Võtsin asja G2st ligi ja õhtul vast jõuab natuke juba proovida ka.
Kui erinevatest kohtadest lugeda siis tundub selline unpolished gem hetkel, kus kriitikute arvates liialt puudusi, et mäng super oleks - aga neile fännidele kellele teema istub, nende jaoks on tegemist väga hea mänguga.
Kriba siis kindlasti veidi, kui oled mänginud sellise normaalse hulga aega. Mingi 5-10h või nii.
Ma ei ole küll veel väga kaugel ning täielikku üldpilti loomulikult omada ei suuda kuid võrreldes Age of Failiga on The Secret World Funcomi jaoks ikka hoopis midagi muud. Mäng on intelligentne ja šarmikas ning selle loonud meeskonna eelmised mängud nagu The Longest Journey kumavad igalt sammult läbi. Kellel on võimalus endale mäng hankida ja kellele pakub huvi kvaliteetne MMO täiesti uues kastmes, siis soovitan.
EDIT: nii, olen nüüd lasknud suurema osa viimasest ööpäevast ja tööle tuleb minna magamata. Mäng on väga hea
Ma sain closed betat ikka ~50-60h pelata ja relvade balanss oli ikka väga off kas nüüd on midagi paremaks tehtud.
On püssid ka viable mitte nii et swordiga aoed massiga maha ja püssiga nühid ühte mingi 2 minutit
Olen ka nüüd mõned tunnid mänginud ja esmamulje suht vägev. Atmosfäär ja story on kõik väga tasemel. Voice acting ka väga hea ja annab kenasti juurde. Eks taon veel edasi.
Hetkel veidi häirib ainult kombat süsteem, aga seda vast selle tõttu, et pole kunagi ühtegi MMO-d mänginudki. Ei oska leida seda moodust, kuidas mugavalt asju tappa. - Vägisi tunne nagu peaks kaks kätt klaveril hoidma, et saaks normaalselt ringi liigelda ja abiliteid kasutada. Samas on soov hiirega siiski ju pidevalt ringi vaadata ja muid menüü liikumisi teha.
Siinkohal tuleks vist korralik mitme nupuga hiir endale muretseda.
Launch trailer mängul muidu päris mõnus. Muusika on ühest heast soundtrackist ka võetud.
Tundub põnev. Plaan on võib-olla muuta jäädavalt kogu maailma. Mõned tegelased võivad oma lõpu leida ning questid, mis praegu kättesaadavad, võivad tulevikus ära kaduda ning nende asemel tuleb uut contenti - mis, küll sel hetkel mängima alustajale on lihtsalt tavaline content, aga old-timerile huvitav lisa.
Ma juba mõtlesin, et keegi ei mängigi. Masendavalt vähe vastukaja siin foorumis nii hea mängu kohta.
Ja see on alles algus. Tulevasi content/patch note lugedes on küll kerge boner juba. Seda ütlen küll, et ma pean võib-olla mänguaega veel ühe kuu ostma, sest enne ma vist praegust contenti läbi ei saa. Ja selleks ajaks on esimene update ka juba olemas.
Ise ikka alles Solomon Islandil. Alustasin hiljuti Blue Mountaini tegemist. Teised kaks ala kammisin nii läbi, kui võimalik ja vist ca. 100 questi tehtud.
Polaris Dungeon oli päris mõnus. Final Boss'i juures saime oma lambi kambaga ikka paar korda sahtlisse, aga tegime siiski lõpuks ära. Tra ma pole varem MMO-sid mänginud ja ma enda arust pakkusin end osaliseks Healeriks. My Ass, minu healid suutsid läbi häda tanki elus hoida.
Aga ei, lõbus. Varsti peaks teist dungeoni ka proovima, aga ma leveldan ja gearin end veidi kõrgemaks, kui sobilik. Lambi tüüpidega mängides pole erilist lootust väga min. sobiliku varustuse ja skillidega sinna ronida. Teamwork saab kusine olema ja saab lihtsalt arvatavasti lutti.
Nojah se selline mäng juba, et retardid hakkama ei saa ja siis ongi mõngus normaalse seltskonanga mängida. Aga 200euri mul küll välja käia pole. Toksiks heameelega, väga huvitavad ülesanded ikka seal.
Mitu serverit asjal on üldse hetkel. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
1 server ainult. Jagatud erinevateks dimensioonideks, et mängijate baas ära jagada. Kuid iga tegelane võib vabalt liikuda dimensioonide vahel, seega piiranguid pm. pole. Igaüks võib teha kuhu dimensiooni tahavad ja ikka koos mängida, kui soovi on. Tuleb vaid sõber samasse dimensiooni kutsuda ja asi vask.
Dimensioonides muid erinevusi pole peale selle, et mängijatebaas on kas rohkem ühte keelt rääkiv, või siis RP (Role-play) suunitlusega.
