Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
allavett
Kreisi kasutaja

|
01.07.2012 15:17:02
|
|
|
Eilse mängu viimased 26 minutit:
Spoiler 
Ca 6 minutit peale spawnimist selgus, et meiega on poes mingi võõras tüüp, kes oli seal enne meid.
E:
PvP - nii palju, kui ma eile nägin:
Spoiler 
viimati muutis allavett 01.07.2012 17:53:25, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flasky
HV kasutaja

|
01.07.2012 15:58:27
|
|
|
parm kirjutas: |
Aga kes mängima tulevad, tehke raidcalli test enne ära, muidu tabab teid Flasky(2) staatus, me stalkisime teda mingi 10min chernos, ta oli treppide peal ja ma lasin teda mingi 5 korda ning lõpuks keegi meieomadest lasi ta ära. Pärast selgus, et eestlane ja karjus ärge laske, aga meist keegi ei kuulnud kuna tal voice ei töötanud
Sihukest jama pole vaja rohkem :p |
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
HaXoR
HV kasutaja
|
01.07.2012 20:25:58
|
|
|
Mida see tähendama peab?
Just äsja sai Steamist mängud alla laetud.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
01.07.2012 20:45:55
|
|
|
HaXoR, ARMA 2 ka ikka installitud?
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
HaXoR
HV kasutaja
|
01.07.2012 22:49:23
|
|
|
Täielik ikaldus, mitte kuidagi ei saa DayZ-d tööle....
Parajalt närvis juba
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
01.07.2012 23:04:31
|
|
|
Nagu aru saan siis hetkel kõige odavam ja mõistlikum osta steamist asi? 18euriga Combined Operations
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
02.07.2012 00:25:10
|
|
|
HaXoR kirjutas: |
Täielik ikaldus, mitte kuidagi ei saa DayZ-d tööle....
Parajalt närvis juba  |
Milles probleem?
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
02.07.2012 01:05:58
|
|
|
1. Ostad mängu Steamist (http://store.steampowered.com/agecheck/sub/4639) või Bohemia end poest steami versiooni (https://store.bistudio.com/arma2-combined-operations-steam-version)
2. Installid Steamist ära nii Arma 2 kui ka Arma 2: Operation Arrowheadi (Bohemiast ostest on mängud eraldi, usun et ka steamist ostu korral)
3. Peale installi paned käima nii Arma 2 (lased menüüsse et mäng teeks ära oma configid jms) ning siis Arma 2: OA (samamoodi menüüsse, mängu minema ei pea vms)
4. Tirid ära viimase Arma 2 beta patchi http://www.arma2.com/beta-patch.php/ (üleval roheliselt LATEST'i)
5. Installid beta patchi ära.
6. Tirid DayZ (http://dayzmod.com/downloads.php), mina tirisn eraldi failid kasutades torrentit nende lehelt (Six updateri kohta ei oska midagi öelda)
7. Tõstad tiritud failid (lahti pakituna) {SINUSTEAMIKAUST}/steamapps/common/arma 2 operation arrowhead/@DayZ/addons/ (kokku 14 faili umbes ~202mb)
8. Ava oma steam game library ning parem hiirenupp Arma 2: OA'l -> Properties -> Set launch options ja pane sinna: -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -skipIntro -nosplash -mod=@Dayz
9. Pane käima Arma 2: OA ning kui steam küsib et mis mängu launchida siis valid Arma 2: Combined Operations
10. Loe http://dayzwiki.com/wiki/index.php?title=A_Beginners_Guide
11. Mängi DayZ'd
Mõned teada probleemid ning lahendused:
1. Arma 2 ütleb launchides et "Wrong Serial given in setup" vms.
- Mine Arma 2:OA kausta ning muuda arma2oa.exe ära näiteks arma2oa.exe.backup ja kopeeri Expansions/beta kaustast arma2oa.exe põhikausta (ära tõsta, kopeeri...)
