Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 294, 295, 296  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Archangel
HV veteran
Archangel

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 03.07.2012 23:11:26 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:
lihtsam oleks teha mingi ingame survey 20-30 küsimusge mingi 3 min ja tehtud oleks saanud % kui paljud seda tegid ja mida rahvas soovib/arvab.

Käisin selle idee mängu launchi päevadel foorumisse välja. Väga rahvast ei kottinud nagu.
IMO oleks niimoodi saanud 100x parema feedbacki, kui lihtsalt avalikke meediume kuulata ja mängusiseseid numbreid vahtida nagu tundub, et Blizz on teinud.

Imo 95% mängijatest tõesti vaevalt kuskile foorumisse väga ronib ja midagi tõmbleb. Mängitakse mängu nii nagu ta olemas on. Muutused võetakse rahuliku südamega vastu. Kellele ei meeldi, see teeb uninstall ja läheb eluga edasi. Kogu lugu.

Selle asemel on foorumites mingi 24/7 draama lahti mingite fanboyde ja haterite vahel. Keegi ei suuda kokku leppida mida peaks muutma, mida mitte, milles viga ja milles mitte.

See kuradi MF teema ka. 350 lehte paari tunniga ning keegi ei suuda faking kokku leppida.

Blizz kurat Polli ei oska teha või. Seda nahhui iba pole vaja üldse lubadagi. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sten260
HV kasutaja

sõnum 03.07.2012 23:31:17 vasta tsitaadiga

Blizz saab sõimata ,sest mingi individuaal ei saa piisavalt head looti maast icon_biggrin.gif Samas kui kõik saaksid head looti ,siis oleks ka jälle nutt, sest AH oleks nii head kama täis , et see individuaal ei saaks € enam RMAHist. Ainuke lahendus oleks teha selline gamemode, kus sa mängid üksi oma single player mängu, AH kasutada ei saa, ega online coopi ning iga elite dropib legendarisi, siis saaksid kähku max geari peale ja oleks rahu majas icon_razz.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 04.07.2012 00:06:10 vasta tsitaadiga

saage aru, et asi ei ole ei lootis, ega raskusastmes vaid selles, et mäng on konkreetselt testimata. kui 2 päeva peale release nerfitakse 3 klassi skillid ära, siis millest me räägime... 1 kuu peale release on 2x loot table ümber tehtud, 2 kuud peale release tahetakse MF mängust välja cut'ida suht...

AH on enamus ajast maas olnud, viimased 3 päeva pole töötanud juba, mitmeid nädalaid ei töötanud gem'ide pool. See on häbiväärne, kuidas arvutis kella muutmisega AH'd petta sai... kuidas firma, kellel on maailma suurim MMO ei suuda pakkuda servereid mängule sedasi, et inimesed mängida saaks..

Milline mängu osa teie arvates testitud siin on? Kahjuks on maailm teiesuguseid lambaid täis, kes söövad seda sitta mis neile lusikaga suhu topitakse ja kiidavad veel takka ka. Sedasi saamegi nagu keegi enne ütled Diablo4, kus on game over sellel hetkel kui mängu sisse logid, sest kõik on nii roosa ja tuleb tootjat ülistada.

Et siis nagu londiste küsis, mida iganes te suitsetate, tahaks ka...
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 04.07.2012 00:51:06 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
saage aru, et asi ei ole ei lootis, ega raskusastmes vaid selles, et mäng on konkreetselt testimata. kui 2 päeva peale release nerfitakse 3 klassi skillid ära, siis millest me räägime... 1 kuu peale release on 2x loot table ümber tehtud, 2 kuud peale release tahetakse MF mängust välja cut'ida suht...

AH on enamus ajast maas olnud, viimased 3 päeva pole töötanud juba, mitmeid nädalaid ei töötanud gem'ide pool. See on häbiväärne, kuidas arvutis kella muutmisega AH'd petta sai... kuidas firma, kellel on maailma suurim MMO ei suuda pakkuda servereid mängule sedasi, et inimesed mängida saaks..