Keegi mingit free triali asja saab visata ?
Lugesin kuskilt välja, et kes juba mängijad ja maksavad neil see võimalus olemas.
Ei leidnud netis kuskil free triali esimese 5 minuti otsimisega.
Keegi mingit free triali asja saab visata ?
Lugesin kuskilt välja, et kes juba mängijad ja maksavad neil see võimalus olemas.
Ei leidnud netis kuskil free triali esimese 5 minuti otsimisega.
Iga mängu ostnu sai ainult ühe 24 tundi kestva kutse, mida saata sõbrale.
Kaugel keegi muidu on? Mis faction? Mis lähenemisi kasutate?
Ise siis Templar, rank 6 vist hetkel. Qlvl on 6. Solomon Island on põhimõtteliselt läbi saamas. Jooksen veel ringi ja otsin side-queste ja mõni suurem quest veel tegemisel. 121 questi hetke seisuga tehtud. Pakun, et 10 tükki peaks veel leidma vähemalt. Kuid eks lampi otsimine alati tulemuseni ei vii. Kaardid piisavalt suured ja teinekord väga lambi kohtades mingi pisem quest kuskilt nurga taga vms.
Skillidest läksin Püstolite peale välja, mingi hetk proovisin Blade, ei istunud. Siis Elementalism, ka polnud väga minu teema. Nüüd siis võtsin juurde Blood magic ja sealt ühte teist huvitavat kasutan.
Üldiselt tundub, et suhteliselt kesiselt funktsioneeriv build hetkel ja pole päris arukalt skille valitud. (kui ei tea, siis ei tea ja training-roomi ka joosta ei viitsi pidevalt. Esmakordse contenti läbimise jaoks pole IMO mõtet niiväga tõmmelda ka ning tulevikus saad niikuinii kõik skillid kätte). Hetkel siis on plaan selline, et kasutan püstolite puhul skille, mis võimaldavad multi-shot'e stabiilselt teha. Ehk iga ability on põhimõtteliselt mitme-hitiga asi. Passivite alt on pandud, et kõik criticalid, penetrationid healivad. Lisaks iga critical tekitab afflictioni vastasele, mis talle siis dammi teeb, lisaks annab see mulle veel healingut sama-aegselt. Iga critical ja penetration omakorda suurendab crit ja pen. ratingut. Seega on pm. kogu fight erinevad healingud mul peal ja vastasel affliction.
Samuti on kõik rünnakud Focus attackid, mis omakorda healivad mind ja teevad veelgi rohkem criticale.
Ehk plaan on minna välja sellise suhteliselt OK DPS-i peale välja, mis sama-aegselt healib kas mind või defensive targetit, lisaks on skille millega saan korraga mitu vastast mugavamalt küpseks teha.
Solo mängides on suht hea ning Dungeonites madistades on võimalik Support rolli päris hästi teostada.
Igastähes praegu on buildi efektiivsus kõvasti geari taga kinni kuna pole veel sobivat kompotti leidnud, kus iga tükk toetaks ideaalselt. Kipub kohati selline liiga laialivalguv olema.
Eks ma vaikselt craftin ja proovin asja arendada. Kuid arvatavasti enne Q10-ni jõudmist ideaalsesse olukorda ei jõuagi kuna contenti läbimine on kiirem, kui varustuse optimiseerimine.
Lõbus on igal juhul kuna tegelase arendamisel lõputult võimalusi. Kui ikka 500 skilli valida, millest väga suur osa on vabalt kasutatavad passivid, mis ei sõltu relvast siis mnjah. Mul niigi juba 4-st erinevast treest võetud passiveid läbisegi ja väga lahe.
Soojalt soovitan proovida, kellel vähegi huvi on. Viimase aja "suurtest" MMOdest (mh SWTOR, TERA, GW2) on TSW ainuke, mis mulle piisavalt meeldis, et osta ja subscribeda. MMO ajudega inimestele.
Soojalt soovitan proovida, kellel vähegi huvi on. Viimase aja "suurtest" MMOdest (mh SWTOR, TERA, GW2) on TSW ainuke, mis mulle piisavalt meeldis, et osta ja subscribeda. MMO ajudega inimestele.
Proovin ära.
See "ajudega inimestele" väljend on paljulubav.
Swotor jättis küll "Meh" mulje.
Olen proovinud paari teist ka, aga seni pole midagi head MMO rindel minu jaoks olnud. Tekstipõhine MUME (mud) siiani parim, mida nn MMO vallas mänginud ja legendaarne DAoC ainus pildiga MMO, mis hea olnud minu jaoks.
Nod32 viskas artikli alloleva download lingi peale alerti, et tegemist mingi trooja conduit viirusega Arvatavasti false-positive, aga kummaline sellegipoolest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.