Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DarkSky
HV kasutaja

|
04.07.2012 11:27:10
Vigase mp4 faili taastamine |
|
|
Mul oleks vaja taastada telefoni MicroSD kaardilt kustutatud ja juba ka ülekirjutatud videofailid. Sellise toreda programmi nagu Recuva abil õnnestus mul need failid sealt kaardilt kätte saada kuid avada neid enam ei saa, kuigi originaal failinimed, pikkused, faililaiendid (ikka MP4), isegi algne muutmiskuupäev ja kellaaeg failiinfos olemas jms. Proovisin nii Windows Media Playerit kui ka VLC Media Playerit. Kumbki ei saa nende failide avamisega hakkama. Proovisin netist otsida videode taastamise programme kuid vabalt saadaolevatest ma ühtegi ei leidnud mis ka aitaks. On kellelgi ka sarnaseid olukordi ette tulnud ja kas ja kuidas said need failid parandatud? Tasulisi programme mitte pakkuda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.07.2012 11:33:54
|
|
|
Kui üle kirjutatud, siis eriti lootust pole (va kallid tasulised teenused). Taastasin eelmisel nädalal ise samamoodi mälukaardilt ja kõvakettalt asju. Pildid ja videod, mis olid juba üle kirjutatud, suutis programm nagu taastada, aga failisuurus oli 0 ning need ei avanenud.
Foorumis peaks üks kasutaja ka olema, kes selliste taastamistöödega tegeleb, aga see teenus on tasuline.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
04.07.2012 11:54:05
|
|
|
Tasulisi programme ja teenuseid ma kasutama ei hakka kuna videode väärtus pole ka nii suur. Tegemist vaid mõneminutiliste klippidega. Mul ikka näitas veel faili mahu ka ära ja näiteks kui mõne videoesitusprogrammiga avasin siis programmi aken avanes kuid video ei hakka mängima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.07.2012 12:03:51
Re: Vigase mp4 faili taastamine |
|
|
DarkSky kirjutas: |
originaal failinimed, pikkused, faililaiendid (ikka MP4), isegi algne muutmiskuupäev ja kellaaeg failiinfos olemas jms. |
See on paraku ka ainus info, mis ülekirjutatud failist on võimalik kätte saada.
Aga see mainitud foorumi kasutaja, kes taastamisega tegeleb, saab ehk tõesti aidata? Seda muidugi eeldusel, et SD kaardi kontroller mälukiibi tööea pikendamiseks kirjutab faile mitte alati ühe koha peale, vaid mingi "random" mustri järgi (kas see nii toimub, ei tea), nagu tavalise USB mälupulga korral. Taastamiseks tuleb kaart muidugi algosadeks lammutada ja mälukiip otse spetslugejaga ühendada, odav see lõbu paraku pole.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.07.2012 12:03:55
|
|
|
Mul oli sama. VLC ja Media Player avasid akna ilma videota.
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.07.2012 12:09:00
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Mul oli sama. VLC ja Media Player avasid akna ilma videota. |
Proovi http://ffmpeg.zeranoe.com/builds/, see näitab teinekord ka "vigaseid" (kas ka vigaseid näitab, seda ei tea) faile.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.07.2012 12:09:42
|
|
|
Suhteliselt lootusetu, kui 50-megase faili mahuks näitab Windows täpselt 0 mega
|
|
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.07.2012 12:10:45
|
|
|
Ei no kui failist vaid nimi järel, siis pole loomulikult mingit lootust.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.07.2012 12:20:07
|
|
|
Üks võimalus on tegelikult veel olemas, kuigi ka see võib vajada võimast programmi. Nimelt mitteavav video avatakse hoopis mõne videotöötlusprogrammiga ja siis lõigatakse-salvestatakse vajalikud / terved osad uueks videofailiks.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
04.07.2012 13:13:19
|
|
|
Kui ikka faili suurus on juba 0 baiti, ei sa siis lõika seal enam midagi.
Ma vaatasin, et uuem Ontrack EasyRecovery (v10.0.2.3) suudab samuti videofaili jupid kokku liita. Väidetavalt.
|
|
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|