Milline mängu osa teie arvates testitud siin on? Kahjuks on maailm teiesuguseid lambaid täis, kes söövad seda sitta mis neile lusikaga suhu topitakse ja kiidavad veel takka ka. Sedasi saamegi nagu keegi enne ütled Diablo4, kus on game over sellel hetkel kui mängu sisse logid, sest kõik on nii roosa ja tuleb tootjat ülistada.

Et siis nagu londiste küsis, mida iganes te suitsetate, tahaks ka...

Las ma arvan et sa poes igapäev 50% juurdehindlust ei maksa, sõidad hobusega ja kasvatad kartuleid, kes räägib aiast kes aia august. Mina isiklikult rääkisin sellest kuidas nerdrage like u muudab mängu kergemaks, see omatõttu (juhul kui sa just arvutitaga ei ela) muudab mängu igavamaks. Sina räägid bugidest, ja proovid selle abil mängu sulle mittesobivust tõestada, nagu meie või blizz sellest hooliks? Mina kulutasin, 60 euri , vabandust 35 euri paarisaja tunni meelelahutuse peale ja isegi kui hetkeolukorras mind ah downtime või mõni glitch bug närvi ajas olen sellega rahul. aa ja btw suitsetan kanepit ja söön seeni.

Scuall
Kreisi kasutaja
Scuall

sõnum 04.07.2012 01:05:53 vasta tsitaadiga

Kellel mängus koblaka ette viskab, võiks minuga ühendust võtta.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Odratolgus
HV vaatleja

sõnum 04.07.2012 01:42:40 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
http://us.battle.net/d3/en/blog/6583302/Magic_Find_Gear_Swapping-7_3_2012

täitsa lolliks seal blizzardis läinud. 2 kuud peale mängu välja tulekut selliseid muudatusi planeerida. Huvitav kas neil keegi üldse üle lev 13 testis ka seda mängu... Arvestades, et ka closed beta oli level 13ni.

Mina toetan blizzardit antud olukorras ning aimasin taolist asja juba pikalt ette. Proovisin juba varakult hakata otsima sellist geari, millel MF umbes 20 ja korralikult teisi statte.
tagasi üles
recent
HV veteran
recent

sõnum 04.07.2012 03:23:32 vasta tsitaadiga

Ahh, ega see nii hull ka pole, its all about luck, mf aitab ainult mobsidelt rohkem Rare kätte saada.
Imo.. kui sa suudad maailma 5 stacksiga kiirelt labi joosta ja mobsid tappa.. ja saad paari tunniga 4-5 kotitäit kaupa.
on parem, kui 200jase MF'iga 2 tundi mõnda dungeoni tappa ja saada 2 kotitäit kaupa.

aga see on minu arvamus, kes teab kas see õige ka on.
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 04.07.2012 07:02:50 vasta tsitaadiga

Hennu7o2 kirjutas:
ottf kirjutas:
ma millegipärast hirmsasti arvan, et asi ei ole ainult meis

http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii

Nii hea on seda user ratingu skoori vaadata ja võrrelda kriitikute omadega icon_razz.gif

Metacritic kopp.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2012 07:05:49 vasta tsitaadiga

Arvestades seda loot süsteemi, on alati parem saada 5 kotitäit kaupa, sa saad ju random lvl itemi, random stattidega, rohkem kama, suurem võimalus ka millegiks kasulikuks
Me kõik ju oleme näinud itemeid ala wand with 200+str.
Ise viimasel ajal ainult Act 1 farminud buffitult üle 200 mf, ei tunne mingit vajadust gear swappi järgi, neid kollaseid tuleb nagu seeni pärast vihma, muidugi healjuhul 100 üks on ka miskitpidi kasulik
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 04.07.2012 07:08:28 vasta tsitaadiga

aga pole fun pelada act 1te, kui sõidad silmad kinni üle icon_razz.gif
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2012 07:30:55 vasta tsitaadiga

Aga kes inferno puhul midagi funnist on rääkinud icon_biggrin.gif
IMO see mäng ongi niimoodi ülesehitatud, sa liigud aeglaselt, tehes sadu runne A1/2, kogudes geari ja pappi ja siis pärast sadu tunde arvad et nüüd olen valmis ja liigud vaikselt edasi
Eks ta maitseasi ole, endale selline aeglane progress istub väga hästi, 200h sisse pandud ja ei ole veel A3 liikunud, kuigi tõenäoliselt juba suudaks
Oleks ju eriti boring kui kõik 100 tunniga inferno Diablost üle sõidaks
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 04.07.2012 07:35:20 vasta tsitaadiga

Minu jaoks on selline meeletu grind kas või ühes kohas olnud heade mängude puhul alati lõbus.
Ka WoWis oli meelistegevus farmimine. Parim asi peale raidimist.

