praegune kellaaeg 22.06.2025 10:30:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Zero123
HV vaatleja
|
26.06.2012 00:28:32
Delli läpaka Office error vms.probleem. |
|
|
Et siis selline error vms http://www.upload.ee/image/2383267/error.PNG
Ei tea kuidas tuli, lihtsalt ükskord ei hakanud Office tööle..Ma ei tea, võib-olla olen nii juhm, aga ma ei taju,mis ma tegema pean.
Officet on vaja ju kasutada. See on Starter versioon vms.(Exel ja Word) Küsimus siis lihtne, Mida peaksin tegema?
PS! Õhta on, vb ei kirjtanud arusaadavalt. vabdanust sis..
|
|
tagasi üles |
|
 |
raix022
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
vaix
HV vaatleja
|
26.06.2012 20:21:10
|
|
|
Proovi jooksutada programmi safe modes, et näha kas viga on äkki mingis add-ins.
Safe mode saad kui valid Start->All Programs->Microsoft Office->ning ctrl all hoides vajuta programmile mida soovid käivitada(näiteks word). Kui viga ei esine safe modes, siis ilmselt vigane mõni add-in ja peaksid selle vigase välja lülitama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zero123
HV vaatleja
|
02.07.2012 10:58:55
|
|
|
vaix kirjutas: |
Proovi jooksutada programmi safe modes, et näha kas viga on äkki mingis add-ins.
Safe mode saad kui valid Start->All Programs->Microsoft Office->ning ctrl all hoides vajuta programmile mida soovid käivitada(näiteks word). Kui viga ei esine safe modes, siis ilmselt vigane mõni add-in ja peaksid selle vigase välja lülitama. |
See ctrli värk ei aidanud..Kuidas ma sellest vigasest add-in vms lahti saan vms???
_________________ TERE! |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Zero123
HV vaatleja
|
02.07.2012 14:21:05
|
|
|
Ma ei tea.. tundub, et sellest ei olnud ka abi.
_________________ TERE! |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|