Tänase päeva eesmärk oli siis linnas kott kraami täis laduda ja metsa põgeneda. Õhtuks siis lõpuks ka õnnestus Mumblega oli miski jama täna, loodan, et ehk on homseks korras. Nüüd kui põhilised asjad olemas siis homme võiks miskit tiimitööd teha ja näiteks morfi hankida. Tobe on see, et täna linnas sain 2 morfi kuid kottide vahetust tehes oskasin ära kaotada kuhugi Mul tikud ka olemas, isegi kaks pakki - annaks hea meelega mõnele HV-lasele ühe ära. Ja neli iseküpsetatud lihajuppi on ka, neid võin ka jagada. Kui kellelgi isu on siis saame homme pealelõunal kokku kuskil.
PS! Kas teil on ka nii, et mumble peab tööle panema peale arma-t? Kui ma enne tööle panen siis viskab arma errori.
EDIT: Mumble tundub juba korras olevat
EDIT2: paar küsimust:
Kas kuidagi on võimalik vastasmängija nime ka näha? Sihiku pealepanemine ei aita. Täna nägin kui keegi siga/lehma nülgis aga juttu ei julgenud teha kuna mul oli püstol ja temal püss
kas vaikselt seljatagant nuga ei anna ribidevahele suruda kauni ta seal põrsaga ametis on ?
ostsin selle 18.xx variandi ära ja varsti saab siis mängima
miks praegu igas serveris öö on ?
kottpimedas pole eriti äge
Kunagi pole igas serveris öö, otsi mõni kus pole. (GTM+x/UTC+x ajad aitavad serverite nimedes) [mõned adminnid ei tea mis need tähendavad, kuid näiteks UTC/GMT +2 'des peaks praegu enamjaolt päevad olema.
Ja kottpimedas on väga äge. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
- Underground building, ehk siis saab äkki ehitada oma baase maa alla
- standalone mäng, millel oleks minecraftilik tasumis loogika (alphas vähem jne vist)
- rohkem kaarte
jne
need on siis tal plaanid ja mõtted, midagi käega katsutavat veel ple. (kaartidega vist juba mingi rohkem selline PVP'lik kaart seal üritusel jooksis)
pots4t4j4: Kui server asub ajatsoonis , kus on parajasti öö, on sama ka mängus. Mängul on 24h ajatsükkel ka, osad servud restartidel muudavad ka kella vist kuna neis koguaeg päev. Otsi seega servu, kus on palju rahvast sees.
Tere, tekind huvi selle mängu vastu eriti selle modi vastu. Aga ei tea kas see mu kastis ka kenasti jooksma hakkab. Sest see NN free jama jookseb suht väga lag-is.
Ptofiilis täitsa kõik kirjas. Ja siis vaja kodaniku kes teeks ka väikse ostlemise kuna ei ole kuidagi võimalik seda teostada. (resurs olemas mille eest osta )
Alla laadimisega poleks probleeme. Saaks vast nelja viie tunniga kätte. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Mul endal probleeme hetkel pole, kuid samas pill on ka rohkem high-end. Linnas teiste probleemid, et FPS on madal ma ise ei tunneta. View distance alguses oli max, kuid siis tajusin nõkse, kui keerasin ringi, kruttisin selle sinna 5k kanti ringi läks korda.
I5-3570k
680GTX
ses mõttes ma ei tea, performancelt eriti vahet ei tohiks olla i5 + 670gtx'iga.. Draiverid äkki?
Jah... 2560 on selline reso, kus sul oleks vist vaja juba seda 4GB kaarti. Arma 2 pole kõige optimeeritum mäng nii et kõik kes vähegi kahtlevad oma masina võimetes, siis parem ärge sebige seda praegu.
Täna sai siis jälle tina antud, ise sain kah mõned korrad aga täna esimest korda kohtasin crashed helisid 2x. Ühest sain FN FAL tavalise ja 3 magasini. Oli keegi juba ette jõudnud. Kopter oli suht Berezinos sees, binokliga pilt.
Teine oli Gorkast põhjapoole, kus kopteri juurde jõudes, tsekkisin ümbrust ja nägin kedagi all jooksmas, FN FAL tõmbas ta maha ja nagu klassika, tüüp oli [HV] tagiga. Õnneks spawnis tagasi sisse nii, et asjad olid alles. Teisest saime M107 paari magasiniga ja 3tk FN FAL ironsightiga. Lamp
Panin ka telgi üles LU 15, Gorkast põhjapoole aadressil 090:060. Telk on kola täis, minge võtke kui vaja ja pange juurde kui soovite
Endal kah arma II fpsiga probleeme. Arma II pidi olema rohkem cpu bound nii, et ka viimase peal gfxist väga tolku vast pole mängides seda mängu, rohkem cpu jõudlust tarvis.
Update 1.7.2 tehti mõned parandused mis mõjutasid fpsi, http://dayzmod.com/forum/showthread.php?tid=18575
viimati muutis surmav 09.07.2012 10:08:10, muudetud 1 kord
mingi 55 eset mahub sinna ära jah. Sellega tuleb arvestada. Rohkem telke lootida ja sinna kuhugi lähedale panna (mitte kohe kõrvale). Üks telk ja trobikond tegelasi ei käigi eriti käsikäes
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.