praegune kellaaeg 19.06.2025 09:01:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Crocs
HV vaatleja

|
03.01.2009 23:53:02
|
|
|
Dominus kirjutas:
Runes of Magic imeb. Täispask. Ei soovita oma aega raisata sellega.
_______________________________________________________________________________________________________
Kas just nii hullusti, aga paras peavalu küll. Kolm päeva harjutan kätt. Kõige hullem on liikumine. Mingi jäme nool rammib maasse iga klikiga. Ja hullult takistusi ees, jooksed peaga vastu mäge, puid, või veel hullem mobe. Ja siis on matusekellad. Muidugi võimalusi on palju, ehk huvitavgi, kui selgeks saaks. Tulin just ArchLordist üle, seal mõnus liikumine, avarad kaardid, ja mis eriti meeldis, et sai väikese kaardi peal ka tegelast juhtida.Kuid mis teemasse puutub siis seda sorti mängud on mu lemmikud.
viimati muutis Crocs 04.01.2009 00:24:51, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
03.01.2009 23:57:24
|
|
|
RoM tundus olevat odav WoWi koopia. Liikumine ja kõik muu väga imelik. Igal klassil mingi teatud arv skille(väga vähe), valikuvõimalusi pole. Põmst jooksed ringi, tapad põrssaid 24/7.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mikiki
HV kasutaja

|
04.01.2009 00:01:35
|
|
|
Dominus kirjutas: |
RoM tundus olevat odav WoWi koopia. Liikumine ja kõik muu väga imelik. Igal klassil mingi teatud arv skille(väga vähe), valikuvõimalusi pole. Põmst jooksed ringi, tapad põrssaid 24/7. |
Njaa ega tasuta ei saagi midagi väga head, kui just ei otsi endale aasias tüdrukut/(poissi) ja ei armasta eriti sügavalt mingit anime teemat.
Shadowbane on vast tasuta mängudest praegu mängitavuse poolest kõige huvitavam, aga rahvast vähe seal nüüdseks vist.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crocs
HV vaatleja

|
04.01.2009 00:26:33
|
|
|
WOW- koopia? Kas ikka on, tõmbasin endale ka WOW demo. Jube imelikud võitlejad olid seal sünnilinnas, jooksevad aluspesu väel, ja muudkui hirnuvad, kuidagi kõhe tunne, nagu oleks hullumajja sattunud. Ja tegelased polnud eriti kenad. Muidugi minu arvates. Aga WOW-i mängijad ärge solvuge see 15 minuti stori, mida kogesin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
04.01.2009 00:38:59
|
|
|
Ah seal WoWis on tõesti pervareid ka kamaluga. Samas mulle näiteks see meeldis, sest ega isegi pervotsemisest sageli ära ei ütle nii online kui IRL
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
Crocs
HV vaatleja

|
04.01.2009 01:04:24
|
|
|
Lotharius kirjutas:
Ah seal WoWis on tõesti pervareid ka kamaluga. Samas mulle näiteks see meeldis, sest ega isegi pervotsemisest sageli ära ei ütle nii online kui IRL
_______________________________________________________________________________________________________
Nu jah, minu viga, elan oma rolli liiga sisse, ja usun, et üks maailma kurjuse käest päästja reputatsioon peab olema laitmatu. Aga lahe huumor, mängusõprade vahel, on teretulnud, ja maandab pingeid. See ongi see, mis mulle mängude juures kõige rohkem meeldib. 8)
-
|
|
tagasi üles |
|
 |
onufred
Kreisi kasutaja

|
04.01.2009 04:45:17
|
|
|
See mulle meeldibki et ta odav wowi koopia, hetkel mäng jah animatsioonid suht pasad ja heli veel hullem ja buge jagub ja kõrgemal lvlil queste väheks jääb, kuid nuh beta siiski ja asi areneb ja tasuta mängult ei saagi nõuda niipalju kui tasulistelt, igatahes tasuta mängu kohta on tulemas täitsa ok mäng
|
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
arvutisõber
HV veteran

|
02.07.2012 23:56:31
|
|
|
Kunagi kuskil mängufoorumi teemas tehti juttu ühest MMO-Rpg`st (graafika meenutas natuke Zelda 3-e), mille autoriteks olid mingid väga noored eestlased (osad neist vist 14 aastased).
