Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Siim159
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
nokats
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 248 loe/lisa |
   |
2 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
30.06.2012 01:08:21
|
|
|
selline küsimus teadjamatele, milliseid kõrvaklappe soovitaksite, kui mul on järgmised nõudmised:
tugev ehitus (praegused klapid on aastate jooksul lugematul kordadel maha kukkund, ju siis kukuvad uued ka)
juhe, mis käiks klappide enda külge ka jack otsaga (sama küsimus, juhe on koguaeg kusagil tooli all kinni ja klappe kiskudes teeksin katki)
eesmärk on filmid/mängud/muusika, kõrvad on olemas, aga audiofiil ei ole ning hinnaklass võiks jääda < 64.-
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
30.06.2012 01:10:09
|
|
|
Fisher kirjutas: |
selline küsimus teadjamatele, milliseid kõrvaklappe soovitaksite, kui mul on järgmised nõudmised:
tugev ehitus (praegused klapid on aastate jooksul lugematul kordadel maha kukkund, ju siis kukuvad uued ka)
juhe, mis käiks klappide enda külge ka jack otsaga (sama küsimus, juhe on koguaeg kusagil tooli all kinni ja klappe kiskudes teeksin katki)
eesmärk on filmid/mängud/muusika, kõrvad on olemas, aga audiofiil ei ole ning hinnaklass võiks jääda < 64.- |
Sa oled geenius ja seda üliheas mõttes. Tänud!
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
30.06.2012 22:13:19
|
|
|
Pankook kirjutas: |
Eestis kuskil on võimalik osta Audio Technica ATH-M50 klappe? Ja kui palju need umbes maksavad siin? Praegu on Philips SHP8500 klapid, helikvalikteet on nagu ta on... |
Mina tellisin enda omad eBay kaudu siiski juba hea mitu aastat tagasi ja tulid vist ~100 dollariga kohale. Kui tahad, siis võin uurida, kas sama pood veel tegutseb.
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
30.06.2012 22:51:07
|
|
|
Fisher, veidi rohkem heaperemehelikult ei oska selliste asjadega ümber käia? Muidugi ei ole see minu asi, kuid siiski soovitan Sulle klappe mille kaabel kindlasti saab kannatada kui see kuskil tooli all kinni on ning seda hooga sealt alt välja üritatakse rebida...
Sellises hinnaklassis äkki Sennheiseri HD448 poole vaadata.
_________________ Sounds?... |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
30.06.2012 22:57:03
|
|
|
kembadesig kirjutas: |
Fisher, veidi rohkem heaperemehelikult ei oska selliste asjadega ümber käia? Muidugi ei ole see minu asi, kuid siiski soovitan Sulle klappe mille kaabel kindlasti saab kannatada kui see kuskil tooli all kinni on ning seda hooga sealt alt välja üritatakse rebida...
Sellises hinnaklassis äkki Sennheiseri HD448 poole vaadata.  |
tänud soovituse eest, viskan pilgu peale!
Mis aga hoidmisse puutub, no sajavad koguaeg kusagilt alla, mis ma teha saan:) Senised Philips SBC HP840 on pidanud 10 aastat kindlasti vastu. Juhe on ka mingi imetabane, millest sadu korda tooliratastega üle kärutades ei ole midagi juhtunud.
|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pankook
HV kasutaja