Aga võib-olla on see väike aasialane minus.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 04.07.2012 08:10:39 vasta tsitaadiga

Sulle ilmselt võiks teha sellise mapi kus keskel on kuusk ja sealt kuuse ümbert tulevad skeletonid maa alt välja... siis saad ümber selle joosta ja neid farmida mingi näiteks 500h jutti.... vahepeal lähed ostad ah-st omale geari juurde ja jätkad kuuse ümber jooksmist, aga noh nüüd lased selle skeletoni sutsuke kiiremini maha.....

good fun indeed!

icon_lol.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 04.07.2012 08:46:38 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
Sulle ilmselt võiks teha sellise mapi kus keskel on kuusk ja sealt kuuse ümbert tulevad skeletonid maa alt välja... siis saad ümber selle joosta ja neid farmida mingi näiteks 500h jutti.... vahepeal lähed ostad ah-st omale geari juurde ja jätkad kuuse ümber jooksmist, aga noh nüüd lased selle skeletoni sutsuke kiiremini maha.....

good fun indeed!

icon_lol.gif

AAAAAAAAAAAAAAAaaaaa... päris hästi diablo 3 sisu kokku võetud icon_smile.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.07.2012 08:52:25 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:

Sa D2 algusest peale ei mänginud või? Seal tehti täpselt samasuguseid asju. Imelik oleks midagi muud oodata olnud. Kui lõpuks saab kõik stabiilseks, siis antakse lisapakk välja ja tants läheb otsast peale. icon_smile.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.07.2012 09:19:35 vasta tsitaadiga

sukelduja, võiks arvata, et üks ettevõte, kes on teinud üsna mitu multiplayer mängu väga mitme expansioniga, võtab eelnevatest vigadest õppust... aga ei. liig optimistlik on blizzardilt seda oodata.
d2 fixid olid mu mäletamist mööda küll eelkõige balance fixid, mitte gameplay omad, ja mitte nii invasiivsed kui nüüd d3 alguses.

thargun, Azatris, grind gameplay juurde käib üks oluline asi - reward. see, mille pärast/nimel sa grindid. kui sa grindid sadu tunde ja ei saa mitte midagi, siis on asi katki.

muide, kas act2s edukalt grindimine eeldab tublit hulka mf-i? kui act1s dropib iga elite pack paar rare ja 5 stacki nv-ga 3-4, siis act2s dropib 5 stackiga 1e, paremal juhul 2. ilma dropib ainult magicuid :/

proovisin eile shieldiga dualwieldi asemel mängida. see ei toida mitte kuidagi. +25% armorit ja +15-20% resiste ei aita mitte midagi kui dam veidi üle 2k alla läks. see pisuke survival edge, mille muutus andis, ei ole piisav, et tunduvalt kiiremat mõrvimist tasakaalustada. ias vähenemine loh valguses ei olnud ka muidugi hea asi.

tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 04.07.2012 09:20:37 vasta tsitaadiga

londiste, aga ma grindin vaid tunnike-kaks päevas ja minu arust rewarde on küll. Grindin muidugi ka act I.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.07.2012 09:45:26 vasta tsitaadiga

Azatris, räägi, misasi ah-s müüb? või mis sul rewardid on?
endale vajaliku geari saamisse ma enam ei usu (kuigi ega selle vastu midagi poleks) ja kuigi reroll tundub hea ideena, ei viitsi ma teisi chare l60ni grindida.

act1st sõidan ma lihtsalt üle/läbi. act2s kipun elitede otsa ikkagi vahelduva eduga surema ja pean valgeid ringi joostes enne clearima. act3s lööb juba valgete mass mind pikema jututa kasti.
act2-act3 on hetkel sein lihtsalt püsti ees.

tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 04.07.2012 09:48:17 vasta tsitaadiga