On kellelgi selle mängu nimi meeles?
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
15.05.2013 10:15:17
|
|
|
Tere
Tahaks teada siinse rahva arvamust MMO'de ja F2P mängude kohta.
Kunagi headel aegadel sai mängitud selliseid mänge nagu World of Warcraft, Matrix Online (minu jaoks oli üldse esimene mmo, kahju, et neid ei toetanud nii suur firma kui bliz)
ja Age of Conan ( launchiga ja hypega läksin kaasa kuni lvl40ni, siis vajus asi ära)
Nüüd olles nädalakese mänginud Neverwinter online betat, tekkis taas huvi turul saadaval olevate MMO'de kohta.
Olen edasitagasi googeldanud nii "best mmo of all time", "best mmo of 2013", "best f2p mmo" jne.
Jõudsin aga ühes foorumis huvitava postituseni:
Spoiler 
Don't want to come off as a fanboy but I have played dozens of F2P mmo's, I also have been balls deep into Aion, SWTOR, Guild Wars, EVE, and WoW...nothing comes close to GW2, WoW, or Eve in the mmo department.
Any f2p mmo that someone says is better than those 3 titans is simply a matter of personal interest.
Took me some time to realize that F2P mmo's just don't provide the same experience as P2P ones, I use to ask this question all the time until I started losing interest in gaming and now only reserve time for gaming to exquisitely awesome titles...
Ja jõudsingi järeldusele, et tegelikult ma mängin arvutimängu elamuseks, mitte ajatäiteks.
Enamus neist F2P mängudest omavad mingil määral siiski farmville ja facebooki rahahooramise hõngu.
Loomulikul tahab developer kasu teenida, kuid sellest ei ole ju miskit halba kui küsid seda otse (bliz) või ühekordselt (gw2).
Neverwinterist ZENi laadne asjadega ninnunännutamine kaotab minu jaoks mängust igasuguse võlu.
Sama ütlen ka absoluutselt kõikide browseripõhiste mängude kohta, mis ei paku mulle lõpuks mitte mingisugust väärtust.
( Avastasin, et Anno 1404st tehti browseri mäng, sattusin vaimustusse, kuid avastasin oma suureks pettumuseks, et ka see on oma põhimõttelise olemusena teises kuues Farmville)
Googeldamise tulemusena võib üldistavalt kokku võtta(naljakas, et ka tolles postituses oli nii öeldud):
parimad mmo'd on wow, gw2 ja eve.
Kuna wow'st on mul lihtsalt kõriauguni siiber ja eve online mulle pinget ei paku(liiga slow) siis tundub, et Guild Wars 2 ongi alles jäänud ainus valik.
Ma otsin head mmo'd, millel pole farmville hõngu ja mis ei oleks wow ega ka selle kloon (rift, aion, insert other click to win games here)
Mulle ei meeldi enam tabiga selectimis ja hiirega attackimis mängud.
Ma usun, et wowilaadsete click to attack ja anatoomiliselt ebakorrektse naisfiguuride paljastamise aeg on möödas. (selline nimi nagu Scarlet Blade käis ka läbi... tule taevas appi)
Lihtsalt aitab sellest, et mängu ainus leivanumber tundub olevat see, et naistel on vähe armorit seljas ning mida parem armor, seda vähemaks seda jääb.
Neverwinteri combat mulle üldjuhul meeldib, kuid ma kardan, et oma Zen marketiga tõmbab mäng endale ruttu vee peale.
Ehk siis otsin mängu, mis ei tekitaks mulle iga hetk suurt himu ala: "aga ma maksan ju ainult ühe euro, siis saan selle kirstu lahti. Ja seal sees on ju suur nänn, mida mul tegelikult absoluutselt vaja ei ole!"
Küsimuse võib ka nii sõnastada: kas Guild Wars 2'le on üldse (päriselt)head konkurenti?
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
15.05.2013 10:33:23
|
|
|
GW 2 ei ole ju F2P, ostad mängu ja siis mängid.
Hetke parim f2p minu arvates on Neverwinter ja Path of Exile,
Neverwinter enamus ajast tundub nagu hea singel player mäng, sellest zen shopist võid südame rahuga mööda vaadata ja sa ei kaota midagi, kõik skillid, questid ja aread on ka tasuta saadaval.
