Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Anti
|
02.07.2012 14:06:20
|
|
|
kui raha ei ole takistus, miks sa üldse vanema mudeli ostu kaalud? Kas sa ise oled seda telefoni käega katsunud? Kui ei, siis tee seda. HinnaVaatluse wikinuuskurite põhjenduste-selgituste najal ma küll ühtegi ostu sooritada ei julgeks. Katsu ja proovi telefoni ise
viimati muutis Anti 02.07.2012 14:07:52, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
cirius
HV kasutaja

|
02.07.2012 14:06:56
|
|
|
Anti kirjutas: |
kui raha ei ole takistus, miks sa üldse vanema mudeli ostu kaalud? Kas sa ise oled seda telefoni käega katsunud? Kui ei, siis tee seda. HinnaVaatluse wikinuuskurite põhjenduste-selgituste najal ma küll ühtegi ostu sooritada ei julgeks. Katsu ja proovi telefoni ise  |
Saingi katsuda, EMT poes on aparaat olemas aga ainult kapist ilma akuta vaatamiseks, sisselülitada pole saanud ja tarkvara poolest pole õrna aimu, kuna see oleks esimene nutitelefon alles.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
02.07.2012 14:07:29
|
|
|
no tarkvara osas on asi nii või naa vingem, kui S2. Küsimus ongi selles füüsilises suuruses ju tegelikult. Või ei?
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
cirius
HV kasutaja

|
02.07.2012 14:30:33
|
|
|
Anti pmst on sul õigus, kui aus olla siis tundus liiga suur ja õrnake, aga kas see ka tõele vastab.
Päevakest taskus ja kiiret helistamist ja vastuvõtmist autos istudes, teksade taskust õngitsemist proovida ei saa ju.
Pigem küsimus selles, kas keegi on pettunud uues S3-s et see ei vastanud kellegi ootustele ja hinna ja kvaliteedi suhtele.
Ja tegelikult tundub S2 kandiline disain isegi asjalikum, kui lutsusem S3.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
02.07.2012 15:35:35
|
|
|
Nüüdseks siis päev otsa põhjalikult seda telefoni näpitud ja omatud. Võin öelda, et jah tõesti kandiline disain on ilusam ning S3 võibolla alguses oma pikkusega tundub pisut harjumatu käes. Küll aga softi poolelt ei ole mittemidagi ette heita siiani töötab kõik nii nagu peab. Ka töötab see featuur mida väga reklaamiti, et saad endal video teiste asjade peale jooksma panna. Videot teeb aparaat minumeelest paremini kui S2 ning ka üleüldine responsivness on palju parem. Ekraan on suhteliselt samaväärne kui mitte pisut parem (resolutsioon igaljuhul parem). Ning need kes vinguvad, et võibolla pisut liiga tume vms. Palun pange brightness põhja siis saate aru kui hea ta tegelikult on. Suuruse kohta niipalju, et kui keegi arvab, et ei mahu taskusse ära vms siis eksite ta on küll suht lahmakas kuid kaaluklass tundub S2- ga suhteliselt sama.
Positiivse üllatusena avastasin eile õhtul, et kuna mul Philipsi telekas on võrgus siis telefon leidis ta kenasti üles ning sain otse üle wifi pilte telekasse kuvada!
Minu lihtlabane soovitus siis, et kui valid kas S2 või 3 siis kindlasti S3- eriti kui raha pole takistuseks.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
02.07.2012 16:52:15
|
|
|
Täna oli hoopis noormees
Aga sai käes hoitud lõpuks seda S3 telefoni. Laius oleks nagu sama mis S2, pikem lihtsalt. Mulle oli juba S2 pisut ebamugav ja see lisandunud pikkus eriti mugavamaks kasutamist ei teinud. Android ja eriti see touchwiz paras segapundar ka, päris keeruline oli esmalt
Aga ekraan tundus kena, lähedalt ei uurinud, kuid ikoonid olid ilusad ja erksad, ekraaniruumi jagus korralikult brauseris jne.
Kiirus kasutamisel mingit erilist elamust ei tekitanud, S2 sama hea kui just mingi über poweruser pole (kuigi ei kujuta ette mis asju telefonis teha saab, mis nelja tuuma vajaks). Ise ei ostaks ja ammugi siis ei vahetaks S2 selle vastu, kui S2 veel alles oleks. Vb see minu kiiks, aga see telefon ikka jube näotu, ei suudaks kuidagi kalli raha eest nii koledat asja osta
Kuigi oma suuruse kohta oli kerge küll ja kätte istus paremini kui kandiline ja kohati järskude nurkadega S2, aga ühe käega kasutamiseks ebamugav.
Kui peaksin oma raha panema kas S2 või S3 peale, siis ilmselt ostaks S2...hinnavahe otsustab asja ära minu jaoks. S3 asemel vaataks muidu teist lahmakat - HTC One X, selle telefoniga kannataks androidi kasutada küll, HTC Sense UI ka päris kena.
Minu soovitus oleks, et hoia mõlemat käes, kasuta neid natuke ja vaata kumb on mugavam sinu jaoks, kumb rohkem meeldib ja kas ilusam ekraan teeb tasa selle suurema pikkuse. Üsna subjektiivne asi see telefoniost, peab ikka endale ka meeldima. Mingeid näitajaid lugema jääda, siis ei pruugi üldse seda saada, mis tahad.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
cirius
HV kasutaja