- Launchi mäng uuesti ja probleem peaks korras olema
2. DayZ serveris on öö, ei näe midagi, flashlighti kasutada ei oska
Võimalikud lahendused:
- vaheta serverit
- tee lahti inventory (g), vajuta flashlighti peal paremat hiire nuppu ning "Remove from toolbelt" seejärel pane inventory kinni ning vajuta "L"'i
3. Sain surma mapi pärast (uks tappis ära), zombied agrovad liiga kaugelt JNE GAMEPLAYGA SEOTUD PROBLEEMID:
- Mod on alphas, enginit hotfixitakse pidevalt... ela üle ja ära nuta.
NB. Poealuste mängu omanikele, uninstallige mäng enne steamist tirima panemist ning üritage kõik Arma 2'ga seotud reg keyd eemaldada (vastasel juhul võib beta patcher feilida)
Kui veel mingeid installiga probleeme siis kirjutage siia, küll keegi aitab.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
02.07.2012 01:50:41
|
|
|
Tänane päev ka kerge seiklusega veedetud, Elektros tule alla jäämine muidugi kild, kus kutte naglalt maha võeti snaiprite poolt. Jõudsime seltskonnaga Cherno alla ja seal sai minu tänane mängupäev ära lõpetatud, praegu raidcallist kuulates võiks öelda, et päris põnev madin toimub/toimus.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
02.07.2012 02:14:09
|
|
|
Redikate kirjutas: |
1. Ostad mängu Steamist (http://store.steampowered.com/agecheck/sub/4639) või Bohemia end poest steami versiooni (https://store.bistudio.com/arma2-combined-operations-steam-version)
2. Installid Steamist ära nii Arma 2 kui ka Arma 2: Operation Arrowheadi (Bohemiast ostest on mängud eraldi, usun et ka steamist ostu korral)
3. Peale installi paned käima nii Arma 2 (lased menüüsse et mäng teeks ära oma configid jms) ning siis Arma 2: OA (samamoodi menüüsse, mängu minema ei pea vms)
4. Tirid ära viimase Arma 2 beta patchi http://www.arma2.com/beta-patch.php/ (üleval roheliselt LATEST'i)
5. Installid beta patchi ära.
6. Tirid DayZ (http://dayzmod.com/downloads.php), mina tirisn eraldi failid kasutades torrentit nende lehelt (Six updateri kohta ei oska midagi öelda)
7. Tõstad tiritud failid (lahti pakituna) {SINUSTEAMIKAUST}/steamapps/common/arma 2 operation arrowhead/@DayZ/addons/ (kokku 14 faili umbes ~202mb)
8. Ava oma steam game library ning parem hiirenupp Arma 2: OA'l -> Properties -> Set launch options ja pane sinna: -beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -skipIntro -nosplash -mod=@Dayz
9. Pane käima Arma 2: OA ning kui steam küsib et mis mängu launchida siis valid Arma 2: Combined Operations
10. Loe http://dayzwiki.com/wiki/index.php?title=A_Beginners_Guide
11. Mängi DayZ'd
Mõned teada probleemid ning lahendused:
1. Arma 2 ütleb launchides et "Wrong Serial given in setup" vms.
- Mine Arma 2:OA kausta ning muuda arma2oa.exe ära näiteks arma2oa.exe.backup ja kopeeri Expansions/beta kaustast arma2oa.exe põhikausta (ära tõsta, kopeeri...)
- Launchi mäng uuesti ja probleem peaks korras olema
2. DayZ serveris on öö, ei näe midagi, flashlighti kasutada ei oska
Võimalikud lahendused:
- vaheta serverit
- tee lahti inventory (g), vajuta flashlighti peal paremat hiire nuppu ning "Remove from toolbelt" seejärel pane inventory kinni ning vajuta "L"'i
3. Sain surma mapi pärast (uks tappis ära), zombied agrovad liiga kaugelt JNE GAMEPLAYGA SEOTUD PROBLEEMID:
- Mod on alphas, enginit hotfixitakse pidevalt... ela üle ja ära nuta.
