Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Secret World märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
morx
HV vaatleja

sõnum 04.07.2012 07:02:47 vasta tsitaadiga

Mäng on nüüd ametlikult väljas. Kas siit eestlasi ka mõnes serveris on esindatud? :p
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.07.2012 22:05:01 vasta tsitaadiga

Must read blogi kõigile fännidele: http://yokaiblog.wikidot.com/

Võtsin asja G2st ligi ja õhtul vast jõuab natuke juba proovida ka.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 07.07.2012 22:31:10 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Must read blogi kõigile fännidele: http://yokaiblog.wikidot.com/

Võtsin asja G2st ligi ja õhtul vast jõuab natuke juba proovida ka.

Kui erinevatest kohtadest lugeda siis tundub selline unpolished gem hetkel, kus kriitikute arvates liialt puudusi, et mäng super oleks - aga neile fännidele kellele teema istub, nende jaoks on tegemist väga hea mänguga.

Kriba siis kindlasti veidi, kui oled mänginud sellise normaalse hulga aega. Mingi 5-10h või nii. icon_cool.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 09.07.2012 10:26:10 vasta tsitaadiga

Ma ei ole küll veel väga kaugel ning täielikku üldpilti loomulikult omada ei suuda kuid võrreldes Age of Failiga on The Secret World Funcomi jaoks ikka hoopis midagi muud. Mäng on intelligentne ja šarmikas ning selle loonud meeskonna eelmised mängud nagu The Longest Journey kumavad igalt sammult läbi. Kellel on võimalus endale mäng hankida ja kellele pakub huvi kvaliteetne MMO täiesti uues kastmes, siis soovitan.

EDIT: nii, olen nüüd lasknud suurema osa viimasest ööpäevast ja tööle tuleb minna magamata. Mäng on väga hea icon_smile.gif thumbs_up.gif

EDIT 2: must-have saidid on http://yokaiblog.wikidot.com/guides:build-mechanics ning http://tswguides.blogspot.com/
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.07.2012 10:32:22 vasta tsitaadiga

Ma sain closed betat ikka ~50-60h pelata ja relvade balanss oli ikka väga off kas nüüd on midagi paremaks tehtud.
On püssid ka viable mitte nii et swordiga aoed massiga maha ja püssiga nühid ühte mingi 2 minutit
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 13.07.2012 00:06:04 vasta tsitaadiga

Olen ka nüüd mõned tunnid mänginud ja esmamulje suht vägev. Atmosfäär ja story on kõik väga tasemel. Voice acting ka väga hea ja annab kenasti juurde. Eks taon veel edasi.

Hetkel veidi häirib ainult kombat süsteem, aga seda vast selle tõttu, et pole kunagi ühtegi MMO-d mänginudki. Ei oska leida seda moodust, kuidas mugavalt asju tappa. icon_biggrin.gif - Vägisi tunne nagu peaks kaks kätt klaveril hoidma, et saaks normaalselt ringi liigelda ja abiliteid kasutada. Samas on soov hiirega siiski ju pidevalt ringi vaadata ja muid menüü liikumisi teha.
Siinkohal tuleks vist korralik mitme nupuga hiir endale muretseda. icon_razz.gif

Launch trailer mängul muidu päris mõnus. Muusika on ühest heast soundtrackist ka võetud.

Link

Edit:

Esimese suurem update juba planeeritud ning sellest ja tulevikust veidi ka lähemalt.

http://www.rockpapershotgun.com/2012/07/12/a-sneaky-glimpse-at-the-secret-worlds-july-update/

Tundub põnev. Plaan on võib-olla muuta jäädavalt kogu maailma. Mõned tegelased võivad oma lõpu leida ning questid, mis praegu kättesaadavad, võivad tulevikus ära kaduda ning nende asemel tuleb uut contenti - mis, küll sel hetkel mängima alustajale on lihtsalt tavaline content, aga old-timerile huvitav lisa.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.07.2012 11:14:27 vasta tsitaadiga

Lasin viieni hommikul. Vastikult hea mäng icon_neutral.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.07.2012 14:03:41 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Lasin viieni hommikul. Vastikult hea mäng icon_neutral.gif

Ma juba mõtlesin, et keegi ei mängigi. Masendavalt vähe vastukaja siin foorumis nii hea mängu kohta. icon_eek.gif

Ja see on alles algus. Tulevasi content/patch note lugedes on küll kerge boner juba. Seda ütlen küll, et ma pean võib-olla mänguaega veel ühe kuu ostma, sest enne ma vist praegust contenti läbi ei saa. Ja selleks ajaks on esimene update ka juba olemas. icon_lol.gif

Ise ikka alles Solomon Islandil. Alustasin hiljuti Blue Mountaini tegemist. Teised kaks ala kammisin nii läbi, kui võimalik ja vist ca. 100 questi tehtud. icon_cool.gif

