Ma ei saa aru, miks lastakse mõndadel serveritel panna valik, et kas serverisse pääsevad kõik või vaid CQ DLC-d omavad mängijad, kuigi mapideks on need tavalised mapid?
Ma ei saa aru, miks lastakse mõndadel serveritel panna valik, et kas serverisse pääsevad kõik või vaid CQ DLC-d omavad mängijad, kuigi mapideks on need tavalised mapid?
Kellelgi veel juhtunud nii, et kui laseb täitsa tavalisest relvast automaat/sniper vms., siis mõnikord lendab kuidagi ka granaat välja. Mitu korda nii juhtunud, et lasen mingi venna nsm. maha ja siis tuleb järsku grana kill kah järgi, kuigi pole seda visanud. Ei oska seda kuidagi seletada, mingi special effect vist !
Kellelgi veel juhtunud nii, et kui laseb täitsa tavalisest relvast automaat/sniper vms., siis mõnikord lendab kuidagi ka granaat välja. Mitu korda nii juhtunud, et lasen mingi venna nsm. maha ja siis tuleb järsku grana kill kah järgi, kuigi pole seda visanud. Ei oska seda kuidagi seletada, mingi special effect vist !
Mul ka sellist asja juhtunud.Ma pakun ,et see kelle sa maha lasid hakkas just grana viskama aga see kukkus oma meeste juurde maha
Maas olevat grana saab püssiga õhku lasta (mees on ikka splindi ära tõmmand). Vahepeal mingis clusterfuckis olen saanud õhus olevale granale ka pihta, käes olevat saab ka vist lasta.
täitsa pael, tegin M416-ga peaaegu 30 killi, peaaegu oleks saanud foregrip-i ja siis viskas mängust välja ja statsid pole arvessegi läinud mitte ühtegi killi
Väga mõttetult ühepoolne lahing tabelit ja punkte vaadates. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei, täpselt oleks üheks punktih00ramiseks aega olnud ja oleks ühe metro paugu teinud ja battlelog update. ei saagi rohkem doublexp nädalat nautida. :/ _________________
Kas seda premiumit kuskilt odavalt ka saab? Ei raatsi seda 50€ või palju see oli sinna alla panna aga varsti selline olukord käes kus ilma premiumita ei saa kuskile serverisse sisse kindlasti.
Eks kõige soodsamalt saabki vast ~40€-ga (euro-kaks siia-sinna vb mõnes teises kohas). Läbi Battlelogi saab 40€-ga (mitte läbi Origini), mõnikümmend senti isegi odavamalt vist.
//Trip jõudis ette... Ning jah, ~euroke soodsamalt saaks tema käest.
vene proxyga premiumi saab 36.xx sõltuvalt hetke kursist.
krt kuude kaupa muudes mappides pole kicki saanud aga metros proovisin üle pika aja praegu ning 3x üritasin ja 3x sain kicki. no highrank, no m67 ja veel mingi ilma põhjuseta.
kas metros üldse tohib enam kedagi lasta on nii piiranguid täis, et tee ainult flag runi. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Paljudes Metro serverites on jah ikka väga jaburad reeglid ning kõik oleks nagu mingitele noobidele vaid mõeldud. Õnneks leidub ka normaalsemaid servereid ning pole ühtegi korda kicki saanud mitte ühestki serverist mingi jabura põhjuse tõttu.
selline huvitav serv, lubatud claymore/c4, 2 snaiprid per tiim ja no nuke .
oli öösel päris fun ru poolt chatis lugeda, nutt ja hala selline "nuke??? fvck admin, 2 sniper vvtf?????"
kõik ru poolt hakand snaipritega mängida, chat oli täis "admin kill... admin kill... admin kill... admin kill..."
selline huvitav serv, lubatud claymore/c4, 2 snaiprid per tiim ja no nuke .
oli öösel päris fun ru poolt chatis lugeda, nutt ja hala selline "nuke??? fvck admin, 2 sniper vvtf?????"
kõik ru poolt hakand snaipritega mängida, chat oli täis "admin kill... admin kill... admin kill... admin kill..."
eip.
mõne serveri küljes on selline asi küljes, kui ticketi vahe on eriti suur siis tuleb nuke, totaalne wipe kaardil , alustatakse algusest, ehk kui nt metroos usa tiim pressib ru nende majas siis tuleb respawn ja jooksevad kõik alguspunktidest.
Omal ajal sai CSis eri helifailide volüüme muudetud sound recorderiga, et mängimisel oleks eelis, aga uutes mängudes on kõik failid suurte blockidena, et fragmentation oleks väiksem ja laadimine kiirem, eraldi ei saa mp3/wav faile muuta minu teada
Isegi, kui saaks, siis mängu turva-lahendus viskaks konflikti, sest failide muutmine on EULA kohaselt keelatud. Eks ikka mingid MD5 kontrollid jms on olemas.
On olemas jah sai CQ 2000 ticketit mängitud 64 mängijaga ühe raundi jooksul lendas nii hackeried kui ka MD5 tooli kasutajaid välja nii mis kole chatis muud ei näinudki.
Hei, endal väike probleem. Nimelt saan umbes 30 peale serveriga ühendamist disconnecti koguaeg. Polegi vist tegelikult teistes serverites proovinud kui ühes, aga ma ei tea kas ta siis salvestab skoori ikka ära kui DC saad? Ma suhteliselt uus selles mängus.
Ei tea, kas Double XP Event'iga midagi jälle ... keeratud, aga mingil imelikul kombel tuleb Roundi lõppedes MVP Ribboneid, siis kui ei peaks tulema. Tegime sõbraga mängu, olin oma skooriga alles 5. kohal, aga sain MVP medali. Järgmine round sama asi, olin 9. kohal ja sain MVP 3 medali. Sõbral oli sama värk, kuidagi lampi tuli neid MVP medaleid, samas keegi ei lahkunud ka, et oleks võinud "edasi kanduda" vms. Samas tasuta punktid
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.