|
03.07.2012 10:15:31
|
|
|
Alguses olin üldse iphone usku ja arvestasin sellega, nüüd olen aga kuulnud virinaid kehvalevi ka. 3G levikohta samuti ruumis pidavat Wifi nõrk olema, kõik see tegi veidi ebausklikuks selle asja suhtes.
Seega on ikkagi Samsung õhus eks peab jah põhjalikumalt minema Kristiinesse ja mudima veidi mõlemat masinat.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vici
HV kasutaja
|
03.07.2012 10:52:24
|
|
|
Kasutan ka nüüd s3me,nuriseda võiks ainult aku kohapealt,wifi 3G sees ja öö jooksul 8 tunniga imeb 15 prossa akut ära,samas kasutan iphone 4s ja see võtab vaid samamodi ootel 1-2 prossa ära.iphone 4s-ga ja varasemate 4ja ja 3gs mudelitega pole mina kordagi levi kadumist märganud,sama nüüd ka galaxy s3mega sellist probleemi pole.kuigi nädal alles kasutanud ka,aga loodan et sellist probleemi pole ega tuleAutomaatne valgustus on jah jube kehvake,ainult pimedas kasutamiseks,päeval tuleb ikka maksimumi peale keerata siis on pilt kena,aga valges päikse käes pole ka kahjuks eriti hästi ekraani näha.Üldiselt norm telefon,ekraan on hea suurusega ja käes ei istugi kõige hullemini oma suuruse kohta.Ise ostsin valge mudeli,sest sinist lihtsalt polnud veel müüa.Disain suurt midagi ei ütle,aga midagi hullu ka nüüd pole,nagu ikka kõik samsad sellised õhuke plastik,aga vähemalt käes ei nagise.
|
 |
ylovoitka
HV kasutaja

|
03.07.2012 12:36:34
|
|
|
Pärast nädalat kasutamist olen täheldanud responsivnessis väikeseid häireid, mis aegajalt ilmnevad. Näiteks kui telefon aktiveerida, siis avaekraani lainetus vahel jõnksutab. Kui teha selline liigutus, et avada kontaktid ja kohe paremas servas oleva tähestiku peal sõrm alla libistada, siis kulub lagimisele mõnikord kuni sekund.
Paljudes rakendustes toimub listide kerimine ikkagi õrnalt jõnksutades.
Ma olen veendunud, et paljud ei paneks neid minu kiikse tähelegi- aga fakt on see, et nad on seal.
Üldiselt on ikkagi väga hea klots
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ROTAX
HV vaatleja
|
03.07.2012 14:51:57
|
|
|
SIII me ei oma, aga kaalumisel oli osta. No mulle ei istunud kohe üldse välimus. Ei suutnud endale meeldivaks vaadata, kuidas ka ei proovinud. SII oli nagu liiga väike ja siis tuligi Galaxy Note koju Pole nii suur midagi, harjub kiirelt ära ja kiidetud IPhoniga võrreldes - ühega surfad (telefoni kohta) normaalselt internetis ja teisega nagu läbi lukuaugu! Selle kandi pealt, kui välimus vastuvõetav,siis SIII või mõni muu suurema ekraaniga nutikas.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kulutaja
HV vaatleja
|
03.07.2012 17:09:12
|
|
|
ROTAX kirjutas: |
SIII me ei oma, aga kaalumisel oli osta. No mulle ei istunud kohe üldse välimus. Ei suutnud endale meeldivaks vaadata, kuidas ka ei proovinud. SII oli nagu liiga väike ja siis tuligi Galaxy Note koju Pole nii suur midagi, harjub kiirelt ära ja kiidetud IPhoniga võrreldes - ühega surfad (telefoni kohta) normaalselt internetis ja teisega nagu läbi lukuaugu! Selle kandi pealt, kui välimus vastuvõetav,siis SIII või mõni muu suurema ekraaniga nutikas. |
ära igaksjuhuks ipadiga proovi surfata, võid kahetsema hakata note ostu
|
|
tagasi üles |
|
 |
Väikemees
HV kasutaja

|
03.07.2012 23:37:38
|
|
|
kulutaja, Parem võib olla aga lõpuks ikkagi üks on telefon ja teine tahvelarvuti
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
04.07.2012 09:17:52
|
|
|
Väikemees kirjutas: |
kulutaja, Parem võib olla aga lõpuks ikkagi üks on telefon ja teine tahvelarvuti  |
Alguseks siiski, mitte lõpuks. Õige pea kolib see latakas ikkagi kuskile seljakotti ja kõrva äärde jääb vaid HF.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
cirius
HV kasutaja