|
01.07.2012 00:22:01
|
|
|
Lotharius kirjutas: |
Pankook kirjutas: |
Eestis kuskil on võimalik osta Audio Technica ATH-M50 klappe? Ja kui palju need umbes maksavad siin? Praegu on Philips SHP8500 klapid, helikvalikteet on nagu ta on... |
Mina tellisin enda omad eBay kaudu siiski juba hea mitu aastat tagasi ja tulid vist ~100 dollariga kohale. Kui tahad, siis võin uurida, kas sama pood veel tegutseb. |
Ma eBayst vaatasin ning seal odavaim variant oli 160$ koos saatmisega Ameerikast ( 152$ Hong Kongist ), kas sellele tulevad maksud ka veel otsa?. Pole kunagi ebaysist tellinud aint ja ega ma ei usalda ka seda eriti . Kuidagi kahtlaselt odav on, sest Eestis lähevad need 180 euri eest ja seal järsku 150 dollarit.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
01.07.2012 00:36:54
|
|
|
Eestis on teadagi ju kõik kallis, ei tasu Ameerika hindadega võrdlema hakatagi.
Aga minu teada väljaspoolt EL-i lisanduvad ka maksud. Kuid saab ka nö "giftina" saata, millega makse ei lisandu - see on jällegi riski peale minemine, kuna toll võib avastada, et see uus ja ennem ei anna sulle, kui kaup maksutatud.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pankook
HV kasutaja

|
01.07.2012 01:11:58
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Aga minu teada väljaspoolt EL-i lisanduvad ka maksud. Kuid saab ka nö "giftina" saata, millega makse ei lisandu - see on jällegi riski peale minemine, kuna toll võib avastada, et see uus ja ennem ei anna sulle, kui kaup maksutatud. |
Ei taha eriti riski peale välja minna aga vaatab veel...
Mis muidu umbes 100-130 euri eest saaks siin kallil Eestimaal?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
01.07.2012 01:32:01
|
|
|
tsitaat: |
tänud soovituse eest, viskan pilgu peale!
Mis aga hoidmisse puutub, no sajavad koguaeg kusagilt alla, mis ma teha saan:) Senised Philips SBC HP840 on pidanud 10 aastat kindlasti vastu. Juhe on ka mingi imetabane, millest sadu korda tooliratastega üle kärutades ei ole midagi juhtunud. |
Tasuks äkki keerdus kaabliga klappe vaadata.
Nagu kunagi telefonidel oli.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.07.2012 10:50:32
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Aga minu teada väljaspoolt EL-i lisanduvad ka maksud. Kuid saab ka nö "giftina" saata, millega makse ei lisandu - see on jällegi riski peale minemine, kuna toll võib avastada, et see uus ja ennem ei anna sulle, kui kaup maksutatud. |
see "gift" ei mängi yldse rolli. kõik oleneb tollist ja selle töötajatest
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
01.07.2012 19:51:04
|
|
|
Pankook, Pane tsipakene raha juurde ja osta Denon AH-D1100
Siin teemas on nendest klappidest piisavalt palju postitusi ning julgen väita, et tegemist ON klappidega mis hiilgavad mugavuse ning hea heli kvaliteediga. Otseloomulikult soovitan enne ostmist ka klappe kuulata ning pähe proovida, sest igal inimesel ei ole sama arvamus heast heli kvaliteedist ning samuti ei ole igal inimesel täpselt identne kõrvade ja pea suurus-kuju.
Hind muidugi on törts Su hinnaskaalast väljas, aga need klapid on seda väärt.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
01.07.2012 22:19:38
|
|
|
Aga oleks endal üks küsimus, ei tea kas päris õige koht, kuid siiski... Kuna ma mingi audiofiil ei ole, siis kas sobib täiesti ka integreeritud helikaart enamasti muusika kuulamiseks?
Endal on läppar ja ainuke võimalus helikaartidest oleks sellele soetada USB oma. Kas selliste USB helikaartidega saaks heli ikka tunduvalt paremaks (nt Creative Sound Blasteri omadest midagi)? Või siiski selliste helikaartidega midagi väga paremaks muuta ei saa? Hetkel selles osas olen üsna kokkuhoidlik ning kui ikka tunduvalt paremat heli nendest Creative Sound Blaster 30-50€-st USB helikaartidest saada pole, siis jätan selle ostu ka sinnapaika.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
LauriTed
HV Guru
|
02.07.2012 00:18:10
|
|
|
Siim159, kõige tähtsam on see, mis kõrvaklapid sul on?
|
|
Kommentaarid: 248 loe/lisa |
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
udumees
Kreisi kasutaja

