mis su eesmärk on või mis sinna sisse peaks mahtuma?
mitte-mänguri arvuti jaoks on mõni väiksem-lihtsam-odavam korpus vast isegi parem.
või mis featuure sa korpuselt endalt ootad, eatx/atx/matx/itx? 5,25"/3,5" pesi? kõvaketaste hunnikut? jahutusomadusi? vaikust? esatat, palju usbiporte, nuppe-porte peal/küljel/ees/all?
Emaplaat oleks atx suurune, protsessoriks oleks i5 2500 või i5 3550, 1TB kõvaketas, 64 GB SSD, toiteplokk 12 mm, mälud, DVD-kirjutaja, ID-kaardi ja mälukaardi lugeja, parem oleks kui ees oleks 4 USB, aga piisab ka 2, siis mälupulke ja muid seadmeis saab panna arvutitagant sisse kuna hetkel on hiir ja klaviatuur juhtmeta ja mõlemal on oma adapter. Kindlasti peaks peale sisse lülitamise nuppu olema Restardi nupp. Korpus võiks siiski olla vaikne ja jahutamise võimalusega.
Kui videokaarti ei ole, siis on ta vaikne nkn... Seda siis kui prose jahutus stock pole. Uurid reviewsid ja otsustad selle järgi, mis jahutus prosele võtta.
Kui ma ei eksi, on tal 6+1 erinevat kohta, et panna 120mm ventilaatori (mis on vaiksem kui muud).
Ilusti olemas 3.5", saad seda vastavalt vajadusele erinevale kõrgusele panna.
Üleval on tal jahutusavad (kuhu saab ka ventilaatoreid panna), mille kaudu saab kõik soe õhk üles liikuda.
ATX
Üleval on 4 USB pesa (2 neist USB 2.0, 2 neist USB 3.0, mis omakorda tagasiühilduv, aga vaja lihtsalt emaplaadilt valmisolekut)
Olemas reseti nupp.
Ja see korpus on täitsa lihtsa väljanägemisega. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
viimati muutis The_Boss 30.06.2012 00:59:23, muudetud 2 korda
Xigmatek Midgard II Midi-Tower näeb välja nagu Bitfenix Shinobi, aga kindlasti soovitan Shinobit,sest õhuliikuvus on väga hea ning kaablitele on rohkesti ruumi korpuse küljel, et neid korralikult ära peita. Oman ka sama korpust ja vahetust ei tee kindlasti millegi teise vastu.
Lõpetan mõned raha nõudvad tegemised ära, proovin ka natuke oma kasti tuunida (mõned 120mm ventilaatorid, arvatavasti rohelised LED-d (Lüliti vahele ofc), SSD, VÕIBOLLA ka vesijahutus, aga see on juba selline asi, mis nii hädavajalik imo pole.)
Hetkel mul üldse üks ketas ebatraditsiooniliselt kinnitatud Eks homme teen pilte ka. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ja vot sellepärast kirjutasingi "võibolla" suurelt _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Mis siinsed foorumlased Silverstone Grandia HTPC kastidest arvavad? On keegi kokku ka puutunud?
Antec Fusion tundub ka väga lahe, aga on ka kallim, natuke liiga kallis. Silverstone'i variant on enam-vähem ülempiir.
Või teab keegi hoopis mõnda soodsamat alternatiivi, mis ka kvaliteeti pakub.
Aerocooli mingi variant on AK nimekirjas olemas, aga see mulle ei meeldi eriti.
Sisuliselt idee oleks panna sellisesse kasti väike, aga kuri masin. Micro-ATX mobo i5 prosega, esialgu stock cooler, hiljem mingi asjalikum low-profile variant ning videokaardiks HD6950. Toide on vahetatud vendiga TX850 V2, seega võimsust on liigagi palju, mis võimaldab omakorda väga vaikselt toite ära jahutada. Kas videokaardi pikkus võib probleemiks saada?
Nende puhul nagu oleks küll ruumi videokaardi jaoks, mulle tundub.
//edit: jep, uurisin andmeid, mahub kenasti ära küll. Mis üleüldine arvamus on neist kastidest muidu? On keegi kasutanud?
Ma jooksutasin kunagi HTPC-d Lascala LC17-s. Positiivsed küljed: väga hea näeb välja, jahutus toimus hästi, ruumi oli küllaldaselt. Häiris see, et masina kokku panemisel oli vaja kõik jumala juppideks võtta ning kõvaketaste tekitatud vibratsioon kandus kenasti korpusesse üle ja hakkas korralikult häirima - aitas kummiseibide ostmine ja paigaldamine. Praegu seisab ta mul niisama ja ootab mingit eesmärki, aga et seda korpust oli mul nii keeruline saada, maksis veel päris korraliku summa ja näeb nii kuradi hea välja, siis ära müüa ka ei raatsi.
Mnjaa, ise vaatan millegi pisut väiksema suunas, mis mahutab mATX emaplaadi ära.
Süsteemiketas on niikuinii SSD ja vajadusel saab datakettale siis mingi kummiseibilahenduse teha.
Silverstone'il ilmselt kõigil neil kastidel sarnane jahutus jne. Hea teada, kui jahutus hästi toimib.
Mis haige PSU pistiku paigutus sel on? Püstiselt. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Voolukaabli oma ka? Või sees on siis teistpidi terve PSU? Või ma loen lihtsalt valesti videot. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
selle variandi unustasin täitsa ära... _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Sai täna soetatud Corsairi 600T.
Kogu kinnitamise ja muude lahenduste-välimuse poolest olen ülirahul. Mitte ühtegi probleemi.
Ruumi on rohkem kui küll, et oma liigsed kaablid ära peita. Tänu sellele kastile matsin ma mõtte maha, et peaks modulaar toiteploki ostma. Ei ole vaja enam. Meeletu ruum on taga lihtsalt ja cable management on ka super. Siiski üks probleem on püsiv. USB3 crossover.
Soovi korral saab tulevikus pilte. Hetkel eriti ei taha lisada, kuna ma olen sunnitud ksutama stock jahutust.
Ei oleks kuidagi võimalik seda endast vasakule ja piisavalt kõrgele paigutada.
Minu jaoks kõige parem USB pesade paigutus on korpuse peal või siis vähemalt ees ülal/keskel.
Kui kätte saad, siis pane mõned kogemused ka kirja. Kuidas koostekvaliteet on, kas väriseb või mitte jne. _________________ Müüa igasugu asju
Saab 9-3 oksjonil
Endal ilmselt läheb ka endast paremale, mis nagu poleks mugav, aga tegelikult annab enam-vähem igatmoodi paigutada. Ei pea nii tihti usb pesade kallal toimetama, et selline asi segaks
Eks ikka jah, annan siin teemas teada, mis mulje jätab kast. Kui ma ei eksi, on üks foorumlane veel, kes selle kasti omale tellis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.