praegune kellaaeg 19.06.2025 20:40:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pppd
Kreisi kasutaja
|
09.07.2012 12:08:23
|
|
|
LKits kirjutas: |
Väga haige igatahes. Mul on paljud legaalsed kirjad sinna lõksu jäänud ja ei edastata isegi POP3-ga - rääkimata suunamisest.
Võtsin ühendust ka nende administraatoriga ja ta ütles, et ei ole võimalik välja lülitada ehk ei saa kõiki kirju.
Sellest ajast peale ma seda enam ei kasuta. |
Väga kahtlane igatahes...
Just natuke aega tagasi vaatasin, @eesti.ee edasisuunamisel on võimalus valida kolme rämpsposti seadistuse vahel - ära kasuta filtrit / kustuta rämps / märgista rämps ja saada edasi. Kuna tegu on edasisuunamisteenusega, siis pole seal POP3-ga üldse mitte midagi teha, kuna reaalset kontot/postkasti selle aadressi taga pole. Igatahes väga imelik jutt.. räägid sa ikka sellestsamast @eesti.ee aadressist?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
09.07.2012 12:31:14
|
|
|
Tegin kunagi suunamise teistele e-posti aadressidele ja rohkem pole oma pead vaevanud selle probleemiga.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.07.2012 04:15:33
|
|
|
Mul juba algselt nende enda filter välja lülitud, kuna Gmaili filter tunduvalt adekvaatsem nii või naa (mul gmaili suunatud siis).
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
otipoiss
HV kasutaja

|
17.07.2012 10:28:43
|
|
|
Mõtlesin kah, et kui eesnimi.perenimi stiilis aadressi saab siis võiks ju teha aga tuli ainult see isikukoodiga aadress Kas see tähendab, et ma pean ka kuskile minema eraldi üle kontrollima seda võimalust või kui automaatselt ei pakutud siis ei saagi?
Edit: Kusjuures eesti.ee väidab, et mu aadress on suunamata veel. Kuigi tegelikult selle liigutuse olen ära teinud....
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|