Tõesti soovitan infernot hästi rahulikult võtta. Peale inferno diablo killi ei viitsi ma enam üldse sisse logida. Täielik huvi kaotus tekkis.
Nüüd ootan pvp patchi. thumbs_up.gif

tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 04.07.2012 09:50:47 vasta tsitaadiga

millal see pvp patch tuleb?

see on vist ainuke asi mis paneks mind d3 ikoonile klikkima...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Rebel_
HV kasutaja

sõnum 04.07.2012 10:11:55 vasta tsitaadiga

Olgu selle raskusega ja mängitavusega nagu on aga tehku vead korda lõpuks krt võtaks.
Tahaks peale tööd mängida tunnikese EI SAA: loe mingeid lolle vabandusi.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

sõnum 04.07.2012 10:25:30 vasta tsitaadiga

Arvestades, et mu gear on vaid 1-2 mil väärt, siis saadud paarisajatuhandesed dropid ja üksikud millised on üsna rewarding mu jaoks. Ma ei ole kunagi ootanud, et infernosse minnes hakkab iga päev miljonilisi armoreid droppima.
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 04.07.2012 10:36:48 vasta tsitaadiga

ise sai ka mingi 2 mil geeri investitud ja Act2 sai ära tehtud. Act3 enam nii meeldiv ei ole, et tuleb vist hakata järjekordselt miljoneid investeerima.

Kas Barbaril on mingi AllResi cap ka, millest pole väga mõtet üle minna ?
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 04.07.2012 10:43:26 vasta tsitaadiga

600 buffimata resistance piisab täielikult, et mäng läbi teha. LoH on asi, mida iga barb vajab.

Vähe OT, aga EUs just legaliseeriti digitaalsete mängude edasimüük. See tähendab, et mänguloojad peavad hakkama võimaldama klientidel mänge teistele kontodele kandmist. See hõlmab siis eelkõige blizzardit, origini, steami jms. Igati tervitatav uudis IMO, kuid peaks veel mingi tähtaja neile tootjatele välja käima, mis ajaks peab müümine meile võimaldatud olema. Surmkindel on, et mängude loojad sellest uudisest vaimustuses ei ole ja viivitavad asjaga viimase minutini.

http://www.eurogamer.net/articles/2012-07-03-eu-rules-publishers-cannot-stop-you-reselling-your-downloaded-games

viimati muutis Kristoferr 04.07.2012 10:46:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 267 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 218
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 04.07.2012 10:45:24 vasta tsitaadiga

Pagan, jälle maas. Eriti asine on muidugi "check server status" veateade - hetkel on vastavalt Blizzardi enda lehele server üleval.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 04.07.2012 10:54:13 vasta tsitaadiga

Mängu suurim fail on imo hoopis pidevalt maas olev AH ja hetkel maas olev server, ostan poest SP mängu ja ei saa seda mängida, sest mingit serverit ei suudeta püsti hoida thumbs_down.gif
Kommentaarid: 219 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 188
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 04.07.2012 11:22:49 vasta tsitaadiga

Jonnipunnidele, kes kuidagi hakkama ei saa icon_biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=NV-iuRMTr3Y&feature=autoplay&list=UU-9C9d1qDDzA2jdH53vSIuA&playnext=1
http://www.youtube.com/watch?v=JQsMKmVFH54&list=UU-9C9d1qDDzA2jdH53vSIuA&index=10&feature=plpp_video

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.07.2012 11:31:16 vasta tsitaadiga

kas te siis login screenil ei loe paremalt - neil on maintenance 6:00-12:00 meie aja järgi...

Taavi©, kui palju athene gear maksab? teiseks, reroll on sitt advice.

Azatris kirjutas:
Arvestades, et mu gear on vaid 1-2 mil väärt, siis saadud paarisajatuhandesed dropid ja üksikud millised on üsna rewarding mu jaoks. Ma ei ole kunagi ootanud, et infernosse minnes hakkab iga päev miljonilisi armoreid droppima.
ma olen saanud ühe dropi, mis müüs 400k eest, ülejäänud on mingi <40k kräpp. ka minu hetke gear on 1-2m maksma läinud, tegelik turuhind on tõenäoliselt suurem.
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 04.07.2012 11:31:55 vasta tsitaadiga

londiste, mis sa arvad, et ta on ostnud selle ? ikka mängides saanud icon_wink.gif
Janek99
HV kasutaja
Janek99

sõnum 04.07.2012 11:39:35 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:
ise sai ka mingi 2 mil geeri investitud ja Act2 sai ära tehtud. Act3 enam nii meeldiv ei ole, et tuleb vist hakata järjekordselt miljoneid investeerima.

