamist (Jooksutan videot ja siis süsteem hangub.)?
Proovin homme lasta peale ametliku Debiani ja vaatab.
Näidake mis karpe te olete teinud oma rpi'le
Ise mõtlesin puidust midagi nikerdada....
Ise lähen veidi lihtsamat teed pidi ja üritan Elioni ST546 ruuterisse ära mahutada, kui ei siis veidi suuremasse karpi mille mudel hetkel pähe ei tule.
ST546 on töökorras kuid üleliigne, viskan põhja välja.
See suurem must klots koos wifiga pidi vigane olema.
Mahutada sellepärast kuna pole kindel, PI läheb küll ilusti sinna sisse, aga kui neid juhtmeid veel vedama hakata siis on kahtlus. Soov oleks kõik juhtmed tagant välja tuua, mitte auke puurima hakata.
Farnell on lõpuks minu poole ka vaarika teele pannud Kas see UPSi teenus, millega farnell saadab, üritab vaarikat ukse taha kätte tuua? Või viskab postkontorisse või mingisse upsi eesti esindusse? _________________ There is no such thing as allkiri!
Farnell on lõpuks minu poole ka vaarika teele pannud Kas see UPSi teenus, millega farnell saadab, üritab vaarikat ukse taha kätte tuua? Või viskab postkontorisse või mingisse upsi eesti esindusse?
ID-kaardi lugeja on ühendatud Raspberry PI järele, mitte lauaarvuti järele. Lauaarvuti striimib lihtsalt for fun RPI-s jooksvalt backendilt infot ja näitab sama väljundit, mida RPI oma ekraanil.
Mainin ära, et kogu tarkvara mida videos näha on, on kirjutatud JavaScriptis. Nii backend kui frontend. Seda rõhutaks neile, kellel on tugev eelarvamus selle keele suhtes (toy-language suhtumine). Olen mitu aastat javascripti kasutanud mitte veebis, vaid just sarnaste asjade tegemiseks. JavaScriptiga juhtinud nii kleepsuprintereid, tsekiprintereid, skännereid, makseterminale kui ka tööstuslikke automaatikaid Kuidas - see on "äri"saladus, aga olen võtnud julge suuna, et näidata eelarvamustega patsivendadele, mida see keel tegelikult oskab
Sain ka lõpuks kätte, aeg katsetama hakata
imelik on see , et alles eile sain 2 kirja: esimeses öeldi, et order has been shipped ja teises öeldi, et ikkagi läheb veel nädala jagu aega .Eitea mis nad tahavad mulle ühe veel saata?
Jõudis täna esimene RPi kohale. Kohe tuumale 1000MHz, corele 500mhz ning natuke overvolti ning Chromium oli isegi enamvähem kasutatav. Peab veel natuke juppe maha tapma, et rohkem mälu jääks. Mingi kiirema SD kah külge panema, praegu esimene odavaim Sandiski SD.
asi korras aga seda,et torrenti klienti ei saa ma tööle kuidagi.Raspberrys on debian ja xbmc on sellele installitud.Olen kõik 3 klienti läbi proovinud. Not connect to daemon.Ma ei oska midagi arvata. _________________ Metallitööd Pärnust 9 km
Kas keegi oskaks öelda, kust Eestist saaks seda ime arvutit osta? Farnell ei tee tellimusi eraisikutele.
Saad minu käest ka osta eestist, aga hind on kallim - 50€. Farnellist koos transpordiga läks viimati 39€.
Üks täiesti kasutamata raspberry B on karbis olemas.
vahelduvool, minult võid ka karbis vidina saada, Farnelli hinnaga. Pole hetkel aega tegeleda asjaga. PS. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kas keegi oskaks öelda, kust Eestist saaks seda ime arvutit osta? Farnell ei tee tellimusi eraisikutele.
Ise tellisin oomipoest. Tundub, et enam neil seda üleval ei ole aga võid igaksjuhuks kirja saata, sest ma ei saanud ka seda tellimusse lisada ning pidin klienditoega rääkima, peale mida nad lisasid selle käsitsi mu tellimusse.
Tere, Saab tellida. Hinnaks €46,00, tarneaeg ca. 3 nädalat.
Seega kui keegi sama hinnaga ja kiiremini sellist asja suudab pakkuda, siis oleks väga hea
Ja farnelli kodukalt võttes riigiks Eesti ja consumer saab sellise kirja osaliseks:
tsitaat:
To purchase Raspberry Pi from one of our Approved Retailers click on the link for your country.
Unfortunately we can no longer sell Raspberry Pi to private consumers in countries which are not listed but we can continue to take business orders in all countries. We are still building our network of Approved Retailers in some countries so If you do not see your country’s flag, please search online for another suitable retailer.
Mida te puldina kasutate? Kas mingisugust xbmc appi tahvlis/nutikas või midagi muud? Mõtlen ka omale selle muretseda aga tahaks apple tv3 pulti sinna külge kuidagi pookida. Kas on kellelgi kogemusi?
Kas kellelgi on mõni ripakile? _________________ Linux - Future "Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin 1984 was not supposed to be instruction manual
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.