Polaris Dungeon oli päris mõnus. Final Boss'i juures saime oma lambi kambaga ikka paar korda sahtlisse, aga tegime siiski lõpuks ära. Tra ma pole varem MMO-sid mänginud ja ma enda arust pakkusin end osaliseks Healeriks. My Ass, minu healid suutsid läbi häda tanki elus hoida. icon_lol.gif

Aga ei, lõbus. Varsti peaks teist dungeoni ka proovima, aga ma leveldan ja gearin end veidi kõrgemaks, kui sobilik. Lambi tüüpidega mängides pole erilist lootust väga min. sobiliku varustuse ja skillidega sinna ronida. Teamwork saab kusine olema ja saab lihtsalt arvatavasti lutti.
tagasi üles
sten260
HV kasutaja

sõnum 24.07.2012 15:17:00 vasta tsitaadiga

Oleks sellel free trial prooviks ära, aga ei julge osta kohe ,sest ei taha jälle ora otsa lennata (SWTOR) icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.07.2012 15:55:09 vasta tsitaadiga

sten260 kirjutas:
Oleks sellel free trial prooviks ära, aga ei julge osta kohe ,sest ei taha jälle ora otsa lennata (SWTOR) icon_smile.gif

TOR on lapselelu võrreldes Secret Worldiga. Mõtlen täiesti lifetime subi peale.

Scarti kvaliteetMMO-tempel garanteerib icon_razz1.gif
tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 24.07.2012 18:07:32 vasta tsitaadiga

Nojah se selline mäng juba, et retardid hakkama ei saa ja siis ongi mõngus normaalse seltskonanga mängida. Aga 200euri mul küll välja käia pole. Toksiks heameelega, väga huvitavad ülesanded ikka seal.
Mitu serverit asjal on üldse hetkel.

DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 24.07.2012 18:27:11 vasta tsitaadiga

kui Scart juba Tätte-topeltgarantii annab siis peab ju hea olema.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 24.07.2012 18:35:58 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
sten260 kirjutas:

TOR on lapselelu võrreldes Secret Worldiga. Mõtlen täiesti lifetime subi peale.

Scarti kvaliteetMMO-tempel garanteerib icon_razz1.gif

seda nüüd küll tihti ei näe... sedasi tuleb endalgi isu ära proovida.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 24.07.2012 18:40:54 vasta tsitaadiga

scarface kirjutas:

Mitu serverit asjal on üldse hetkel.

1 server ainult. Jagatud erinevateks dimensioonideks, et mängijate baas ära jagada. Kuid iga tegelane võib vabalt liikuda dimensioonide vahel, seega piiranguid pm. pole. Igaüks võib teha kuhu dimensiooni tahavad ja ikka koos mängida, kui soovi on. Tuleb vaid sõber samasse dimensiooni kutsuda ja asi vask. icon_smile.gif
Dimensioonides muid erinevusi pole peale selle, et mängijatebaas on kas rohkem ühte keelt rääkiv, või siis RP (Role-play) suunitlusega.

Suht hea süsteem.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.07.2012 18:53:40 vasta tsitaadiga

Lisaks see, et Cabalis ehk guildis saavad olla kõiki erinevate dimensioonide ühe factioni mängijad. Ei pea olema "ühes serveris".
tagasi üles
Sleeper
HV vaatleja

sõnum 25.07.2012 14:52:52 vasta tsitaadiga

Cabalitest rääkides - mitu eestlast on kogunenud Amenta nimelisse templarite cabalisse. http://chronicle.thesecretworld.com/cabal/Amenta
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 25.07.2012 19:31:59 vasta tsitaadiga

Keegi mingit free triali asja saab visata ?
Lugesin kuskilt välja, et kes juba mängijad ja maksavad neil see võimalus olemas.
Ei leidnud netis kuskil free triali esimese 5 minuti otsimisega.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.07.2012 20:08:51 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
Keegi mingit free triali asja saab visata ?
Lugesin kuskilt välja, et kes juba mängijad ja maksavad neil see võimalus olemas.
Ei leidnud netis kuskil free triali esimese 5 minuti otsimisega.

Iga mängu ostnu sai ainult ühe 24 tundi kestva kutse, mida saata sõbrale.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 26.07.2012 23:25:37 vasta tsitaadiga

Kaugel keegi muidu on? Mis faction? Mis lähenemisi kasutate?

Ise siis Templar, rank 6 vist hetkel. Qlvl on 6. Solomon Island on põhimõtteliselt läbi saamas. Jooksen veel ringi ja otsin side-queste ja mõni suurem quest veel tegemisel. 121 questi hetke seisuga tehtud. Pakun, et 10 tükki peaks veel leidma vähemalt. Kuid eks lampi otsimine alati tulemuseni ei vii. Kaardid piisavalt suured ja teinekord väga lambi kohtades mingi pisem quest kuskilt nurga taga vms. icon_biggrin.gif

Skillidest läksin Püstolite peale välja, mingi hetk proovisin Blade, ei istunud. Siis Elementalism, ka polnud väga minu teema. Nüüd siis võtsin juurde Blood magic ja sealt ühte teist huvitavat kasutan.