NB. Poealuste mängu omanikele, uninstallige mäng enne steamist tirima panemist ning üritage kõik Arma 2'ga seotud reg keyd eemaldada (vastasel juhul võib beta patcher feilida)
Kui veel mingeid installiga probleeme siis kirjutage siia, küll keegi aitab. |
Läks esimesse posti.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
02.07.2012 02:19:43
|
|
|
piraat262 kirjutas: |
Tänane päev ka kerge seiklusega veedetud, Elektros tule alla jäämine muidugi kild, kus kutte naglalt maha võeti snaiprite poolt. Jõudsime seltskonnaga Cherno alla ja seal sai minu tänane mängupäev ära lõpetatud, praegu raidcallist kuulates võiks öelda, et päris põnev madin toimub/toimus. |
Mis meid siis kokku elektros suri? 8st 5 vist , mõni mitu korda
-Ainuke chick terves serveris, kes tohib elus püsida
_________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/
BF3 nick : KrisRhazta |
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
02.07.2012 02:35:01
|
|
|
Tänane möll käis elektros, kust meid lihtsalt niii palju ära tapeti korduvalt, et otsustasime liikuda chernosse. Muidugi enne elektros põhjustasime ka nii mitmedki mõrvad Pakkusin DMR-iga overwatchi, kuni ühel hetkel ise kuuli sain, enne lasin ühe officebuildingu katuselt ära, äkki see reetis asukoha. Siis läks suurem segadus lahti, me olime vist 7kesi ja sattusime igasugustele 2-3stele kampadele peale. Keegi sõitis Balota kandis veokaga ringi ja tapsid seal kellegi meist autoga ülesõites. Fresh Spawn Kill
Chernosse jõudmine oli ka omaette retk (sain spawnida, ei pidanud jooksma, üks kuulisaamise eeliseid ) Raidisime linna tühjaks, tapsime mõned ettejuhtunud mängijad ning liikusime Balota lennuväljale, seal ees joostes nägin kolme tüüpi ning ühe vist oleks ära lasknud, kui MP5SD6 (hernepüss) poleks olnud Igatahes laadisin talle enne terve salve sisse, kui kambajõmmid ta maha niitsid. Ülejäänud 2tk vist ALT-F4-sid välja. Deer stande seal raidides, põhjustasime veel ühe mõrva.
Haruldasemast lootist tuli M24 mis läks käiku ja üks M4A1 CCO SD aga kuna alguses polnud SD padruneid, viskasime ta onule selga. 15min pärast muidugi oli mul kaks SD magasini sellele
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
02.07.2012 10:01:50
|
|
|
Tahaksin väga teiega liituda, aga kurat, ajapuudus on nii suur
EDIT : Mängin praegu, olen Chernos. Lasin mingit tüüp 10-15 korda, kukkus pikali, oli näha, et verd jookseb aga laip kadus ära :S Väljalogimist ei näidanud, killi ka nagu ei näidanud...Murderit ei pannud ka tähele kas tuli juurde...Lõpuks nägin veits eemal ühe tüübi laipa, aga ma ei tea kas see oli see, kuna servu tegi restardi :S
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flasky
HV kasutaja

|
02.07.2012 10:13:02
|
|
|
Oma tund aega pidime Elektro firehouse's istuma ja ootama kuni te sniperit maha võtate
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
02.07.2012 10:30:57
|
|
|
Flasky kirjutas: |
Oma tund aega pidime Elektro firehouse's istuma ja ootama kuni te sniperit maha võtate  |
Ja siis chernos Flasky suutis mind surnuks ehmatada ja kihutasin kuuli pähe -.- Sorry
_________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist. |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
02.07.2012 10:43:02
|
|
|
Eks püüan ka mingi aeg teiega liituda, tegin väikse pela praegu - varustus enam vähem olemas. Ghillie suit, Ak-74 mingi 7 salvega, makarov, süüa-juua, ravimeid, alice backpack, kaart jne. Peaks snipri kuskilt otsima, saaks teile kaugelt overwatchi pakkuda