Lähiajal on tulemas Firefall, Wildstar ja Marvel Heroes, kõik peaks tasuta olema, võivad vabalt nii GW 2-le kui NW-le konkurentsi pakkuda.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
15.05.2013 10:35:00
|
|
|
Võid proovida The Secret World'i. Üks omanäolisemaid. Pole nö. klasse, mängi nii kuidas tahad. Storyline on vägev, äärmiselt läbi mõeldud ja põhjalik. Kogu atmosfäär on tegija. Lisaks on mängu sisse ehitatud näiteks eraldi browser, et saad mängu sees netilehtedel käia - vaja on seda näiteks keeruliste questide lahendamiseks ja ongi nii ette nähtud.
Mäng oli alguses P2P standardmudeliga, kuid kuna tegemist suht nišitootega siis ei olnud player base piisavalt suur, et seda mudelit toetada. Nüüd on Buy once, player forever nagu Guild Wars. Võimalik ka subscribida, kus maksja saab lihtsalt hunniku kosmeetilise nänni jaoks raha ja XP boonuseid vms, mis mängu balanssi ei riku.
Spoiler 
http://www.thesecretworld.com/
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
15.05.2013 12:02:50
|
|
|
Tänud kiirete vastuste eest!
Secret Worldi soovitused tulid ka paraleelselt facebookis, et ilmselt tuleb see käsile võtta.
Samuti proovin ära ka Path of Exile, mitmes kohas silma hakanud.
GW2 pay once ei häiri sellepärast, et sõpradel juba on( ei pea neid meelitama uut mängu ostma)
Proovisin ka käima panna sellist asja nagu Tera... biiig no no no, liiga wowi kloon ja karakterite välimused aeti mõne kolme x'ga lõppeva agentuuri modellidega segamini vist...
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
15.05.2013 12:14:42
|
|
|
guild wars 2. saad päris odavalt mängu kätte. samas iga mmo puhul on olemas "täida aega" element ehk korduvaid elemente... ehk grindi. IGAS!
soovitan guild wars 2'te. olen rääkinud mängu vigadest ja plussidest gw2 teemas, kui leiad selle postituse/need postitused üles, saad päris hea ülevaate.
Lisaks gw2 kohta toon välja ühe teguri, millest ka gw2 teemas rääkisin. nimelt on mängus turg (auctionhouse), kus saab asju mängusisese raha eest osta/müüa. samas on mängus ka valuuta "gem" (vist oli õige nimi?), mida saab päris raha eest osta, aga mida saad mängus ka kulla eest osta ja igasuguseid lisahüvesid sellega soetada (stiilis... kosmeetilisi pette, kes tatsavad kaasa, kontole mingeid lisasid jms.
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Gem_Store
Jutu point. Gemide eest saab gw2'es kraami, mida kulla eest osta ei pruugi saada, aga kulla eest saab geme osta. Tuleb õigel ajal osta. Ise gw2 mängides sain kõik gemmide eest olevad asjad, midya hing ihaldas ja ostsin kõik gemmid mängus saadud rahaga (väga hea süsteem).
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
15.05.2013 12:31:12
|
|
|
Path of Exile on kõige originaalsem selle sõna parimas võtmes ja seda nii MMO/RPG turul. Alustades sellest, et pole ühtegi elfi ja lõpetades geniaalse skilltree, currency süsteemi ja skill/spell süsteemiga, mida mujal pole. Kogemusi tollega poolteist aastat, suhelnud devidega (jah, seal on see võimalik!), graafiliselt hea ja aina rohkem balanssi liigub (alati on vingujaid, aga üldiselt on ta algusest peale minu jaoks olnud mõnus ja mängitav, paljude jaoks probleem melee vs range efektiivsus).
GW1 olen mänginud ja too üllatas eelkõige sellega, et jooksis hästi ja oli ilus ka üsna jama raua peal. GW2 kohta olen kuulnud laitusi sama palju kui kiitusi, või pigem rohkemgi. Ju seal midagi ikka mäda ka, mitte ainult lillepidu. Isiklik kokkupuude puudub, kuigi mõtlesin osta. Tolle puhul on mingid kristallid, mida saab osta raha eest, aga nagu mängki on nood üsna kallid.