Üldiselt tundub, et suhteliselt kesiselt funktsioneeriv build hetkel ja pole päris arukalt skille valitud. (kui ei tea, siis ei tea ja training-roomi ka joosta ei viitsi pidevalt. Esmakordse contenti läbimise jaoks pole IMO mõtet niiväga tõmmelda ka ning tulevikus saad niikuinii kõik skillid kätte). Hetkel siis on plaan selline, et kasutan püstolite puhul skille, mis võimaldavad multi-shot'e stabiilselt teha. Ehk iga ability on põhimõtteliselt mitme-hitiga asi. Passivite alt on pandud, et kõik criticalid, penetrationid healivad. Lisaks iga critical tekitab afflictioni vastasele, mis talle siis dammi teeb, lisaks annab see mulle veel healingut sama-aegselt. Iga critical ja penetration omakorda suurendab crit ja pen. ratingut. Seega on pm. kogu fight erinevad healingud mul peal ja vastasel affliction.
Samuti on kõik rünnakud Focus attackid, mis omakorda healivad mind ja teevad veelgi rohkem criticale. icon_razz.gif

Ehk plaan on minna välja sellise suhteliselt OK DPS-i peale välja, mis sama-aegselt healib kas mind või defensive targetit, lisaks on skille millega saan korraga mitu vastast mugavamalt küpseks teha.

Solo mängides on suht hea ning Dungeonites madistades on võimalik Support rolli päris hästi teostada.

Igastähes praegu on buildi efektiivsus kõvasti geari taga kinni kuna pole veel sobivat kompotti leidnud, kus iga tükk toetaks ideaalselt. Kipub kohati selline liiga laialivalguv olema.
Eks ma vaikselt craftin ja proovin asja arendada. Kuid arvatavasti enne Q10-ni jõudmist ideaalsesse olukorda ei jõuagi kuna contenti läbimine on kiirem, kui varustuse optimiseerimine. icon_biggrin.gif

Lõbus on igal juhul kuna tegelase arendamisel lõputult võimalusi. Kui ikka 500 skilli valida, millest väga suur osa on vabalt kasutatavad passivid, mis ei sõltu relvast siis mnjah. Mul niigi juba 4-st erinevast treest võetud passiveid läbisegi ja väga lahe.
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 27.07.2012 00:59:18 vasta tsitaadiga

Sooviks tõesti kelleltki "buddy invite"i vmt, millega saaks mängu ära proovida, pange PMi icon_smile.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 27.07.2012 01:26:40 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:
Sooviks tõesti kelleltki "buddy invite"i vmt, millega saaks mängu ära proovida, pange PMi icon_smile.gif

Neid vist pole enam. Vähemalt, kui ma mängu ostsin siis ütles, et invite kestab ainult kuni 15-nda juulini. Aga ma pole muidugi lähemalt uurinud.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 29.07.2012 18:15:12 vasta tsitaadiga

http://www.thesecretworld.com/news/celebrate_the_first_live_month_of_the_secret_world

Tasuta weekend. Aeg proovida.
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 31.07.2012 08:44:24 vasta tsitaadiga

Soojalt soovitan proovida, kellel vähegi huvi on. Viimase aja "suurtest" MMOdest (mh SWTOR, TERA, GW2) on TSW ainuke, mis mulle piisavalt meeldis, et osta ja subscribeda. MMO ajudega inimestele. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 31.07.2012 15:35:09 vasta tsitaadiga

majestic kirjutas:
Soojalt soovitan proovida, kellel vähegi huvi on. Viimase aja "suurtest" MMOdest (mh SWTOR, TERA, GW2) on TSW ainuke, mis mulle piisavalt meeldis, et osta ja subscribeda. MMO ajudega inimestele. thumbs_up.gif

Proovin ära.
See "ajudega inimestele" väljend on paljulubav.
Swotor jättis küll "Meh" mulje.
Olen proovinud paari teist ka, aga seni pole midagi head MMO rindel minu jaoks olnud. Tekstipõhine MUME (mud) siiani parim, mida nn MMO vallas mänginud ja legendaarne DAoC ainus pildiga MMO, mis hea olnud minu jaoks.
tagasi üles
popcorn
Kreisi kasutaja

sõnum 31.07.2012 21:47:06 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
http://www.thesecretworld.com/news/celebrate_the_first_live_month_of_the_secret_world

Tasuta weekend. Aeg proovida.

Nod32 viskas artikli alloleva download lingi peale alerti, et tegemist mingi trooja conduit viirusega icon_rolleyes.gif Arvatavasti false-positive, aga kummaline sellegipoolest.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Secret World mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.