praegune kellaaeg 23.06.2025 02:30:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
webikas
HV vaatleja
|
03.07.2012 16:41:51
klaviaatuur |
|
|
Mul siis selline mure, et ühe väikse peo käigus aeti mu FS amilo mini ui3520 peale natukene aramise ja koka segu. Nüüd ei tööta mul a -täht ning vahepeal hakkab 7-t trükkima.
küsimus selline siis et kas keegi oskab öelda et kas seda on võimalik kuidagi puhastada või siis kui kellelgi on selle klaviatuuri müüa, et siis võiks oma pakkumise jätta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
03.07.2012 17:00:25
|
|
|
Uus klaviatuur. Ükski normaalne inimene ei viitsi neid tähti sealt maha nokkida ning puhastama hakata. Ilmselt on see suhkrusiirup ka kile vahel. Kui ise ei ole meister siis lase kuskil paranduses üle vaadata. Vb on see jook ka kuskile sügavamale pugenud. Palju see natuke oli?
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
tagasi üles |
|
 |
webikas
HV vaatleja
|
05.07.2012 18:15:47
|
|
|
no mõned tilgad
või no igastahes ma võtsin kohe klaviatuuri küljest ning mul õnneks valge läpper, et siis seal all olid ainult mõned tilgad v nii.
aga räägi kui ma ise puhastaks kuidagi mingi ma ei tea pesta läbi ja siis mingi pikemat aega kuivatada pole ka mõtet või ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
05.07.2012 21:08:58
|
|
|
Leota kraanivee all seda natuke (5 min). Siis kuivata korralikult fööniga, niikaua kui alumise poole kile vahelt on kõik vesi kadunud, ja siis veel natuke.
Kui kraani vett ei usalda, siis osta bensukast dest vett ja kasuta seda
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|