WoW olen mänginud paar kuud ametlikus serveris, graafika eriti ei meeldinud (liiga kehvik). Kuuldavasti nüüd parem ja lõppeks pole see primaarne, aga ka muus laastus oli minu jaoks natuke liiga puine ja aeglane. Siinkohal jäägu igale kriitikule või fännile oma arvamus, mind sinna ei meelita miski. Parim kogemus oli ehk PvP kuskil lambi lvlvahemikus.
Aion ja Tera on ilmselt sarnased, kauem olen mänginud Aionit. Tegemist taas üsna korraliku tükiga, kus on inimesi (miskipärast on seda üha olulisem vaja ära toonitada, paljud tiitlid on üsna tühjad ja lase nagu singleplayerit), graafiliselt ka uhke, queste palju ja modernseid lahendusi mitmeid. Tera maailm oli minu jaoks igavam, kokkupuude muidugi ka lühem, aga sellegipoolest hõredal kaardil mingid pokemonid ja animatsioonid kargasid ringi. Aion oli rohkem elus, kuigi see jooksmine tüütas vahel ära (jah, lennata saab ka).
Browserbased asjadest soovitaks City of Steam, graafiliselt hea, steampunk hõng, jookseb ilusti, graafika vajadusel täitsa hea, dialoogid andekad. Teine on drakensang, mis on taaskord elfi ja draakoniajastu mäng, graafika taas väga meeldiv ja eriti tõstaks esile just PvP'd, mis toimib ja jättis mõnusa mulje. Mõlemal juhul peab kuidagi teenima ka firma ja nõnda on pood olemas.
Lisaks:
Isiklikult kuulun ma nende ebatüüpiliste mängijate sekka, kes vahel ka ostab mänge ja ei näe probleeme huvide korral firmade/indide toetamisega (steam võimalused, head hinnad jne). Töö-trenni inimesena mängin ikkagi palju, aga päris farmida/grindida ei saa hommikust õhtuni ja ei näe probleemi 5, 10 dollarit visata selleks, et sammu ette astuda ja seda "tasa teha". Ma olen seda meelt, et mäng peaks olema meeldiv ka ilma rahaliste kulutusteta soosimaks ka nende jätkamist, kes ei plaane toetada/tänada tegijaid (hoiaks playerbasei). Sellegipoolest tehakse minu arust natuke liiga "big deal" sellest, kui raha eest saab midagi paremat. Ma ju olengi parem klient firma jaoks (õigupoolest ma olen klient, teised tarbivad lihtsalt teenust), las ma siis saan mängus ka oma mängu asemel töösse investeeritud aja "tasa teha" ?. Muidugi on nördimus, kui see on lahendatud nii, et ei saa mängus progresseeruda ilma (Instanced, ebaharilikult hea gear, mingid kummalised piiranud varustusega vm), aga nt exp boost on küll selline asi, mida ma hea meelega ostan. Teema on kuidagi teenimatult tabu, ma leian. Jäta suits tegemata, õllekõht kasvatamata ja kui see euro teeb su mängurõõmu veel suuremaks, siis jumal küll, võid ju poetada oma euro.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
15.05.2013 14:08:45
|
|
|
Drakensang online on jube, mängul ju oleks jumet aga no WTF kui ma pean isegi asja identimiseks eure kulutama, healing potionid jälle ainult eurode eest, full bag maksis 200 euro väärtuses mängu tugrikuid, jah teoorias on neid võimalik ka farmida aga drop rate on madal, no ikka väga madal, mingi hetk ma avastasin et kott on identimata asju täis, aga millega identida põle, pvps on võimalik osta 300% dmg potioneid, loomulikult eurode eest. Kui eurosid kulutada ei taha siis soovitan eemale hoida, sest tasuta ei ole teda mingist hetkest võimalik nautida.
WOWi olen alati nautinud priva serveris, mingi hetk proovisin retail asja, BOORING, läksin tagasi privasse ja arvan, et mul oli sama fun kui tüübil kes maksis 15 euri kuus.
Hellgate Global oleks võinud olla midagi tõeliselt head, aga kahjuks hetkel suht surnud mäng, aga proovida ikka võid, kasvõi combati pärast(üks parimaid combate).