Kas Barbaril on mingi AllResi cap ka, millest pole väga mõtet üle minna ?

hp aja sinna 50-60k kanti, resist 600-800, LOH 1k+, armor 10k kanti (enchantress armor buff) dps võiks ju olla kõrge aga 8-10k saab ilusti hakkama. Follower kindlasti enchantress tema buffid ja cc aitavad barbi palju palju.

Kasuta seda taktikat icon_biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=UrLeWqyhWAE&feature=g-all-u
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 04.07.2012 11:49:23 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=A-YKekEpFvs&list=UU-9C9d1qDDzA2jdH53vSIuA&index=22&feature=plpp_video ai blääd icon_biggrin.gif
Killer85
HV veteran

sõnum 04.07.2012 11:52:48 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
kas te siis login screenil ei loe paremalt - neil on maintenance 6:00-12:00 meie aja järgi...

Taavi©, kui palju athene gear maksab? teiseks, reroll on sitt advice.

Azatris kirjutas:
ma olen saanud ühe dropi, mis müüs 400k eest, ülejäänud on mingi <40k kräpp. ka minu hetke gear on 1-2m maksma läinud, tegelik turuhind on tõenäoliselt suurem.

Mind pani pigem hämmastama järjekordne "asjalik" error dialog Blizzi poolt.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 04.07.2012 12:00:59 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
http://www.youtube.com/watch?v=A-YKekEpFvs&list=UU-9C9d1qDDzA2jdH53vSIuA&index=22&feature=plpp_video ai blääd icon_biggrin.gif

see on ju fake... tüübil on tähelepanu vajadus lihtsalt..
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.07.2012 12:02:24 vasta tsitaadiga

Taavi© kirjutas:
londiste, mis sa arvad, et ta on ostnud selle ? ikka mängides saanud icon_wink.gif

kas sama tüüp ei ole mitte see, kes pidevalt raha/itemeid kerjab ja ilmselgelt ka tublisti annetusi saab?
+ tema mänguaeg on ilmselt pisut suurem kui normaalsed inimesed omale lubada saavad.

tagasi üles
Windscam
HV vaatleja
Windscam

sõnum 04.07.2012 13:22:28 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
Taavi© kirjutas:

see on ju fake... tüübil on tähelepanu vajadus lihtsalt..

See on suht old news ja asja point oligi selles, et see reaalselt fake ei olnud. Ma selle kohta ei tea, mis muu tema asjadega juhtus aga ilmselt kaotaski mõned jupid oma DH pealt ja selle pärast ta kerjaski fännidelt geari ning pmst sai kõik vajaliku 0 kuluga kätte icon_biggrin.gif. See pw paste username-i reale on/oli lihtne tulema, kui neid error message-d palju tuleb ja noh tema õnnetuseks ta streamis lihtsalt sel hetkel icon_biggrin.gif.
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 04.07.2012 13:29:35 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru ainult mida ta passima jäi sinna nõutult. Kohe bnetti parooli vahetama ja authenticatorit sisse lülitama...milles küss.
tagasi üles
Windscam
HV vaatleja
Windscam

sõnum 04.07.2012 13:31:55 vasta tsitaadiga

See juhtus veel siis, kui kõik serverid tükiks ajaks maha käisid ja noh seal hulgas bnet-i web keerati maha, et kõik paremini sisse logida saaks jms.
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 04.07.2012 14:01:25 vasta tsitaadiga

Esiteks on see old ning "hacked" osa on lihtsalt troll, kusjuures parooli näitamine ei olnud. Account lockitakse kui unknown IP-delt üritatakse sisse logida ning tõenäosus, et kui ~10k inimest üritavad ühe accoundiga sisse logida ja midagi "hackida" on täpselt 0.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Grayzag
HV kasutaja

sõnum 04.07.2012 14:15:05 vasta tsitaadiga

Leidsin päris kenad saapad, AHs midagi sarnast ei leidnud.
Keegi huvitatud on võib teada anda icon_biggrin.gif

thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2012 14:28:44 vasta tsitaadiga

