libe, ise ka usud, mis ütlesid? Kui gta 4 välja tuli, siis ma tunnistan, et tõmbasingi netist, sest tahtsin näha, kas arvuti jooksutab ära.. enne ei hakkand originaali ostma.. ei olnd mingit drunk mode seal, kõik toimis kenasti, aga kuna tahtsin ka multiplayerit, siis sai ära ostetud ikka.
millal sa poiss endale mängu said?
drunk cam probleem piraversioonidega oli siis, kui mäng välja tuli _________________ ☠
Kui te nii ütlete. Mingi vigane kräkk pidi olema siis. Minu versioon on ka mingi väga vanast ajast juba, vist mingi 2009. Installeril pole tegelt vahet, mis ajast see on, aga loeb see, mis pärast seda installitakse. Võimalik, et kasutasin uuemat.
ei saa enam ühessegi multiplayer mängu sisse.. vahet ei ole, mis game mode. peal on kenasti 1.0.7.0 patch, aga kui joinin, siis tükk aega on loading ja siis disconnected from game session :S
ei saa enam ühessegi multiplayer mängu sisse.. vahet ei ole, mis game mode. peal on kenasti 1.0.7.0 patch, aga kui joinin, siis tükk aega on loading ja siis disconnected from game session :S
kuidas ma porte avan kui olen elioni neti taga, mille küljes on see speedtouchi käkk ja sealt tuleb mulle kaabliga, mille küljes on veel mu oma buffalo käkk ja siis alles minu arvuti.. NAT on normis, aga just see UDP vms asi sealt windows livest on not available.. üle võrgu ma speedtouchile ligi ei pääse, sest ei tea enam neid passe ega asju.. ilmselt polegi vist võimalust siis?
selle icenhanceri kohta.. tõmbasin 2.0 versiooni ja lihtsalt kopeerisin üle (tuli vist nii teha?) ja mängu loadides viskab gta exe not responding ja kogu muusika..
Mul umbes 45% mängust läbitud ja selle ajaga olen kogunud pea 400 000 dollari't?! Tahaks teada, et mis selle rahaga üldse teha saab, peale oma sõpradega väljas käimise. Netis/ajalehes nägin mingit autoportaali, aga pihta ei saanud, kuidas endale autot osta. Üritasin helistada ka märgitud numbrile, aga kõne katkes koheselt. Mäletan, et Vice City's sai ostetud ikka erinevaid maju ja vist isegi mingeid firmasi, aga siin pole veel midagi kohanud.
no jumal küll, kas on mingitmoodi võimalik kaamera inimlikumaks teha autoga sõites? ma ei viitsi koguaeg hiirega kaasa sõita ju miks nii loll süsteem sellele mängule tehtud on?
no jumal küll, kas on mingitmoodi võimalik kaamera inimlikumaks teha autoga sõites? ma ei viitsi koguaeg hiirega kaasa sõita ju miks nii loll süsteem sellele mängule tehtud on?
Mismõttes? Kaamera peaks ikka automaatselt sinu suunaga kaasa liikuma. Äkki oled ise endal settingud ära keeranud paigast? _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/ www.danceophones.eu
Endale mai saagi seda peale installitud, setupi lõpus kui hakkab mingeid windows live jurasi jne installima on kohe bsod ja mäng jääb poolikult arvutisse et kõik asjad nägu tunduvad olemas olevat program files kaustas aga tööle ei taha lasta pela:( Vene keelne versioon mul olen proovinud ka piraatimise teel installida koguaeg bsod lõpus... _________________ -----
azL, mul oli sama lugu, aga mul tuli BSOD directX installimisel. Võibolla proovi sellele poolikule installile kohe viimane patch peale panna, kuna mingist versioonist alates pole GTAIV käivitamiseks see Microsoft Games enam vajalik. Arvatavasti see on põhjus, miks mäng tööle ei hakka.
hea video aga - wtf on retsept Viimati tähendas see mingi asja koostisosade nimekirja. Aga ma ei mäleta, et GTA2 s retseptiga midagi seotud oleks. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Vahest ei sobi (ülevindi) nali konteksti, kui püüad midagi tõsiste teha.
Sinu puhul siis dok. film, mis tegelt päris sisukas ja viisakalt koostatud.
Teisisõnu püüa edaspidi end oma eale kohaselt väljendada, selliste ettevõtmiste puhul, kus publikum võib olla vanem, kui 16.
Teisisõnu püüa edaspidi end oma eale kohaselt väljendada, selliste ettevõtmiste puhul, kus publikum võib olla vanem, kui 16.
oot see "retsept" ei ole üle 16a enam kõlblik
kirikuõpetaja poeg oled või
ja juba läkski hinge. jutu iva ei old tegelt vanuses vaid ikka kontekstis.
kas kirikuõpetaja poeg ei võigi sõna võtta?
aga "end of discussion" minu poolt, kuna ma ütlesin välja selle, mis ilmselt pidas paika ja kui lugeda ei oska pole see minu mure.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.