|
04.07.2012 10:52:39
|
|
|
rex kirjutas: |
Väikemees kirjutas: |
kulutaja, Parem võib olla aga lõpuks ikkagi üks on telefon ja teine tahvelarvuti  |
Alguseks siiski, mitte lõpuks. Õige pea kolib see latakas ikkagi kuskile seljakotti ja kõrva äärde jääb vaid HF. |
Nii ta on jah, endalgi ühel tuttaval HF kõrvas ja SMG tab kotis.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ROTAX
HV vaatleja
|
04.07.2012 12:23:58
|
|
|
Siis ju mure lahendatud! Tahad telefoni, osta IPad!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kulutaja
HV vaatleja
|
05.07.2012 03:08:07
|
|
|
sai siis htc one s kõrvale emt netipoest gs3 võetud, et nagu painajast vabaneda ja katsetada, kas on hea ja kas oleks tahtmine vahetada gs3 htc one s vastu ära.
ainuke eelis, mis gs3 omab, on sd kaardi pesa.
imelik on sgs3 kukeaabitsa fonti vaadata, samas kui htc-l on väga viisakas, lausa peenutsevalt shikk ui, või kuda seda nimetada.
igatahes on sgs3 omanikest siiralt kahju.
aeglasem kui hos, suur kolakas ja rõvedalt koleda kasutajaliidesega, mis ei kannata htc sensiga kuidagi moodi võrrelda.
Häbi, Samsung!
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.07.2012 10:02:40
|
|
|
see oli vist esimene yleni negatiivne kommentaar.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
05.07.2012 10:47:09
|
|
|
kulutaja kirjutas: |
sai siis htc one s kõrvale emt netipoest gs3 võetud, et nagu painajast vabaneda ja katsetada, kas on hea ja kas oleks tahtmine vahetada gs3 htc one s vastu ära.
ainuke eelis, mis gs3 omab, on sd kaardi pesa.
imelik on sgs3 kukeaabitsa fonti vaadata, samas kui htc-l on väga viisakas, lausa peenutsevalt shikk ui, või kuda seda nimetada.
igatahes on sgs3 omanikest siiralt kahju.
aeglasem kui hos, suur kolakas ja rõvedalt koleda kasutajaliidesega, mis ei kannata htc sensiga kuidagi moodi võrrelda.
Häbi, Samsung! |
Puhtalt maitse asi! Minule näiteks ei meeldi HTC sense.
Ja kuna võrdluseks läks siis võiksid välja tuua need asjad mis on GS3-l aeglasemad kui HTCOS.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kulutaja
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
tiitise
HV kasutaja
|
05.07.2012 11:48:31
|
|
|
Ja mida need testid siis näitavad? Mõnel inimesel annab S2 kuskil ~4600 punni kas siis one s ja s3 on kehvemad kui s2?
Lootsin ikka kuulda reaalses kasutuses ilmnenud aeglust võrreldes htc telefoniga. Juhul kui seda ei ilmnenud siis sinu jutt aeglusest on "hülge möla".
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
cirius
HV kasutaja

|
05.07.2012 12:59:37
|
|
|
tiitise kirjutas: |
Ja mida need testid siis näitavad? Mõnel inimesel annab S2 kuskil ~4600 punni kas siis one s ja s3 on kehvemad kui s2?
Lootsin ikka kuulda reaalses kasutuses ilmnenud aeglust võrreldes htc telefoniga. Juhul kui seda ei ilmnenud siis sinu jutt aeglusest on "hülge möla". |
Tuleb vist S2 ära osta ja eluga rahulikult edasi minna...
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ROTAX
HV vaatleja
|
05.07.2012 13:32:19
|
|
|
Aga IPad S2 mulle välimuselt meeldib, aga neti kasutuseks (minu jaoks) liiga tillu.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
cirius
HV kasutaja

|
05.07.2012 13:43:36
|
|
|
ROTAX kirjutas: |
Aga IPad S2 mulle välimuselt meeldib, aga neti kasutuseks (minu jaoks) liiga tillu. |
Sellega ei saa ju helistada :
Olulisuselt:
1. Helistamine
2. Meilindus
3. Surfamine
4. Fotokas
5. muud tilu-lilud
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
kulutaja
HV vaatleja
|
05.07.2012 16:25:20
|
|
|
sellest peaks piisama, kuna mõlemad on suht kiired, kuid hos on kiirem ja käes mugavam, see on kõige olulisem.
ma pole kulutanud oma elus vähemalt 4 miljonit eeki tehnika vidinate peale, et mitte valida parimat isendit.
kalevipoegadele millegi tõestamine liiga suures plaanis pole ka teab mis väljakutse
|
|
tagasi üles |
|
 |
|