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
XT
HV kasutaja

|
02.07.2012 10:46:23
|
|
|
Mingi 10ne pealine kamp oleks päris korralik juba. Saaks sisemaale lammutama minna
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
HaXoR
HV kasutaja
|
02.07.2012 10:49:31
|
|
|
XT kirjutas: |
Mingi 10ne pealine kamp oleks päris korralik juba. Saaks sisemaale lammutama minna  |
Meil oleks bussi vaja.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
02.07.2012 11:58:37
|
|
|
Veel üks oluline asi kui mingied probleeme on ja minu eelnev jutt aidanud pole, siis proovida steami runnida adminni modes ja siis mängu launchida (peaks aitama teatud errorite kohta mida Arma 2 bootis viskab vms)
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
HaXoR
HV kasutaja
|
02.07.2012 12:02:11
|
|
|
Redikate kirjutas: |
Veel üks oluline asi kui mingied probleeme on ja minu eelnev jutt aidanud pole, siis proovida steami runnida adminni modes ja siis mängu launchida (peaks aitama teatud errorite kohta mida Arma 2 bootis viskab vms) |
Mul see worrom pani ikka täiega mööda. Nii kui Six Launcheri käima tõmbasin läks mäng paugust käima.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
02.07.2012 12:04:55
|
|
|
Paari pleierit, kes snaipri mentaliteediga on oleks seltskonda tõega vaja overwatchi tegema. Kuid see enamasti tähendab, et kui linnu reiditakse, siis nemad ongi tiba eemal ja peale paari tulevahetus (ideaalis peale igat) nad ka vahetavad asukohta. Varustust ja muud sellist võivad teised neile hankida.
Kui me siin eelmine nädal Barretid saime, siis alguses tundus väga üllas idee overwatchi pakkuda, kuid mind ennast tüütas see ära kiiresti,ma olen hingelt vist rohkem selline assault jalamees.
Ja hoolimata sellest, et mulle see roll ei istunud õnnestus mul 6 venda ära killida, kellest 1 oli Flasky (lasin ta 5 sekka enne maha, kui tuli kinnitus, et ta on oma). Hoiad silma peal, jagad infot teistele, leiad sellise koha, kust näed võimalikult palju erinevaid hooneid, kus vastased võivad liikuda. Oskad lasta 400+ meetri pealt inimese pihta.
Regular serveris on see hea, et näitab ka enamasti nime ja kaugust (saad zeroda ära), ise eelistan hardcore'i,siis on rangefinder abiks ja mäng ka raskem, kui peaks üks suvaline sattuma linna, kus sinu 7 kaaslast mässavad on probleem. Ja see ongi vist peamine põhjus miks keegi meil kuuli saab, ei märgatud, kui see keegi linna sisenes.
Eniveis, viimase victimi käest saime me M4 CCO, mille peale ma lihtsalt andsin barreti ära ning fännan taas assaulti rolli.
Rääkides autodest, siis DE 21's oli vahepeal üks veok nagu aru saan, ei tea mis seis hetkel seal on. Muul juhul tuleb liikuda mööda teid ja loota, et joppab (me vist korra ühte sõidukit nägime/kuulsime, aga see oli ka kõik (ma viimasel mängusessil ei osalenud).
Aga muidu tuleb otsida neid metsadest(arvatavasti põhja poolt)/kaardilt väljast ja see on vahepeal puhas joppamine. Parm ise peitis ka vahepeal bussi kaardi keskossa kenasti ära ja kui sa ei tea, et seal midagi on, siis väga ei vinni ka otsima minna. Mul üks õhtu oli üllas plaan otsida neid laagreid. tegin üleval paremalt servast roadtripi kaardi üles keskele (pobeda dam'ini) ja ma olin totaalselt ära tüdinud juba. naljakas, aga leidsin pobeda lähedalt 2 telki, ei mingeid massive telklaagreid autodega. Juu siis selles serveris olid asjad teisiti.