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
15.05.2013 17:56:18
|
|
|
thargun, ahjaa hellgate ka. Too on tõesti ka väga kihvt värk. Sai isegi seda pikalt lastud ja täitsa muhe värk.
Toona kui ma Drakensangisin, siis ta selline polnud, ju on nüüd jah mõttetuks kruvitud see.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtro
HV veteran

|
16.05.2013 11:12:29
|
|
|
Hellgates hea combat? Wtf? Mis hellgate combatis head on? Üksjagu pelanud seda omalajal ikka. Tegelaste balance on seal alati olnud täielik BS. Eriti fun on see random armor upgrade... Teed upgrade, skill pointe on tagavaraks korralikult ja lõpuks ei saa kasutada ikka, sest 1 skill point puudu... Ja muidugi saad randomist bonuse mis Su charrile ka miskit väga ei anna.
Ennem soovitaks vindictus, seal combat fun (kuigi ka kippub jube grinder olema). Pikka aega mängisin ja meeldis aga session2 hävitas seal kõik mis mulle meeldis :/ Session 1 runne vahel harva harva teen veel nostalgiast. Muusika oli session1 ikka ülisupper. Session 2 keeras isegi selle piixu Btw, grind pole see nii väga exp osas (char level maxida pole raske) vaid gear saamise osas. Upgrade fail rated on ka ulme omaette. Vähemalt vanasti oli palju evente kus sai muidu cash shopis olevaid asju jms head kraami. Pmst kui aega palju ja päris raha sisse ei taha panna kõlbab küll. Botterid/hakkerid ja nexus update buggid on muidugi ülisuur probleem seal.
Warofdragons - Imelik browseripõhine MMO. Keeruline ja aeglane aga pvp võib olla väga väga rewarding/fun. Exp on paha jms naljad.
Entropia Universe - aega üle siis saab aegajalt seda pelatud. Graafika on nice, bugge ei ole väga kohanud. Keeruline ja aeglane nagu ikka. Raha sisse ei pane on selle mängusisene teenimine complicated.
Samas stiil (armorid, relvad, masinad etc), õhkond ja olemus tekitab tõesti tunde, et oled kuskil uues tähesüsteemis asunik. Planeetide vahel reisimine on fun.
wow, gw2, diablo3 ja eve proovitud. Esimesed 3, parem ei ütle mis ma neist arvan
EVE võib parim mmo ju olla aga krt pole aega päevas 48h mängida ja 10k+ eur sinna alla panna. Kõrgemal levelil pidi see mäng ikka väga kalliks minema (sama probleem paistab võimalik olema ka entropias ).
_________________ 30+ tarantlit mu magamistoas ei tähenda veel, et ma hull oleks... vist? |
|
Kommentaarid: 451 loe/lisa |
   |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.05.2013 11:55:54
|
|
|
Metsjeesus kirjutas: |
Path of Exile on kõige originaalsem selle sõna parimas võtmes ja seda nii MMO/RPG turul |
Samas path of exile on diablo 2.5 (hacknslash multiplayeriga/diablo 2 edasiarendus) või "Path of Exile is an online Action RPG set in the dark fantasy world of Wraeclast." Tegu pole mmo'ga.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
16.05.2013 13:40:56
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Metsjeesus kirjutas: |
Path of Exile on kõige originaalsem selle sõna parimas võtmes ja seda nii MMO/RPG turul |
Samas path of exile on diablo 2.5 (hacknslash multiplayeriga/diablo 2 edasiarendus) või "Path of Exile is an online Action RPG set in the dark fantasy world of Wraeclast." Tegu pole mmo'ga. |
Miks siis ei ole? Palju mängijaid palju möla koguaeg (lfg,wts,wtt jne.) Nagu iga teine mmo.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
16.05.2013 13:48:21
|
|
|
Ma arvan, et see on juba puht keeleliselt ebavajalik värdus see MMO lahti kirjutamine. Online action rpg on niikuinii täpselt sama tähenduslik.
|
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
16.05.2013 13:52:27
|
|
|
olen mänginud nii wow, stat waris ajd palju muud jama, peale ddo ei ole mulle ükski teine mmo meeldinud, tõenäoliselt tsekin ara ka neverwinteri kui aega saan, aga pole eriti kõrgeid ootisi selle suhtes.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|