|
02.07.2012 10:47:35
|
|
|
Kusjuures minu kogemus on, et erinevatel emaplaatidel on integreeritud heli kvaliteet erinev. Ja seda märgatavalt nii läpparite kui lauaarvutite osas. Mõni laseb nö süsteemi müra läbi, mõni mitte. Mõni on puhtama kõlaga kui teine. Kunagi oli SB Live ja selle visaksin välja kui praeguse Gigabyte emme ostsin. Minu arust on emaplaat parema heliga. Kahjuks ei oska uuemate SB kaartidega võrrelda...
Moraal on aga see, et enne kui raha raiskad tasub võrrelda oma integreeritud heli teiste seadmete ja heliakaartidega ja siis tee otsus.
_________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect
viimati muutis udumees 02.07.2012 13:51:30, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
02.07.2012 11:42:23
|
|
|
Osadel on ju juba integreeritud ka Creative X-Fi helikaardid jne
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
02.07.2012 19:56:24
|
|
|
Üks küsimus oleks veel... Silma on jäänud hiinakad Dr. Dre klapid. On keegi saanud võrrelda hiinakate omi originaalidega? Kuidas heli tundub?
Olen kuulud paljude klappide kohta, et heli erinevust küll tunda pole.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
kembadesig
HV veteran

|
02.07.2012 20:13:06
|
|
|
Siim159, sama raha eest saab paremaid klappe!
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
02.07.2012 20:27:13
|
|
|
Mille poolest paremaid? Kvaliteedi või heli? Nii palju, kui ma netist leidnud nende hiinakate kohta infot, öeldakse küll, et helis originaaliga võrreldes erinevust pole. Pole küll varem Dr. Dre klappidega kokku puutunud, kuid kiidetakse küll taevani neid ning ma usun, et originaalide hind ilmaasjata ka siis nii kõrge seetõttu vast pole?
//Igaksjuhuks ütlen, et need Dr. Dre hiinakad maksavad ~40-70€ olenevalt mudelist (plaan soetada, kui üldse, vahendajalt ning ühe selle ka leidsin, kes müüb Solo, Studio ning Pro klappe).
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
04.07.2012 00:56:50
|
|
|
Ostsin omale laupäeval uued ja ehk ka elus esimesed korralikud kõrvaklapid http://www.euronics.ee/tootekaart/40303/Audio_ja_video/Korvaklapid/16533 ja olen väga rahul. Ainuke asi, millega võib nuriseda on puldil olev mute nupu ümber suur LED tuli, mis kuulamise ajal vilgub ning pimedas ikka kohati riivab silma. Vaatan kui kauem kestnud siis ei imesta, kui puldi lahti teen ja ledi sealt tagant ära lihtsalt ühendan. Muude teiste klappidega ma samas hinnaklassis võrrelda ei oska kuid ise olen väga rahul, bass on ikka korralik dnb kuulamisel ning mängimisel/filmide vaatamisel saab selle täiesti nulli keerata.
Igaljuhul tekkis ka ühltasi üks küsimus, pm menüüs näitab, et peaksin valima 2CH ning muusika kuulamisel on tõesti hea aga kas pean siis 5.1 toetavatel filmidel panema sealt 6CH peale? Oleks siis üks valik aga ei, nagu näete saan alt valikust ka valida Headphones, 2 - 6 speakers. Samuti kui kuulan muusikat ning on 2CH peal keeran näiteks keskkõlari nulli siis miskit suurt ei muutu aga filmiga kohe kaob hääl ära (ja nii muude kõlaritega ka). Täpsemalt ma kirjeldada ka ei oska kuna uus teema minujaoks.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pankook
HV kasutaja

|
13.07.2012 18:07:45
|
|
|
Kus poodides Tallinnas klappe proovida saab?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|