No mis kuradi jutt see on et leia asju icon_eek.gif Okei mul võibolla liiga palju vaba aega käes ja teinekord lasen päevas kümmneid runne, aga mul siin üks tüüp ei ole 2k elite killegi veel, miskit 60+ tundi ainult mängitud ja juba leiab milliseid asju.
Ise eila tegin päeval miskit 3 runni, reward 10milli maksev xbow, üleeila miskit 10 runni, reward 10 milli maksvad bracersid+ paari milli eest muud pudipadi+ paar asja endale.
Minu jaoks grindimine pärast juuni hotfixi tõeliselt ägedaks muutuski
Ja kui A1 liiga raske siis leia mingi party ja farmi nendega, A1 runn võtab minul üksi alla tunni aega (see on miskit 20+ elitet+Butcher)
Natuke aega sisse panna ja küll ta hakkab tulema
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 04.07.2012 14:31:05 vasta tsitaadiga

Kristoferr, väga nice uudis thumbs_up.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
Grayzag
HV kasutaja

sõnum 04.07.2012 14:44:08 vasta tsitaadiga

thargun kirjutas:
No mis kuradi jutt see on et leia asju icon_eek.gif Okei mul võibolla liiga palju vaba aega käes ja teinekord lasen päevas kümmneid runne, aga mul siin üks tüüp ei ole 2k elite killegi veel, miskit 60+ tundi ainult mängitud ja juba leiab milliseid asju.
Ise eila tegin päeval miskit 3 runni, reward 10milli maksev xbow, üleeila miskit 10 runni, reward 10 milli maksvad bracersid+ paari milli eest muud pudipadi+ paar asja endale.
Minu jaoks grindimine pärast juuni hotfixi tõeliselt ägedaks muutuski
Ja kui A1 liiga raske siis leia mingi party ja farmi nendega, A1 runn võtab minul üksi alla tunni aega (see on miskit 20+ elitet+Butcher)
Natuke aega sisse panna ja küll ta hakkab tulema

Ega ma ilma sinuta vist poleks leidnud ka midagi ;D Runnid lähevad kõvasti kiiremini kui solo või mingi random partyga.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.07.2012 14:53:01 vasta tsitaadiga

thargun, mis xbow, mis bracersid, mis milline pudipadi? konkreetsed näited palun, aitäh.
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2012 15:09:43 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

aga palun

viimati muutis thargun 04.07.2012 15:26:17, muudetud 3 korda
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 04.07.2012 15:10:15 vasta tsitaadiga

jah, rarede nimed on just see, mida ma teada tahtsin.
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2012 15:28:41 vasta tsitaadiga

Mul ei ole sulle pilti aga xbow oli 1k dps, vähe dexi ja vit, 49 crit dämm+socket, bracersid olid 6 crit chance + muid statte, muu pudipadi ei mäleta, minu jaoks oli üllatus et nad üldse müüsid
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 04.07.2012 15:47:39 vasta tsitaadiga

thargun, liiga odavalt andsid ära bow icon_neutral.gif
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2012 15:55:58 vasta tsitaadiga

nende kuradi hindadega on jah nii ja naa, äkii tõesti odavalt, aga parem varblane pihus kui tuvi katusel
hetkel siin püüan müüa 2x1h xbowd kokku 30 milli eest, mõlemal 800+ lohhi+ ühel socket kah, mõlemad 800dps, varsti okstioon läbi, peab vist hind vähe alla võtma
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 04.07.2012 16:01:33 vasta tsitaadiga

thargun, küsi diablo foorumis ikka enne abi kui müüma hakkad ja ise asjast midagi ei tea
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2012 16:09:05 vasta tsitaadiga

ma küsisingi, soovitati müüa üks 9 milli, teine 17 milli, ma siis paningi ühel 5 milli bid 10 out, teisel 10 bid 20 out, eks näis kuidas läheb
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 294, 295, 296  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.