Õhtul liitun taas teiega ning võiks mingi objective'i täiesti taas ette võtta. Baas laager kuhugi pleierite jaoks jne.
XT kirjutas: |
Mingi 10ne pealine kamp oleks päris korralik juba. Saaks sisemaale lammutama minna  |
Sisemaale minekuks pole vaja mingit massi, üksi sai väga edukalt ringi liigutud, lihtsalt on igavam, 2-3kesi juba täitsa tiksub. Selline mass rahvast nagu praegu meil teeb asja lihtsalt funnimaks. Ja tihti on asi joppamises kinni. üks sess me parmuga tulime cherno kandist staroy kaudu NWAFi ja olime seal üle tunni ja tegime hullu lärmi (200-300 zompsi killitud ka) ja välja logides õnnestus napilt 6se kamba eest pääseda, kes just siis sisenesid lennuväljale. 5 päeva hiljem, kui taas vinnisime sisse logida saime kohe kaussi, kui esimese barracki juures jäime snaiprile silma. Samas restart oli väga edukas, kuna saime HV rahvaga kokku ja ülejäänud juba on pvp'd täis ajalugu
Raidcallis saab lihtsalt kasvõi paarimehelisteks gruppideks jaguneda ja üldiselt samas kandis tegutseda ja vajadusel ka omaette kanalis istuda.
viimati muutis karvane 02.07.2012 12:21:35, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
02.07.2012 12:18:43
|
|
|
No mul M24 nüüd niiet eks mina see olen
Aga võiks olla jah,et ainult nimed tulevad.Kaugust ja värki ei tule.
_________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist. |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
mannatera
Kreisi kasutaja

|
02.07.2012 12:19:23
|
|
|
Kui te läbi PayPali makse tegite Bistudios, kas saite oma Steami key kohe kätte?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Veyron95
HV vaatleja
|
02.07.2012 12:27:06
|
|
|
karvane kirjutas: |
Rääkides autodest, siis DE 21's oli vahepeal üks veok nagu aru saan, ei tea mis seis hetkel seal on. Muul juhul tuleb liikuda mööda teid ja loota, et joppab (me vist korra ühte sõidukit nägime/kuulsime, aga see oli ka kõik (ma viimasel mängusessil ei osalenud). |
DE21's on mul veok endiselt olemas, lasin paagi ja 9 kanistrit ka täis täna, eile õhtul polnud aega eriti mängida. Ei kujuta ainult ette kuidas sinna suurema kambaga õhtul sisse saada, õhtuti tavaliselt server täis ja ei pääse alati üksigi sisse.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
02.07.2012 12:33:51
|
|
|
Veyron95 kirjutas: |
karvane kirjutas: |
Rääkides autodest, siis DE 21's oli vahepeal üks veok nagu aru saan, ei tea mis seis hetkel seal on. Muul juhul tuleb liikuda mööda teid ja loota, et joppab (me vist korra ühte sõidukit nägime/kuulsime, aga see oli ka kõik (ma viimasel mängusessil ei osalenud). |
DE21's on mul veok endiselt olemas, lasin paagi ja 9 kanistrit ka täis täna, eile õhtul polnud aega eriti mängida. Ei kujuta ainult ette kuidas sinna suurema kambaga õhtul sisse saada, õhtuti tavaliselt server täis ja ei pääse alati üksigi sisse. |
Nii nagu alati.... spam join like a muthafu*ka. Vähemalt nii me oleme teinud, kui peame servut vahetama läägi tõttu. 4 kohta vaba, 7-8 meest vaja ära mahutada. 5-10 minsaga tavaliselt on kõik üle kolinud.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|